Канада премахна визите за чешки граждани

Канада отмени изискването за визи за чешки граждани. Целта е да се премахне спънката пред сключването на споразумение за свободна търговия между ЕС и Канада.

Обратно в новината

Коментари - Канада премахна визите за чешки граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ГеРбеРите се върнат на власт никъде няма да ни пускат, заради тая мафиотска сган. Всичките ни съюзници са много притеснени от ТИКВАТА и ГИМНАСТИКът ...... и има защо.

за русофилите българи визи ще има..

Не е във визите проблема, а в това, че свободния обстрел на имигранти от тази категория е забранен!

Считате ли ЗА Смислено да Ускорим Реалното Прилагане на Спогодбата за Свободен търговски обмен България-Канада чрез мрежиране/networking между Нас-Всички ? (Гласувайте !)

Скоро ще отпаднат визите и за българи и румънци. Защото ЕП ясно даде да се разбере че не паднат ли визите за всички държави на ЕС, то ЕС ще наложи визи за канадски и американски граждани за целия ЕС. Така че няма начин Канада да не махне визите за българите. До 2 години максимум. Като най-вероятно още догодина ще бъдат махнати. Но не си мислете, че като паднат, лесно ще се установите там....първо работа много трудно се намира, особено ако не знаеш език,второ стандарта на живот там е много висок, така че колкото и парички да заделите ще свършат бързо и бързо ще се върнете...

Така е , прав си. И аз гледах тия новини. Ако не махнат визите, Европейската комисия автоматично след 2 години ще въведе визи за канадци и американци за всички държави от ЕС. Така че, Канада няма къде да бяга...скоро ще махне визите за България, а дори и да има приток на роми, това не им пречи, там има чешки роми колкото искаш, а и във всяка държава има роми, то това е неизбежно. Сащ също ще трябва да махнат визите, но мен ме интересува само Канада, в момента уча усилено английски ходя и на курсове.

Аз пък що ли си мисля, че канадците са премахнали визите за чехи защото са разбрали, че тази страна вече не е комунистическа, тоест, окончателно е скъсала с комунистическото си минало? Пък ние ще видим безвизов режим през крив макарон, или на кукувден, или когато цъфнат налъмите, защото все още сме си комунистическа държава и явно такава ще си останем...

Аз не мога да разбера това комунистическо минало какво общо има?! България след 89-та е демокрация. А хората които емигрират са предимно МЛАДИ и въобще не ги интересува какво е било миналото на България, а ги интересува само как да се устроят в нормална държава.

А ние сега трябва да ги гледаме бежанци и не сме в шенген с идеята и те да не отидат - ей това е буферната зона с приятелство по нато в турция. Даже и малаките в кризата са по-добре от нас!

а наш'те путьовци-йесмени какво направиха по въпроса?!! що ли не ви...

Достатъчно голям проблем има тук с индийска и всяка подобна сган, за да си навличат още неприятности с първите, които биха си продали коня в махалата, за да си купят билет до Торонто на следващия ден след евентуалното падане на визите за Канада, т.е. не си го и мечтайте. Циганите в БГ са ни прецакали по целия свят, няма изглед да ни направят този жест канадците именно заради тях. Достатъчен им беше таралежът с чешките циганя.

А ние от къде на къде ще ратифицираме споразумението? Или ние нямаме интереси? Каквото наредят и продажниците се дупят?

На нашите драги комунисти не има трябва да емигрират в Канада.Трябват им робчета в БГ.Надявам се да ти отговорих на въпроса.

Хърватска нямаше визи още преди да влезе в ЕС. Защото няма цигани. Чехите също нямаха визи но им сложиха след масово нашествие на чешки цигани. Не очаквайте че Харпър ще го каже открито. Той като всички канадци е лицемер. Освен това е и политик т.е. двоен лицемер. Но причината е в циганите

Кога Хърватска влезе в ЕС, кога им разрешиха визи?

НО НЕ И ЗА БЪЛГАРСКИ ВАРВАРИ! това драги съотечественици имащи капка съвест е превода!

Истината е , че докато гласувате за БОКЛУЦИ като БОКО никой никъде няма да ви иска !

Много обичам хора, които се обявяват за последна инстанция на истината и знаят всичко...

Щом като Канада е демократична страна, би трябвало да отменят визите за всички страни от ЕС, а не само избирателно. Няма демокрация, докато не си извоюваш правата.

нямам намерение да плащам данъци за още цигани. Веднага ще се нароят тука и ще започнат да искат убежище като дискриминирани. А ние тъпаците дето работим и плащаме данъци ще им плащаме за адвокати, социални и т.н. Едно дело се води по две години понякога. Айде сиктир. Никакво махане на визите. Имаше достатъчно проблеми с румънски цигани. Трафик през Амстердам до Мексико, после през щатите та до Канада. Напълнат се с кедитни карти и зачезнат, после пак ние дето плащаме данъци плащаме.

така добре си живеем в цанада без братята роми.канадците не са толкова наивни.те никога няма да допъснат тък нашествие на талпи от необразовани и безскръпълни мъргави цигани.не им трябва двъстранен безвизов режим,защото нямат кои знае какви интереси кам бг,нито бизнес отношения. а дори и някои да се промакне тък нелегално-много барзо го изстрелват обратно. така че не очакваите скоро да се премахнат визите,защото имидят на бг тък е зеро. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами то там има достатъчно измет от цял свят...

Аз също считам, че Канада скоро няма да премахне визите за българи, защото тя е най-демократичната страна на планетата, а България е единствената комунистическа държава член на Европейския съюз.

Всички свестни българи отдавна са се устроили в западна Европа. Пука им за Канада.

Бъларите да духат супата.

българи няма скоро да стапят без визи в канада

узас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чехия е декомунизирана и лустрирана.

Хич не си го и мисли .

Това не е вярно! Чешкият президент е комунист, а и сега ще има избори и очакват комунистите да се настанят във властта.

Че те никога не са си ходили от властта. Но чехите си отстояват правата в ЕС и света, за разлика от нашите поплювковци .

Jordan

Това се казва държавническа политика. Бий, за да те уважават. Преди време Полша така махна визите за САЩ. Ама на др.Вагинин туй му е чуждо - той обича него да го бият.

Не е само Вигенин. Всичките , начело с БОКО БОКЛУКО са малодушници и послушковци.

Поляците ИМАТ визи за САЩ по същите причини, по които и други, вкл. ние - наплив на желаещи да емигрират. Връзките ми с Полша са роднински, тъй че го знам със сигурност.

българи и румънци ще се редят за визи!

Да да ... направо опашки да ходят в тайгата.