Русия провежда наблюдателна мисия ”Открито небе” у нас

Русия ще проведе наблюдателна мисия над територията на България от 5 юни до 9 юни, в изпълнение на Договора за установяване на режима "Открито небе".

Обратно в новината

Коментари - Русия провежда наблюдателна мисия ”Открито небе” у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЕ НЯМА КАКВО ДА КРИЕМ!!!ДА МУ МИСЛЯТ ОКУПАЦИОННИТЕ ВОЙСКИ ОТ САЩ У НАС!!!

РУСКИ АГЕНТИ ИМА ПО ВСИЧКИ НИВА В ДЪРЖАВАТА НИ.ДОРИ И ПРЕЗИДЕНТ НИ НАЗНАЧИХА.ЗАПЛАЩАНЕТО МУ Е ОТ МОСКВА.

Нашата държава е дадена под аренда.. Едни ще ни пазят небето, друг морето.. А къде е нашата армия ?? Нека се върне задължителната военна служба. Вижте какви години настъпиха, без армия сме гола вода и кал по ушите !!

"По време на полета действията на руския екипаж ще бъдат контролирани от български експерти на борда на самолета." Това звучи толкова извратено:-)

И с трън да въртиш нищо няма да закачиш. Армията я продадохме за скрап. Само духовата музика на президента ни остана.

Стискам палци нещо да не му стане на самальота докато лети в наше небе, че после не можем се оправи с братушките. А наш президент ще се качи ли на самальота да поджитка, да покара. Може и с някоя заблудена бразилка да си побъбри.

по-долу един пише "споразумение за разоражаване" - един вид начин да гарантираш, че не си опасен и вървиш към мир! Ама ние във война ли сме, дори не съм чувал и за студена война. А Путин който непрекъснато ни заплашва с военната си мощ, той за война ли е?

Той ни заплашва, като.... струпва войски на НАТО покрай границите си? Дочакахме да видим и такива върхове на титаничната платена мисъл

1. Не сме в "студена война" В "ледена" сме! Влез в камерата на хладилника си, снимай се със смартфона, пусни видеото във "Фейсбук", "Туитър",, и другите и чакай...Ще разбереш до 15 минути. 2. Ще разбереш, че въпросът за температурата е без значение след 6 минути. Дали е "леко пареща", "прекалено нагрята", "гореща" или "изпепеляваща"....На кой му пука? 3,2,1,0,.....................................Това беше

на комунетата. Нали бяха върло против това американски самолети да патролират в нашето небе - нищо че и двете държави са в НАТО. Сега от какъв зор ще позволим руски самолети на нашето небе?

Руските смолети са след споразумение със "партньорите" ни от САЩ и гледат базите на САЩ и дали са там, където пише, че са. Кой въобще ще тръгне да пита за мнението на една окупирана държава, иска или не иска.

когато беше окупирана от ушанките в беше хубаво а сега ви е зле......всичко се връща един ден и все по осезателно ще го разбирате

целта на занятието, че нищо не разбирам. Говоря сериозно.

един вид начин да гарантираш че не си опасен и целта е да се върви към мир!

А кога България ще проведе наблюдателна мисия "Открито небе" над Русия. Като реципрочна на руската. Ще наемем американски разузнавателни самолети, заедно с пилотите им и ще наблюдаваме... Така е честно, нали. Може и немски пилоти да наемем. Че те руснаците само когатоо чуят за немец-пилот се насират от страх. и има защо.....

Провеждали сме, но не помня точно, но беше в периода 2000-2002 година.

За насиране не знам, но да не се отключи един друг инстинкт, та да го изпратят до Берлин?

Без американците,англичаните и канадците в тила им щяхте да видите Берлин през кривия макарон

маршрута, щото да посрещаме отдолу със знамената ... ха ха!

Най много някоя плантация с канабис да открият в повече, нали сме вече от промишлена сега аграрна страна.

сега сме само износител на жив биологичен матрял!

"По време на полета действията на руския екипаж ще бъдат контролирани от български експерти на борда на самолета." Ще има въздушни разпивки.

Провеждайте колкото искате мисии. Снимайте буренясали терени, армия не остана.

JMM®

"Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България " "От тук и препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за да се превърнем във "фалирала държава", в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино"." "Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност"

А американския политолог Кючеклиев каза в прав текст, че на тях пък им трябва стабилна България. Чудя се на тебе ли да вярвам, или на Кючеков

За да изпълни задачата си над България, на руския екипаж ще му трябва микроскоп :)))

Русия 10 години води от София и Белград кампания за дестабилизиране на Македония, твърди разследване Руски шпиони и дипломати участват от близо десетилетие в разпространяване на пропаганда и провокиране на нестабилност в Македония като част от кампания на Балканите срещу разширяването на НАТО в района и създаване на пояс от необвързани държави.

Абе Итарчо Тассчо, кое "изследване" твърди тия работи?

Това показва, че рашаните буквално са изтрещели. Не им стига Гугъл Ърт. НЯмат си Гугъл мапс, нямат всякакви метеорологични станции или спътници, от които виждат , каквото си искат, а сега ще пръскат пари за полети.

Не им се гледат редактирани картинки...

И нашите са така - иначе защо ще летят над Русия? А това всъщност е взаимна договорка и се осъществява и от двете страни! Джавкането по въпроса е лицемерие!

От спътниците не винаги се вижда всичко! Преди да църкаш драги весцнайко български се информирай как става дистанционното наблюдение от космоса, орбити, височини, оптични прозорци! Тя не е толкова проста тая работа българче! От страна на НАТО има също подобни наблюдаващи! Българче хахаха, кажи му така и повече не го обиждай!

ИДАТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА С КАЛАШНИЦИТЕ. ЩЕ НАГЛЕЖДАТ ТРОЛЧЕТАТА СИ ДАЛИ РАБОТЯТ.

а нас кога ще ни пуснат да шпионираме путлеристан!!!??

че шпионажът укрепва доверието. Питайте Киров.

Не може ли нашите комундета и русофилите да го направят, а руснаците ще се мъчат. Що за братя са ,дамо се невиди...требе се помага.

ТУРЧАЦИТЕ СВАЛИХА СТАР САМОЛЕТ....БОМБАРДИРОВАЧ ОТ СЪВЕТСКО ВРЕМЕ,ИЗПОЛЗВА СЕ САМО ДА СЕ НАТОВАРИ С БОМБИ И ДА ГИ ИЗСИПЕ НЯКЪДЕ. СУ-34 Е СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО.НЕ ЗНАЕШ И ДРЪНКАШ ТЪПОТИИ !))

Не съм вярвал, че ще го кажа, но предпочитам съветската зависимост, пред US-демокрацията!

аз пък предпочитам да не сме зависими, а да ги въртим на пръста си :-) ама май скоро няма да стане!

Някои като остаряват и стават по-глупави и наивни и от децата

Да се целиш и да уцелиш са две доста различни неща. А и СУ-34 са оборудвани с технологии за мрежоцентрична война ... ако ме разбираш.

Да заповядат, и три бази да си направят. До натовските за предпочитане, че педеругите трябва да се държат под контрол, все зулуми им се правят където им стъпи крака.

"Това е просто някаква истерия,която не може да спре !Трябва да ви дам някакво хапче!Има ли някой хапче? Дайте хапче!Наистина.",каза Путин пред аудиторията на межд.иконом. форум в Санкт Петербург... ама доста хапчета са необходими .

Това добре, ама ние с какво ще летим над Русия в рамките на този договор. Сигурно ще вземем самолети под наем или с някакво оборудване от сухопътни войски.

Ние имаме като техния самолет и сме правили прелитания над Турция. Този договор е много стар, на повече от десет години, може би 20-сет.

...е как с какво...ами сас "Cпартана " !....трябва само само да се разберете с боико...защото и на него му трябва много !

и тая съветска кочина не падне на земята и да избие невинни българи.

Това на снимката е Су 34.

Да, могъща машина ... ако ни пратят такива, съвсем няма да е за наблюдение.

Като големият член на НАТО в долната му линия, България пита: " А ние кога над Русия така?!"

Като бивш член на екипажа на БГ АН-30 Оскар Сиера Танго 135 си направих труда да прочета повечето коментари и за съжаление няма нито един по същество. Жалка картинка е изчезваща България . Точно преди 20 год колегите от Германския самолет Ту154с двата екипажа и съпругите им отиващи н почивка в !Юж Африка нощем се сблъска с амер Гелакси над Африка и всички загинаха. По тази причина БГ самолет Откр. небе изпълняваше полетите от Германската програма. Даже 2 пъти АН30 летя до САЩ със7подскока. ОХАЙО Райт Паресън.има платени случжителиоплюващи всичко .По същество Дог Откр небе е създаден още от Труман, но подписан 1992 с цел да се наблюдава съветската територия и облагодетелства САЩ, защото Русия няма какво да види на америк територия, докато САЩ има какво на руска. И ние покрай Големите обиколихме света.

Нема такъв самолет у нас вече, а България ще я има и след тебе, така че не ни погребвай !

При 80% внос отвън и население намаляло с над 2 млн. души интересно как ще я има България. От 6 млн. души над 2 млн. са цигани и турци. Да не говорим за самопотурчените българи за 30 години - играят кръшно кючеци. Явно това е българският фолклор

Скоро се прибирах на Т2 и Ан-30 със стъклената муцуна си беше на стоянката на 16 А.База Враждебна. Поздрави на всички летяли на ОСТ135 с командир полк Бачо Илия Илиев. Същият самолет 1999г. поради липса на гориво -следствие от безумна началническа заповед несъобразена с МТО за малко не падна в Рим между Колизеума- Базиликата Св Петър и Павел и лет Чампино.

Абе човек, ти соросоиди не си ли виждал? На тях им дай да крякат, викат и крещят. Преди години пред Народното събрание налочно отидох да се запозная с тях. Ами - пълни олигофрени. Пикаеха по жълтите павета клекнали и облечени с шинели да не се вижда, бяха опънали едни палатки, в които нямаше нищо и ги ползваха само по време на дъжд. Организирано им се носеше храна и вода в бутилки. И непрекъснато грачеха и вдигаха шум - само и само някой да ги забележи.

Ако цялата инфо е вярна колкото картинката -Бравос! Не е АН 30 , а СУ- 35 Една малка част от народа си живее отлично, докато болшинството бавно обеднява ,изпростява и изчезва.

Закъсаха я русофилите. Само някакъв си мангасар и шилото са на амбразурата срещу България.

То какво ли има да видят братчетата отгоре - занемарени язовири, изоставени села, необработвани земи, изсечена гора. Сигурно ни съжаляват.

Ленинград. Как е хавата днес ? Ще гледате отгоре защото отдолу няма как да газите земята ни днес !

Умрял някой да те гази.

И за подобни тъпни от Козяк плащат? Закъсаха я от към HR явно...

Руски свне! Не сте ми плащали вече два месеца.

При соросоидите се е пръкнал нов трол(тролка?) - Рея... - и тва на опашка за грантове ще се реди ама нещо кукнало ми се вижда.

Щатните Щатски Тролове квичат на умряло. Значи нещата вървят на добре.

Не заблуждавай народонаселението на Булгарустан руснаците не ползват алкохол, а спитр, не пият, алкохол, а одиколон духи, красная москв! Тройной и други престижни напитки, недостъпни за краварския потрвбител