Шурей на атентатора срещу ”Шарли ебдо” настанен в България

В. "Журнал дю диманш" съобщава, че шурей на атентатора срещу в. "Шарли ебдо" е спрян на турската граница и настанен в център за нелегални мигранти в България.

Обратно в новината

Коментари - Шурей на атентатора срещу ”Шарли ебдо” настанен в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се изненадам ако все още е в центъра и не е избягал.

пускайте ги такива да ходят да се бият там. да не са тука. ще се избият по между си там.

А защо е жив този мили франсета??? Така ли се 'борите' с тероризма. Май забравихте националния си герой де Гол.

спомнят си за де Гол , колкото и ние за Левски ,както се казва минало и заминало .

Е кво искаш - в Германия вкараха терорист от ИД за 3 години в затвор със "строг режим" - с плазмичка в килията.

Защо в емигрантски лагер?Трябвало е направо в психиатрията!И без друго в крайна сметка всички се оказват психически неуравновесени,по-добре щеше да го държат в Курило!

Чете и после пишете. Арабето е обявено за издирване и е хванато на границата. Естествено е премълчано кой го е хванал българите или турците. Върнато е в лагер в България и следва да бъде предадено на французите. Но заглавието е написано в "стил НПО" - България е виновна. Нищо ново под слънцето.

Не разбрах... Бил издирван, а е настанен в център за имигранти? На издирваните и заподозрени престъпници мястото им не е ли в затвора??? Тъпи родни евротолерасти управляващи!

едни от най - скапаните управляващи! Не знам слепи ли са, недъгави........ но цялата тази паплач преминаваща свободно Европейските граници, която е предимно от мъже в разцвета на силите си не са никакви БЕЖАНЦИ, МИГРАНТИ и НЕ ЗНАМ КАКВИ СИ СТАРДАЛЦИ. ТОВА СА КАМИКАДЗЕТА, УБИЙЦИ, ИЗМЕТА НА АРАБСКИЯ СВЯТ! Който иска статут на бежанец нека го направи легално.

Значи е с някакъв статут във Франция/било в час клетото дете/. Защо не е върнат във Франция ????

Задача+Заплащане+фондоДоене (И Други) за 'наште'.

НЕ виждам Защо да се Правим че НЕ разбираме Очевидното (а Сега - И ДиректноДоказано) ! - у Нас - 'наште' Целево шлякат АбсолютноЦелия спектър от Свинства . (, които Ако НЕ Стопираме в СвръхКратък срок - Ще Ни бъде Невъзможно по-нататъка) ---- Да им се Размине за 'прехода' - иди-дойди... ...за Кражбите (от компотни, през Имотни, та до Високопрофилни) - също... ...за ТроянскоКонието - ха И това да речем.... ...за Трафика на Хора и Всякакви ('прахчета' и пушкала) - ха И това... НО ! - Сумата на всичко гореИзказано ПЛЮС Отявленото шушумушу+цунигуни с Терористи - Им Подписва Задължителното&Неотменимо ! ====== Очевидно у Нас - Нещата СА Completely nuts .. --> Двустъпковата !, ОТ и ЗА НасВсички, Mein Schatz .

Е, са на шурето шуренайка му фанала грип от лапане на мухи и понеже била на Златни пясъци , примерно, дайте сега да настръхнем сега всичките! Като излезе резняка да ни трепе не се чака да започне , ами още с първото ...акбар и се нокаутира, ако не може преди това да му се махне главата изкорените.

И все пак добре, че е хванат на нашата граница с Турция. Всъщност кой го е разпознал...нашите или турците? Как е стигнал България, директен полет или е минал през други страни? Други...никъде ли не са го засекли?

И понеже БТВ току що повтори предаване за Ориана Фалачи, ще си позволя да ви припомня нейната книга "Силата на разума", където е показано в детай що за гнус е исляма. А който иска да си я изтегли безплатно, нека просто напише в Гугъл: силата на разума pdf На пета-шеста позиция ще намерите книгата в сайта на offroad-bulgaria. Една бърза регистрацийка и книгата е ваша. Препоръчвам я на всички, особенно на толерантните душици - белким некакъв разум се събуди в главите им

по името нямаш собствен ум да мислиш, че ти е нужна нечия патерица в случая някаква си драскачка. Ислямът е опасен наистина ако се използва буквално, но прочети нещо повече че да разбереш нещата в дълбочина.

Благодаря ти за мъдрите напътствия! А как да те наричам, о мъдрецо - Мустафа, Мохамед, Джамал?

ако можеше да четеш щеше да ти е ясно каква е същината на исляма, по отношение на ВСИЧКИ невярващи в него, и по отношение на тези, които го почитат, ама не режат глави!

тепърва ще се чува името на България. Сърбите ни изловиха че се прави на Андрешковци, пропускаме тарикатски емигранти преминали незаконно през Турция и Гърция ДА СЕ ИЗНИЗВАТ през Сърбия на Запад. И ни забиха една плесница. КОЙ ще плаща. Нашата Тиква се залюби с Путин, за да покаже на ЕС че може и иначе АМА ЗА ЧИЯ СМЕТКА??? За сметка на България. На нашия суверинет. И КАКВО СТАНА- КАКВОТО ДОГАН КАЖЕ. Той каза Русия и тиквата потърси Путин.

Браво !

Почерпете го с баклава и извикайте БХК да му обърше сиропа от брадата.

Хайде стига вече глупости! Остана и за балдъзата му да напишете нещо.

И наште го могат, но по- добре, да дойдат братята- спецялисти! За едно лайно "Ебдо" ще колят по Двайсет! леля Стойна

Не трябва всички "терористи" да се слагат под един знаменател.

Да разбирам ли,че има "терористи" и "по-терористи"?

Аз

Демек - еврожабарите са ни го натресли...

Като го спомена ТОЯ, чух че жена му парясала. Вярно ли е?

Такива са сирийските инженери, за които милее президентът Росен Плевнелиев.

че НПО-трябва да бъдат забранени за подпомагане на терористи, и за подривна дейност срещу държавите! За покриване на данъци -също!

Е, България от край време е подпомагач на младоислямски революционери! Бай Тошо колко палестинци, колко сирийци обучаваше у нас?

Колко от тях правеха атентати в ЕС?

Е какъв център за "бежанци"??? Този направо си е френски гражданин - защо го държим в наш център за "бежанци"? Българската миграциона политика на правителството на Борисов е страхлива, "политкоректна", слугинска, подчинена изцяло на либерастката шайка на Меркел, Оланд и Юнкер. Да не говорим, че каналджийството процъфтява и никой не може да отговори на въпроса "Защо"? Вместо да ги връщаме обратно още на границата, ние ги приемаме и регистрираме. Да, ама комшиите си ЗАТВОРИХА ГРАНИЦИТЕ и потокът остава за нас! Връщат всички обратно! По въпроса за пришълците и охраната на границите Борисов получава слаб 2.

с оценката, която трябва да е минус единица, за лош преписвач.

само за това ли има ББ-то слаб 2?

на БХК.

какво е "шурей" ?!?

Брат на жена му.

пипиутке внимаваи да не ти откъснат крилцата

Ако не знаеш български, може пък на английски да го знаеш? Или на цигански.

В резултат на залявянето му, вместо да е арестуван, той е настанен в център със всичките му благини. Нещо сбъркано има във всичко това.

В медиите се налага мнение че Терористи от Сирия се обучават в България с Държавна Помощ . Защо Президента Плевнелиев не излезе един път с Изявление че защитава Българите ? Явно тук нещата са много потайни и няма да се учудя ако нашия Президент влезе в съда в Хага за Военни Престъпления .

В Хага няма шанс, но в някоя психиатрия може да влезе - за лечение от тежка форма на глупост.

Опаааааа...:):)) Едноклетъчното изпълзя от септичната яма..... Аз пък викам,хитлеристите и джихадистите да ви използваме за тор - същите генетични грешки сте!! Единствената ви разлика е,че те ходят с бради и коси,пък вие с бръснати кофи.....

Абе я се разберете, че 2/3-ти от путинчетата сте и хитлеристчета :)

Не беха ли твоите авери - детеубийци тези които са снимани "гордо" с пречупените кръстове на каските по гнилите кратуни,а резняк?

абе щом един член от семеиство е с връзки с ислямисти - цялата рода до 9 коляно да бъде депортирана там откъдето са дошли, акo ще и преди 50 гидини.

Еврогейската ценност за свободно движение на хора и капитали може да бъде прилагана само в един хомогенен балансиран свят без социални неравенства и религиозни догми. Видяхме до какво води свободното движение на хора, а за свободното движение на капитали само се досещаме - неговите резултати обаче са преливането на ресурсите на цялата планета в едни ръце и опит за осигуряване чрез тях диктат върху целия свят. Така че, както крайният комунизъм, така и крайният либерализъм са контрапродуктивни за хуманното развитие на човешкото общество.

Не си прав, не е това проблемът и няма нищо общо със случая. Просто мюсюлманите мразят немюсюлмани...Проблемът на много европейци е, че не искат да го признаят иначе случаят няма нищо общо с ЕС, освен да ни отпуснат някоя субсидия оттам и за това.

Нългария е в много неизгодна позиция, зарафи местоположението си до Турция. ЕС да отпусне специална помощ заради това нещастие. Другите им е лесно те са далече от таз османска държава..

ЕС какво ни е виновно, че сме се заселили тука и когато Османците са нахлували, а големия брат се е занимавал с тях, малкият се е съюзявал и се възползвал да му забие нож в гърба?

За зетя на атентатора знаем! И за баба му знаем!! Моите "храбреци" от френските СМИ,за всичко знаят,освен за това,че васалът `дето ги управлява,до последно с пяна в устата - ревал като заклано прасе да бъде бомбардиран Асад! Време е дьо БАНАН да ви изнесе тука едни лекции за "гнили ябълки",бе "бугаристанци" такива........

Пак ще изкарат България виновна за всичко, въпреки,че тя в случая действа само по заповед на господарите си от запад.

Ще докажем,че не е така! Имаме доказателства,че този служител който настани зетя и баджанака на атентатора в лагера,е бил Путин преоблечен като митничар от Калотина!

България - гара разпределителна.

А пък етървата на третата му жена е ходила в Бангладеш

Това Франция, Белгия, Германия са инкубатора на утрешните джихадисти( Управниците на тези страни, предадоха собственото си население на милоста на джихадистите. Те поставиха цъкаща мина със закъснител за следващото поколение. И най тревожното е, че в България има предатели, на които всяка втора дума им е североатлантически ценности. И никой не посочва конкретно, какви са тези ценности. Аз освен еднополови бракове, не виждам други "ценности". Приятен ден.

Че те и на настоящите са инкубатор - не само на бъдещите....:)

Докато тези нищожества биват галени с перце, вместо да пилучат каквото им се полага, проблемите ще се задълбочават все повече. Семействата на терористите трябва да бъдат унищожавани до крак. А, и на границата трябва да се стреля. Затова се нарича граница.

абе какво само ги спирате....да ходят където си искат да правят атентати.само не тук..значи пуснахте го да влезе,ами пуснете го и да излезе...