Премиерът на Чехия идва в България без имунитет

Президентът Румен Радев ще се срещне на 22 януари (понеделник) с премиера на Чехия Андрей Бабиш, който ще бъде на посещение в България.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът на Чехия идва в България без имунитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не пишете коя ТрИбукМена групировка от България иска да купи дяловете и с какви средства ще плати ! Това за чешкия президент е голям стрес.

Тоя идва да се учи от бат Бойко как се краде и никой не го закача, ама е позакъснял малко.

Като, примерно, Боико да го опраска, на него да му хареса и да му пробута духовенството на 4ехиа и на Mоравия

..."разследван за измама със средства от европейски фондове..". Значи той си е "наш" човек! Ще намери общ език с всички наши политици. А може би става дума за малко чиракуване или просто обмяна на майсторски опит? Знае ги бай ви Ганю тия работи с фондовете де.

бРАВО, ИМАТ ПРОКУРАТУРА! Защо никой не разследва поне един от нашата мафия за злоупотреба с европейски средства?Няма да стане! Цацаров той си го избра.А смо за сведение- разследването на Григор Лилов- един от малкото качествени журналисти, на случая в Нови Искър, повече от ясно потвърждава осемгодишната максима- НАС НИ УПРАВЛЯВА МАФИЯ!Повече за разследването- в " Афера".Дано не се случи нещо на човека,в БГ всичко може да се очаква- я кола да го блъсне, я камък да му падне на главата!

без имунитет? Жъ го хване грипа!

Премиерът на Чехия идва в България без имунитет Кога ли ще чуем , че и некой български премиер е посетил Чехия без имунитет. Може би ако преди това чуем , че Главен прокурор е вкаран в затвора.

По-интересното може да се чуе, ако тръгне без охрана...

Този криминален трябва да бъде внимателно следен за контактите и връзките му при посещението в България. Със сигурност се заформя поредният удар срещу България. В България се граби като за световно. На този етап са ясни - президент, премиер и Саксофонски.

ЧЕЗ не трябва да се препродава -ЧЕЗ трябва да се национализира,

смениха медните жици с алуминиеви и сега продават, нали загубите на ток те не ги плащат, народа ги плаща калкулирани в поскъпване, още като сменяха медните жици трябваше да бъдат изгонени с ритници.

КАТО АРЕСТАНТ !!! ОЛИГАРХ СЪС СЪОТВЕТНИЯТ СЪМНИТЕЛЕН БИЗНЕС !

Не си на нивата бе, цървул!!