Бум на хепатит по морето, имунизират 599 души в Каблешково

Според местните жители проблемът е в старата канализация, а според здравните власти заразата тръгнала от местното читалище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В крайна сметка става въпрос за МАЩАБНА ЗАРАЗА! НЕ СЕ НАРИЧА БУМ АМИ ЕПИДЕМИЯ! Казано по този официален начин бихте ли отишли на море? При заболяване от хепатит А се лежи поне 6 месеца на легло!!!

Вчера в централна емисия Каблешково беше обявен за КВАРТАЛ НА БУРГАС Относно хепатита вместо да търсят водата в чешмата (по принцип изворната вода е възможно да носи някакви зарази за което няма дасе впускам; за пример изворна чешма и на 20 метраа над нея къща с отходна яма) Днес в каблешково има дооста новограждани на града -надали със съответните ВиК инсталации, но и доста мигранти било по прибиране на реколта, било заради големият пазар всеки четвъртък. А служителя в общината да си поразходи и да види чешмите и тоалетните за посетителите на този пазар.

Пратете жандармерията и една мобилна система за кремация!!!!

Глутници от котки са в целия град Откачалки ходят с торби с храна и ги хранят навсякъде

Ми отиди си на село, бе бургазлията! То мазетата на къщи и блокове са пълни с плъхове, от канализацията излизат нощно врезе дори на втори етаж. Тебе котките и кучетата са ти проблема. Отиди във Венеция и виж котките и кой ги храни. Ама на гражданина от село му пречи котката, кучето -не и селяниятя (селяндурщината) Котките ли си изхвърлят дъвките по главната убица, котките ли си хвърлят фасовете и опаковките , празните бутилки и чаши за кафе, сламки, торбички, носни гърпички еднократна употреба. Или бездомните кучета хвърлят лаййняните памперси на ВИП отрочетата си зад пейката и в храстите -Хайде обратно на село, за да се изчисти града

И добре правят. Идиоти като теб нямат място там, не животинките.

То и в Поморие е пълно с римляни сиур са Каблешково те!

Каблешково не е квартал на Бургас и не е на морето. Дир учете малко география. Все едно да кажете - в столичния квартал Перник пламна епидемия.

Ти пък сега, То не ее...не свикна и ненаучено ходи. Знае какво е джендър, траверса, гейша -то е по -важно! Па важно е да коментира "ВИП" персоните и макиажа им; пък къде било Каблешково -много важно дали е в Пиринска македония, в Северозапада или в Делиормана -нали знае че е в България, а българия граничи и с морето -какво са някакви петнадесетина километра

Много хубава постъпка е действието с хепатит-а.Хората са боклуци.Искат и търсят страдание проваляйки другите.Ще получават мъки и занапред.Хората са душевно болни,умоповредени.

Ти май си психично отклонен. А? А? Признай си.

Когато Уволним ГЕРБ България ще се оправи за две години. В момента държавата е в свободно падане.

Стабилност, стабилност, стабилност...Заспивате ли?...Стабилност, стабилност , стабилност.....

от читалището - хепатит, а който гледа лъжите на винету денонощно каква ли мозъчна болест може да прихване?

Докъде я докара България,че при демокрацията читалшщата от културно просветни обекти ,станаха огнища на хепатит.

РЗИ-Бургас. си мислят че хепатит е вид комари у затова пръскат с препарати !?

Ало, журналята, вместо да правите номера, публикуваите нещо за тормоза от циганските сватби! Не се спи, не се търпи!

Децата посещават читалището? Ха ха ха четат ли четат децата в Бургас. Ами спрете ги от това читалище. Науката е заразна. Явно е по посещавано от Мола. Извор на бактерии. Всеки ден хиляди хора ходят в Читалището. Некой май ви баламосва здраво.

достатъчно е чистачката да е римлянка. или мангалчетата да пишкат или дори влизат с немити ръце и не само..

Ами в Гърция ще си ходим,на нашето море или ще хванеш хепатит или половината от отпуската си ще изкараш в тоалетната...

Мръсните ръце на помощник готвача ще довършат сезона. По морето масово се работи без ръкавици в кухнята. Ако имат открито нараняване по кожата, можеш само да се молиш, да се разминеш просто с хепатит. Направо гнус ме хваща, като знам, на какво съм ставал свидетел в кухните по морето.

Да, бе, като че ли с ръкавици не можеш да си почешеш сърбящия мръсен г*з

Да се евтаназират в три километровата зона

Каблешково е град в община Поморие. Може ли да сте толкова неграмотни и прости?

И не е на морето

Това не иска ваксинации, а ХИГИЕНА!

С тази Болест трябва да се заеме Агенцията по Храните , и да приложи мерките за борба с Чумата по прасетата .

243Win

Като се има предвид, че половината население на Каблешково работи по кръчмите в и около Слънчев бряг, мисля и тази година да отида на море в Гърция.

В Гърция, Албания и Турция е евтино и има прозрачно море. Махайте се от БГ курортите.

Да, но морето им е много по-солено от нашето и неприятно за къпане. А, че нашите мърлячи превърнаха морските ни курорити ни в Индия по отношение на болести и зарази, е истина. Но самата българска природа - плажовете и морето са супер.

В Каблешково само мангали. Трябва да има карантина,ще унищожат туризма тези цигани. Туристите ще избягат.

Цигани има във всеки град и всяко село в България. Не съм съгласна да наричате 2000 души мангали. Стига да има няколко цигани с не измити ръце и да тръгне зараза.

Заслужавсте съд и глоба за подвеждсщата статия . Каблешково и мангалите там какво общо има с морето ?

И те го цапат.

Нали с цялата си хигиена продават банички и варена царевица по плажа. Какво още ти трябва?

Моля, да проверите, дали автора има роднинска връзка с една особа от село Мамарчево, която прати Пекин във Виетнам или са учили география при един и същ даскал! Ако не е така - като изтрезнее, да вземе да си преработи новината!

Браво! Давайте все така! Аз на дълбока не съм ходил, откакто им издуха хепатита! Мисля, че и на юг може да не се ходи има Гърция и Румъния! Евлаа, даже и в Одрин може да се орахатя! Евала! Ама сте просто тъпички.

Путин е виновен!Ако не е той Станишев и БСП. Бетономорието си е бетон.Радвай се народе. Това малко разхлабва нашата стабилност,но сме се заредили с достатъчно тоалетна хартия.

някой може ли да ми обясни как се цапат ръце през канализацията? аз примерно си ги мия през водопровода...

ти от рекламите не научи ли че бактериите живеят в устата, а се развъждат под ръба на тоалетната чиния

като цигането не се мие, и се качи в градския транспорт. или като отиде да продава. или просто като пипне нещо, което ти пипнеш след това, и се докоснеш по окото например (да, така също може).

Не по морето,нихилисти,а в циганския квартал в Каблешково! И браво! Дойде ли сезона на морето,почват платени или просто дебилни статии за страшното ни море-то не са бели кърлежи,то не са Нилски комари,отравяния с храна,нефтени топчета,радиация Вронос,пяна по морето,цъфтеж на водорасли........ А бе смотани антибългари,обиколил съм света и плажовете никъде не са по чисти от на нашето море в момента и стига давахте на чуждите турагенции готови статии с оплюване на родното,които се препечатват и с кеф разказват играта на прекрасното ни Черноморие! А платените тролове в затвора!

Абе лумпен недоклатен, що лъжеш като дрът мангал? Стой си на бетонираното лайноморието и чакай балъци. Ама няма вече, свършиха. Ае бегай да бършеш на оповръщаните от пиянство англичани!

Фантазьор...

И не си видял по-чист плаж? Ти в какви клоаки си ходил бе, льольо? Обикалял бил, от вкъщи до външния кенеф.

Аз съм на същото мнение, плажовете са си супер в Бг! А вие селяндурчетата ходете у гръчко, където другарете си накупиха хотели.

Каква Гърция те гони тебе бе? Я отиди на Малдивите, на Сейшелите, Бали, Тайланд, Тенерифе и виж какво е плаж, бе! Да ви е.а и маймуните недоклатени!

Каблешково е квартал на Бургас ?