Процес на подкрепа ”От София до Лондон” за Западните Балкани

София и Лондон препотвърдиха стратегическия характер на двустранните си отношения, включително в сферата на отбраната и сигурността.

Обратно в новината

Коментари - Процес на подкрепа ”От София до Лондон” за Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

захариева-ибрика на плювналиев Като видя тази с очилата ,се сещам за Плювналиев и веднага мога да повърна,Тази наша НАТОВКА изпълнява задачата на новия коминтерн-всички от западните балкани в нато,русофобията на натовските български ибрици ,много ми напомня за бащите и майките им преди 10 ноември ,които се кълняха в светлото бъдеще на комунизма

..не мога още да схвана какво са намислили англичаните, но ..Нищо добро не може да се очаква за ЕС или България от тези Дебелогъзници,.. Нали те се опитват да калтят ЕС!

А бе тия ще излизат,а ние се договаряме с тях да ни подкрепят....?

ДОЛНОПРОБНИ И БЕЗУМНИ ПРОАМЕРИКАНСКИ ПРАВИТЕЛСТВА

Моето послание към тях бе да използват момента, че пет държави, подкрепящи "разширяването", ще председателстват една след друга "Съвета". Чета аз това изречение... и нали съм идио, ми е трудно да разбера: чие разширяване се обсъжда заедно с мистер Джонсън, и за чий съвет се говори? Борис Джонсън е едно от остриетата довели Британската държава извън ЕС. Някой наистина е пълен идио тук...

Захариева колко много има да учите от англичаните, поне три пъти трябва да ти порасне косата и да сушат кестени в нея .

Какви са тези западни балкани? Защо целенасочено не са назовават конкретни страни? Толкова са много, че е трудно да ги запомните?

ПО БАЩА БОРИС ДЖОНСЪН Е БОРИС ОСМАН АЛИ КЕМАЛ БЕЙ :)) ... БАЩА МУ ОСМАН Е СИН НА АЛИ КЕМАЛ БЕЙ - ПОСЛЕДНИЯ МИНИСТЪР НА МВР В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ - ЛИНЧУВАН ОТ ТЪЛПАТА ЗАЩОТО НАРЕЖДА АРЕСТА НА МЛДОТУРЦИТЕ НА АТАТЮРК :)) .... А ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ ДЕДО МУ Е Elias Avery Lowe. Той е роден на руско еврейско семейство и първоначално е кръстен на Елиас Авери Лоу.

БАЩА МУ ОСМАН , ПОДОБНО НА ЕВРЕИТЕ СИ СМЕНЯ ИМЕТО НА ДЖОНСЪН ... ... ЗА ДА СКРИЕ ЧЕ Е ТУРЧИН :))

дядо му си сменя името не баща му и приема фамиллята на прабаба му която е англичанка, защото израства в англия.

баща му не е син ами е внук на али кемал беи, които умира 1922 година. това знаеш ли колко е отдавна. борис е пра-внук на този али кемал беи. с други думи няма нищо общо с него. политиката му е нищо повече от лична олигофрения.

НЕ РАЗБРАХ КЪДЕ МУ Е БРИТАНСКАТА ЖИЛКА СРЕД ТАЯ ЕВРЕЙСКА И ТУРСКА СИНЯ КРЪВ :))??? :))

Да додат да живеят при нас, за да не одиме ние при тях.Де е идеологията, де е плащането.

Като видя тази с очилата ,се сещам за Плювналиев и веднага мога да повърна,Тази наша НАТОВКА изпълнява задачата на новия коминтерн-всички от западните балкани в нато,русофобията на натовските български ибрици ,много ми напомня за бащите и майките им преди 10 ноември ,които се кълняха в светлото бъдеще на комунизма

ОТИДЕ ДА ПИТА ТУРЧИНА ДЖОНСЪН МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОГНЕ ЗА ПРИЕМАНЕТО НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ В ЕС,АМИ ТОЙ Е НАЙ ВЪРЛИЯ ПРОТИВНИК НА СЪЮЗА,ГОСПОДИ ПРИБЕРИ СИ СЛУЧАЙНИЦИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА.

1 ДЯДО ТУРЧИН 2 ДЯДО ЕВРЕИН 1 БАБА АМЕРИКАНКА 2 БАБА ГЕРМАНСКА ЕВРЕЙКА ... И ТОЙ БРИТАНЕЦА БОРИС :))

За да има Европа, не трябва да има мигранти от Азия, Африка и Мала Азия.

Тия гадове са винони за това в момента голяма част от БГ да се намирав в турция и гърция.

Какво искат тия от другата страна на морето. Да си обират чуковете. Вече не са в ЕС. Искат да ползнат активи от отношенията си с ЕС и да отхвърлят пасивите. Дим да ги нема тия гъзове. Като мина в центъра на София чувам само английски, цигански и арабски езици. Майната ви изчистете ми странат от неприятното си присъствие.

е поне няма да ни "подкрепят" като през 40-те години на миналия век да се надяваме ама знае ли се...

"Англичаните напускат ЕС, но призовават другите страни да влизат в ЕС щото е много готино." На мен ми се струва, че цялата тази "среща" е била една шега, като Джонсън през цялото време се е бъзикал с Катито, ама тя не се е усетила, понеже не вдява английския "хумор".

на Катето и е на котето, че не знае английски. Конграчулейшън!!!

Лондон винаги е работил за Балканите, да ги разделя и да ги скарва едни с други! Точно хората които разцепиха България на 2 с Берлинския конгрес ли ще ни обединяват сега - хаххаххахах!

ма една тъпа пазарджишка пръчка откъде да го знае това от филологията в ПУ ли??? с "магистратура" по право за цвят пак оттам?)))

Българските държавници плачат на чужд гроб, тази трътка за Западниге Балкани, фатмака-прецедент за Русия, турскиге партии-за Тюркия. Защо не се намери един да плаче за България, за връщането на Западните ни покрайнини от Сърбия, Северна Добруджа от Ромъния, Беломорска Тракия от Гърция и Източна Тракия от Турция? Българските държавници сега са мекотели и плужеци, които мислят за собственото си благополучие.

Ибах гу. Тия нямаше ли да напускат ЕС?! Кво им дреме?! Аз ли нещо не разбрах?!

А западните Балкани знаят ли?

знаят, бе как да не знаят. Нали започват на запад от пазарджишка област.

Всичко е много хубаво,но ако бях на мястото на Захариева щях да си мия три пъти ръцете с белина--той този не се знае къде бърка и бара--още не съм забравил как един българин от Лондон се оплака,че тоя искал да го изнасили--перверзник.

някоя очилата гарга с пилешки мозък да ме представлява в чужбина и ме хваща срам,че съм българин..

Западните балкани и по-точно държавата ФИРОМ трябва да се подкрепят само на думи,а реално да им се вкарват колкото може повече колци в спиците докато не се очовечат!

Ще предизвика автоматически един тон помия и гной и храчки от комуноидната сган. Абсолютно сигурен съм.

ХУБАВА ЖЕНА. НЕ Е КАТО СБРЪЧКАНИЯ КРОКОДИЛ ЙОНЧВА И ПАЧАВРАТА КУРНЕЛИЯ.

С дупе външна политика не се ръководи. Иска се мозък.

ега ти шегобиеца невчас...че то 1 април отдавна мина и е далеч бе бърдук ега ти смешника

имам интелигентността! Кой те излъга, че си интелигентна? Благодари му все пак, това е някой възпитан човек.

Жалка работа.

Тия двамата са лика прилика , защо тази Калинка не остане там и не се връща никога ! Тази с тъпотията си и селски маниери направо ме отврати ! Това правителство да си ходи по-бързо , че вече и други го намразиха !

Много цветни дрехи носите г-жа Захариева !! . Не подхожда да се явявате винаги с разни шарени дрехи.Облеклото на външен министър подхожда да е официално , а не със шарени обикновени костюмчета ,полички , панталончета и т.н..

е у наше граод такази одим мода Ттатр Пазарджик кво пък

Малко са страните, които да мразят България повече от ингилизите ! Историята го е доказала МНОГОКРАТНО ! откакто съществува България, единствено Англия е бомбардирала наши градове ! НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА !Много обич, па и любов много !

И САЩ , все наглосаксонци.

много здраве и ъспехи...

А аз се чудя кой от ингилизи ще ни пази. Абе пичове , вие не акустирахте ли извън съюза , що се не укротите. От ролята на Ингилизия на Балканите тръпки ме побиват.

ЕС се докара до абсурдното положение в което страни които не членуват в ЕС имат повече права и изгоди от ЕС от страните членки на ЕС Например Швейцария ..изнасят си шоколадите навсякъде без мито без проблем Но пък не са длъжни да приемат сирийци Не са длъжни да подкрепят Гърция Не са длъжни да прилагат данъчните ставки на ЕС Или Турция ако днес влезе в ЕС утре ще фалира защото повечето и производства трябва да се закрият защото не отговарят на ЕС изискванията Е знае ли някой какъв ще и е келипира на Македония да влиза в ЕС ?

Стратегически са отношенията ни, няма спор! Все пак, наглосаксонските кораби превозиха войската на сюлейман паша от Албания до България - с цел да бъде разбита при Шипка!

пък през 40-тегодини на миналия век дружески ни махаха прелитайки над нас...ама бунаци без памет ги таковат ..не че тая фитка е против де...за нея всичко таковае ох баня ох кеф

Екатерина Захариева и Борис Джонсън са изгорели бушони. Скоро ще станат бивши министри.

ти ли си мислиш, че ще станеш министър???? изфъщяла лимонада си!!;))

Аз това не мога да разбера Македония и Албания не бързат да влизат в ЕС а Захариева защо се опитва зорлен да ги натика ? Няма да се изненадам ако се окаже че България е поела някакъв ангажимент който ако Маледония и Албания не изпълнят България ще трябва да изпълни

НЕ РАЗБИРАШ ЗАЩО? Я пак си помисли! Кой иска да ги лапне като влияние? Излиза, че ние самите сме готови да вредим на себе си от всезнайковщина, тикайки ни непременно да се изкажем където трябва и не трябва.

ПРЕДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ

зер преди тия гдини все "българи" родолюбци са ни управлявали...смешен гащник

Ама наистина не разбирам ? Къде са европейските ценности ? Къде е свободата плурализма и демокрацията ? Как така натикаха България без референдум в ЕС ? И сега искат ние да помагаме да натикат Западните Балкани ...По какво се различаваме от СССР ?

Такааа. Снощи нашите телевизии съобщиха тържествено, как албанците признали официално наше българско малцинство. Медиите ни изброиха какви малцинства досега са признати в Албания. Обърнете внимание! В Албания има и ЕГИПЕТСКО малцинство. Какво ли търсят тези египтяни-араби в една европейска страна? Някакви идеи?

унижава България овцъта.

Абе ние осиновихме ли тия западни балкани, кво стана?Ние всичката сме я цъфнали и вързали ще се борим за просперитета на западните балкани. Това ли ще е нашия принос за тоя евросъюз?Ще им крадем фондовете и ще им набутаме за членове дивите арнаути и косовските главорези?Западните балкани са филиал на ислямска държава в европа, ние европейци ли ще ги правим?

Държавата, която не желаеше да има свободна България, държавата която разкъса страната ни и даде земите ни на съседите, държавата която срина със земята столицата ни София в 1943-4 година сега ни става стратегически съюзник. Господи, опази ме от такива "приятели", от враговете си сам ще се пазя!

Западните балкани са Мърша и престъпници. България не е западни балкани. Лондон, София и западните балкани да духат таратора докато истине.

И тя живее в илюзорния свят на Борисов. Тия,няма ли кой да ги свали от облаците в действителния свят?

Направиха България "кучката на съюза". Не на онзи, съветския, а на европейския. На съветския България беше приятел, а на сегашния е послушна наложница и живеещите в нея са заложници, защото нямат правото да променят държавната политика в друга посока. Типично по английски, лицемерно, Борис Джонсън, вика на Захариева "давайте, вкарвайте и другите в кюпа", докато ингилизите се изнизват от блатото...

С Великобритания може да се говори за всичко друго освен за европерспектива, а нашата зубрачка отишла баш за това.

Екатерина и Борис. Тия двамата да не са руснаци? ;) Ние вече сме оправили Източните Балкани. У нас по пътищата дупки няма, и българите и циганите работят, та пушек се вдига, изнасяме компютри в Япония, учените в БАН взимат по 3 хил евро месечно, корупция няма, пенсионерите ни се скъсват да пътуват по круизи из Карибите, а премиерът ни тези дни е успял да дочете 2-ра и 3-та част на Винету. Всичко ни е тип-топ, та сме тръгнали да оправяме Западните Балкани с Англия и да говорим за европейско развитие, докато самата Англия не ще и да чува за Европа.

Англичаните напускат ЕС, но призовават другите страни да влизат в ЕС щото е много готино. Смешен виц, няма що.

ще го подметем под килима, а този клоун със сламената коса е политически труп до Коледа. Захариева дали е разбрала милата какво говори този пелтек? Той запъва често и плюе докато говори.

за Брекзита? Отишла при Борис Джонсън да обещава европейска перспектива на Западните балкани,да беше отишла пи Меркел или при Макрон..

от Макрон има селфи за спомен ...