Коментари - България се оттегля от проекта ”Бургас - Александруполис” | dnes.dir.bg
назад

България се оттегля от проекта ”Бургас - Александруполис”

Министерски съвет взе официално решение България да се оттегли от проекта за петролопровод "Бургас-Александруполис". Проекторешението бе внесено от вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков. В проекта участват още Русия и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - България се оттегля от проекта ”Бургас - Александруполис” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата всъщност са много прости: САЩ и Русия отново са"партия"помежду си,за сметка на България.Ето как става това: 1.Комунистите"бесепари",когато са били на власт, са подписали"убийствен"договор в полза на Русия(комунистите"бесепари" са руски протежета срещу кинти...) 2.Комунистите"гербери",сега когато са на власт,развалят договора(комунистите"гербери"са американски протежета, също срещу кинти). 3.Разваленият договор обаче,както казах е в полза на Русия и сега ще трябва да го плаща българския народ. 4.Ето как САЩ и техните протежета"герберите" всъщност "играят"в полза на Русия и нейните протежета"бесепарите",следователно Русия трябва да каже"тенкю"на САЩ... а"дебелио" ще го гризнем всички ние,останалите българи от нашия джоб!:)))

Руснаците говорят,че ще откажат и правителството взима предница да каже,че това е тяхно решение...

скопения пак скопи държавата..

боз доган хаиде наслука, правителството да повлече крак и да послуша дянков да анулира и руската атомна бомба в белене, натресена ни от руските подлоги у нас начело с агент гоце, които мислеше, че ще направи "голем шлем" с това си предателство, но остана излаган.

Браво на правителството, че се отказа от проект, застрашаващ туризма ни! Годишните такси за България от тръбопровода биха били 30 млн. , толкова се печели на ДЕН от морския ни туризъм.

като изкараш толкова кинти от сезон се напий и се гръмни

защо нека прочете планът РАН-ЪТ

уф,аман от комунистически спам...вземи си инфантилните конспиративни теории и си ги заври където слънце не изгрява.......това спамаджиите в този форум са по-лоши от иван митев във вестник капитал!

Не съм на ясно докъде стигнаха прехвалените проекти от "големия шлем"?? Докъде стигнаха и алтернативните проекти на руснаците за заобикаляне на държавите, които им създават трудности с НЕПОДЧИНЕНИЕТО си (северен и южен поток)?? И на кого ще си пласират скапания петрол (като качество) и вонящия газ, ако не е западна Европа и минаващите през Украйна петроло- и газопроводи??

Е като не дават "съюзниците" ние се оттегляме. Американска колониа.....

Когато се говореше, че има вероятност да се строи петролопровода всички протестираха, сега, когато няма да се строи - пак недоволство. Не разбирам - това обективни мнения ли са или нарочно винаги се пише негативно?

"България се оттегля от проекта"... скоро и вие ще се оттеглите....

Този семейството си не може да оправи ,тръгнал държавата да оправя .Ама ние сме за ......,че го търпим този смешник да се упражнява на наш гръб.

Няма да се строи "АЕЦ Белене",отказваме се и от петролопровода,няма пари за земеделие-ние сме си отличници от всякъде ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ДА НАПУСНЕШ БЪЛГАРИЯ

Но има за стадиони!

Добре е това. Иначе ще си имаме заровени празни тръби след някоя и друга година, когато петрола свърши.

Догодина ЩЕ НИ ОТКАЖАТ от токът, газът и петролът! СВИКВАЙТЕ отсега на тъмно и студено!

Спокойно, ние така или иначе си ги купуваме. Скъпо и прескъпо. А ако руснаците се мислят толкова за отворковци и не искат нашите 1,5 млрд долара - ОК, ще ги дадем на друг. Те нищо не ни подаряват - те ни ПРОДАВАТ, а ние сме клиенти. И е добре да се държим като такива - на ниво. Не за друго, а защото си плащаме. С нашите си пари.

колко от вас са виждали тако саоражение - да не говорим работили на него. всички вие сте в позиця като в 15 век - земята е плоска защото така са ви казали. така че не се оплакваите

да, отказаха се от проекта, и вдигнаха акциза на керосина и газа. направете ги свързана новина поне... да блесне лазерния мозък на правителството.... или пък проблема им не е в акъла, а в продажността?

Браво на Дянков и на ГЕРБ! Пак за тях ще гласуваме.

ББ ще управлява до "краят на светът"! Добрата новина е ,че това е догодина!

В думата"европеЙска",Саксо....

като сте толкова добри в правописа, сега вземете понаучете компютрите, че щом досега не сте разбрали че транслатора е този дето няма "и кратко" - да не говорим че това е форум за кратки коментари не за литературни съчинения

Към оператора - пич 4 мнения 30 минути и нищо публикувано , без обиди и нецензурни ирази .Айде събуди се вече -плащат ти да работиш не за закачаш чистачките.

Тя твойта като девойката с вибратора "Полов акт , ама не съвсем".Викни боко да те оправи белким се опиташ да мислиш

Бургас, Не ми се вярва, че византийците са склонни да сключат такъв робски договор, както нашите дупедавци от предишните. Сигурно са се разбрали с братушките под масата за нещо п-вече от нашите трохи.

Теди, може да си ТЕОДОРА, МОЖЕ ДА СИ ТЕОДОСИ, тоест, или мъж или жена. Ама като ти гледам реакцията, май си тинейджур от мъжки пол

Дянков отново доказа на по голямяата част от балгарския народ, която е лумпенизирана от пост комунистическите мафиоти на партиите мафии - тези на БСП-Станишев, ДПС-Доган ДС "консултанта", НДСВ- царя крадец и кръга на Гоце ДС-то - че е много, ама световно умен и то не само финансист! Браво Дянков и от "големия" шлем на мафиота и проруски агент Гоцо ДС-то ни пера ни пуха, нали!

Дянков е добър министър. Това ще се оцени след време, защото сега няма пари и иска да прави по-бързи реформи с по - бърз ефект. Това тежи по-вече в днешно време, затова сега много хора не са доволни. Но след като 22г. търпяхме.........това е като при зъболекъра.

Това ми напомня на един виц - " Попитали радио Ереван кога в България ще стане по-добре?.След кратко мълчание отговор - Вече беше."Та 45 години се чакаше комунизма .Сега 22 чакаме "демокрацията".БЕ НЕЩО МНОГО ВЗЕ ДА МИ СТАВА ЧАКАНЕТО.

Остава още една! Няма страшно!

Щом сме продажници и изпълняваме нарежданията на САЩ, искренно желая да ни наложат глобите и неустойките по договора.Прости сме и не вникнахме какво щеше да ни носи петролопровода...Така и Кунева ни загроби с АЕЦ-а и много скоро ще вникнем за какво става на въпрос!Но аз се питам, правели на няколко пъти референдум в Бургаско, а защо Боко Нарциса не направи и за шистовият газ????Ееее ама там САЩ с помощта на посланичето си не дават!!!Еййй хора няма ли да се опомним???

Хей, ТУК. Тук ли си, там ли си, не зная, ама си спретнал каламбур от папагалщини, взети от различни места. Свикни да МИСЛИШ, а не да дърдориш! Ако си спомняш, една ЖЕНА (!!!) се беше провикнала, че на Бербо левият крак струвал по-вече от годишните ни печалби от този проект! Не може големият брат да кяри МИЛИАРДИ за наша сметка! Крайно време е да се събудиш! Недей да намесваш други съвети и умове! Вижда се, че момчето има пипе. По мои сметки България трябва да иска поне 250 милиона в зелено плюс другите гаранции, за да бъде равностоен партньор в сделката

Mъка ,мъка............ голяма като широката руска душа...хи хи хи

Ами продажници са това правителство. Съжалявам, че гласувах за тях - много съжалявам. Гледат да угодят на САЩ. Обаче САЩ няма да ни даде енергия - нито петрол, нито газ, нито ядрена... Тя и Русия няма да ни даде подарък, обаче проекта щеше да ни носи големи печалби. Сега - оставаме с американската си солидарност.... малко "на гол корем чифте пищови" ни е, ама - ние си ги избрахме тия продажници все пак...

по-добре с велика, богата, прогресивна Aмерика, сила номер едно в света, отколкото с мизерна, бедна, изостанала,корумпирана русия!на тебе днес колко рубли ти платиха да оплюваш българия,продажнико?

Думите Америка и Русия и двете се пишат с главна буква. Това е от 2 клас правилата. Ако искаш така да покажеш пренебрежение към Русия, то демонстрераш само и единствено простотия.

Че тя Америка е фалирала и печата долари без покритие,нали затова създава военни конфликти ,където има интерес. А Русия е най-богатата на природни ресурси страна. Руснаците са ни помагали през годините на практика, а от американците освен потупване по рамото ,какво сме получавали. Е някои хора се облажиха....

Че тя Америка е фалирала и печата долари без покритие,нали затова създава военни конфликти ,където има интерес. А Русия е най-богатата на природни ресурси страна. Руснаците са ни помагали през годините на практика, а от американците освен потупване по рамото ,какво сме получавали. Е някои хора се облажиха....

мимо, какъв ти е твоя келепир от тая работа? щот то в бг е за келепира, не за родината и семеиството и хората и т.н.

симеон дянков ми се издигна в очите само с този акт. допреди го мислех за джудже и миджитурка на пожарникаря, а сега го виждам като великан и патриот. шастлив сам, че все още има балгари-патриоти, а не само дегенерати-червени предатели- разбоиници

Ама ти трябва да си с ампутиран мозък за да пишеш такива неща а и срамиш името българин.Тоя министър е за разстрел и съд ти ще ми говориш че бил великан да великан на тъпи идеи тъпи решения тук да.

Да им се дава още пари за вноски от минали години? Че те малко ли се накрадоха там, та и още да им се даде... Никакви пари!

Следя Форума. Силно съм притеснен. Тъпаците в освободен Булгаристан се размножават чрез деление. Даже и в САЩ са се заселили... От там се носи предположение за около 2000 българи в американски затвори... Колко са в Русия ? Не вас а кюрдите трябваше да бъдат освободени. Коя фирма ще прекупи Нефтохим Бургас? Когато псуваш и плюеш този, който те е измъкнал от робство не очаквай добро. Комунизма е бил беда за целия свят.

Kато ти е мъчно толкова за руските интереси,защо не си хванеш влака за Bладивосток?я виж колко богата и просперираща е азиатсkата кочина, хи хи хи........

Абе знам ли .... Те Китай май комунист го раздават ,пък ЕС мислеха да подпомагат, по Никулден в Бургас Виетнамска риба купуват - изненада и те гадни комунисти .На нашата черга много стана гроздето дето все е кисело.

Ами забавлявай се! Каквото и да стане, ще е ЗАБАВНО! СКОРО ЦЕЛИЯТ СВЯТ, който познаваме, ще се промени, е една или друга посока. Всичко за което спорите и обсъждате ЩЕ Е БЕЗПРЕДМЕТНО.

идеологически подкованата с руския комунистически импери ализам, така наречена "рускиня", ако има поне малко ум в главата си ще "малчи като посрана", защото дефакто руснаците които поддаржаха един човеконенавистен строи в русия и неините сателити, които изби милиони и изкриви садбата на още повече, са всички посрани до ушите. трябва да минат столетия за да се пречистят, а дотогава трябва да са по ниски и от тревата. имат много грехове да изкупуват пред децата си и пред народите на източна европа и средна азия. понятно?

Eвалата, но руснаците са толкова безскрупулни, и идеологически заблудени от руска комунистическа пропаганда, че едва ли ще разберат какво им казваш!дето се казва, хем посрани, хем големи!

Теди подкрепяш ли сондажите на Шеврон за шистов газ в Добруджа, вече почнаха бтв, можеш да потърсиш в Ю туб. Ела на протеста срещу Американските газови мераци в София и се развикай колко много те кефят.

Какъв си ти бе, неграмотник?!

A, бе толкова ли сте тъпи,че не можете да прецените дали "Tеди " е съкращение от мъжки или женски род...Eгати тъпаците, честно!и колко пъти ви се каза вече,вие малоумни ли сте или какво?

БРАВО НА Г-Н ДЯНКОВ.Истински БЪЛГАРИН. България трябва да гледа своите интереси. Продължавайте така и аз пак ще гласувам за вас

Правилно решение, ако е окончателно Г-н Дянков! Бъдещето е по важно от настоящето, но това ще го оценят следващите поколения. Почти винаги така става със.....

Напълно пагубна икономическа политика! Браво на такива "таланти"!!! Както съм писал винаги, в момента на икономическа депресия остават няколко живи отрасъла - селско стопанство, горива, цветни метали, отчасти медицина и високи технологии. Въпросният "икономист" вече закри първите два. Браво!!! Просто нямам думи.

Птицо оскубана, а дали преди година-две точно ти не пееше, че тръбата ще убие крайбрежието? Явно ти е навик да ревеш, независимо за (срещу) какво.

Специалистите бяха го изчислили-от такси от тръбата с нефт щяхме да печелим (държавата) 30 млн. $ годишно, а от туризма- същото, но на ДЕН!

Искаш да кажеш, че от туризъм (30млн*365=10950млн) Бългаия печели 11млрд долара годишно!!! заради тъпи люде като теб, нямащи си хал хабер от нищо и вярващи на всичко, което кажат "специалистите", ще тънем в блатото...

тапанари софя прекрати а балгаря прекратили

БОГ да пази Република България, и правителството сформирано от Бойко Борисов. Голямо, Голямо Браво.

Сега ако отменят и добива на Шистов газ което е наистина наложимо грешка няма да имат.

хубава новина, хубав ден за балгаря и лоша новина, черен ден за руските агенти на "посрано20" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БРАВО НА ГЕРБ.НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПАЗИМ ПРИРОДАТА.КОМУНЕТАТА СЕГА ИМ СТАНА МЪЧНО ЗА СЕЛО. ОСТАНА И БДЖ ДА ПРЕСТАНАТ СЪС СТАЧКИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО.САМО БГ.

правилният ти текст трябва да е такъв: Tази седмица даваха 3A обноскиTE на американците по всички телевизии/смислово неправилно!!/.били готови за коледноTO намаление да си прегризат гърлоTO.Hаучи го този български ,да му се не види, преди да се излагаш по българските форуми. бас ловя,че си в бг поне от 20 години и още не го знаеш езика!

Досадно същество!! Непрекъснато чета как парадираш, с някакви безумни и глупави неща!! Половината ми роднини, в т.ч. и родителите ми, живеят в Щатите!! Първият ми въпрос е, като си толкова велика, какво правиш в български форум? Вторият ми въпрос е, ти откъде си толкова много сигурна, че знаеш перфектен български език... кифладжийко? Третият ми въпрос е, какво те интересува теб някакъв си петролопровод, при положение, че за да напуснеш страната, в която си родена (!), значи си теглила майната на всичко? Аз живея тук, и е нормално да ме интересува, без да парадирам къде и как живея, колко взимам, и как точно съм подсигурен! Интересува ме какъв въздух дишам, къде ходя, и как изглежда страната ми като цяло! Защо тук всеки трети коментар е твой, изобщо не по темата, а с цел заяждане с нормални хора, изказващи нормални мнения? И като си толкова начетена, велика, и по-по-най, хайде сега обясни какво представлява планът, наречен "Ран-Ът", и до къде е довел прекрасната ни, богата на минерална вода, но бедна родина, в настоящия момент? Патицо, думата?

сега да му мисли сирищника, как ще враща комисионните на кремал по авантюрата "голем шлем". настапиха тежки времена за червената промосковска мафия у нас. агент гоце вече е бита карта и в русиоя. остават му хуго чавес, раул кастро и ким чен ир, ако го приемат като политически емигрант.

emigrant, гола вода си

леле ,Дянков утре какво ще кажеш,та ти не можеш да заспиш без да се извъртиш на 360

Еми, научи градусите! Трябваше да кажеш 180 градуса (не, че ти вярвам на писаниците)

Congatulations Simon. You are the the right man on the right place in the right time.

а кога ще се оттеглим от нато ,ес ,бес ,сб,мвф и тн

От НАТО и МВФ просто няма да ни позволят да се оттеглим.

супер само ГЕРБ

Чудесна новина. Отдавна я чакахме. Ако така я карат ГЕРБ със сигурност ще спечелят и следващите избори. Никакви комисионни отникъде повече за псевдосоциалистите от БСП.

Честито, браво на кабинета, това трябва да е окончателно решение, за да не допуска тази мръсотия да предизвика природни бедствия в България, както на много други места по света. Един инцидент ще скапе туризма, земделието и здравето в страната ни. Примери за инциденти колкото щеш. Зелена светлина на чистите технологии и възобновяемите енергийни източници!!!

До неграмотните НеаНдерталци. Където има пари няма леви или десни . Продават си задниците и то не своите на който даде повече под масата.