17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, приказките на Дайнов ... то е ясно какво ще каже преди да си отвори устата ....

Колкото и избори да се правят, лошите и глупавите винаги ща са повече от добрите и умните.

Това да управляваш с идиоти май и тоя от Банкя го разбра. Един път с измислените сини демократи, втори път с измислените патриотари. Ама то за туй българинът е казал: краставите магарета през 10 баира се намират!

Единственните които искат предсрочни избори са БСП и олигарсите, т.е. едни и същи хора.

През зимата не е добре за изори , през лятото също , а есен и пролет няма вече ! И кво праИм ? НИТО ЕДНА РЕФОРМА И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА , ЗАЩОТО ''ТЕ'' БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРАВЯТ РЕФОРМИТЕ : ---КОЙ ПРАВИ РЕФОРМИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ ?

В криза е управлението поради простата причина, че срещу него се събират огромни мнозинства. Май само в твоята глава.

ако ще избираме пак същите - за какво са ни предсрочни избори? аман от анализатори

oIo

да се поупражняват, че май не знаят как да избират. ГЕРБ и БСП не са мнозинство - те представляват не повече от 20% (общо) от имащите право на глас. Това е липса на легитимно мнозинство в държавата. Алтернативата на ГЕРБ не е БСП.

Значи остава за алтернатива , ''ЕВРОРОМА'' !

да хващат влака с Мая...та да чуят какво мислят хората. После...да дойдат да ръсят глупости по студиата.

някой си мисли, че ако (случайно) БСП дойде на власт, държавата ще се оправи, жестоко се лъже... Какъв министър-председател може да е тази махленска клюкарка и плювачка? Де що има проблем в държавата, тя го яхва, плюе безогледно, нищо смислено, нищо прагматично. Какви специалисти има на разположение червената партия? Те не са и социалисти, а алчни буржоазни възпитаници, за които нищо свято няма. В това число и халът на народа...Това последното въобще не ги и интересува! ГЕРБ също излъгаха по най-брутален начин народа! Обещаваха (като царя) реки от масло и мед, а на сона - увеличение на пенсиите с по 5-10 лв и толкоз. А цените растат с десетки проценти!! И те не са цвете, но кой е цвете в тази страна вече? Селското стопансто се съсипа - над 80% от селскостопанската продукция се внася. Прекупвачи и само прекупвачи...И всеки гледа за година да стане милионер. Чалга, циганска престъпност, вопиющо затъпяване на нацията...Умните бягат и се спасяват навън, остават тъпунгерите и циганите. Малкото работещи да ги хранят. А пенсионерите кучета ги яли. Ето това е преходът на България!

Пак ли е дошъл ред на БСП и ДСП ще опоскат всичко за 1 година?

ГЕРБ са много зле, но няма кой да ги смени! БСП с Нинова начело няма как да управлява България, никой не я взема на сериозно. Тя става само да критикува и да лае като махленска кучка.

Ако има предсрочни избори целия масраф да го заплати този, който ги изгуби!

О, ама не се хаби - ще има предсрочни избори. Най-късно ще са през май догодина. Ще съчетаят 2 в 1 - за европарламенти и НС и готово. Даже може и да стане 3 в 1 - ако добавят и предсрочни местни избори и дори - 4 в 1 ако включат и някой референдум. Така кашата ще стане още по-голяма, водата - по-мътна и там кой - какво и как е спечелил (фалшифицирал, манипулирал) още по-лесно ще се прикрие. И ще го оправдаят точно с това, за което пищиш и ти - по-малко пари за избори.

Т.н. модел на многопартийна буржоазна олигархична демокрация се изчерпи в България с идването на банкянския селяндур окончателно. Вече се е случвало в историята ни, след краха от двете национални катастрофи през 1918 и след преврата от 19 май 1934. Горе долу толкова могат да изкарат партиите преди да скапят модела - около 20-30 години. Въпросът е какво следва? След 1918 дойдоха на власт оранжевите земеделци с техния деспот последвани от фашистки преврат. В 1934 горе-долу същото монархо-фашистки преврат. Вероятно сега ще последва тиквено-фашистки преврат.

В Италия фашистката партия е основана 1919 година, в България станал фашистки преврат 1923. В Дунава риба не остана. Хайде спри да лъжеш.

Хлоп. Изпреварване на ГРОБ.

ГЕРБ е като copy & paste на НДСВ, макар и в по-разтеглен във времето вариант. Борисов няма избор и го знае. Ще спечели едни предсрочни избори, но с по-малко мандати и тогава ще стане още по-зависим в рамките на някаква псевдокоалиция, като сегашната или с известни заместители - нека да я наречем "Коалиция за оглозгване на кокала". Ако БСП и ДПС дойдат на власт, те на практика ще защитят своето "алтер его" (Борисов) и той мнго добре знае това. От друга страна, времето работи срещу Борисов и компания, защото все по-реална за тях става една една друга алтернатива - Народен съд (по закон или без - по "закона на улицата").

България- държавата на пишман социолозите и други бля,бля говорители. Няма как БСП и ДПС да ни управляват, така че докато няма нищо по добро от ГЕРБ ??????Каквото и да се дрънка Откачалката Нинова нестава!!!!!Мая Галева колкото и да се прави на самарянка и да се натиска ту за председател на БСП, за президент или за нещо друго си я знаем като Костинброд, Слави е пародия, Радев трагедия, на хоризонта само идиоти...., така че ......!!!!!

Абе ти къде живееш...и живееш ли въобще или съществуваш..

Абе ти къде живееш...и живееш ли въобще или съществуваш..

Няма да получат този подарък нито от Дядо Коледа, нито от Деда Мороза. Че и от Баба Марта.

ако евгени дейнов е политолог, аз съм трамвай+тролей

ако евгени дейнов е политолог, аз съм трамвай+тролей

Няма как да има кабинет на ГЕРБ без Бойко, а дори и да има такъв кабинет не мисля ще бъде по-добър от сегашния, напротив той би носил неговите негативи.

Нека не се забуждаваме, нито бсп, нито герб са в състояние да решат проблемите на държавата. Варианта е служебен кабинет и свикване на Велико народно събрание, което да промени само Конституциятано без да управлява -през това време с тази функция служебното правителство ще се заеме. Пълна ревизия на прехода от самото му начало, та до днес и ефективни присъди за грабителите на България, както и конфискация на заграбеното!!!

Нали знаеш, че това е мираж. Единствено, ако станем тоталитарен режим или чиста монархия, където цялата власт е съсредоточена е един-единствен човек, може да се накажат грабителите от прехода. Иначе при това разделение на властите и корупцията, която е навсякъде, ще попречи да бъдат наказани грабителите. Е, някой популист, може да посочи Иванчева като корумпиран и осъден политик, но големите грабители, няма кой да ги накаже, поради простата причина, че трябва да ги хване, неподкупен полицай, да ги овбини неподкупен прокурор, да свидетелстват неподкупни и не безстрашни хора и да ги осъдят неподпупни съдии на всички инстанции. Аз лично толкова неподкупни, честни и безстрашни хора да се намерят в България, не вярвам. Голямата парадия е, че дори това, е по-добре, отколкото цялата власт да бъде съсредоточена в един-единствен човек.

И как ще стане ?! Престъпника да промени закона, за да го вкарат в затвора ?! Повечето от днешните управляващи са бивши комунисти или отрочета на такива. Останалите са просто парашутисти, които не знаят за какво са там и какво правят.

oIo

Тия неща обикновено минават през дълбока нестабилност, а решенията избояват от самосебе си. Т.е. т.1 е да отхвърлим стабилността, като ценност номер 1 и да се фокусираме върху оправяне на проблемите, дори с цената на груба нестабилност. Трябва ясно да се осъдят "грабителите на Прехода", ама не от цацаров, а от тия 50-60% негласуващи.

Нека не се забуждаваме, нито бсп, нито герб са в състояние да решат проблемите на държавата. Варианта е служебен кабинет и свикване на Велико народно събрание, което да промени само Конституциятано без да управлява -през това време с тази функция служебното правителство ще се заеме. Пълна ревизия на прехода от самото му начало, та до днес и ефективни присъди за грабителите на България, както и конфискация на заграбеното!!!

Нека не се забуждаваме, нито бсп, нито герб са в състояние да решат проблемите на държавата. Варианта е служебен кабинет и свикване на Велико народно събрание, което да промени само Конституциятано без да управлява -през това време с тази функция служебното правителство ще се заеме. Пълна ревизия на прехода от самото му начало, та до днес и ефективни присъди за грабителите на България, както и конфискация на заграбеното!!!

защо непременно трябва да е левицата? има и други партии. Едно е сигурно - ППГЕРБ се е изчерпала, станаха много нагли и преяли с власт и е време да си ходят. Изпълниха строителната програма на Меркел нямат работа във властта повече...

Избор между ГЕРБ или БСП изобщо не може и не трябва да има! Търси се НОВА партия, която да събере гласовете на тези 40 до 50% от хората, които не искат да гласуват за сегашните доказани предатели и престъпници. Нещо като Алтернатива за Германия, но в български вариант. Точки в програмата, които искам да видя аз: - реформа в съдебната система и правораздаване - рецидивисти с повече от 3 присъди с удвояване на присъдата; след първо провинение без условни присъди; сумиране на всички провинения, а не само най-тежкото; анулиране на споразумението с прокурор за рецидивисти; кражби на коли - първа = 3 години, втора = 5, трета = 10 (в Румъния така си решиха проблема); - реформа в МВР (по примера на Грузия) - промяна за ЗДП - време е да се спре анархията по шосетата - шофиране без книжка - затвор и отнемане на автомобила; пиян - сурова глоба + отнема се колата (временно); причинена катастрофа от пиян - сурова глоба + затвор и отнемане на автомобила; - спиране на социалните за циганите (година или 2 максимум транзитен период) - който не работи не трябва да яде; при повече от 3 криминални прояви - спиране на социалните веднага; - трудова повинност за циганите - шосета, кариери, строежи, селско стопанство, животновъдство, т.н. Трябва истинска работа, а не само да се подпират на метлите; Има още много точки, но си трябва цял екип от специалисти. Системата е прогнила, има спешна нужда от зверска промяна! Така не може и не бива да продължаваме!

На Дойнов му хлапа нещо в главата.Бивш преподавател по научен комунизъм какво друго може да каже.

81 % искат Валери да се махне,а останалите проценти до сто не го познават и не разбират какво ги питат.

81% са от тези които разбират какво ги питат..

oIo

БСП и ГЕРБ са не повече от 20% представителство на хората, имащи право на глас. Никаква стабилност няма да има, докато държавата не започне да се управлява от мнозинство, а не от някакво мафиотско пост-приватизационно малцинство взаимноопазващо си заграбеното богатство на прехода. Статистици и политолози, подкрепящи тезата, че ГЕРБ и/или БСП + някакви малцинствени извратени групи като ОП и ДПС или някакви псевдолиберални умно-красиви са мнозинство поддържат неформалната двупартийната система на управление в България, което е пагубно за правовия ред, демографията, икономиката и държавата като цяло. Или се спира с това тиражиране на някакви статистически псевдомнозинства тип ГЕРБ, БСП + добавка и се тръгва по разумно управление с мнозинство на онеправданите негласуващи и омерзени 60-80% негласуващи, като задължително се минава през болезнена за някои ревизия на Прехода, или стабилност ще видим през крив макарон, а може и по-лошо. РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА с всичките последствия или избори до дупка. Трета опция няма.

Къде го това обществено недоволство бе ??? За платените темерути на Нинова ли говорите или за алчните ,,майки'' ???

Как може да кажете, че майките са алчни?? Да си подавате веднага оставката или ви викам Господари на ефира. Най-малкото да ви забранят да пускате постове в целия нет!!

Това сега ли го измисли ??? Ще ми забраняваш нещо а ??? Как ги обичам такива , като тебе , безмозъчни мекотели .

Герб да си одът,да идва Бсп и да ви го фукна у промените

навсякъде по сайтовете тая 'новина" 1 :1 я копват.

Този дайнов не струва повече от един спукан балон.

А на мен ми хлопа дъската

Кой ще го свали след като прикотка ДАСКАЛИТЕ? Това беше целта на увеличението на даскалските заплати - ЕЛЕКТОРАТ!

Целта е децата да се образоват и да не ги лъжат както сега ви лъжат популисти и демагози като БСП /ДПС!

То е за целия държавен апарат. Вместо да се оптимизират и работят по ефективно, продължават да раздуват бройката и когато има ситуация и трябва да се поеме отговорност се прехвърля на друга институция, тя на трета и така винаги в омагьосан кръг и накрая няма виновни. ПРИМЕР - До трагедия в Костенец с автобуса имаше 14 служби за контрол на пътищата - след това набравиха нова 15 - това е НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА ! Много примери и много дълга тема!

Аз не знам за какво предсрочни избори? За това, че Симеонов казал а майките, че са кресливи жени. Заради всекидневните измислени скандали на БСП? Заради това, че ДПС казало, че иска предсрочни избори? Ние така ще правим избори през 2 години и ще се чудим защо стоим на едно място!

За това, че сме последни от всички страни членки на ЕС, по всички възможни показатели. За това, че и страни като Албания ни изпревариха, пак по всички възможни показатели. За това, че сме в критична демографска ситуация. За това, че определена малцинствена група живее по собствени правила и безконтролно и безнаказано не спазва законите на държавата. За това, че всеки втори млад българин се е евакуирал от държавата, а всеки втори от останалите планира да го направи. Достатъчно "за това", ли е, че има и още, ама цял ден трябва да пиша. Решението е избори до дупка! Докато не се намери отговорен субект, който да изрине тези Авгиеви обор. Щели сме да попаднем в правителствена криза. Брей, голям праз! Белгия като бях 3 години, какво, загинаха, ли?

защото има трвърде много зомбирани идиоти фенки на боце и твърде голямо малцинство , което се продава за жълти стотинки!!!

ОПГ ГЕРБ трябва да бъде унищожена. Може да стане и с предсрочни избори. Това е демократичния избор.

Тиквата е пътник. Това е ясно. Проблемът е, че никой не може да се справи с тоталната анархия, която ГЕРБ създаде.

Ей миличък ! Още не сте започнали да управлявате , и вече се оправдавате за поредния фалит , до който ще докарате държавата .

Това костово мекер, как може въобще да се показва? Пак с оня дебелак ще казват: - Ама ние не познахме за пореден път.

Лошото е, че честите избори маскират нуждата от реформи на структурата на управление. С други думи нищо не се променя.

Кажи какви структурни промени предлагаш? Като вземат някои да ръсят, без да доказват! На умен ли се правиш с недомлъвките си?

Сигурно мислиш, че източването на бюджета зависи от морала на министрите. Като разбереш, че всеки ще открадне ако му се отдаде възможност тогава ще ти обясня.

Няма да има предсрочни избори, но даже да има БСП ще получи по-малко места в народното събрание. За това се погрижи Курнела.

Идва 10 ноември , и ВСИЧКИ ''ДЕМОКРАТИ'' ОТНОВО ЩЕ СЕ СКРИЯТ ! Защо си забравиха ''празника'' ?

Евгени Дайнов! Нещо да е познал в този живот? Направо да се разкара костовия слугинаж!

Същинското напрежение идва не от съмнителното управление на ГЕРБ, поддържано на изкуствено дишане от "европейски пари". Липсва ни автентична "популистка", т.е. антисистемна сила. От което идва огромна непредставеност на все още битуващото активно население у нас. Кой е електората на ГЕРБ? Тясна "градска" прослойка на "успели в живота", корпоративен провинциален вот, гетата. Активна, работеща България, доколкото я има не гласува, защото не е представена, т.е. няма за кого. БСП е ГЕРБ-2, вижте приказките на Станишев или Йотова. Остават малко кресливи смешници и това е "политическия спектър". В същото време светът е във времена на дълбоки разломи между либерално статукво и национално ориентирани "популисти". Исторически факт е че промените в България винаги са се случвали отвън. Така че няма никакво значение какво правителство имаме и какви избори ще стават. Единствено значение има какви събития ще се случат отвън, дали и кога ще рухне либералния глобализъм. За броени дни новите "популистки" външни сили ще дадат зелена светлина за формиране и у нас на "популистки" партии и оттам правителство. Към момента нямаме сили за нещо друго. Защото външните сили още не са готови.

То няма традиционни партии у нас. Всички са антисистемни. За " леви" гласуват и богати за " десни" и бедни, а " либерелите" имат електорат, който ходи с шалвари и забрадки и жените са втора категория..

ГЕРБ е 100% системна партия, т.е. поддържаща "системата" на наложения на Запад либерализъм. В тях няма и намек за антисистемност, като изключим плахия завой в случая с ИК. "Леви" и "десни" партии отдавна никъде няма, защото времената на класите са отминали. Времената сега са на битка между едни крупни елити и други такива. В тази битка няма нищо ляво-дясно.

Майките на деца с увреждания ще пият една студена вода ако се случи това с правителството тези дни...

какво виждам по първа програма. логото на телевизията е от комунизма. навяващо комунистически спомени. красавица с руси букли която трябва да задава щекотливи въпроси. спортен журналист. и дъщерята на олигарх, която трябва да мисли за бедните хора. и да задава неудобни въпроси. нещо тотално се е объркало в бнт.

на Дойнов&-))))) голям мерак за предсрочни избори, еййй!! А в тях СДС-то колко дупетата ще вкара? Слушах го сутринта. Голям манипулатор! Уж говори естествено, но така нарежда думичките една до друга, че без да каже нещо реално, прави сериозни внушения. Направо е добре да вземе да обслужва БСП-то. Там ще е точно на място!

Че в СДС 80% бяха ченгета и точно за това се разпадна тази партия създадена от ченгетата уж като алтернатива на комунистите

Българската политическа класа традиционно добре е усвоила изборите, но се справя зле с управлението. Затова, работата, която върши е най-вече разруха, грабеж и национални предателства.

Хлопа ти дъската на тебе козел миризлив

пРЕДСРОЧНИ В ГЛАВАТА НА ШЕПА ХОРА ! Няма никакви предпоставки за избори освен ,че Нинова не е удовлетворена ,ама никакви ! Икономиката се развива добре ,разкриват се корупционни практики ,добре ,чакаме осъдени ,а ако някой му се иска за една глупава и просташка реплика да скапем държавата, то тогава Тръмп да са го обесили с краката нагоре !