Корнелия Нинова: България е вечна, а Бузлуджа е на България

Корнелия Нинова се обърна към 60 000 социалисти на Бузлуджа с благодарност, че не са позволили БСП да стане част от "управлението на суджука".

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: България е вечна, а Бузлуджа е на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те и Траките мислили че са вечни ,ама ...

не ми е ясно, тези социалисти ли са или комунисти. ако не ме лъже паметта и историята, на Бузлоджа се е състоял първият конгрес на комунистическата партия и затова бе символ на тази партия, а БСП-то се инициализираха като социалисти, но истината е друга - преоблечени и маскирани комунисти!?

Много те лъже паметта. На Бузлуджа се е състоял първия конгрес на БРСДП/т.с/-Българска Работническа Социал Демократическа Партия/ тесни социалисти/.

Бая ми ти голям задник е отвъртяла г-жа Курнелия. Мечтата на султана! Но повече ме притесняват глупостите дето ги плещи. Ако е за бабите от Ломско и за пенсионерите от Монтанско - иди-дойди. Но ако наистина ги мисли тия работи, на такъв екземпляр със закон трябва да му бъде забранено да става дупетат. БСП са говорили глупости, говорят и ще продължават да говорят. Техния електорат иска да му тговорят глупости. Там отдавна искат желаното да бъде действителност. Ама... няма как да стане. Аз бих попитал простичко:"а защо по времето ан Обущарски не направихте това, което искате сега? Защо по времето на Станишката не ги направихте тези работи? А искате ББ да ви опшравя социалната политика. Айде сиктир!

България не е вечна! Нищо не е вечно! Бузлуджа е названа така от турска администрация. Перспективата на България след очакваното разпадане на ЕС, е Вилает на Турция, или по-мек вариант федерация с нея! Така че ...

НОРМАЛНА ЛИ Е СПОРЕД ВАС?! ВЕЧЕ ВЗЕ ДА МЕ ПЛАШИ!!!

Нахалство и простотия без край!!!!

С какво е вечна България ? Заради тази вечност 3 млн. вдигнаха дисагите и ни оставиха на циганите и мафиотите.

тях ги плюе който си иска. А защо не си отворят устата за Нинова - приватизаторката на Костов. Голям шум се вдигна за чантите на Лилето, а мъжът на Нинова бръмчи из София с чистак нов джип за 100 хиляди лева. Да бе живяли с 2500 лв. на месец, щото синът им не бил с тях. Кой го храни в най-скъпия и престижен колеж в света Бъркли където учи и колко пари трошат по него. Това е истината, а не суджуците, които май са виртуални.

Какви 60 000, на последния им митинг в София дпс им направи калабалъка

Че то пак ДПС им са направили калабълъка. Доган им е викнал: Търчете, тамо са раите! И тълпите са се качили на чинията. Иначе червените бабички са на привършване, за разлика от червените милионери, които се роят със страшна сила. А си представям какво щеше да стане ако бяха и на власт...

Дебелоочието ти е вечно, БСП не е България.

Като не искате да сме втора ръка, защо Жан Виденов ни направи не втора ръка а десета ръка жители на Европа.

отиваме на куууупооон на бузлуджа... товарете си симпатизантите и беж към марс йо....

"...ако унищожим политико-икономическата мафия, която ограбва народа..." Бе Се Пе - то да не би да иска да унищожи себе си ?! ДЕМАГОЗИ!

Бузлуджа - АД, БСП - НЕ!

Като плоския данък и заменките на Станишев.

Да й дадат на Корнелия чинията, та да си стои там горе, да си събира на кебапчета хората и да се чувства най-после като на върха! Рядко срещана амнезия обхващаща всичко, което не й харесва и оставяща широко поле за мечтания и фантазии...

Гробарниците почти са съсипали страната. Крадат и строят безсмислици. Дори санирането е излишно, защото реално след няма 20 години някои блокове ще станат за събаряне, но много преди това ще останат без население. Дори циганите избягаха по чужбина. Не знам БСП ще оправят ли страната, но знам как крадат гробарите и как назначените от тях мижитурки замазват и прикриват умело кражбите. Видивден иде. Скоро няма даима за пансии и за заплати.

По добре замълчи! Както краде комунист/социалист - никой друг не може!

Нищо не казваш,само тролиш и само срещу едните!А за Курна много ясно, че нищо няма да направи ,една въртиппашка,троянски кон!Само популизъм , изтръшка милиони мангизи да си прави реклама на марксиското сборище!

Не че могат нещо друго де... На оназ поляна няма място за 60 000 Даже да приемем че на 1 кв метър могат да се сгъчат по 3 пенсии/ симпатизанти поляната трябва да е 20 декара , тоест 200х100 метра А тя е много по- малка... въпросът е кого лъжат , или просто са дебили и не могат да смятат?

И двете

Бузлуджа ще остане!:))))) Дори когато всички герберастки мухльовци---отпаднат, един по един!:))))) ..... Обаче ---специално внимание ще оттделим на иво минджата!:))))) С неговата кожа----ще обвием писоарите в обществения кенеф на Бузлуджа!!!!:))))))))) ДА ПИКАЕ ВЪРХУ МУТРАТА МУ ---ВСЕКИ КОЙТО МИНЕ!:)))))))))))

Корнелия си мисли ,че не знаем-Бузлуджа се направи с марките,които купувахме,и от заплатите-така ,че Бузлуджа не е "нейна собственост"-тя е на Целия Български народ!!!

..Е , па сега вече на мангалите!?.. ПС /ПСУВА/. . Ма могой як бетоня на Бай Тошо, ма!

Виждам ,че фотографът е уловил група младежи на видима възраст 20-30г.Неразбираемо ми е защо са там.Хайде,такива като мен на 60 и отгоре,заблудени от едно време иди дойди.Но те какво првят там ми е пълна мистерия.Как ми се иска да има машина на времето та да ги върне 30 г.назад,да поживеят в онова прехвалено тошово време,да се чудят как да си купят елементарни неща,като хумана за бебето си,ех мечти.

Каква хумана,какви пет лева? То от провинцията като дойдеха в София в командировка си купуваха тоалетна хартия,ти за хумана си мечтаел! Това са внуците на ония за които беше специалното снабдяване, не на тези дето висяха с часове по опашките и правеха списъци за да си купат телевизор. На тия има какво да им липсва от онова време.

Прав си,хуманата беше лукс.Обикалял съм половин България да купя Бебе 1.Даваха само по две кутии в аптеките.Повече не може.От зор минахме на кисело мляко.Обаче в мага зина даваха по две кофички и то ако свариш.Зареждаш се в 6 ч. пред млекарницата и чакаш да отворят.И така.Всеки на моята възраст го знае.

Зяпнала за власт и далавера тлъстата кур....нелия , няма насищане , срам и съвест

А колко суджук може да се направи от нея , ще стигне за всички гладни бабички

От къде Сто-летницата извади пари да купува тия червени блузки и шапки, вместо да подпомогне пенсиите,които са основни поддръжници и избиратели на тия мошеници ?

Бсп=Герб=БКП

не петни БКП с човекоядите .Тези разсипаха БКП.Срам и позор да ги сравняваш.Паразитират и каквото могат разграбват .

Доктор Хаус--до всички герберасти: "За стомашните киселини, причинени от дъвкане на симитлийски ПИКАНТЕН сукжук ----пийте сода бикарбонат!":))))))

пройко, бре бабуйне можеш спокойно да лаеш на амбразурата, защото бронебойни куршуми за чугунени кратуни още няма открити

Ами то политико-икономическата мафия ,като цяло е червена, създадена още от другарят Луканов.Тя е главния финансов лост на "червената бабичка". Да отрежеш клона на който седиш...?!

И до кога една доказана крадла и пребоядисана комунистка ще сипе лъжи от уж "свещената " и Бузлуджа и хиляди заблудени овце ще и се връзват на лъжите?!Та нали нейната партия е свърталище на тези ,които ограбиха България в годините на прехода и тя не остана по-назад като видна "седесарка".Такива ги наричат гьон сурат.

Кой ги преброи че са 60000?Това обръщение към спонсорите ли е?Я пак пребройте!

Цецо Апартаментов дето брои бюлетините на изборите.

Докога ще давате трибуна на това тлъсто и отровно недоразумение , все едно са ни малко ежедневните досади

Ежегодно преброяване на останалите живи комунистически хрантутници. Още не могат да прежалят благинките които рупаха на гърба на народа. Учудвам се ,че има наивници които се вързват на простотиите на тази крадла. Преди да обвинява другите да си спомни Техноимпекс,Техноимпорт,БТК,Булгартабак. И да каже през креватите на колко "отговорни другари" мина,че на двадесет и осем години да стане зам.министър. Родоначалника на "калинките" ще ни оправя! Тежко на България с такива оправячи!

оправените не могат оправят!!!

Отношението на обществото към иначе красивият паметник на Бузлуджа за разлика от "грозният" пред НДК, също ще бъде бутане, защото е символ, който напомня за един градивен период в българската държава! А, сегашната тенденция е да се счита, че такива периоди в новата българска история, след освобождение от Турско робство не е имало и всичко започва с Управлението на ген.Бойко Борисов от 2009 г.! Скоро паметника на в.Бузлуджа ще бъде гътнат! Народа, обществото иска, това, което ГЕРБ, партията на ген.Бойко Борисов иска!

Ами,тролски простотии!Изобщо никой не говори за бутане на чинията,а за ремонт!

Никой друг, освен БСП не предлага да ремонтира паметника! Общината в Казанлък го иска за да го пази да не го ремонтира някой! Което значи, да стои, като символ на разрухата, използван пропагандно, користно, против БСП!

Шапки долу пред героичният български народ. Византиици, турци, руснаци, комунисти , мафия, олигарси...и този народ още диша. Но никога не стигна на нивото европейските стандарти. Никога не видя рахатлък , както баба ми казваше. Видя комунистическа диктатура, мутренски ритник, мизерия и бедност почти като в Сомалия, но без помощи от ООН. Така както е тръгнало ще караме по правилото : тука има тука няма...Един живот ще стигне ли да избираме правителства и да чакаме на следващото което ще дойде за да усетим вкуса на живота. Не няма, изхода е вън от гьола с последвалите унижения на емигрант, или чистка на всичко старо и гнило.

''Загубихме президентските избори , защото неискахме да ги спечелим''. Тоя по гръб не пада. С подобни изказвания и 200 последователи не можеш събра , освен ако са слабоумни.

Вярвам ти - България - бля-бля, Бузлуджа - бля-бля, кажи САЩ какво е за теб - трябва да знаеш - изпрати синът си в най-скъпия колеж на света - Бъркли - САЩ.

Във всеки случай не това което са за Простия , което от своя страна е добре.

Очаквах генерал льотчика да зареже остров Корфу, където губи телесни течности под жаркото слънце заедно със Втората и избрани екскурзианти от НСО, да припали самолета и на бос крак да се появи на трибуната до Корнелия. Ама не - не се появи. За 3 000 гладни за кебапчета зрителя няма да си разваля хатъра на жената.

А какво предлагаш? Саламестия да припали волската каруца и да подкара Цецка и Лилето с камшично запалване? По-красиво ли ще е?

Истинското събитие за българите вчера не бе Бузлуджа. Бузлуджа бе за славяните с руско самосъзнание.Истинското събитие бе откриването на паметник на ген. Колев. За това на Бузлуджа няма да чуете, защото конницата на ген. Колев макар и по -малобройна е натупала руската конница. През годините на тоталитаризма и зависимостта от Съветския съюз фактът, че командваната от генерал Колев българска кавалерия не само е воювала, а и на няколко пъти е побеждавала руската и румънската армия, е потулен по идеологически причини. Ген. Колев е вън от учебниците по история и тези които го махнаха от там днес плачат, че се изопачавала историята. В замяна на това прекръстиха и Добрич на Толбухин за радост на окупаторите, които ген. Колев е побеждавал. Събирането на средства за конната статуя на великия българин продължава от 1917г. до идването на комунистическата тирания на власт, която закрива тогавашния Съюз на запасните офицери, а даренията отиват в държавата и са изхарчени.

И парите на пенсионните фондове отиват в държавата на престъпните комунисти и са изхарчени.

Е те нали затова са направили 9-то септемврийския пуч? За да прилапат имането на чорбаджиите. Язък за честните заблудени комунисти-утописти. Че и поети като Вапцаров. Кога ше стане ясно на всички , че на 9-ти септември са дошли на власт престъпници под знамето на нещо чисто и свято? Отговарям - никога! Няма интерес.

Ей разплака ни майките Нинова бе , от два дена виете на умряло.

Два метра уста...

Бъдещето е У нас...

Само погледни Курнелио накъдя теглиш България: "Mix - подборка драк бомжей и алкашей" Насладете им се в youtube

Къде ги видяха тия 60 000 души бе? Дали са били и 6000! Една нула в повече и готово! Понеже глупаците от БСП клонят към нула, Курнела така я прибавя за значимост. Жалка буля! И много дебела бе! Някой да й каже да отслабне, лъже, че не яде суджук! Двулична "червена" отварачка! Да спрат да наричат връх Хаджи Димитър по гаджалски Бузлуджа! Не ми понася! Безродници и идиоти за сметището на историята! Свински бахури такива, нямащи нищо общо ни с марксизма, ни със социализма!

Обаче ти имаш много общо с бойковизма.

Но се чувстват като 60 000, според Позитано.

Курнелия ако иска да унищожи политическата мафия в България може да започне директно от Бузлуджа - с ритуално самоубийство!!!!! Как бе госпожа ще обясниш че при всяко идване на власт на БСП приходите в бюджета падат рязко?!? Все говориш за тези 10 милиарда и ако се докопате до властта стават 12-13 милиарда!?

Празни приказки, червени фланелки и хиляди метри червен плат.

Два метра уста...

Комунисти Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат! Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши."

Ражда ги червеното знаме, а татко им я Янко, я Коминтерна

Знаем. И те знаят... чугун ???

Права е кравата!България е вечна. СССР го няма, а ние ще пребъдем!

Преди -всички работеха,получаваха заплати ,спестяваха и накрая комунистите крадат спестяванията на народа! И колко пъти така? Прост народ! Колко пъти след 9 .09.1944г го грабиха и няма насищане. Мазохисти! Направих собствено разследване в блока , в който живея:Всички,които са гласували за БСП -коалиция са изключително ниско интелигентни,повечето необразовани,некадърни сами да се оправят,разчитат на държавата,толерират насилието/самите те са насилвани като деца бой и т.н./ Кури,изчезвайте от живота ни некадърници и мързеливци!

права е курнелия! България е вечна, щото устиска на напъна на бкп да я прави 16 республика великому ссср!

КУРНЕЛИО, КАПИТАЛИСТКО БАТЬОВА , ИЗЛЕЗ И КАЖИ МА КАКЪВ СТРОЙ ЩЕ ГРАДИ БСП В БЪЛГАРИЯ ???? ... НЯМА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ КОЯТО ДА Е ИЗЛЯЗЛА И ДА ГО Е КАЗАЛА - ВСИЧКИ СЕ КЪЛНЕТЕ В ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ :)))