Филип Хамънд и Джон Кери идват в България

Министърът на външните работи на Великобритания Филип Хамънд и държавният секретар на САЩ Джон Кери идват в България.

Обратно в новината

Коментари - Филип Хамънд и Джон Кери идват в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необходимостта от затваряне на прозорците и вратите и заключването на гаражите и мазетата е обусловена от това, че има вероятност Кери да открадне нещо по пътя между летището и центъра! Пипа човека, това е!

ЩОМ СА НИ ПРИЯТЕЛИ,ЗАЩО ЩЕ СЕ ЗАТВАРЯТ БАЛКОНИ И ПРОЗОРЦИ?ТОВА ЧЕ СА ДЪРЖАВА,КОЯТО ЗА МАЛКО НАД 200ГОДИНИ Е УБИЛА МНОГО ПРЕЗИДЕНТИ-НЯМА ДРУГА ТАКАВА В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА!!!

ЕДНОВРЕМЕННО САЩ,АНГЛИЯ И НАТО-НЯМА УГОВОРКА!АКО ПРИЕМАТ ЗА ГМО И ШИСТОВ ГАЗ ЩЕ СЕ КОНСУМИРА ОТ АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА,СОФИЯНЦИ И РЪКОВОДСТВОТО НА САЩ!ТОГАВА ПО-ЛОВИНАТА БЪЛГАРИ-ТЕРОРИСТИ!!!

Не желаем Шистовия ви газ, искаме си Добруджа чиста, водата си чиста!!!

До колкото схващам, на българския кабинет ще бъде проведена сериозна строева подготовка и още по сериозно натягане на гайките.Имаше една подобна визита преди 3-4 месеца и тогава още на другия ден ние се отказахме от ЮП , сега плачем за него-смешна работа.Този път какво ли ще бъде?Както се казва:"Магарето го канят на свадба не да такова булката , а да носи чейза или да го правят на кюфтета"

става въпрос за МАРШОВА подготовка операция Атлантическа решителност" със F 16 и Abrams M1

Само да не стане "Анална решителност"

американски престъпници не идват за хубаво, пак ще правят мръсотии, пак ще искат нашите продажници да вършат неща, които са срещу интересите на България и българите. НЕ ВИ ЩЕМ, АМЕРИКАНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

е те да не идват за лудо ? пак ще ошетат някоя банка...

След срещата със султана на Оман екипът на Джон Кери настоял в София една от основните теми за обсъждане да бъде върховенството на закона. Според американската страна неспазването на това върховенство пречи на България да бъде активен пълноправен член на Европейския съюз. Другата важна тема ще е липсата на разследвания, съдебни процеси и присъди срещу корумпирани политици и управленци от висшия ешалон на властта. В САЩ и ЕК имало огромно количество сигнали и доказателства за прикриване на корупция в политическите среди в София, както и за отказа на съответните институции да противодействат на това явление.

Идват да получат едногодишното предизвестие от правителството на България, че прекратяваме договора за безплатно ползване от САЩ на нашите военни бази? (Където според Борисов сме нямали такива.)

Ликуй народе!

Външните Министри на Нашите Съюзници могат да си идват, когато поискат. Гледам, рашистките тролове сте се запенили. Даже преведохте руските простотии как французите сами са си застреляли карикатуристите. Когато до 2 години и расняците по морето естествено изчезнат, защото нямат пари, ще си отдъхна от опасността от Восточната Орда

Тук украинските нацисти нямат думата !! А също така в България си имаме достатъчно лъжливи копелета, та да внасяме такива от Украйна.

След последната височайша визита жертвахме Южен поток. Каква ли жертва за тържеството на демокрацията ще трябва да направим сега?

Реакциите на държавните институции в кризата с Корпоративна търговска банка ще бъде един от акцентите на визитата на американския държавен секретар Джон Кери в София. Визитата започва на 15 януари. Темата е била обсъждана предварително между Кери и султана на Оман Кабус бин Саид ал Бусайди в Мюнхен, Германия. Описани му били спорните действия на правителството в лицето на бившия премиер Пламен Орешарски и бившия финансов министър Петър Чобанов, днес депутат о ДПС, както и на ръководството на БНБ, прокуратурата, МВР и ДАНС.

Tam kydeto mine McCain, treva ne nikne. Kerry e kato pjarogasitel.

това е много добра новина! винаги има какво добро да научим от нашите партньори. крайно време е да се внесе някакъв ред в тази държава и да се спре ширещата се корупция в прокоратура и съд.

Явно нещо лошо се мъти у нас. Най-вероятно ще подпалват локален конфликт, който на практика е готов при етническата омраза, която разпалват от ДПС и при наличие на финансова поддръжка от страна на турция. Тия двамата не идват за добро. Нища чудно да ни изправят на първа линия като пушечно месо срещу Русия.

Нещо много големо и много лошо се мъти в БГ. Ще стане ясно след няолко месеца, когато е съответно късно да бъде избегнато и възпрепятствано. Интересно е как в ''Демокрацията'' в която на книга народа би трябвало да управлява, всички договори и договорки стават при ''закрита врати'' и всчко се подписва в абсолютна тайственост от народа....

Точно казано. Една държава иска да благоденства на гърба на друга/и държава/и под булото на демокрацията. Алчни предатели с тъмно минало винаги се намират, но защо си траем и им позволяваме да съсипват страната ни, ей това не мога да разбера.

Сигурно ще искат от политическия труп да си плати сметката за втория мандат.

Ясно, ще обслужим американските интереси - шистов газ, либерализация на търговията със САЩ, заробващи договори и кой знае още какви вреди за БГ. Да ние честито!!!

винаги ни излизат по скъпо от брашното...???

ГМО?

Кукловодите на шахматиста идват да отпразнуват годишнината от февруарските протести и да му ударят едно рамо да избута зимата, като се надяват да прескочи критичните месеци и да оцелее. Да не се получи обратен ефект обаче.

За крахът на долара, и следващите ги цугцванг стъпки.

Хунтата в Хохландия няма полезен ход въпреки напъните. Или коленичене в Кремъл, или строгите , но справедливи наказания от подполковника . Вярно с оригинала, Подпис : Подполковник В.В.Путин . Това е положението . Що се отнася конкретно за България, най добре е отсега евро-гейо-седерастите- протестъри от Гротескната мрежа в Бг да помислите за биографиите си , щото скъпи товагишчи НПО-шерпи, когато Масква по стар обичай пак стъпи в БГ ще се наложи отново всеки от вас да дава обяснения, поради что и срущу какво е подкрепял неправилната страна)))))

Не си спомням да съм ги канил! За мен това са нежелани гости.

Не чакайте нищо добро от подобни гостувания...

Ох, хич не му завиждам на ББ. Досега му набиваха канчето в Брюксел, сега обаче идват "Парните чукове", какъв "тимбилдиг" ги очаква Герб-ерите, че и на Плевнелиев .....голямо "конско" ще е. Давидим, обаче как ще се справят с жепейците, че и с тока .... интересно ще е ... предстоят интересни случки в България ... разбира се резултата ще е само един - вдигане "оборота" на терминал 2 - дали това не целта?

Прав си, терминалът е спасението. Кацането на тези лешояди не е за добро. Дано поне Борисов им каже, че с Русия не воюваме

В стремежа си да ограничат риска от Русия и евентуалното ново руско имперско възраждане, в огромния си страх от отминалия и може би един бъдещ евразийски хегемон, какъвто се очертава да бъде Русия в едно обозримо бъдеще, Съединените щати просто преминаха граничната линия на поносимостта с операцията в Украйна. И разбира се, ще си понесат последствията. А най-неприятното последствие е най-незабележимо на пръв поглед. Това е финала на започнал отдавна процес: абсолютното развенчаване на мита за безупречната Америка, тази Америка, към която през 1989 г. бяха отправени всички погледи като към мъдрия справедлив господар, преборил комунистическото зло, на който светът заслужава да се довери безрезервно... Този мит окончателно рухна.

Сигурно идват да честват годишнина от бомбардировките на София през ІІ Световна Война. Техните самолети изпепелиха столицата. Сигурно носят и няколко кофи земен газ.

"Пиян се блъсна в кочина" - тоя е катастрофирал във форума на дир беге....

Тези изроди нямат място в България, защото носят само нищета и злини!

първо кривозъбия фагот от острова ще дойде да фърли един поглед на колонията, а после нефелния киборг ще даде нов график в плантацията.

Тия и те ли само РОМите ще се срещат? Аман от заплахи от соросчета

Ха ха ха, казах ли ви, че Нюлънд ще е на марша!!! А сега ви казвам, че тоя англичанин прилича на Плевнелиев, ама си е баш Рептил от Орион. Класа та дрънка!

Дир...това е стара новина ...или чакахте МВР да ви каже?

на кери още на летището ще му връчат фактурата за наема на базите с лихвите за закъснението.

французите изсърбаха попарата на САЩ, надробена в Близкия изток. А сега внимавайте за какво идват!!!

голямото лизане започва

Това не може да бъде!Ако се вярва на официално съобщение,значи става дума за нещо като лов на яребици и диви зайци.И за тази цел се изпраща едно тежко самоходно оръдие/САУ/ и един танк Абрамс!

оксфордско иелска совалка хм подкрепа за новото търговско споразумение?

Шистов Газ!!! ПРО !!! Американски танкове!!! Ф116!!!

хихихи аз пък си помислих че ще стартираме българската космическа програма

забравяш за подписването на васалния търговски договор между нас /заедно с ЕС/и САЩ.

Такава внезапна проверка е не само изненадваща и неочквана,но и категорично ясна!

Забележете драги съфорумци, как се развихри пропагандата на мошетата във форума. В статията няма нищо за Русия, а това идиотче ще се скъса да раздухва антируска истерия. Само за Русия плаче. И то само лъжи. Това се нарича подгряване на публиката. Или овцете. По пиараджийски се прави така. За да можем да поемем антируски решения и приказки, и антируски инструкции с подобаващ ентусиазъм от гастролиращия господар от америката.

Това е посещение от висши държавници на съюзнически страни. Нормално е да се обсъжда опасността и налудничавото поведение на общия враг. Евреите нямат нищо общо с тези отношения. Те имат съвсем различни проблеми.

Един урок трябва да сме си научили - щом тия се сещат за балканският си васал и идват на крак, значи искат нещо. Както дотърчаха като опарени, знайни и незнайни сенатори и лицемерна паплач, когато Орешарски се опъна за Южен поток. Най вероятно ще разпъваме противоракетен щит, или танкове ще дислоцират, или може би цял флот, но ще е нещо срещу Русия и със сигурност в наша вреда. А тиквеният Боко, ще им целува крака и може и в поза партер да им застане, от благодарност, че някой му е обърнал внимание, па били те и данайци.

Идват да набиват канчета, готви се офанзива срещу Русия!!!!!!!!

Ами визите . . . . .?

Лошо Седларов, лошо !!!!

Глупав народ са руснаците. Водят трудни войни с неясен изход с малобройните си, но смели съседи, а не могат да мислят. Сега са обградени с враждебни съседи, които взимат мерки за своята безопасност. Ще изядат и солта тоягите. Но изглежда никога няма да поумнеят. Може би в някой следващ век.

Вярно, че е така моше. Те са гои, т.е. добитък. Както и ние, българите. Ние пък смне раята, както научихте турците да ни викат по време на турското робство.

Какво Моше бълнуваш, тъп руски заднико? Българите са европейци, а не североазиатски диваци, с които никой не ще да има нищо общо.

Ама ти сериозно ли го мислиш?Джон Кери ,ти не си желан в България !

...ПЕНТАГОНЪТ ПОТВЪРДИ ВЗЛОМА.((((

Лошо , Седларов. Нашите са забили токовете от сега. Едва ли ще ни снесат нещо добро. Дано на провеждащата се в момента среща на Европа с Русия по украинската криза да стигнат до нещо добро.

..."КИБЕРДЖИХАД" БЛОКИРА САЙТА НА ТУИТЪР НА ПЕНТАГОНА, ДИРА ИЗОСТАВАТЕ С НОВИНИТЕ(((((((((((((((

Тия колкото пъти свърнат до България и пада някое правителство, но преди това оправи страшни поразии Еколозите внимавайте да не почнем да вадим шистов газ ...

Ще мачкат тиквеника,а пред слугинажните медии ще се целуват гнусня с отвръщение.

... и придружаващите ги лица от ИДИЛ.