Клинтън прави дъщеря си първа дама, ако влезе в Белия дом?

Ако бъде избрана за президент, Хилари Клинтън може да повери ролята на "първа дама" не на съпруга си Бил Клинтън, както се очаква, а на дъщеря си Челси.

Обратно в новината

Коментари - Клинтън прави дъщеря си първа дама, ако влезе в Белия дом? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стрина Хилари, така и няма да може да си затвори вечно зяещата като помийна яма уста от фалшива обич към малоумния и електорат, когато в Белия дом влезе Тръмп. Ама си ги бива и САЩ - то не бе шуробаджанащина, не бе фамилност, не бе връзкарство, хем за най-високата длъжност - президента. Тате президент - синче президент, батко президент - братко президент, или вице, ако не го стрелнат, както е обичайно там, "вярно" мъжле президент - мамена на ляво и дясно булка бъдещ президент, тя пък отсега готви за поста алтава щерка. Това съсипа БГ соца, това ще кимбичне и ЮСАта.

спомняте ли си сапунката дързост и красота?

Демек първа кипра

Aмерика ще има две първи дами(ако клинтън случаино спечели изборите без печатница костинброд) а ние и една първа дама нямаме,еи тъй за илач.

Клинтъница да не е превъртела от изневерите на мъжа си? Да не би да възнамерява да се ожени за дъщеря си, та я обявява за ПЪРВА ДАМА? Откачена работа!

А ,ако не бъде избрана кво праим тогава ? Викаме Моника а ?

Е, Моника може да бъде извикана ако Клинтън спечели, на старата длъжност - както е обслужвала мистър президента, така да обслужва и лейди президент. Още повече, че лейдито нещо дава шантави признаци - ще прави дъщеря си официално своя първа дама?! Многозначително! На стари години незадоволени и лъгани от мъжете си жени откачат...

Ни тоя, ни тая са свет. Обаче и дъщерята на тая е голем кон.

ГЕЙКА ?! МРАЗИ МЪЖЕТЕ И НАЙ-МНОГО МЪЖА СИ !!!

редно е Бил Клинтън да е първа дама ! ;D

а зетя ще бъде назначен за първи зет, внуците - за първи внуци и т.н.

Извращенията в сем. Клинтън нямат край....

те за туи са 150 кила но боко е напред с матеряла и им диша във врата с килограмите.

Когато всички народи,всички държави всички религии престанат да мислят ,че са в сила да оправят света ,тогава ще се яви новото,прогресивното.Според новото ,суверинитетът предстявлява броня за малките държави,която подобно на черупката на костенурката или бодлите на таралежа ги предпазва от алчните апетити на световните сили.Новото изключва всяко насилие.Войната ,това организирано човекоизтребление ,трябва напълно да се спре.САЩ съсипаха доста държави за последните години-Либия,Ирак ,Сирия,Афганистан,Пакистан,Йемен и др.

Че инцестът е много модерен на запад всички знаем, но чак на такова ниво?

А Моника Люински ще е Държавен секретар.

да върви на майната си и тя и Тръмп

Изборите в САЩ тази година са абсолютна клоунада- Тръмп или Килъри! :). САЩ все повече се превръщат в пълен майтап!

Нека първо погледнем нашата страна как е и тогава се присмиваме на останалите !

Не е честно на Бил по ще му прилича на първа дама. А аз искам да танцувам гол на луна светлина сред трясъка на рушащите се кули. Аз съм Нерон а хилари е агрипинила.

Нека се набутат Соросите, запада сам се отича в канала... американците са вече собственост на китай...

Ой на мама, първотелката! Мама в златен обор ще те вкара, не в някаква си БГ плевня, я!!!

"...паралел между нея (Челси) и дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка, която е известна с елегантността си." И още - Иванка е чаровница и не прилича на кон.

Това не е конкурс за красота, бе! И не е между щерките, а между родителите им! Ей, тока лумпвените със запалянковски манталитет не можахте поне малко да порастнете и поумнеете, сешам се за Борисов, който винаги и във всичко все се конкурира, и все си го мери, и все е най-хубавият, най-големият футболист и тенисисит, най-големият разбирач и експерт по всичко и сред всички...

Да бе това е семеен бизнес. Бащата, любовницата, майката дъщерята и зетя.

Право на всеки е да коментира писаното в статията. А като става дума за първа дама, предпочитам да виждам Мелания или Ивана, а не конски физиономии.

е със славянски корен....та затова!

А аз, Моника Люински на кое място ще ме поставите или вече ме забравихте?

С какво се различават династиите Буш, Килъри Клинтън, Асад-Сирия, Сен-Северна Корея, Кадафи, Кралство Саудитска Арабия, Кралство Йордания, и т. н.? По времето на СССР нямаше чак такива династии! Дори в България династията Сатанишеви не остави толкова дълга следа. Ето и Мутронаркопремиерът, Цвъко или другите кариеристи и престъпници са си тъпи селяни със смесени селско-градски корени - шумкарско-мерцедесен произход.

Всъщност като се казва "А" не е зле да се продължи и нататък. Не само щерките на Тръмп и Клинтън са били близки, Доналд Тръм МНОГО ПЪТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СПЕЦИАЛНО Е ДЪРЖАЛ ДА ПОДЧЕРТАЕ КОЛКО БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ Е СЪС СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН, КОЛКО СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА ПРИЯТЕЛСТВО, КОЛКО ... ПРЕКРАСНА РАБОТА БИЛА СВЪРШИЛА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ПРЕЗ КАРИЕРАТА СИ И ЗА ... ДЪРЖАВАТА, ЗА АМЕРИКА! И съм убеден, че тези неща, изказвания и клипове тепърва ще се показват икоментират в Америка и от американците. Както и осъждането на Доналд Тръмп отамериканския съд за ... РАСИЗЪМ!!! Но от друга страна, за да сме обективни, и при Хилъри Клинтън има доста "смущаващи" моменти, меко казано, и най-важните според мен са онези, които са свързани с имущественото им състояние и начина им на живот, и със сумите, милионите които с аполучавали те и фондацията им И С "ДАРИТЕЛИТЕ" ИМ! И как и дали тези суми са похарчени с оглед на декларираните и обявени цели и предназначение! Иначе Доналд Трънп е пределно ясен - бигот, хейтър и вашист като убеждения и ценностна система, и патологичен и алчен егоцентрик, но и при Хилъри има доста скрити скелети в гардероба... И разкритията на това как во са правили сррещу Бърни Сандърс са доста неприятни и честно казано долни!

Клинтън прави дъщеря си първа дама, ако влезе в Белия дом? А ако не и "влезе" какво става?!

И в двата случая всеки нормален мъж ще опраска дъщерята.

ти болен ли си бе батенце ?!?

драскачите по долу са явно много русофилски настроени, за да врестят за трамп, които явно е подпомаган и от руснаците. нито трамп, нито иванка имат образованието на хилари и челси. хилари сте баде новят президент, колкото и на русофилите да не им се сте!!! текста е транслитериран!

И аз мисля, че ще стане. Все пак еврейското лоби при Килъри Хлинтън е много по-силно отколкото зетят на Тръмп. Освен това Тръмп е по-неуправляем, затова няма да го допуснат. Тук не става въпрос за руснаци, освен ако Федералния Резерв не е създаден от руски евреи, което малко ме съмнява все пак. Но нека, когато Килъри стане президент и натисне бутоните на ядреното куфарче, а знаем, че тя е достатъчно изкукуригала и ненормална фанатичка, създателите и са същите като създателите на ИД. И когато това стане, ФАЩ за съжаление ще бъдат изпарени от земята. А и не само ФАЩ. И когато ФАЩ посолството и другите осиротеят в България, ако оцелеем, ще имаме поне някакъв шанс да се оправим. А когато ФАЩ се изпари, ще се изпарят и много от нашите мафиоти с офшорки и имоти там.

Всъщност това изобщо не е вярно, това е поредната легенда, мит, че Тръмп бил много или по-неуправляем и непрогнозируем. Той е много прогнозируем и лесно упрсвляем, стига да има и става дума за пари, НО ЗА МНОГО ПАРИ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! Там при него Money Talks - ГОВОРЯТ (само и единствено) ПАРИТЕ, и в това отношение е МНОГО УПРАВЛЯЕМ И ПРЕДВИДИМ! Той е на твърдия и неотменим принцип (както много като него) -"Show me the money!" И при Клинтън е така, НО ДАЛЕЧ ПО-ДИСКРЕТНО, "ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО":) Все пак Бил Клинтън бе президент, и си остана много обичан от америкнаците, без значение от партийните пристрастия...

Кравар и Анализатор - две взаимно изключващи се неща.

Да пази Господ от вещица с образование!

Тази Клинтън дали има и някоя племеница или нещо подбно, та демократичната гарга да е съвсем рошава?Чудя се коя фамилия е понагла,побезпардонна и повредна за света Буш или Клинтън?

Изглежда от чудене тиретата ми не се получиха,извинявам се!

Кукли на конци. Пародия на избори. В Библията Бог ни казва който контролира свтоните процеси и каква е крайната му цел. Но тези които стоят дале от Бога заради грехът ще изберат да вярват на масовит елъжи. Ще лъжат другите и ще бъдат лъгани с тяхната активна помощ. Защото който лъже лъже най-вече себе си и се обрича на тление и забрава в името на мимолетната човешка суета.

конярката челси VS славянката иванка...

Не става, тази е по-грозна и сдухана от майка си....

"ЧК ...Негърче ми мига мамо, негърме чи мига, белите ми кълки мамо,сака да ги вдига... ХК...Спри почакай, мила дъще, мамина гугутка, нека първо да..." След запой в овалния кабинет...

това да не ти е цицка цачева да ти пее "цъфнал гербер на трънка"

Първият въпрос ,който г-жа Клинтън трябва да реши е дали има смисъл да се хаби с такива неособено уместни решения.Тръмп вече е набрал скорост и е малко вероятно да бъде победен.Но на г-жа Клинтън можем да направил предложение да предвиди назначение и за Моника Люински на важен пост-може би специален съветник на президента по националната сигурност!?Ако не друго ,поне ще има новина!?

може и да я направят в нещо , но за дама - няма начин . иначе идеята е ясна , и челси на държавна копаня , да не стават разноски .

А Бил Клинтън ще и бъде секретарка.

Бил ще им прави свирки в овалния кабинет, че ако се разгорещи оргията, там поне няма ъгли (кьошета), та няма да се изпотрепат

да си търси добър адвокат, а не дама. Тръмп вчера каза, че като спечели изборите ще вкара в затвора и Обама и Клинтън.

Ами, само да хаби парите на данъкоплатците да им плаща здравни осигуровки. Направо да ги беси. По-евтино ще излезе работата.

Да си дойдем на думата ето за какво била борбата,за пържолата.Дано не я изберат тази дърта вещица.

Килърица да не си е сменила пола? Като си завре краставица в катерунгела да не се мисли за мъж? За член на ТКЗС-то ли се има? Нещо бирено коремче е отпрала. Годзила!!!

Клинтън да предложи Моника Люински за първа дама, тя има опит за такава в Белият дом, а е завършила и подходящо образование - политология. Има опит при работа и с правосъдната система на Щатите т. н.

моника стана като шут за клинтън естествено ев*реиските медии си сваршиха работата...за това....а то си е било само един нагон...от които бил KLINTAN стана пич на америка а моника изтривалка....и ми казват че жените имат права в америка хаха само за да станат президенти на световнят ред но не и моника...

Това сигурно е неудачна шега на Клинтънови, вероятно като намек, че на Бил не му върви да бъде първа дама, тъй като е пръв мъжкар. Обаче Челси е затлъстяла и има прекалено големи предни зъби, много ми прилича на животното, което съм написал като свой псевдоним.

Буш големия храст Буш малкия храст Коча Клинтън козата Клинтън аде бе Туй династическа монархия ли е или жалко подобие на демокрация в който м-у два биг мака полицаи гръмват някое черно добиче

Репбликанска монархия ли станаха ФАЩ? Тази вчерашна п...кла Челси - Първа Дама?! А защо Бил Клинтън да не бъде сега Първа дама :) Така де, ще бъде напълно в хармония с евроатлантическите "ценности". Килъри съвсем изкука! Като знаем какъв е бащата, малката трябва да бъде държана по-далеч от охраната на Белия дом - току-виж привикала някой в Оралния кабинет за инструктаж.

ами и аз ще се пробвам на следващите избори,апък барак ще ми е първа дама! !!!!ха хааааа

ее, а ще се подлагаш ли наново на трансексуална операция, за да станеш обратно мъж, или ще си останеш трани? Може пък този път и Обонго от гей да стане транигей, и да си заформите транилесбийска овална оргия?

Ей, много е отмъстителна тази жена! Що да не може Били да бъде първа лейди? Висок, симпатичен, спортен, усмихнат. Добре се справя с жени и внуци-деца. Толкоз много мъже в Щатите се справят с женската роля - от високите токчета до отглеждането на деца - че тоя красавчик Бил ли няма да може?! Освен това може да я притисне за нарушаване на закона за равенството на половете.

Биполярният социопат Хилари беше началник на Държавния департамент, откъдето идват парите на Америка за България. После с цялата си наглост НПО-тата им ще ни учат на гражданско общество.

И това ще е най-могъщият човек на планетата!? Дано има Световна конспирация, че виждаме прозрачната демокрация с какво се увенча.

Докато има такива дето продължават да вярват че сащ и президентите му са ''най-могъщите'' на планетата тия ще се държат като такива и ще ви сер,,т на главите като за световно

Че кой е по-могъщ от САЩ и американския президент? Освен, както казах и се надявам, че и над него има някой, щото...

Ха сега!!! Бил Клинтън, като първа "дама" на САЩ!- Моника, него нали искаха да го махат, като президент, заради това че е МЪЖ а не дама, дори и първа.

Пък после казват, че шуробаджанащината била български патент.

Може пък Хилари да има нашенски корени :)

едва ли ...балгаринът оп*нал килъръ мъст бе дрънк енд уие булгариан донт дринк ин америка ден мъст бе ментал булгарян ин америка

Ако тая стане президент ще има още една КЛИНТЪН в блиското бъдеще .

ЧЕЛСИ има големи уста - защо ли? и ще чакаками новата президенша на САЩ - вижте каква голямата усмивка с блестящето червили - много блестящо и пак защо ли? и кога ще е нов кандидат от републиканците - а завиждаха на АСАТ баща и АСАД син - на КАДАФИ !!! И на свички ръководители от блиския исток и северна АФРИКА !

И защо така с лекота се отказва да е ''първи дам''?

Династията Клинтън са решили да развеселяват публиката. Бил нямало да бъде първа дама ...

"Нека сега нашата журналистика задържи сълзите си, както ще ги задържи в европейската - за да оплаче други столици, други варварства и страдания, кога робът извика на господаря си: кой си ти, що плачеш? Мъж ли си, жена ли, или хермафродит - звяр или риба?... И ще бъде ден - ден първий." Хр.Ботев

Така се поставя началото на династия. А ролята на децата на Челси каква ще е?

Губернатор на Колония Марс, посланник при извънземните... такива неща.