Държавен чиновник строи хотел пред писта

Най-новият хотелиер в Пампорово е директорът на местното лесничейство. Държавният чиновник издига триетажна сграда на пъпа на зимния курорт.

Обратно в новината

Коментари - Държавен чиновник строи хотел пред писта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една поговорка Кучето си лае, керванът си върви!''. Хич не го е еня онзи с хотела на първа линия на Пампорово, че народът роптае!... Революция обаче се прави на улицата, не от Интернет!... Не 20, ами 200 години ще я караме тъй, добре е поне, че отвън няма да ни оставят тъй лесно!... Четем и понякога се чудим, кога най-после нещата в БЪлгария ще тръгнат по Канона?! В чужбина работещ в държавния сектор няма право на личен бизнес, лекар, работещ в държавна болница, не може да има договор с клиника! Е, България върви в друго русло, иска, но за жалост май недостатъчно, да е както в капиталистическия свят!... А това са важни, преломни моменти, ако искаме добра икономика, ред, законност, справедливост!... Е, питаме се - за какви заменки говорите, за какво преотстъпено право на строеж, след като има държавна и частна собственост?! Има пазар на земята, а държавата има право и за даване на концесия - най-често за изграждане на промишлени зони извън села и градове. Много смесица, много интереси, всеки дърпа чергата към себе си, както в баснята за орела, рака и щуката, а това не е двигател, а спирачка на икономиката на България!... Питаме се, ние, работещите в чужбина - преди години поради разлика в стандарта имаше ефект, а сега - как така един директор на лесничейство си строи хотел, ами той каква заплата получава?!... НАП и МВР да го прослушат и ако трябва - на прокурор и на съд!...

Развалиха курорта Пампорово и невероятната природа.През лятото минах от там и картинката е плачевна. Никакво съотношение между леглова база и капацитет на съораженията и пистите. Тези сгради никога няма да бъдат запълнени с туристи и ще си пустеят. Още веднъж много жалко.

Есента ходих до Пампорово, ами не можах да го позная. Манастирите на Диневи празни, другите също. Само един 5 етажен хотел са го купили испанци. И тези глупаци, като другите от морето не мислят какво ще стане години. Ами и всички европейци да дойдат , пак няма да напълнят ски пистите и плажовете у нас.

В Сибир !(откъдето явно му и втълпяват скудоумните прояви на товариш-ли Ников)

държавен чиновник ,управляващ,министър =КРАДЕЦ

"Той смята, че длъжността не му пречи да се включи в туристическия бизнес в курорта." Разбира се , че длъжността не му пречи - тя само му помага;о)) Нали за такава точно "помощ" куцо и кьораво в БГ се стреми да е на държавна длъжност - белким докато е "лоялен служител на държавата" си оправи и личното икономическо положение - ако може и до 9-то коляно!

Крадът и ушите им плющят

до 2005 година е било държавна собственост?! Който е променил статута той е виновен! Промяната е била с цел да строи нвякой...някога...нещо си...за 20 стотинки.

Че защо са изградили пистата пред имота му? Хайде де!

A к о е крадльо, съборете всичко и вземете дори последната тухла!!! A той в затвора! Oкрадаха, опозориха и оплескаха с кражбите си тая хубава държа ва!!!! Cтига вече....

Ами ако не е крал?! Ако си е купил земята и иска да си строи, какво правим? Нещо незаконно извършил ли е? Забранено ли е на горските да купуват и строят?

Да, най-вероятно и той е събрал някой друг лев от консултации. За миграцията на лилавите катерици по склоновете на Родопите примерно. Хич не се е възползвал от служебното си положение да купи земята за стотинки. А и строеж на триетажна къща не е проблем с лесничейска заплата. С това беззаконие вече всеки си мисли, че е недосегаем.

има една поговорка "кучето си лае,керванът си върви''.Хич не го е еня онзи с хотела на първа линия на Пампорово,че народа роптае.Революция обаче се прави на улицата,не от интернет.Не 20,ами 200 години ще я караме тъй,добре че отвън няма да ни оставят лесно.

Абе, мърльовци мърляви! Защо пък да не приемете факта, че тоя тарикат ни тройна ни двойна коалиция му е позволявала да прави простотии & строежи? А сега се е видел у герб, редови и кадър! Нека да си строи бе, вашата... роднини - какво ви пречи, какво коментирате, а?

пречи ми на храносмилането , както и ти . айде чезни , тъпанар

Ех де да знаех, колко имот Нихат да си накупя по 20ст ццццццц

Айде почнете ги всичките тия частници купували и продавали земя за 20 ст - 1 лв. Айде бе правителството.

Как да ги почнат!? Та нали трябва да се мине през съда,а нашият съд си го знаем какъв е..Даже уволнението му не е така лесно.Като го уволнят,трчбва да му платят невзетите отпуски и обезщетение.Той ще обжалва и съдът ще го възстанови.Примери такива бол!

Ами те държавните и партийни чиновници првят това не от днес или от вчера...Я да си спомним за НДСВ и Тройната... А? Ами парите от Еврофондовете? Ами те строиха не само у нас, а и в чужбина- по хубави, закътани кътчета и лъскави местенца...

Четем и понякога се чудим , кога наи после нещата в БЪлгария ще тръгнат в Канона . Живея в чужбина където работещ в държавен сектор няма право на личен бизнес , лекар работещ на държавна болница не може да има договор с клиника . Е , България върви в друго русло , но за жалост хем иска , но май не ,не достатъчно да е както в капиталистическия свят.А това са важни , преломни моменти ако искаме добра икономика , ред , законност . Е , питаме се за какви заменки говорите , за какво предостъпено право на строеж след като има държавна и частна собственост. Има пазар на земята а държавата има право на даване на концесия . Наи често е за изграждане на промишлени зони извън села и градове . Много смесица , много интереси а това не е двигател а спирачка на икономиката на България . Питаме се , ние работим в чужбина , преди години поради разлика в стандарт имаше ефект а сега как един Директор на лестничейство строи хотел , ами тои каква заплата има .

ГЕРБ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.Предсрочни парламентарни избори въпреки че ще бъдат свързани с много средства.Нима предстоящето шибано преброяване няма да глътне сумата ти пари.Боико, ти не оправда доверието оказано ти от народа.С тези некадърници и мошеници около теб ще паднеш от власт след три четири месеца.По добре поискаи вот на доверие колкото се може по бързо за да не те свалят с предсрочни избори.Така ще покажеш че можеш достоино да губиш.

СЪГЛАСЕН , И ЩЕ ТИ ДОВЕДА ОЩЕ МНОГО , МНОГО ХОРА , КОИТО СА ПРОТИВ ГЕРБ

аз пак ваобще не сам сагласен с вас. боико е парвя които се опитва да барка в лната и да оправя нещата. друг е вапроса че нещата са толкова забатачени че ще мине доста време да се разчистят. обарнете внимание че се води разлесдване. преди години това ваобще не би стигнало до разследване

Огладня ли ви гъ.еца? Нещо авантата секна за Тройната коалиция и се разревахте, а? Стойте мирно в ъгъла!

Колко точно ти платиха за това изказване?

Боико,фалшивата диплома ще ти изяде главата а тоя горски ще те довърши.Как можа да позволиш тия престъпници да се увъртят около теб.Предлагам ти да провериш и областния управител бивш кмет на Правец Крадимир Живков,когото ти назначи набързо без да се замисляш след като получи инструкции от твоя пдобър приятел В.Златев.Сигурен съм че след време /не много дълго/областния управител ще се прояви но ти няма да можеш да реагираш защото вече няма да бъдеш на власт.Аз лично повече няма да гласувам за ГЕРБ!!!!

Може ли някой да ми каже защо нашето общество е доволно само ако държавния служител е беден, уязвим и зависим? Според мен това е платено от "бизнеса", за да може да заобикаля закона чрез същите тези служители

Да живее ГРОБ. Коментарите са излишни

Защо само на полицаите е забранено да имат частен бизнес. Кога ще се приемат закон и държавните чиновници, съдите и прокурорите да не може да имат частен бизнес. 1. Ако един държавен служител наистина работи, кога ще намира време за частния си бизнес. А всеки бизнесмен ще ви каже че частния бизнес изисква много време. 2. Ако пък има печеливш частен бизнес, за какво му е да е държавен служител. Това е загуба на време.

Не е забранено само на полицаите. Забранено е на всички държавни служители. Но не име забранено да притежават недвижими имоти. Пък ако хотелът проработи фирмата ще е на жена му или детето.

ЗНАЧИ ТАКА , А... ВИЕ , ВСИЧКИ ПОМИАРИ- ПОЛИТИЦИ , КОРУМПИРАНИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ , СЪДИИ , АДВОКАТИ , ПОЛИЦАИ , МИТНИЧАРИ , МУТРИ СТЕ ПРИВИЛЕГИРОВАНИ , А ... А ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА ПРАВИ БИЗНЕС , ЩОТО , ИЛИ ЩЕ МУ ГО ОТНЕМАТ НАСИЛА , ИЛИ ЩЕ ГО ЗАПЛАШАТ ТАКИВА КАТО ВАС ЧЕНГЕСАРИ И БИВШИ ДС МИЖИТУРКИ

Що да не. Ние сме страната на неограничените възможности, а не ония зад океана.

СПОКО , СКОРО ГЕРБ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ , И ТОЯ МУНЧО ЩЕ СИ СВИЕ ОПАШКАТА .АЗ ЛИЧНО ЗНАМ КОЙ Е И НА КОГО Е ХОТЕЛА , И ЩЕ МУ НАПРАВЯ АНТИРЕКЛАМА ПО ИНТЕРНЕТ И ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕДИИ , ТАКА ,ЧЕ ТОЯ ПРОСТ ГЕРБЕР НЯМА ДА ГО ОГРЕЕ

що не застроите и пистите бе,бетонирайте ги ,кухи глави

Жена му е кметица от ГЕРБ

И КЪДЕ Е КМЕТИЦА ОТ ГЕРБ??

и кво да не стои ли?

МИ НЯМА ДА СТРОИ РАЗБИРА СЕ . СТИГА ВЕЧЕ .. РАЗРУШИХТИЕ ХУБАВАТА БЪЛГАРСКА ПРИРОДА . НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ ПОВЕЧЕ.