Москва: Решението на България за кандидата за ООН си е нейно

Решението на българското правителство да смени кандидата на страната за поста генерален секретар на ООН няма никакво отношение към Русия.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Решението на България за кандидата за ООН си е нейно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението на България за кандидата за ООН си е на УСА-то!

Поведението на нашите еврогейчета в този форум е родствено с поведението на македоница, разбил паметника на българските войни. И те и той се изживяват като предатели на своята история.

е жесток ритник по руски в мекия задник на Мутрич.

симо

,,......НЕЙНО...,,Нейно ли??????Айди де,трънки нейно.

Като чета тези простотии, си мисля, че за чужденците мисълта на екрана вдясно - "Българите са като кучета.." е вярно. Макар да сме по-скоро като други животни.

.......то вече няма държава! Има кланове и групички, които в борбата си за власт и пари съсипват държавните интереси пред света в стремежа за надмощие. Нищо ново пред КАЗАНА в ада.......-България де ако още я "бръсне" някой, особено срещу този политически-селски гаф на кръжеца..... По тъп ход на МВнР за изминалите 100 години няма.... Заслуга на марионетката предплатен-обучен външен послушник. България е на колене и живее във "време разделно"........ колония на чужди интереси. В такава държава не може да има просперитет-а утвърдени традиции на цигански номера. Какво бъдеще-каква песпектива....!

Поне веднъж не си пъхайте носовете , където не ви е работа.

тъпанара разменят примитивни и злобни лафове

ВНИМАНИЕ,ВНИМАНИЕ ГАВАРИТ ЗАХАРОВА демек ШЕКЕРОВА.

могат да вземат само селски, необразовани, прости тъпанари. Българи за поредния път са се изложили пред света и показали своя злобен и прост манталитет.

!

Доста се чудех по някой неизказани въпроси около тези кандидатури и вчера изглежда намерих отговори - Бат Бойко май е подкрепил Бокова (иначе неприятна и нежелана нему) като компромис с АБВ за да има тяхната подкрепа в парламента и правителството, а самата Бокова се напъна да се кандидатира още преди падането на Орешарски защото беше наясно че няма шанс при новото правителство. Калфин обаче излезе от правителството за да се турне за президент, а АБВ се обяви за "опозиция" и както си му е редно почна съвестно да плюе. Ангажимента на Бат Бойко обаче отпадна - няма подкрепа, няма участие в правителство, няма Бокова. Питах се също така защо Англия е срещу нея-в което никой вече не се съмнява и вчера май научих и тази причина. Още когато се е кандидатирала за Юнеско е обикаляла с Първанов по света за да лобира и в Аржентина публично е изразила подкрепата си за Фолклендските острови, че са на Аржентина - да припомнем, че за тях Маргарет Татчър води война с Аржентина. Без да влизам в подробности дали са или не са, този жест е предизвикал дипломатическа буря между България и Англия и то именно от титолуваната за голям "дипломат" Бокова - една страна членка на ЕС обявява публично друга че е агресор!!!!!!! Независимо какви ги плещи Бокова тя няма шанс - САЩ не я харесвак като Руско мекере а за Англия вече казахме. Любопитно е как ще го извърти Русия ако не подкрепи Георгиева обаче защого тя отговаря на критериите на Путин че е жена и от Източна Европа, така че горещия картов е при него и тая Захариева не случайно се впуска в обяснения които никой не и е искал.

:)

Любимката на Путкин не се подкрепя от България - какво по-логично от това? България не иска да способства за слагане на поста ген. сек. на ООН Траянската кобила на Путин.

Аз си мислех че командва Путин, а то било блондинката Захарова. Затова Русия е в Батака че се управлява от жена и полумъж..ха.ха

То и Путин с това провокативно име не е съвсем мъж .......

Западът е не по малко лицемерен от това, което беше в България преди 90- те години!

Става вече все по ясно че от българите омразната Меркел ще поеме тази длъжност. Нашата няма никакъв шанс срещу Ангела!

Ясно е,че с такава агресивна политика руснаците нямат шанс да пласират кандидат в международните организации.Остава им да подкрепят руски агенти от бившите "братски държави"

Вчера се появи съобщение, че Русия не е приела писмото за издигането й, защото в него пише, че тя е единствен кандидат на БГ.

И е така! Единствен е!

На въпросите на българския журналист дали Русия ще наложи вето и дали Русия има изискване да бъде избрана жена, Захарова отговори на първия, че времето ще покаже, а на втория, че при избора Русия държи единствено на професионализма на кандидата.

БЛИЦ ХВЪРЛИ ГРАНАТА ! ТАСС И БГНЕСС СЪОБЩИХА : "НА МУТРА АГА МУ РАЗПРАХА ХХХ" Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова остава в списъка на кандидатите за поста генерален секретар на ООН, въпреки решението на българското правителство да предложи нов кандидат в лицето на европейския комисар по бюджет и човешки ресурси Кристалина Георгиева. Това съобщи новозеландският дипломат Джерард ван Бохемен, председателстващ Съвета за сигурност на ООН през септември, съобщава ТАСС, цитиран от БГНЕС.

И какво ново казва това? От ясно по-ясно и досега беше, че Бокова се е запънала като магаре на мост и остава в състезанието.

Тя просто остава, като любимката на Путин....

МУТРА АГА БЕШЕ ДАЛ ДУМА НЕ НА КОЙ ДА Е , А НА ПУТИН ЗА ГАЗОПРОВОДА И ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ ..... РУСНАК МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ АКО МУ КАЖЕШ "НЕ МОЖЕ" , ОБАЧЕ ДА КАЖЕШ "МОЖЕ" И СЛЕД ТОВА ДА ГО ИЗБЪЗИКАШ ... ТИ СИ СТУДЕН ТРУП ЗА ТОЯ ЧОВЕК ..... ТАКА ЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ МУТРА АГА ДАЖЕ Е ГОВОРИЛ С ПУТИН :)))

Не вярвам, че политик от мащаба на Путин ще споделя намеренията си с един балкански тарикат (меко казано, щото да не махнат репликата).крадлива въшка от Балканите.

... врèме е... да cе сменят коментарите... вятърът ве промени...

Гузен не гонен бяга. Комунистически мърши.

Плановете на Вашингтон за САР предвиждаха примирие, благодарение на което подопечните им главорези да бъдат спасени от утилизация, да се прегрупират и превъоръжат, след което да бъдат хвърлени отново в атака, а вината за провала на примирието да бъде хвърлена върху Москва. Точно както правят това в бивша Украйна. Е не им се получи на краварите. В беса си активираха холандците за поредна атака срещу Москва за боинга, а отделно от това заповядаха на Борисов да издигне антируски елемент за ООН. На война като на война...всички средства се използват.

Да, пропуснах да спомена и откритите заплахи на САЩ към Москва чрез устата на Джон Кърби, нещо недопустимо в дипломацията и по същество, представляващо казус бели в международните отношения...

s_diankov@

casus beli - карай по -кротко, че сега от Козяк трябва да им превеждат и да спуснат нови указания :) а те преводачи баш от латински... току до Ватикана стигнат

Ареее махайте статията по-долу, че станахте за смях тъпи скапани селяндури !!!

Добре де, така или иначе нямаме шанс. Защо трябва да се излагаме още повече с тези машинации и манипулации?

За да се докаже, че повечето българи населяващи тази прекрасна територия в момента са пълни тъпаци !

JMM®

Снимката кърти с тази руска .... хмммм .... "дипломатка" ....

..."карачка..." :-)

Митова е много по-красива, както и всички преди нея. Избират ги според младост и красота.

а сега избирайте де ...еврейката бокова или еврейката кристалина

да избира мустакатия !

... избира гологлавия ...

"Това е решение на българското ръководство. Много ми се иска да се надявам, че то е суверенно", каза още Захарова, цитирана от ТАСС и БТА. " На езика на дипломацията това значи: "Знаем, че еврейската мафия и Щатите искат да ни подхлъзнат, но няма да им се получи. Казано само с няколко думи : "Много ми се иска да се надявам, че то е суверенно"...

Шилo

Еми след като подхлъзването на руската мафия не се получи, редно да оставим еврейската да се пробва.

Мразя пушачи, още повече пушачи-философи!

Продполагам, че мразиш за пари. Аз мразя (и обичам) БЕЗПЛАТНО!

Чукай на дърво да не ти се случи да катастрофираш, да се давиш или друго, за което да се нуждаеш от помощ, а и да търсиш да е от непушач ...

Корейската, Виетнамската Война, Афганистан, Ирак, Цялата "Студена война", Диктатури от най "отявлен тип" - Гърция, Албания, Войните в Сърбия Турция,Португалия,Чили ... и т.н и т.н сега Сирия и ИДИЛ ... Къде е "ролята " на ООН. Да, има Я тази "организация" - това е Писуара, където след Свършената Работа "Великите сили" си разменят реплики, докато се Облекчават. Писуар и Нищо Повече...

Че то Русия, САЩ и Китай са "ООН". Кой ще "отваря и затваря вратите" на канцелариите в Централата в Ню Йорк... че те Да Не са HR на "персонала и неговия Шеффф...". Тук става Дума за НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНОСТВО. За НАШЕТО ДОСТОЙНСТВО. А "ТЕ" го Усраха , като за Световно.

Русия и САЩ никога нямат нищо общо с нещата!

Руснаците са най-лъжливото племе и циганите не могат да се мерят с тях

Шилo

Да, Бисмарк е казал: "Договорите с Русия не струват дори колкото хартията, на която са написани!"

Къде отиде назад чак, но правилно - вярвай и разчитай на САЩ и Запада, за да научиш например, че ние сме били организатори на покушението срещу папата, а сега - че ние нямаме право да строим Южен, а те могат да си построят дори Втори Северен, а пък Англия нова атомна, пардон - ядрена:-((

говори! Злобен тъпанар е отворил мръсната си уста

Кристалина или Бокова, Бойко или Станишев, Путин или Медведа, Хилъри или Тръмп. Демокрацията ви позволява да избирате... друг е въпроса, че реално нищо не избирате.

Така е, друго си е да избираме Златния Пръст на Сидераста... ;-)

Русия СЛАБО я Интерисува, кой ще "Управлява ООН". Стандартна Дипломатическа Вежливост в Поведенито.

путлер лично ли ти докладва за путлеристанските интереси ?

Ти проблем със секса ли имаш, някакви комплекси ли избиваш или си още в тинейджърска възраст, че се опияняваш от вулгаризми?? Бря, колко интересно, че и оригинално, за IQ коефициент няма какво да питам,нали:-((?

Бяга заекът през гората. Мечо го спира. -Защо бягаш зайо? - Ами някой изнасилил лъвицата и сега всички заподозрени бягаме.

Русия отново се разграничи от себеподобните си у нас... До утре, до новия спектакъл.

О не, я не лепи на други общоизвестните "качества" на себеподобните ти!!

Със Сигурност Вече сме ВЪТРЕ във Нелицеприятния "Фолклор" на ООН, както Онзи "Французин Строс-Кан" влезе във фолклора на МВФ. Така и Ще ни Запомнят. И от Време на Време, при подходящ случай ще ни го Подмятат или Ще го дават за Пример. Влязохме най-сетне в Историята на Съвременна Европа. Трябва да сме "Горди"... влязохме Направо през "Парадната Порта".

Кристалина е в неплатен отпуск за разлика от Бокова на която изтича мандата?

А ти каква рабИта си, че питаш другите??

А ти каква рабИта си, че питаш другите??

Е, и к'во искаш да кажеш??

Боковица се е запънала като магаре на мост.Не ще да сдаде поста,щото още не е пристигнала инструкцията от Москва "да излезе в заслужен отдих".

"Всеки съди по себе си" - народна мъдрост!!

Разбира се, че руснаците нямат нищо общо със смяната. Те имат много общо с Бокова. Заложиха на куца кобила.

Ми то по- добре на куца кобила, отколкото но сляпо магаре втора ръка.

Захарова защо прави това изказване ? Да не би Борисов да се е хвалил някъде, че е спазарил Кристалинка с Путин ?

Бяга заекът през гората. Мечо го спира. -Защо бягаш зайо? - Ами някой изнасилил лъвицата и сега всички заподозрени бягаме.

Ами хората официално и отговорно завяват, че нямат нищо общо с нашите глупости и излагация, а е наше суверенно решение или поне би трябвало

Кажете ми поне една причина Путин да подкрепи Кристалина.

Буда му подари кученце .

Ами тогава ще подкрепи Гутиереш...

Че Кой Иска да си има "вземане - даване" с Това Морално Падение кръстено със Съвсем Падходящо Име.

Ха,ха,ха ! Захарова да не превежда на Борисов някои неща , които му е казал Путин ?

Малии, цялото соросоидно войнство е мобилизирано тия дни по темите с осирането на България в ООН-то! Явно не е случайно! И източника ясен! В Амбасито не спят дори, дървосекачи изсякоха и Южния парк...