760 000 души звъннали на ЧЕЗ за година

Над 760 000 клиенти на ЧЕЗ са избрали денонощната информационна линия /0700 10 010/ за връзка с компанията през 2010 г., съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - 760 000 души звъннали на ЧЕЗ за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Всеки , който не е успял да напсува ЧЕЗ лично , може спокойно да го направи и тука !!! Алоо ЧЕЗ ли е - И на вас да ви е..... ..... та !!!

- алооо, водоснабдявне ли е? - не, електроснабдяване е. - е, все тая. аз да си кажа: И НА ВАС ДА ВИ #$&&* !!!

Ако имаш търпение 14 минути да чакаш ,може и да се включиш в статистиката на тези които са успяли да се обадят!От там отговор на въпроса няма да получиш, но ще ти изгубят поне още 14 минути да те разпитват учтиво и накрая пак си там където си бил.Пълна неграмотност. "Посетете най близкия клиентски център...." И това направих и висях на опашка 2 часа .И пак нищо.

е да как няма да им се обаждат хората и аз им звънях щото тока беше 148 волта и им казвам че ще ми изгорят ел. уредите а те ми казват еми като ще ви изгорят изключете ги

да не им е умряла циганката, че започнаха сами да се хвалят. горещите им телефони са напълно безмислени, колцентровете им се обслужват от хора без необходимата квилификация всяко песещение на клиент отнема минумем 4 часа!!! в 21 век! Писане в електронната им поща е също безполезно, отговорът винаги е някакво коп-пейст клише, явно никой не чете писмата. Те седнали да се хвалят, че има молби от нови клиенти.Ми има я, като са монополисти. Аз не съм доволна от ЧЕЗ-лъжат , надписват, качеството на ел.енергията е отвратително, прекъсванията на захранването поради незнайни причини е постоянно. ИзоБщо в тази фирма лявата ръка никога не знае какво прави дясната, а и двете нямат никаква връзка с главния мозък! Те седнали да ми се хвалят! Ай сиктир бе!

Едно е да звънне някой, друго е да му вдигнат, и трето е да му свършат работа, или поне да му дадат информация. Хората звънят, защото има повреди, а не защото са доволни. Ако всичко беше наред никой дори нямаше да знае телефона на ЧЕЗ.

Ама тия от чез- май нещо се хвалят?! Всичките обаждания са били с една -едничка цел-ДА НАПСУВАТ МОНОПОЛИСТА ЗА НЕКЕЧЕСТВЕНАТА УСЛУГА!!!