БСП запали звездата на Бузлуджа въпреки забраните

Звездата на паметника Бузлуджа бе запалена за тържествата на левицата, въпреки забраните към партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП запали звездата на Бузлуджа въпреки забраните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гори, гори звезда червена! Дано ги изгориш с масонския си плам и произход за винаги, всички тези посткомунисти и масони, крадци, провокатори, мафиоти и убийци от БСП и т.н.! А ако изгориш и тези от ДПС, НДСВ, РЗС, СДС, ДСБ, , както и разни Трактори и Гоцета и всичко ще е точно в България - дай Боже амин...!!!!!!

Добре ви плаща пожарникарчето,пишете,плюите,та нали сте българи.

ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА Я ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН И НЕКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ

БСП запали звездата. Боже, колко поетично. Нищо не е запалила БСП. Просто са нахакали на магия някой силен фенер да свети за кратко, колкото докато мине цирка на Бузлуджа. И е тъпо да се сърдят. Този паметник най-добре описва какво са направили (и ненаправили) през тези 20 години. Паметникът показва в какво се превърна цялата страна след тях - разрушения, всичко едва се крепи, разграбено каквото може, разкопами и окрадени кабели, остъргана цялата сграда за всичко желязно и изобщо ценно, което може да се смъкне и прибере. Това е България! Това е и на Бузлиуджа! Това са техните 20 години. Не на някой друг. Хора, които един гвоздей не забиха две десетилетия, сега плачат, че от тяхното крадене и нехайство резултатът може да падне на главите им.

Закачете отново на първо място новината. Това ни интересува повече от това, кой е заклал майка си и * баща си.

Дир. БГ., имам въпрос към вас: Защо не публикувахте писаното от мен? Сигурно само вие искате да знаете що е демокрация? Е, добре-халал да ви е познанието!

Сигурно е глупаво, та затова. Като ти мине ефекта от безплатното соево кебапче, на върха, слез долу и пиши.

...всичко това само за да се демонстрира, че са над закона! Ми ние това си го знаем, червени престъпници!

Радостна картина- 40 000 е последния много оредял електорат на БСП, само останали слуги на нейната олигархия. БСП няма нищо общо с БКП, макар да е с пише неин наследник и от факта, че 9 човека от последния висш ешалон на БКП около Луканов я регистрираха 1989 г . БКП беше силно идейна партия, която материално построи България, но поради възприемане на "сталинистката тоталитарна политическа интернационална линия", тя извърши много духовни престъпления към народа си . Важното е ОБЕКТИВНО да съдим най -новата си история с плюсовете и минусите ,както правят всички останали европейски народи, които уважават себе си. БСП няма нищо общо с "идейността на БКП", тя от първия си ден на своята регистрация започна своя живот не като идейна, а като "бизнес партия" на едрия и краден капитал, роди първите олигарси, които сега я управляват и определят нейната политика. БСП роди всички останали партии в прехода и ги направи бизнес корпоративни по свое подобие, унищожи всичко материално ,което БКП бе създала за 45 години. Но хитрата БСП продължава да манипулира електората си си, че е "идейна партия", като използва някои овехтели от архивата идеи на БКП. Раждането на БСП съвпадна и с времето на тотално проваляне на социалдемокрацията като идея в западна Европа. Социалдемократите преди бяха леви сили, те изградиха европейската welfare state, след приемане на "американския неолиберализъм" ( икономически и обществен модел на САЩ), навлязъл в Европа 80-те години, те загубиха старата си лява идеология, приеха като десните неолиберализма и се прехвърлиха на десния фронт, започнаха да суфлират на десните сили и се превърнаха в "най -големите предатели на лявата политическа идея". Те носят най-голяма вина за качването на десните на власт и унищожаване на традиционния за Европа политически плурализъм. За това БСП не можа да се развие никога като съвременна социалдемократическа партия, и замръзна само на бандитско ниво.

Браво другари от "Идея за ...", радвам се за васи за това че оставате верни на БКП! Вие чада полуграмотни, заселили се на Запад и нароили имоти с пари, откраднати от българската работническа класа, сте нашия нов авангард! Развейте знамето, червеното!

Казвате преди да дойде БКП не е имало България та БКП я било изградило ??!?!!?

Преди 1945 г България беше бедна селскостопанска страна, една от най-бедните в Европа. След 1945 БКП изгради СЪВРЕМЕННА индустриална и производителна България, даде труд, жилище, стандарт на всеки, нямаше безработни, човешкия ресурс стигна 1989 г. до 8,9 милиона души, за да загубим 3,5 милия при криминалния преход. Говоря за материалната страна от управлението на БКП. Ако си млад човек питай дядо си как е било., щото аз съм питам моя дядо и той това мие казал . И си запълни липсващите знания .БСП е чисто нова партия, не се гради върху БКП. Те се обявиха за наследник на БКП за да награбят огромната материална база на БКП .

Полуграмотен си ТИ, с пилешки мозък, но глупака за това е глупак, че не може да се види отстрани. Червеното знаме на БСП е само за парлама и промиване на мозъка като твоя. Иначе БСП нямат нищо общо с лявата и или коя да е червена идея, те са само бандитска партия на трима олигарси.

Е и какво стана като я запалиха ?? Тези от БСП са като някаква секта..

С ходжа, именуващ се Доган.

Страхотен коментар. Изън цитата всяка дума е на мястото си.

Очакваме новата велика проява на Партията-твоето поредно напиване,порязване на лявата ръка8коя от двете по-леви/ и след това пламенно словокакви ще са нашите кандидат кметове!Ех ,пии ти наш любим другарю,пии ,защото някой взел ,че и детенцето направил!Пии наш Сер-Гей!

Всички изброени тук от ръководството на БСП са големи лицемери. Какви социалистически идеи имат те? Какво общо имат с бедните работници и пенсионери, които уж представляват. Те са едни ояли се крадливи милионери, които представляват наи- богатите в България, а не най- бедните.

И НА ВАС ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ВСИЧКИ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ

БСП и държавата ще запали, само и само да е във властта!

кво ти пука,нали имате поярникар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От кога в Русия нямате кирилица?

Ама и време им даде дядо Господ. Горе е такава мъгла, че няма и да се видят.

Не разбирам едно нещо. Нали БСП се разграничават от БКП. Какво тогава честват там на Бузлуджа? Защо конгресите им продължават номерацията на конгресите на БКП и се смятат партия със столетни традиции?

Иванчо много ги разбираш така, както се поклащаш на високо си столче. Гледай само да не паднеш, както се люлееш, щото с толкова безчинства и ниско морални действия от твоя страна, това те чака!

Социалистически идеал? Не ставай смешен, Балки!

Няма ли закони в тази държава? Има забрана. Ако някой пострада - кой носи отговорност?!?!?!?!

Щом се събират толкова хора явно, че онова време не беше чак толкова зле. Я да видим партията еднодневка на мутрите и гробарите дали ще просъществува още дълго и дали някой ще си спомня за нея след 10 години. Може би единствения спомен ще е как зареждахме за 3лв бензин и как се построиха няколко километра некачествени "първокласни" пътища.

Ти защо не си на буздлуджа, бе джанъм? Ще се наказваме, да знаеш.

Злобата на комуниста е като вируса на ебола. Няма спасение ако те налази. Говорете пасмина червена, говорете, защото колкото повече, вие кучета крастави, надавате вой, значи толкова нещата вървят на добре. Само един изключително тъп промит болшевишки мозък може да открие проблем в това че се строят магистрали и пътища. Но проблема не е там, проблема е, че вие сте вън от далаверата, паричките секнаха и сега от свойте харчите. А това е немислимо за един крадлив, вмирисан комунист. Направо кръв пикаете. Вървете на майн..та си, товарете си се в чинията и заселявайте Космоса. И без това не сте от тая планета.

Варненскиа бизнес елит привецтва запалването на звездата.

Хе, хе, те тия дето са отишли там в църква не влизат, ти за свещички им говориш!

Каква ирония! Честване и запалване на звездата на един разрушен дом... Символ на състоянието на тази партия. Символ на резултатите от управлението и действията и за 20 години. Не ви ли прилича това на погребение?

Принципно е така но.... управяваше и Стани Да Седнем , царчето сега Гроб и .... разлика ???

СДС не бе ли рожба на БКП? А царя, крадлив, кой до докара?

С малко думи - цялата истина.

Бивш управляващ.

Защо след като са толкова въодушевени комунистите не вземат да си оправят паметника и да си празнуват горе колкото си искат?!?

Точно така, нека гори този знак, нека. Хубаво е, когато фитилът запали твой човек без да се усети.

Имам идея! Да си вземат обичания от тях Паметник на Съветската Армия и да си го качат там - на Бузлуджа, до другия паметник! Хем ще са им наблизо да си ги посещават и да им се кланят, хем ще са далече от погледите на нормалните хора!

А не може ли обратното? Не искате боклуците в София, а ние да не би да ги искаме.

Имам идея,защо не си вдигнеш миризливия .... и да отидеш в Америка да се кланяш на Статуята на свободата.

Хубаво е там, но местата са заети от децата на шумкарите. И др. Пирински е роден под тази статуя.

АМА ТИ ЗА НОРМАЛЕН ЛИ СЕ ИМАШ. голямо съмочувствие имаш. излишно ти е

Състоянието на паметника е точно копие на състоянието на България през времето на тяхното управление! Такава им е цялата работа.

В цивилизования свят хората даже се срамуват да говорят за комунизъм, а българските червенковци продължават да натрапват в общественото пространство досадното си присъствие, прилича ми на гей-парад-никой не се интересува от тях, но те си вдигат аларма. Червената зараза е опасна за нацията, вервайте ми

Аз ти вярвам! Безпрекословно!

Прав си.А американската "демокрация" е най-дората.Така поне казват в Панама,Ирак,Авганистан,Сърбия ...

Нека си я палят.Това е кандилото на просташката им партия!

Да ни е жив и здрав социалистическия идеал, на който му сърбаме и ще му сърбаме попарата още много години.

E- сега все пак сърбаме само останалите трохи... Докато са живи бабите и дядовците А младежкото БСП-то ще ....

Партията им не е създадена първо на първо там на Бузлуджа, а по-рано в Свищов. по тогавашния закон каноническата възраст за кандидатиране за НС е била 35 години- точно толкова вече е навършил Димитър Вангелов Николов, и поради тази причина излиза от нелегалност на Бузлуджа.

Само не мога да разбера, защо БСП се олицетворява с социалдемокрацията и червената болшевишка звезда! Първото болшевики и социалдемократи не знам да имат нещо общо, второ тия пенсионери не разбараха ли че нито господин Станишев, нито Р.Овч. и прочее ще из изскарат тато от гроба и, че никога няма да се върне онази държава отпреди 1989 г. Относно хлапетата в БСП - те хабер си нямат пък за какво става дума!

"Първото болшевики и социалдемократи не знам да имат нещо общо..." Веднага се вижда, че не знаеш. Затова да ти кажа. На Втория си конгрес през 1903 г. Руската Социал-демократическа работническа партия /съкратено РСДРП/ се разделя на болшевики и меншевики. Ай сега, кажи имат ли общо или немат общо.

и какво става по-късно с меншевиките.

Така да пламне звеждата, та да изгори всички мръсни комунисти и да ни отърве от тях завинаги... Дай боже!

Амин!

И докога ще продължават комунистическите своеволия!??!? Не им ли стигат 45 години, след тях още годинки под друга кожа, та до сега?!? Иначе са ербап.....ще ги видим на изборите.

На мен ми стигат 2 г. управление на герб. Ще видим вас след изборите смешнико.

Без крадене, вярно е, много ви дойде!

Станишев е голям палячо.

Ако си плащат така - нищо лошо.

Къде си чул и видЕл комунист да си плати масрафа?

Това бе един символ на стар режим, трябваше да остане като паметник за поколенията. Толкова ли им се свидяха на комунягите малко от крадените милиарди, за да го съхранят?

Я,ЦЯЛАТА ПАСМИНА СЕ Е СЪБРАЛА !!!! ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА ? СЕГА Е МОМЕНТА ..........

Тия са пълни олигофрени,начело със Станишев.По време на тяхното управление разрушиха и ограбиха паметника,а сега ще му палят звездата.Да си запалят промитите мозъци!!!

Благодаря от сърце на другарите! Светлина огря душата ми. Храна напълни хладилника ми. Гардеробът ми си пръсна от нови дрехи. Антрето се затрупа с маркови обувки, не мога да излезна навън. Ах, как искам да им "благодаря".

За последно!

Звездата светна. Никой от младежите не заспа преди да повърне. Старците се посраха в рамките на умереното. Журналистите героично изслушаха тъпотийте на СерГей и запечатаха лигавата физиономия на Калфин в камерите си. Елитен цигански оркестър изсвири любими мелодии, като наблегна на "вий жертва паднахте". Накрая дойде горския и ги измете от поляната. Всичките 23-ма човека. Доган остана, беше се дегизирал като сърничка.

долна работа т'ва комунизЪмЪ, ей

А Гоце бре! Кам го тоз аслан?

"Драги съмишленици последвали лявата ми идея, чинията на Бузлуджа сега e празна и потрошена, но светлината на звездата ще ви окрили отново да я напълните за нас!.."

Точно днес гледах клип за Бузлуджа в You Tube!!Ако съдя от видяното,трябваше да запалят свещ,не петолъчка!Нали така се прави за мъртвец?!Защото Бузлуджа,не просто е умряла,а е зверски убита!Разруха и вандализъм!И това е символ на партия столетница?"Другарю"Станишев,вместо да пръскате пари за кебепчета и музика,по-добре вложете някой лев в този "символ"!!!!Защото и клипа и коментарите към него бяха от чужденци,дошли да видят България.И със сигурност няма да повторят.И вместо да пеем,трябва да плачем.Защото държава която руши паметниците си,руши спомените и историята си.А държава без минало(добро или лошо),не е държава!!!

Бабите и дядовците комунисти,може и да не са виждали,какво е състоянието под петолъчката! В интернет обаче, има публикуван достатъчно снимков материал, който показва на света истинското лице на комунизма в България !

Държавата е функция на хората, а всичко останало е функция на държавата.

Да има кой тях да запали начело със свинята Станишев