Порои заляха страната, най-тежко е в Бургаско

Поройни дъждове заляха страната, като най-тежка е обстановката в област Бургас. Няма данни за пострадали и бедстващи хора, съобщиха от МВР. 156 сигнала са подадени до 15.00 ч. в страната заради метеорологичните условия.

Обратно в новината

Коментари - Порои заляха страната, най-тежко е в Бургаско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истината е една: кметовете на общини не се научиха да почистват деретата и коритата на реките в населените места-дали поради липсата на пари, дали поради безотговорност?! в големите градове шахтите са затрупани с боклуци, нещо повече-има "асфалтирани" шахти!!! бог да ни пази!

Общините нямат пари, може да са решилида спестят. Почти няма наводнения, това са дребни кахъри. Хубавото е, че вече са се понаучили от предните бедствия и ще следят язовирите, защото ако се залее пак някое село - това вече е беда!

Голям рев, голямо чудо. Хората ни предупреждаваха! Отговорните институции да са почистили отводнителните канали и коритата на реките когато им е било времето. Достатъчно беше дълго лятото тази година. И нещо друго - то от софиянци човек и в истинска беда да е , не може да се оплаче.

Нека вали, нека вее, на к.ра да ми не е!!

Само до преди седмица мърмореха, че нито дъждове имало, нито зима. На ви сега скапано време, като толкова много го искахте. Хубаво време пак през май, за който доживял.

само панират и газират населението-засега няма нищо, което да създава големи проблеми или бедствено положение. опитват се да ни накарат да повярваме как ни спасяват от нещо дето го няма и са много загрижени и работни, пфу.

Най-добрият град за плуване!!!:)))

НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, А АФРИКАНСКА РЕПУБЛИКА. ДА СИ ВИДИМ КАНАЛИЗАЦИОННАТА СИСТЕМА НА КАКЪВ ХАЛ Е, НЯКОЙ ИЗОБЩО ПРАВИ ЛИ Й ПРОФИЛАКТИКА? ГЛЕДАТ ЛИ СИ РАБОТАТА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТОВА ИЛИ СПЯТ ПО РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА КАКТО ПОЛИЦАИТЕ? НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ СТАНЕ НЕЩО ГОЛЯМО ДЪРЖАВАТА НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОМОГНЕ ИЗОБЩО, НИТО С ОБУЧЕНИ РЕСУРСИ, НИТО С ТЕХНИКА. ВСИЧКО Е ОСТАВЕНО НА САМОТЕК......

Толкова пари наля ГЕРБ в Бургас....ама то.....като....южната дъга в София.

Станишев е виновен

Мнееее! Костов е виновен! :-)))))))

Предишните са виновни!

Не са предишните, Боко е виновен за всичко. Малко ли му беше един мандат да изгради канализация, а? Колко е то една държава като нашата - да запретне ръкави батко ти премиер и да оправи всичко за 2-3 годинки, пък после да почива. Не са виновни предишните - че няма канализация, че нямахме метро, че няма пътища, че няма свястна държавна администрация. Бойко ти е виновен.

Винету е шефа той решава кой да се удави и кой не! Щом сега се давят некви без негово разрешение, значи предишните са виновни!!!!

и във Варна е така, но никой не споменава града, явно след като сме "село", не заслужаваме внимание ............

Ревльо! Не знам как е в Бургас, ама във Варна НЕ Е ТАКА! И ти ако си село, аз не съм. Ако с наводненията ще ставаме град, дай да помпим от морето и да изливаме он Франгата... Ама-хаааа..

Вижте как се готвят "тъпите" американци за поредния опустошителен ураган и какво правим ние, след като синоптиците от две седмици прогнозират засилени валежи - седим и ревем! Дори не се почистиха каналите и отводнителните системи на населените места от есенния листопад. Общините не си мръднаха пръста, да не говорим за самите хора. Ха, сега РЕВЕТЕ, мързели!

+1 И то УРАГАН!!! Бил съм в такъв, не в "окото", и по-добре, щото по-добре да не го виждате, мен ми е достатъчно.... Тука кодове, глупости, като на недорасли олигофрени... то, може и такива да сме, ама нейсе....

аз в Бургас гредах как ги "чистят"и как събират падналите листа (нали те при вятър и дъжд ще запушат канализацията) - та.. събраха ги с метли на купчини и така си ги останаха до сага (докато вятъра пак не ги празпиля) - и това не се случва за първи път :)) - по-тъп от бъргари няма (защото си мисли, че ще излъже тоя който му праща за работата) - и така е на всички нива в държавата!

Стига лиготии бе, паднал малко дъжд и вече критично положение и какво го цитирате тоя глупав пожарникар не мога да разбера.