Пуснаха погрешка телефони и имейли на чиновници в интернет

Министерски съвет пусна погрешка телефоните и личните email-и на чиновници от областни управи, общини и министерства в страната.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха погрешка телефони и имейли на чиновници в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има хора в Министерския съвет ,по точно в едно от министерствата които са истински "държавни хакери".Следят нашите "хакери"и ако попаднат случайно или по донос на някой по добър от тях в областта на информационните технологии му разплакват и майчиното мляко.Борисов е прав когато казва ,че "столетницата"е болна.,да болна е за власт и то на каква цена само.Тази ОПГ в държавната администрация добре служи на болната старица,но защо никой не може да намери обяснение.Докато тази измет от наследници на тоталитаризма не бъде отстранена от властта ,демокрация няма да има .Според мен добре ще е да се направи разследване за умишлено саботиране на Държавата в такъв конкретен случай от независим европейски орган за умишлено нанасяне на вреда в управлението на България!

Прав си! Не го мисли! Те...новите управляващи, не са толкова боси и прости.Гонят си работата и само им гледат сеира на предишните.Няма да им позволят да си правят каквото си искат,както преди. На онези-предишните, исторически вече им отмина времето. Минимум поне още петнадесет години,няма да имат възможност да се появят на политическата сцена. Да не кажа завинаги!

То на вас ако предишните не са виновни ще трябва да си го "слагате" помежду си та за това са ви пуснали и малко информация, защото 99% мога да ви кажа че никой не се интересува от служебните телефони и имейли на някакви чиновници. Толкова сте се заблеяли че и саботажи и вреди от личните си телефони произведохте за държавата..Имаше една приказка "Никой не ги гони ама те бягат.."