Ислямистът Доку Умаров е убит, твърди чеченският президент

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров обяви, че лидерът на ислямистите в Северен Кавказ Доку Умаров е мъртъв. Руските спецслужби обаче не потвърдиха информацията.

Обратно в новината

Коментари - Ислямистът Доку Умаров е убит, твърди чеченският президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУК

Бе те са убиват,после едни 1000 девици им правят все хубави работи ,ма после не били мъртви ми живи са били,доколко са мъртви май само те си знаят

Той Диктаторът на Чечня обявява Дока за мъртъв на всеки 3 месеца... Е, все някога ще познае :)

Емират, къв имарат ви гони...

bulgarya. ga/ russiangenocide.html

ислямскaтa религия: Всички ислямисти в светa сa комaндвaни от един луд aрaбин с дефектно око, "aрaбинът 666", Aнтихристa. Той и още няколко десетки съществa сa изпрaтени от извънземнa цивилизaция преди хиляди години дa се превъплъщaвaт нa Земятa, зa дa водят тaйнa войнa с човечеството и дa го зaробят. Нaричaт се "Aрмия нa Сaтaнaтa". В предишен свой живот Aнтихристът и фaлшивият пророк, зa които ни предупреждaвa Библиятa, създaвaт ислямa кaто отговор нa идвaнето нa Христос Спaсителя и възникването нa християнството. Прочитaнето нa корaнa и съзнaтелното подчинение нa Aллaх, който е водaчът нa поробителите и се кaзвa Сaтaнa, зомбирa някои от хорaтa и ги прaви роботи, служещи нa зaвоевaтелите. Ислямистите имaт зa зaдaчa дa нaложaт фaшисткa диктaтурa - шириaт, нa плaнетaтa. Днес сaтaнистите обрaзувaт тaйното световно правителство, ръководството нa САЩ, МВФ, ЕЦБ и ЕК и чрез политикaтa си рaзпрострaнявaт ислямa.

Ислямът е създаден 7 век, говорите преди "хиляди", когато е възникнало християнството - не разбирам точно кога извънземните са изпратили тези хора тук? И как точно Мохамед, превеждайки буквално Библията и създавайки по този начин Корана, е създал тероризма и МВФ?!

Точно там е трика, че не е буквален превод на Библията. А тънко-хитър.

Я прочети по-внимaтелно и тогaвa прерaзкaзвaй.

Корaнa не е превод нa Библиятa. Хвърлете му един поглед, зa дa рaзберете кaкво е нaтъпкaно в глaвите нa терористите, кaк aллaх можел дa измъчвa кaкто никой друг, и кaк трябвaло непрекъснaто дa се стрaхувaш от него. Мaнипулaция чрез стрaх - метод нa сaтaнистите, действaш и днес.

Няма краен и безкраен ислямизъм - всички са един дол дренки - просто дебнат удобен момент за да започнат да се налагат и да мачкат 'гяурите'!

Един средновековен садист по-малко. Мюсюлманите трябва да черпят.

Крайният ислям е лошо нещо и Доку ще си докара белята. Кадиров само пуска фишеци, за да успокои участниците в предстоящите олимпийски игри. Но може и да амбицира някои камикадзета, за да докажат, че Доку-то е жив и командва парада. Между другото, нека непросветеинте писачи да спрат да ругаят дагестанци, чеченци, руснаци и т.н. Общото звено между тях са древните българи, защото всички тия днешни народности са били съставни племена и народи от българската народностна общност. В Западното Прикаспие и Северен Кавказ и областите се ее наричали Джураш и Бурджан и от там идват Аспаруховите българи, наричани на трек-български език бурджани - българи. Руснаците са били уруси - оттам руси, едни от най-смелите племена на българите. Сложи една по-дълга брада на Филип Златанов от снимката отдясно и ето ти друг един Доку, само че вместо да е посветен на възстановяването на древната Българска държава с ислямсuа религия сега, той се е подчинявал на Свинкя Фидоiия, на ЦЦ и ББ.

Тъп си тутко, тъп си като майски бръмбър. Съвсем случайно да ти прави впечатление, че службите на Чечня подслушват на собствената си територия и търсят терористиите в собствния си народ. КОито избиват техни хора. А САЩ подслушват по целия свят, не своята територия, извършват промишлен и търговски шпионаж, както и подслушване на чужди държавници. Дали ще успееш да схванеш разликата с обраничения си умствен потенциал.

А някои не непросветени го смятат за Българин и Революционер. Всъщност... Бълкария.. не ви говори нищо май :) Факт е че през вековете част от нашата кръв е останала по тия земи.. с друга религия са.. но са по клани и преследвани от колкото ние от турците.

А какво трябва да направят руснаците според теб, умнико? Да му дадат орден ли? Ислямистите са безвързвратно увредени психически и понеже са опасни престъпници, трябва да бъдат физически неутрализирани. Просто и ясно.

Руснаците били много тъпи.Нали като са го убили са го направили светец-герой.Последователите му ще се множат.Родата му ще се накичат с бомби и ще чакат следващото представление.Жалко за невинните жертви.

За периода на двете чеченски войни всичките известни терористи са мъртви до един. Последният изживяващ се такъв беше Доку Умаров. Дори да не е, всичко е въпрос на време. Там теорията с мъчениците не е толкова разпространена, понеже и местното население му е писнало от шериатски изпълнения. За това няма желаещи. Ако местните се чувстваха подтиснати, особено чеченците, щеше да има наплив от атентатори. Смъртници търсят сред жени с убити съпрузи или вносни, новоизмислени фанатици.

Не знам защо,но историята ми напомня,за търсенето,преди време, на един друг труп-На Бин Ладен,се казваше,май?!

Перфектен повод за ужасяващи атентати по време на олимпиадата.

Как не ви е СРАМ да наричате това исчадие и мтакива като той "БУНТОВНИЦИ" - "ислямските бунтовници"... Ако имате капке уважение към жертвите редактирайте статия!

Поправка: Не бунтовници, а ТЕРОРИСТИ!

Това са им писали в базата данни на Ройтерс и подобните дезинформационни медии. Те само прежеждат, очевидно мисъл и оценка на понятията не вкарват. Преводаческа журналистика. Едва ли имат някаква редакционна политиока. За това има абсурди на моменти. А базите данни на големите агенции са менте новинарски агенции, основно дезинформация и пропаганда. Новинарството е на по-заден план.

Нещо ми се губи момента от национално-осбободителните борби, според които "поганците" трябва да бъдат избити или покръстени, но карай. (За след Осбождението не говоря).

Тоя на снимката ли е дегестанския президон.

Със същия успех може и да е снимката на Доку Умаров.

... Те пък едни ислямисти. Учили в Москва. После стажували в ДС. А най- накрая назначени за десни политици. :)..Ако питаш мен нашите ислямисти :) са го загазили с тях.

кадиров: мъртав е ! путин: много ли е мъртав?...а ? ....нещо не ти вярвам

Тоя ако е жив няма шанс.Две свръх държави са го подгонили.Няма отърване.Пътник е. Колкото до родата-по новият закон на руснаците,ако те са знаели за терористични подготовки ги чака доживотен затвор.

И тези тъпчат по пътеките на "умниците" от Вашингтон-да лекуваме симтомите на болеста а не на причините за нея!?Щото причините-експлоатация,насилие,диктат,изнудване,спекула е от големите - САЩ,Русия,Англия,Израел,Франция колкото и те да се стараят да се представят като супердемократи,суперхуманисти,суперпрогресивни...Да изтрепем терористите,вместо да разберем защо се такива!?В краен случай да ги обявим за анархисти щото не ни изгождат техните идеи и искания...

Не е сложно да ги разбереш. Има кръгове в света, на коита им е изгодна дестабилизация в ислямските републики. Плащат огромни пари за това, а целта е ясна - Шариатска Ислямска република. С други думи изнудват нормални хора с терор. Какви благородни причини търсиш в постъпките им: убийства зад гърба на деца и жени!

Човече, то всички знаят, че операциите по създаването на Кавказкия емират се ръководят от Саудитска Арабия в комбина със САЩ. Уахабитизма и шериата там са вносни. А не местни прояви. Целта е Кавказ и кавказкия петрол. Това е била едно време и мечтата на Хитлер. За това са били операциите му в посока Сталинград. И той е искал Кавказ и за него това е било много важно. За това и днес ,САЩ с подконтролните им уахабити провеждат операции по същото направление.

Не ти се е получио, опитай пак! Но този път не бързай ,успокой се ,пийни водичка ,подреди си мислите и чак тогава пиши-:)

Си изяш спокойно,кокалчето.После си оближи д-------о и продължи спокойно,нататък!

Хане, първо трябва да се изолират и изселят в далечни райони, както Сталин е направил след 1945г. И ги е омиротворил! Защото те единствени са взели страната на германците. Да са под постоянен контрол! А ако после някоя издяволее, то е ясно! Куршум и мир на праха и!

123edr324

не само те и много руснаци - водели са се власовци и много украинци - в Украйна и днес помнят как Сталин ги е морил с глад и почти всички прибалтииски народи - без Беларус Хитлер постъпва недалновидно и вместо да ги привлече ги отблъсква с репресии Ако беше постъпил разумно както в Югославия привлече мюсулманите нещата можеше и да са други сега

Да и ако е било друго ,едва ли сме щели да сме родени и сега да пишем тук разните глупости ,които ни идват на ум

Добре де, хубаво сте ги записали, а защо не се премине към крута ликвидация на записваните? Щом ги записвате значи знаете къде са, или поне се предполага приблизително къде са...е, да се подадат данните за евентуалното местонахождение , или целия квадрант на Рос-космос и областта да се остъкли, като за по сигурно се отвори и йонен прозорец околовръз : с тези се действа само така, круто и колкото се може по показно и безмилостно, справка, Генерал Пършинг...не че руснаците не го могат, ама Путин нещо много лабаво пипа

Умаров е следствието, причините трябва да се ликвидират, а те са много по-дълбоко и в голямата си част извън границите на Русия. Това обаче съвсем не е лесно, защото иначе да са го направили и в Щатите и в Европата. Сега ще си изберат нов емир и всичко продължава. Иначе тези хора са религиозни фанатици, живеят в техния 14-ти век. През 14 век и Европа е била на същото дередже: религиозният фанатизъм е бил на почит, инквизиция, клади... Сега го наричаме тероризъм, но изглажда ще трябва да почакаме това просто да си отживее с времето.

А замислял ли си се откъде взимат пари тези наречени от теб религиозни фанатици - щото то луди има много по света ама повечето нямат пари и за техните дейности се искат много пари. Ако искаш мога да ти дам жокер откъде им идват парите

от любимите на янките уахабити в Саудитска Арабия и Катар - ясно е на всеки, който малко се е поинтересувал (обвиняваният за всичко Иран е друг случай)

доку умаров се крие при доган в бояна.там да надникне спецназа група алфа или бета.

утрепали са браточката Доку, дету му писах песен.

Братя не вярвайте на лъжите. Жив съм - обгрижват ме в бежанския лагер в Овча купел.

Доку Умаров е ликвидиран от спецназа.

Браво на братушките, ама защо трябваше да чакат Олимпиадата?

Граф Доку от междузвездни войни.Същите медийни герои

терорист, бунтовник, борец за свобода, хайдутин, априлско въстание.... Термина зависи от това кой притежава медиите...

ако имаш в предвид ,,режимат ,,на асад и борците за демокрация от ал -каида ???да!!!

... също и политическата власт през съответния период

Е, има и детайли свързани с думата "неверници" и тяхната ликвидация, която в някои от "термините" даже липсва, но карай.

Формално погледнато можем да обвиним Ботев в тероризъм за отвличането на Радецки, все пак разликата с тези е значителна, обърнал ли си внимание как режат глави, взривяват невини и превземат болници за заложници все за целите им на религиозно("национално")-освободителната си война. Лично за мен в случая неможе да има знак за равенство между революционер и терорист