Хванаха 12 сирийци след гонка с МВР в Бургас

12 сирийци, превозвани в лек автомобил "Пежо 806", са задържани след гонка с полицията в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 12 сирийци след гонка с МВР в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намаляват, защото идва зимата и става наистина студено да се скиташ месец-два по пътя за Германия. Гледай какво ще е пролетта. И ако ЕС, вкл. и Бългрия не се подготвят добре за пролетта на 2016, ще става много зле.

Стреляйте на месо бе, и по емигрантите и по каналджиите.

"Стреляйте на месо", но като се заселят в България те ще ни стрелят.

Затова работата трябва да бъде свършена докрай и добре. Нали се сещаш.

НЕ НИ ОБЯСНЯВАЙ КАК НЯМА ДА СТАНЕ , А отговори ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ГОТОВА ОГРАДАТА И НЕ Е СЪЗДАДЕНА СТРОЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ОХРАНАТА НА ...ДЪРПЖАВНАТА ГРАНИЦЕ , НЕ НА "МААЛАТА "????????????????

у нас и в Европа все казва че е сириец, но ето някой актуални данни за населението в Сирия: Брояч на населението на Сирия 13-10-2015 12:23:45 23 178 335 Настоящо население 11 725 230 Мъжко население (50.6%) 11 453 105 Женско население (49.4%) 420 280 Раждания за тази година 760 Раждания за днес 64 470 Смъртност за тази година 117 Смъртност днес -195 862 Нетната миграция за тази година -354 Нетната миграция за днес 159 948 Ръст в популацията за тази година 289 Ръст в популацията днес====

Брояч на населението на Сирия 13-10-2015 12:34:11 23 178 339 Настоящо население 11 725 233 Мъжко население (50.6%) 11 453 107 Женско население (49.4%) 420 291 Раждания за тази година 771 Раждания за днес 64 471 Смъртност за тази година 118 Смъртност днес -195 867 Нетната миграция за тази година -359 Нетната миграция за днес 159 952 Ръст в популацията за тази година 293 Ръст в популацията днес

Това безпроблемно изнизване на трафикантите звучи много съмнително. А "бежанците" няма за какво да бягат. Те са си постигнали целта, вече са ни виснали на врата.

Бедността в България не можа да свали ни едно правителство, но "бежанците" или по-точно бегълците със сигурност не само ще свалят всяко едно правителство, но и ще докарат революция! Бойковци, Радановци, Местановци, Воленчовци и всяка измет май още не разбират тая истина! За тях си е.

Ако това е аргументът за сваляне на правителство в България, жалко за тези, които имат мерака да го правят! Просто са жалки и тъпи квачки. Правителство се сваля, ако не може да изпълни онова, което потенциала на цитуацията му позолява да изпълни! Приемр: БСП със Станишев имаше период на невиждани инвестиции поради влизането в ЕС. Как употребиха отзи период? Като от 14 милиарда направиха 8 резерва и оставиха с решения и скрити разходни пера фактически 4 милиарда. Населението не можеше да усети този проблем в началото му, понеже в началото той не удря джоба - пролетта на 2008 г. ГЕРБ в невиждана световна криза преобърна икономическия спад от БСп в икономически ръст, но населението не можеше да усети веднага ръста, защото негативната инерция дърпаше здраво. Оказва се, че БСП при положителна конюнктура прави спад, а ГЕРБ при негативна конюнктура прави ръст. Вместо да е обратното!! Ако има трудности, нормално е да се усетят. И преценката е степента на справяне. Ако има добри условия и при това негативен резултат - това говори за много ниска интелигентност и за некадърност. Ако обаче външните фактори са причина за сваляне на правителство, тогава народът ще си е заслужил следващия избор. В случая би бил БСП, които и в най-добри условия загробват България. На ГЕРБ казват ГРОБ, но гроб е всъщност БСП - вече е доказано с 4 техни управления, които всички водят до икономически кризи. До едно, като изключим орешарското, което само я започна, но по принцип са нужни над две години, за да се изяви и регистрира.

"Ние следим процесите"... Бъчварова, кои и какви процеси следите,ма???? И как ги следите - по видеокамерите? И какво правите после или просто тъй си седите като в киносалон и си гледкате (следите) процесите??!!!

Въпрос : - Сме ли се сещали да попоотгърнем Търговския регистър и да попоразгледаме 'компаниите' със Смесена 'собственост' ?

Явно ти си се сетил. Ама да го беше написал като материал в някоя медия. Във форума файда - йок.

Отивам. (Задължен съм Ви !)

Нашите трафиканти ще ги хванете, но какво правим с "бежанците"? Хич не ги оставяйте у нас ами с рейсове и на турската граница, те ни ги пускат, те да се грижат за тях. Защото останат ли у нас квотата от 800 души ще си я преизпълним само за седмица и какво правим с другите?

Превантивна Информираща-ги публицистика. Съобразно Посочената тук по-преди.

...гответе се пазители на граница и ред, скакалците скоро ще започнат и да стрелят, а на Вас Ви е забранено ??? Какво правим тогава? Докато НЕ СЕ ОБЯВИ, че се СТРЕЛЯ ПО КАНАЛДЖИИ и НЕЛЕГАЛНИ НЯМА изход от новата война !!! Границите да са МИННИ ПОЛЕТА, телените ограждения ДА СА С ЕЛ.ТОК , всичко останало е " межи да те лажем" и още по-зле е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ РОД И РОДИНА, тези думи ги запомнете....Вижте, лидерските държави се измятат всеки ден и утре така ще ни го нахендрят, че ум да ни зайдеееее...., така че ДЕЙСТВИЕ!

Че СА ги ...хванали - Добре ! ...ама Очевидно 'бежанците' НЕ са Бежанци...и Имат логистика и 'чадъро'Осигурители у Нас които НЕ са случайни. ----- Лееекичка идея (която да попообмислим...пък и Дир.бг ако Може да сложи за ...И към Колегите-Им от ТВ и радио) - Поле. Голо. ... С палатки. Стройно подредени. С полеви кухни. И клекални 00. ... Вътре един-два шиптара. И ! - Пространно интервю със шиптарите на фона на Това поле. Допълнено с интервюта със Хора Българ(к)и от района. ... Излъчвано Нонстоп.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000- това ми е оценката за бг правителство.

Абе от няколко века на сам хората боравят и с отрицателни стойности. Освен ако тези нули на са по двойки: ОО премиер, ОО министри и т.н. Както и да го погледнеш все е кенеф.

Личи си, колко чудесно са охранявани границите, тия ги хванаха, а за колко такива изобщо не знаят, че са влезли? бъчварова да не приказва за предизвикателства, това е клише. Същата е като меркел, кани ги и уверява, че няма да ги спират, нищо чудно, че прииждат.Сега й светна, че проблема е огромен.

А с БМВ -то какво е станало? Нищо не казват, да не е на някоя герберска издънка?

Честито това е началото на проблемите, ще чакаме ли да ескалират или ще действаме по Виктор Орбановски?!

Преди като минеш държавната граница от там дет не требе и стреляха по теб. Сега е като отворен хамбар, които иска минава. Не ти требе паспорт .... отворени граници.

Меркел какви бежанци ни прати по квотното разпределение а? Да си прават гонки с МВР-ту

Ако така продължава полицията трябва да получи нормални патрони. Защото срещу тях скоро ще стрелят бежанци с бойни. Трябва да се помисли за това.

"Относително малка е вероятността ( сами ) да дойдат у нас"... По-вероятно е да ни ги пратят с квота...

Какво казват джихадистите за България и за българите!?? Не ни трябва да се занимаваме с българите,те сами ще се изтребят по между си! Дори в момента живеят по зле,от,колкото в Ислямска държава!

за нарушаване на конституцията и неприлагане на разпоредбите на НК се полага стоппартон. "нашата полиция" кого всъщност пази, както и от кого.

Меркел вчера е заявила, че "бежанците са европейски проблем и Германия не може да се справи сама. Не може само 4 държави в Европа да приемат бежанци. Нужна е солидарност!" Както вече много пъти казвах тук във форума, основната идея на Меркел и ко (Оланд е много смешен, ходи като вярно куче след Меркел) е не да се спрат потоците (което можеше сравнително лесно да бъде направено преди 6 месеца, а не да се чака да се образува лавина, която трудно се спира), а да прехвърли колкото може повече "бежанци" основно към Източна Европа...

НЕ е вярно твърдението, "че намалява броят на хората, които се опитват да преминат незаконно границата ни", а намалява броя на заловените! Каква полиция само! Кола натоварена с 14 човека и патрулката не може да я настигне!? Да благодарят ОФИЦИАЛНО на каналджията, че се е уплашил и загубил управление иначе щяха още да го "гонят"

Какво си мисли кокошката, докато я гони петела? "Дали не тичам прекалено бързо?"

Истинският бежанец бяга и не се оставя лесно да го хванат. Какво друго да правят ако не гонки с полицията?

"...специално за България чужденците са малко повече от половината..." ВЕЧЕ?

...без приказки и овчарско настроение-за спокойствие...ЗАКОНА ЗА ТРАФИКАНТИТЕ да се свърже с ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ! Действията им са потенциално-опасни за сигурността на държавата ТРЯБВА ДА Е МНОГО, ама мноого ПО-СУРОВ, само тогава ще вдъхнете респект и страх...другарко Бъчварова, мислете В ТАЗИ ПОСОКА! Защото сегашният закон е създаден от " МЕКИ КИТКИ", друг извод нямаме!!!

значи, ако български гражданин бъде заловен на улицата без л.к., следва санкция по АПК и ЗАНН. орките обаче получават издръжка от същия глобен гражданин осигурена. ноу факин комент несесъри

loyola

Сега е момента някой да подскаже на нашите мургави събратя да си представят за сирийци и да идат в Германия

Те не знаят езика. Никакъв. Нито сирийски, нито английски, нито арабски, дори и български не знаят. Те и на свой собствен език се изясняват с труд.

Относително малка е вероятността да дойдат у нас

Стига с тези глупости ,само глупака се надява , а къде отиде НАДЕЖДНАТА ОХРАНА НА ГРАНИЦАТА , ЗАЩООООО....?

Станаха каналджии. Пазарна икономика. Търсене и предлагане...

Лошото е,че и ние бягаме от тук заради бедността и сега ще трябва да се сблъскаме с тях в Западна Европа!!!

Най големият трафикант на бежанци е Ангела Меркел,тя е за сваляне от власт,арест и международен съд,както съдиха Саддам и Кадафи,така и тя трябва да бъде съдена! Тази жена съсипва цяла Европа,само тя реве,че иска бежанците,нито една държава не ги иска,но тя не спира да реве и обвинява другите,че не ги приемат! То бива алчност! Всичко е заради парите с тези бежанци,на Меркел не и пука за тях,а се чуди,как да приема нископлатена работна ръка! Лошото е,че това са бъдещи джихадисти,но не и работници!!!!!

не, не за парите. просто избива комплексите си. в нейните си очи тя е герой, тя е мамата на горките хора. така е по-важна от всички майки, които имат собствени деца. тя е почти толкова болна колкото и проста, също колкото и нагла.

бесилката за меркел и габриел вече обикаля немските улици... ББ да побърза да им изпрати сметките за работата с която натоварват българската полиция. Преди данъкоплатците да му спретнат бесилка и на него.

Г-жо Бъчварова, чие е БМВ-то? А Пежото? Не може да са ги гонили и да не са им видели номерата, нали? Ами хайде де! Какво се ослушвате?

Относително малка е вероятността да дойдат у нас, каза още вътрешният министър. .... То па някой се засили да идва, че и да остава у нас.... в Мангалия....

Бъчварова ,къде е оградата с Турция ?????????????????????

една лелка на пазара, купувайки си краставици, вероятно ще даде по-смислено тълкувание на събитията от т.нар. министър на ВР. боко мутрата проста и неграмотна, дори да беше на светлинни години от себе си, кадровата му политика беше и е шит, при това, булшит.

ТЕ МОЖЕ ДА СА МАЙМУНИ,НО НЕ СА ЛУДИ ДА ОСТАВАТ У НАС...

"Полицаите произвели по един изстрел със стоп-патрон след преследваните". Защо със стоп-патрон? Да не са били сватбари?

Това не е държава , а хан ,нали построиха ограда откъде влизат ,да не ги прехвърлят с хеликоптери ! Що е това гранична полиция ,дембели ....!?

От колата пък излезли общо 12 мъже, които твърдели, че са... сардини...

Виждам как скоро бг народ ще спре да плаща данъци,а после масово ще бягаме от тук. Няма как да изхранваме роми,орки ние да намаляваме,а те да се плодят. Няма как бг да ставаме все по-бедни,а тези паразити да живеят на гърба ни.

да обясни кривоустият вампир пръмовица как кореспондират на напъните за някакъв нефункциониращ вече шенген пробивите на външната граница, криминалното залавяне и изпълзяването на някакви орки, които нещо твърдели. а за гражданите на страната и ЕС, интервюта, визи, паспорти, такси. кунева, постът ти се обезсмисля, както и цялото ти управление от 2001 г., ти си за затвора за национално предателство, нееднократно при това, миндил.

И тия ли ще ги интегрират? Има надежда...

Фактически полицията е оставила още 8 навлека да тежат на БГ бюджета. Трябва да ги оставят без документи да намират пътя към Дойчо. Иначе БГ ще ги храни докато му скочат на толерантната физиономия. Толерантност = липса на воля за съпротива и липса на план =акъл какво да се прави= БГ.БГ трябва да наложи своята воля над пришълците, а НЕ обратното. Тунелите Кресна и Шика чакат.По този начин цялата мързел-АБУ АЙЛЯК паплач от Афика може да се довлече в БГ и да не излезе. Забравих, че 15 жп тунела по линията в Кресненското дефиле са направени за 1 година от сръбски пленници, с кирки и лопати, а сега за 4 години не може да се изградят няколко тунела с модерна техника.

Защо им пречите да стигнат до мама Меркел? Сега ще останат тук. За пари ли продавате бГ? Не ви ли стигат,алчни сороски управляващи?

След като всеки мангал може да избяга на полицията първо с кола, а след това пешком, за каква полиция говорим изобщо????

стоппатроните като не вършат работа дайте им гранати на момчетата .. и по възможност без предупредителни замятания

На кой е колата ? Нали ни натискате с какви ли не изисквания за документи и хартийки , на кой е колата ?

Мутри-трафиканти. Тези боклуци продават България за пари!

Дори не са и мутри, а най-обикновени цигани...