Бургазлия счупи носовете на свещеници в католически храм

31-годишен бивш охранител и криминално проявен мъж е пребил двама свещеници в католическия храм „Дева Мария Богородица“ в Бургас в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлия счупи носовете на свещеници в католически храм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язък, това с кръстовете беше интересно и ми харесваше... Докато не разбрах, че ги прави някакъв дебел мазен наркоманясал кретен...

кaт' прочетох тоз колко провинения имa, aко беше е Севернa Корея другaря Чен дa го е осъдил между 5 о 10 пъти досегa. Aко кaкто знaем неговите присъди не сa зa мъже:)))

И теб щеше да осъди защото ползваш интернет.

тоз боклук оправя няма трябва да се чистят из дано

Тоя изрод се оправя единствено с 9 гр. между веждите! Един Рижав преди години си получи дозата, тоя да побърза!

От това, което написано в новината, може да се направи изводът, че тези полицаи са били абсолютни аматьори - тип "охранители" като въпросния престъпник. вместо да го проверят и задържат в ареста за рецидив и последващ побой, те го пускат и след 20 минути рецидивистът си отмъщава на жертвите. по този начин полицаите не помагат, а даже напротив - стимулират престъпниците да правят още по-големи престъпления. най-вероятно ги е мързяло да пишат бумаги и са го пуснали по живо по здраво, вместо да го арестуват. ако не беше охранител можеше и бой да му теглят, ей така за спорта.

Поредният ''ЮНАК'' Охранител ! По тези ширини има ли други професии ?????

ХОРА не се втелявайте!въоръжавайте се със всякакви хладни оръжия/брадви,тесли,длета,щанги,тръби и други и като ви падне някой такъв изрод удряйте докато мърда,щото ако не биете ще ви убият,аз за себе си съм решил трепя го и даже и да го лежа той от гроба няма да излезе,БЪЛГАРИ самозащитавайте се не се надайте на полиция!!!!!!!!!!!

Щом в края на януари е осъден на 3 год и 6 месеца затвор, какво прави на свобода в края на февруари?

Да питаме тиквата той нали всичко знае и е най печен,аман от това управление до гуша ни дойде

Тогава не е била въведена нулевата толерантност. Тя е от днес. И Цв. Цв. не го лови.

През месец август миналата година той заплаши с убийство управителя и клиенти на бар Кашмир. Няколко месеца по-рано Горанов, в комплекс Меден рудник, където живее, дрогиран увисна от терасата на блок 91. През 2014 г. пък стреля с пистолет в компютърен клуб и помля от бой четирима души. Абе този е рецидивист на квадрат, за по-кратко наричан идиот. Този трябва да излежава присъдите си догивот, за какви 6 месеца ми говорите. Като излезе от пандиза ще вземе да счупи и главите на свещенниците.

Бог ако не беше зает по това време да приема благодарности на церемонията за Оскарите, щеше да види тоя!

Не разбрах само как са го задържали и как след 20мин отново е извършил нападение...

Задържането е траяло някъде около 1-2 минути...

Обърни другата буза, поп мазен недократен! Блажени детенасилниците, щото яхвича, ганният пдрст, си пада по секва измет...

Luna0102

Вярващият престъпник го сърбели ръцете нещо да крадне докато се моли и затова късал цветята.Помолил се, опростил му Господ греховете, но тези свещеници от какъв зор се месят?!

Pesh0

А като са го задържали и има влязла в сила ефективна присъда , след 2 години дела , защо са го пуснали ? Защо изобщо е на свобода ?

"а отзовалите се на сигнала униформени задържали побойника. Само двайсетина минути по-късно обаче нападателят отново се появил в църквата ...." Как се е е появил като 20 мин. преди това са го задържали?????

Ами женските полови органи са го пуснали за 20 лв и те така. И на мен ми е интересно като са го задържали как са решили да го пуснат или ги е бил и тях.

Не са го задържали, защото са си намерили оправдание. Ние сме шампиони в това да се оправдаваме защо работата няма да стане!

Luna0102

Това е католически храм- 10 пъти Аве Мария и греховете ти са опростени, така че няма причина да го арестуват.

Нали уж нулева толерантност към престъпниците. Досега да бяхте го окошарили по експресната процедура - 10 минути с мобилен съдия и право в кауша.

как един поп не видях разпнат, като Христа на кръста, заради вярата си. повечето се славят, как пълнят търбуха си, а сега вдигнали тупордия заради някакви разкървавени носове. да се радват, нали така и нас учат, че колко повече страдаме тук на земята, толкова по-добре ще живеем във вечността.

бе, тъпанари, които се упражнявате да пишете тука, не виждате ли, че полицията е за посмешите, бе?Какво ми съчинявате бе говеда.

Pesh0

Не е само полицията .... да не забравяме и прокуратурата и съда . всички са за гонене .

Някой друг брои, те само съобщават резултатите...

Да беше отишъл при владиката с ролекса- той като следващ божиите закони, щеше да си даде втория ролекс на ближния и да му помогне......

тия китки не бяха ли късани за правенето на зловещите кръстове в Бургас ?

Поповете също прекаляват. Кой грях е по-голям, два счупени носа, или когато ни дават свещички вместо за 20 на 40 стотинки, когато ни вземат такси нямащи нищо общо с регламентираните такива. С други думи: всички сме грешни.

В католическите храмове цената на свещичките е 20ст. Цената на едно кръщене е символична 2-5-10 лв. За справка едно кръщене в православен храм от 150 лв нагоре.

Забравих да добавя, че венчавките са също със символична към църквата такса, не като в православните църкви, където те задължават не само церемонията да платиш, но да плащаш за внасянето на фотоапарат и отделно си длъжен да осигуриш богата и безплатна софра за попа.

грешиш, драги. нека всички българи запомнят добре таксите за едно погребение е - 30 лв. всичко останало е наглост не по-малка от тази на насилника, който чупи носове. а дали са католически или православни попове, от един дол дренки са.

Не си наясно със ситуацията. Свещите в тази цълква са безплатни, кой колкото може оставя. Същото е и с венчавките и другите тайнства. Който иска, дарява нещо на църквата, но не е задължително.

закони в действие. абсолютна помия...

Въпросният бургазлия има влязла от януари в сила ефективна присъда от 3 и половина години затвор. Защо е на свобода, драги журналисти, обяснете, притайте, тази информация ни дайте. Кой не си е свършил работата и този човек е на свобода Живеем една шепа нормални хора сред изроди, психари и убийци, защото някой го мързи да си свърши работата.

Ако това е вярно - че има влязла в сила присъда от януари, по-интересният въпрос е защо още при първото му задържане - когато е набил "само" единия поп, е бил пуснат почти веднага;о)

Пребил е двамата наведнъж, а не един след друг. Видели са го че краде от цветята и за това. Иначе присъдата му е факт. Както е факт, че е наркозависим, психично болен и от ранна юношеска възраст все е по затворите. Заподозрян за убийство, но прехвърлил вината на свой приятел. Доста информация има в интернет за този сбърканяк.

Двама полицаи спират автомобил шофиран от пиян поп. - Отче, да не си пиян? - М-дааа - Ще плащаш ли глоба? - М-неее - Тръгвай тогава пред нас към районното! - М-мм, добре ама нали си знаете, че пред когото съм тръгнал - той не се е върнал

По принцип българина е толерантен и богобоязлив. Тези попове понякога прекаляват, като ни плашат с вечните мъки, сякаш са били там. Не всеки издържа бръщолевенията им, в случая са го отнесли, не че оправдавам насилието и съжалявам за счупените носове.

Биячът е бил хванат от свещениците да краде цветя. След това по бургаските улици е слагал цветя и метални кръстове във вид на някаква черна магия. Никой с нищо не го е плашил, нито му е говорил. Той е пристрастен наркоман в тежка фаза. Посегателството срещу божиите служители е чисто престъпление без да бъде предизвикан.

На всички монаси и духовни лица да зачислят служебни калашници с по два пълнителя.

МВР от години са безполезни. Стават само за статистически институт.

Така работим ние- сега ще си пишем, че сме разкрили 2 нападения. Ако не го бяхме пуснали след първото, щеше да е само едно и не е добре за статистиката.

Абе да питам и като го хванат пак ли ще го пуснат, ами защо да го гонят тогава?

как защо ? да му вземат китките !

Странно след като са го задържали защо се е стигнало до това? Нещо не разбирам последователността на случая?

,,..Пристигналите на място полицаи посъветвали свещениците, при следващото посещение веднага да сигнализират на органите на реда. Това станало още на следващия ден - понеделник, а отзовалите се на сигнала униформени задържали побойника. Само двайсетина минути по-късно обаче нападателят отново се появил в църквата и връхлетял върху двама от свещениците с юмруци..,,??? ,,превантивност,, е чужда дума за ,,нашата,, полиция!!!

превантивност , но преди всичко хуманност ! дали полицията няма зъб на свещениците ?

Не става ясно защо са бити католическите попове? Какво са обяснили на полицията!

А, те навремето на един пилот от "БГА Балкан" му счупиха носа в една квартира в София, така че нищо ново под слънцето.

jingiby

Значи бие попа и ченгетата го хващат, но веднага го пускат, а той се връща и пребива вече двама попове, и ченгетата започват пак да го търсят, за да могат отново да го пуснат. И пак отначало...

Пущат го, щото него Господ ще го наказва.................

Нямате представа каква "трескава дейност" кипи в някой поделения на МВР

Боко ви пази! Криминално проявен се разхожда на свобода и троши носове - типично за България! Все пак добре, че не ги е убил! А като го хвана, пак ще го пуснат - както знаем, българското правосъдие е най-справедливото!

трудно се влиза в затвора у нас

Ето как се става престъпник! Пускат те, хващат те след 20 мин ... и така след час - два си вече рецидивист с "множество арести за непристойно поведение ( например! )"

Да, ама и полюкцайчетата ще отчетат "ГОЛЯМ брой извършени арести" и отчета за месеца ще набъбне подобаващо...

И как стана така, че 20 минути след като са го задържали, той пак се върнал и налетял на бой. Това е задържане по български - хващат те и те пускат, поради което хич не ти пука, че ще те хванат, щото ще те пуснат почти веднага.

Нали си пише- човекът е криминално проявен (многократно), т.е. знае как работи системата в България- на принципа "Битият- бит, ебният- ебн"

Ако е попаднал на монасите от Шаолин резултата щеше да е друг.

Свестните бургазлии избягаха, но гардът не се обезлюдява...Демек, напълни се със странджански глигани...А ''ханкобратовците'' все така си чоплят семки..И резултатите са очевидни

Pesh0

Пише се - ул. Ханко брат

като видиш поп, владика или патриарх - заплюй го , ако ти отговори пребии го. Паразитите трябва да се унищожават

Ами да започнем с теб тогава, ама ще прескочим заплюването.

Бялото шкафче, лявото чекмедже, розовите хапчета...

Това още веднъж доказва колко е добър Бог за да търпи такива червеи като тебе. Ти може би си мислиш в параноята си, че си безсмъртен. Слез малко на земята, защото си временно тук като всички останали. Плазмодий жалък.

След залавянето на Горан Горанов, без съд , веднага - смърт чрез обесване.

Това е оня ненормалник, който поставяше кръстовете из Възраждане и др. квартали! А доблестните милиционери, ако го бяха позадържали за себе си по-дълго от обичайните 5-10 мин, можеше и отчетата да минат без посещение я спешното!

Малко ги е бил.

що да работят като могат да стачкуват

БРЦК

Отлична работа на полиция, прокуратура и съд. Вече не си правят труд и за 24ч да ги задържат - пускат ги след 5 мин престъпниците...