Майка скочи с детето си от 5-я етаж и загина

33-годишна жена е скочила с детето си от 5-я етаж на кооперация в бургаския квартал "Лазур", съобщиха за Дир.бг от бургаската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Майка скочи с детето си от 5-я етаж и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рускиня, нали ? Да не е дъщерята на ...вожда им ?

Най вероятно, като се еприбрала в кащи е имало крадци и тя ги е видяла и зада неги разпозная са и помогнали заедно с детенцето както си го е даржала в раце да скочи. Това е толкова логично.

Видял ли е някой да скача, да не би да е паднала докато се е опитвала да хване детето ?

Според руските медии и бащата на мъжа и, тя е имала някаква форма на шизофрения и се е лекувала. Точно за това е дошла и в България, за да не се натоварва с излишни проблеми. Но явно не е издържала.

Преди да е станало ясно каква е причината, не дрънкайте врели-некипели, не упражнявайте оскъдните си литературни заложби за сметка на едно нещастие!

хасан геновЪ иво минЖев бегееца гееца и останалата рЪждясЪло-гЪрбава ИЗМЕТ Ю Туба >>>>> изпънител Жана Бичевская русские идут Приятно слушане Помияри недодялани НПО-слуги

...А знаете ли за Майдана във Франкфурт на Майн?.... 80 полицаи ранени, 4 луноходчета изгорени.... w+w+w+.1tv+.ru/+ шесто съобщение в новините...

объркана работа

сатана е всеки,който прави хората нещастни до отказ от живот за себе си и поколението.няма открит и осъден такъв злодей.

отиде работата на отмъщение от ревност. да си утепе детето.. дано оцелее. живот при Путин оставя трайни белези май..

Е, ти си ментално увреден по рождение, така че няма какво да се плашиш от Путин.

Защо тази рускиня женена за руснак, живее в държава от разпадащия се ЕС, а не в обичаната от всички ни преуспяваща Русия? Тук има нещо гнило, американско. Тази жена е била агент на ЦРУ навярно?

Щото явно не се разпада. Ти пи ли си хапчетата днес?

ей тва е .баф маа му тука сички от сичко разбират.

Някои са крайно увредени. Пишат за човешко нещастие, е как е възможно да ми говориш за Путин? Щото само за такива неща ли ти плащат?

Ако иронизираш любимите ни рашистки съфорумци, добре си се справил :-)

Сигурно е била пиена кът кучи.Щот трезвен човек не мой да напрай такова нещо

Според мен не е скочила, а е паднала. Вероятно причината е детето. Сигурно го е сваляла от парапета на терасата и се е подхлъзнала. Няма никаква логика майка да скача с детето си от терасата. Звучи абсурдно и неправдоподобно. Детето ще каже какво е станало като се оправи.

Прибира се майката с момиченцето от разходка на вън, влизат и веднага три годишното детенце се качва на високия над главата му парапет на балкон , а майката с летящ скок полита да го спаси. Това ли виждаш, сестро?

Може би историята ще е излезе много прозаична. Класически любовен триъгълник и на някой не са му издържали нервите! Но това не обяснява защо и детето е полетяло.

Може да са били от клана на Маклауд и да са ги отлъчили без да са ги предупредили, че ги лишават от магическите им способности!

сигурно е нямала пари да си плати наема и .......

Защо да е "самоубийство", а не мутренско убийство на майка и дете? Защо пак бургаската полиция обяви "самоубийство" и "разследва" "самоубийство" ??? Може ли да се вярва на бургаската полиция, която разследваше само версия за "самоубийство" на Валя, която е отивала на купон с приятелки, можела е да плува и няма камера, която да е засекла Валя да е отивала на бургаския мост? link АЛАРМА! Бандата на четиримата ли УБИ ВАЛЯ ОТ БУРГАС?

Що не си сложите камери на пут..ите та да се знае от кого е проблема, или вие сте проблем защото пут...ите не са ви хоризонтални, и това предизвиква интерес които вие провокирте с поведение, облекло, държание, манталитет.... P.S. Еманципираните куч...и да не се включват в репликата МОЛЯ.

рускиня,циганка или англичанин скочил пият от хотела няма значение. Вече е модерно да ги изкарват психически увредени- лудите в Б-я станаха на първо място, а причините са ясни- мизерията и безперспективноста. Депутати не съм чул засега да скачат от многоетажните блокове- тогава ще се оправим.

Живеела в България от 2 години. А ние когато не бяхме членове на ЕС можехме да пребиваваме там до няколко месеца.

За съжаление има такива луди!!!!

КАТО ПРОЧЕТА НЕЩО ПОДОБНО,НАПИСАНО ОТ НЯКОЙ"ГОСТ" ! ТИ СИ ГОСТ И ГОСТ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ В ТОЗИ ЖИВОТ ! НЕ Е ЧОВЕШКО ДА НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ОПИТАШ ДА РАЗБЕРЕШ ЕДНА ЧОВЕШКА ТРАГЕДИЯ ! КАКТО И ДА СИ МИСЛИШ,ЧЕ ТЕБ ВСИЧКО ЩЕ ТЕ ПОДМИНАВА ...

Какво намесвате Русия, Путин, Бойко, Герб и куп други простотии в една чисто човешка тргедия. Без да сте наясно какво може да е подтикнало тази жена да извърши тая ужасна постъпка, защо спекулирате? Психопати такива.

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН

Аз мислех,че си ти, простако!

Как не те е срам да се гавриш с трагедията на хората!!!!! п.п. ДИР-че, сума ти текстове триеш, а този?!?!?!

А някои като се гаврят с хората и сполетилите ги стихии!

рускиня, какво очаквате, освен някоя дивашка, варварска постъпка. Тия своя живот не ценят та чуждия ли?

Да, човече, не е като да съобщават тази сутрин за поредната стрелба в Калифорния с трима невинни убити. Когато е в Русия е диващина, когато е в САЩ е висша форма на демокрация.

Трима души са загинали, а други пет са ранени при стрелба около 20 часа местно време в калифорнийския град Стоктън, съобщава USA Today. Говорителят на полицията Джо Силва подчерта, че на мястото - хранителен магазин - е пълно с гилзи. Най-вероятно смъртоносната престрелка е породена от концентрацията на банди и наркоразпространение в района.

Жена ,която уби Алекс е българка, Мъж ,който уби собствена дъщера е българин. Младеж разчленил своя съученик е българин. Полицай прегази бебе е българин. И така списък може да ес продължи до безкрай. Та за варварство да поговорим?

олеле, на ваше място не бих живял във варварска държава. вие какво правите тук? иначе нямам никакви проблеми нито с руски, нито с американски граждани, нито с каквито и да е. нито пък на расова основа. единствено винаги казвам, че България е най-хубавото място и българите са най-хубавите хора след като съм се родил и съм избрал да живея тук. е нямаме тоя лукс и тия пари като в русия, сащ и западна европа, но пак си е най-хубаво

не ме интересува. Сигурно се е натряскала. Но детето е невинно.

Ама вие гражданките имате много "изискан" изказ. В кой университет или колеж ви научиха да се изразявате като "дама" ?

Смените ника от "гражданка " на "простакеса". По ви прилича. Селски израз, просташки мисли - от какъв катун сте произхождате?

От някой сибирски, ти ги знаеш добре.

""Гражданке"", като не се интересуваш, що даваш квалификации и мнения?!?! Свий се в дупката си и замълчи пред тая човешка трагедия!!!

И ти 123 даваш мнения и квалификации. Я по-добре и ти се свий в дупаката си.

Ужасно. Дано поне оживее и оздравее душичката. Има право да изживее живота си.

Парапета е висок, за 3 годишно дете да се катери. Тази версия с ''падащо дете и майката да го спасява и пада'' е много нелогична. Прибрала се е афектирана, явно има нещо което я е провокирало силно . След това е скочила. Да се види с кого е разговаряла през деня.

От къде знаете, че парапета е висок?

А и блока е в България, не е в Сибир.

Малките са изобретателни, катерят се по столчета и масички..... ,лека и пръст на клетата майка!

Много съжалявам, ужасна трагедия!

link

Ей, мтого плюнки се изплюха тука и за Бойко, и за Русия, и за руснаците и за каквото се сетите. А спрете се малко де, не е ясно паднала ли е или е скочила. И в двата случая може да има разбираеми човешки мотиви. И преди пак да плюете пияните руснаци си спомнете за бесния балконинг от предишните години по марските курорти, сторен от англоговорящи, побоите между английски бабички и пияните трепове на всякакви англосаксонци по цялото Черноморие. Ни ми е разказвано, сам съм ги виждал. Бог да прости жената, дано душата ѝ да намери покой там, защото явно тук не е могла.

Cлънце, призоваваш към човечност и почва да плюеш други... Скапан рубладжиия си ти, без грам човечност в тебе. Не, че толкова обичаш руснаците, но мразиш всички други. п.п. Горката жена, че такива като тебе са тия дето й симпатизират. Мир на праха й.

Honey, грешиш, не ми плащат в рубли, дават ми акци от ОАО "Газпром" :-) E къде видя да плюя някого?! Напротив, убеден съм че англоговорящите бабички имат сериозни причини и мотиви да се млатят по българските курорти. Бог да заздрави костите им, щото бая мебели потрошиха.

ганьовците нито при тошо пиеха, нито сега пият, ама друг път

Ден преди фаталния полет на 34-годишната Александра и 4-годишната й дъщеричка Алиса в Бургас, младата рускиня била видимо разстроена, разказа съсед от ул.Батак, където около 18 часа снощи се разигра трагедията. Пред репортер на "24 часа" мъжът разказа, че към 9,30 ч. на 16 март разговарял с рускинята в задния двор на жилищната кооперация, в която тя била на квартира. Александра се разплакала и започнала да говори несвързано, че се страхува за живота на дъщеричката си. Опитала да обясни, че участвала в някаква катастрофа с ранено дете. Същата вечер състоянието й се влошило и хазяинът, който живее в същото блокче, извикал линейка. Медиците дали успокоително на Александра и си тръгнали. Съседите на рускинята са потресени от случилото се. Всички описват 34-годишата Александра като тиха, скромна и учтива жена, а малката Алиса била жизнено и лъчезарно дете. Според запознати Александра, чийто съпруг живеел в Москва, се виждала с друг руснак в Бургас. Малко след 17,30 ч. двамата имали шумен скандал пред входа на жилищната кооперация. После Александра и Алиса се прибрали вкъщи. Сигнал за фаталния полет е приет в полицията в 18,05 ч.

Докъде сме я докарали ! Да се хвърлят майки с деца и да се самоубиват!Ако ни е останала поне капка самоуважение трябва да прекратим това незабавно! Разбира се ако сме нация .... ако сме мишки - шоуто да продължи !

Luna0102

Те са руснаци, ако си пропуснал.

Остави го, той работи на коментар.

"До къде сме я докарали" Кои? Ние българите?? А какво общо имаме ние българите с руската гражданка, живееща у нас, а съпругът ѝ искарващ определено много повече от средно статистическия българин в Москва и харчещи в далеч по-евтина България. Или пак да плюем без да мислим. Съболезнования на близките. Дано поне детето да оцелее.

Luna0102

03 може да е руснак и затова така пише.

До там ги докара джуджето. В руските градове това е масов спорт след нападението в Украйна.....Както винаги сами ще се избият - не им трябва някой да ги напада. Успех !!!

се чудя на нашите драскачи! ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ "Майка ПАДНА с детето си"? Кой е видял дали е скочила или паднала, та така се изходихте неподготвени - абе сензация да става на чужд гръб!

Да бе, паднала с отскок. Вижте руските сайтове - скачат ежедневно в матушка, а отдолу сеирджии снимат ли снимат с телефони.

Luna0102

Абе хора, като се трепете, оставете децата си да живеят, все ще се намери кой да се погрижи за тях и при всички случаи ще е по-добре отколкото да живее сакато или пък изобщо да не оживее. Дано се оправи детето.

Защо всички пишат "скочи"? Може да е паднала, да е нещастен случай! оставила ли е бележка, че е искала да скочи...Да не говорим , че можже да има и други версии

Luna0102

Да бе, заедно с детето паднала- играели са на спайдърмен.

Вие не бихте ли се опитали да помогнете на детето си, ако го виждате, че пада!?! Или не сте живяли по високите етажи. Повярвайте въжможно е да стане.

Моите комшии си завариха допълнителна преграда, когато им се роди дете.

Меден Рудник - най-добрият комплекс за живеене в най-добрият град за живеене. Не искаме да имаме нищо общо с квартал "Лузар"!

Генерала от брадатото шоу започна да ни защищава от рашъните. Те и в Украйна тъй си ги защищаваха - поединично.

Явно не е скочила от добро.

чета коментарите и се чудя как сума народ успява от една лична трагедия да стигне да крайни политически умозаключения... утре комета ако ни удари, сигурно за половината ще е виновен Путин, за другата половина - Обама...

Факт е че Путин допринася за много фалити в Москва и Русия.....Не неговият фалит, все пак той е олигарх и яде от чинията на народа на Русия...Кой знае дали няма нещо свързано с политическата и икономическата обстановка в Москва!!!

О, Боже. Горкото детенце.

Не може ли да е "падна"?Защо веднага я обявихте за самоубийца? Може би се е опитвала да хване детето си да не падне и са паднали и двете?Още повече,че няма причини или нещо,което да сочи,че е самоубийство?

да тека беше през социализма - самотната майка беше на уважение - имаше Сигурност, имаше работа, имаше жилища, нямаше да замръкнеш и да не осъмнеш.

глупости на търкалета. "самотните" майки бяха подогравани че иедин мъж не могат да задържат. Всеки ги взимаше за любовници само. Беше срамно да си разведена с дете. Никой мъж не те вземаше щото си "употребена стока". дрън дрън са твоите глупости.

Мамка му, защо не скочи някой тъп, уродлив политик, като Бат' Сали например, който се възхищава от "новия политик" Пеевски! Или Борисов, или Станишев или .... ох, не мога да изброя около 200 имена! Геноцид, водещ до лудост българското население!

че и руското даже обхвана....

Ама и днес е така

"Лазур" е хубав бургаски квартал, кооперацията на "Батак" е нова , добре поддържана и наема не е символичен. В Бургас живеят много руснаци и те съвсем не са бедни. Не търсете бедност и мизерия сред причините за тази трагедия!

Бог да прости майката и дано детенцето оцелее! И нека не сме толкова злостни в коментарите. Ами ако детето е излязло на терасата, надвесело се е и майката се е опитала да го хване? Жалко за младия живот.

лошо живее народа, безнадеждно и безцелно. Не остана и младо население , което да се бори за промяна

Бедността, мизерията, безхаберието на управляващите води до запалване на хора като факли и смърт като описания случай

По принцип си прав, но в случая не си! Тази е от оная порода жени, готови напук на мъжете си да се нагълтат с хапчета само, за да го изложат и да вгорчат живота на роднините си. Чиста проба автоекстремизъм. В случая тая лудетина е повлякла и невинното дете!

link Защо избощо трабва да се публикуват такива новини !!! Нито Полза, А само вреда някой друг да реши да скача !!!