При референдум в България - 71% за ЕС, 29% против

Ако днес в България се провеждаше референдум за членството в ЕС, той би бил спечелен от поддръжниците на ЕС с мнозинство от 71% от всички изразили мнение.

Обратно в новината

Коментари - При референдум в България - 71% за ЕС, 29% против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да Бе , защо не пуснеш един референдум -за да се преброим?

и Bgexit ще е успешен !!!

Отиквяването на населението все още е много голямо.

отново лъжи и измами - като изключим онези от парламента 240 ненужни кратуни и обкръжението им - около 1000 баш крадци - мафиоти и мизерници, които поддържат избраното от тях членство на бг в еc, никой от народа не иска опекунство, липса на индустрия, заспало производство и безкрайна мизерия - откъде ги измислиха тези 70 и повече процента - направете и в бг един референдум да видим тогава какво ще пишете

Този резултат не е реален - недоволството от членството в ЕС е много голямо, особено сега, когато вече на всички е ясно, че това членство не ни носи растеж на икономиката, а само ограбване на все някакви пари, които генерират един-два сектора - ИТ, туризма, някаква търговия ... Качеството на живота в страната е несравнимо по-ниско от това, което беше през 75-86 година, например, и вече никой не си прави труда да ги сравнява - не по абсолютна стойност на покупките, а по качество на стоките, надеждност, обеми, брой здрави и болни, продължителност на живота и пр. Откакто сме в ЕС живеем по-зле с всяка изминала година - това е, колкото и да им е мъчно на някои, че го чуват, но това е факт! Дори и тези, които в момента крадат евро-фондове като за световно, не са доволни от това, което ги обкръжава, а така не ставаш адски щастлив - гледайки как хората ровят в кофите за боклук, как мизерстват, как всеки ден скачат от високите етажи ... Макар че не винаги пишат за тези трагедии, да не говорим пък за унищожаването на цели региони като Северо-запада, или за пребити и ограбени старци по селата, доколкото изобщо и села са останали някъде ... Та, ако реално има референдум и ако резултатите не са манипулирани - числата ще са съвсем различни!

Вие соросоидите,като сте толкова сербез и сте такива големи йоклии , защо не проведете такъв референдум наистина? Тъкмо ще ни натриете носа на нас путиноидите! Айде,де.... Ама не смеете,щото викат,че шубето било голем страх,... нали меки китки ,третополови шушумигарски... :)

Платена поръчка е това проучване. Хич не вярвам на този резултат!

По поръчка и платено от Институт Отворено общество......хаааа,хааа..

Цветан Цветанов е предложил на Камерън повторно преброяване на гласовете. Обещал е 85% за Оставане и 15% за напускане.

Да бе, ние ще се вкопчим здраво за перилата на "Титаник", близо до оркестъра. Колко характерно е това за нас!

нещо сметките няма да излязат верни, попробыем-увидим, но в огледалото за съжаление няма да видим Владимир Владимирович, но все пак опитайте ни ако смеете

Ха да го направим да проверим процентите.

Първи Април отдавна мина !!!

Както бих казал: - Посмали , манго! Гнусна лъжа е!

Лъжа, като т.н. учителски събор! Един ден. преди тоя срам, разбрах, че директорите са избрали ръкопляскащи послушници! По директива, 60 000 учители не сме овце, Кево ! Но е страшно, заплахи, като в соца! Срам ме е за колегите,стига сТрах, стачка! Куневица е срам и позор!

Стига гнусни манипулации и лъжи!!! Никой не ви вярва!!!

БОКО СЕЛЯКА СКОРО ЩЕ ОТИДЕ В ЗАБВЕНИЕ. НА НОВИНАТА ЗА БРЕКСИТ, ГЛЕДАШЕ КАТО БАЙ ТОШО, КОГАТО ГО СВАЛЯХА. ВСЕКИ, КОЙТО НЕ КРАДЕ ЕВРОПАРИ Е ПРОТИВ ЕС

Да бе вярвам ви :-)

референдумите в България са забранени .Президента има мозък колкото охтопода предсказвал мачовете.Мекотелите са мноо умни хем. Боко е на кормилото също му тече мозък от ушите. А такова кат Ив.Бедров комсомолци са най-добре ,що не напишат 91 % кво ги бърка толкоз?

Днес това проучване ще е вярно но вчера нямъше да бъде така. Днес всички виждат ясно каква огромна грешка направиха в Британия и как вече света е такъв че сам или сами не моеш да оцелееш защото правилата вече са други. За ЕС ще има последствия от напускате на Британия но няма да са кой знае колко големи но за острова ще бъдат катастрофални а какво остава за една малка България. Днес вече всички са уплашени но вчера ...не бе така.

весел статия, авторът й вероятно като се погледне в огледалото вижда баламурници,които се бият с вятърните мелници, но платеното си има цена, а, като ви стиска проведете референдум и да видим къде ще се дянат процентите и парите Ви, нас ни оставете ние и без това сме нелечимо бедни

като я залеят с "бежанци" друга песен ще запеят нашенци

СКОРО, ОБЕЩАВАМ!

Как няма, като на половината тъщите им са в Гърция и Испания. А сме излезли, а са им ги върнали :)))))

Дали е останал някой в тази държава, който вярва на нещо казано от медии или управляващи? Но всъщност за тях това няма никакво значение!

Сефте се лъжем,та няма да си вярваме!

Ясно е,че Народа е против руската мафия която де факто владее България чрез слугите си!Милион или два намериха спасение в Европа и Британия!Ясно е,че путлерастията прави пропаганда и лъже и плюе всичко хубаво което получаваме от ЕСъюза!Например инфраструктората и парите за земеделието и селските райони както и помоща срещу заробващи икономически договори като Южен Поток!

Да бе, пари за земеделието....След като СЪЗНАТЕЛНО БЕШЕ УНИЩОЖЕНО!!! За да се отвори пазар за европейските плодове и зеленчуци, месо и др. ЗА ДА НЯМА българско производство!Убиваш някого и после хвърляш трохи на децата му! И те, тъй като не са наясно, са ти благодарни цял живот!!!!!

ХА, ХА, ХА! Добре е че си верваш на собствената неграмотност!

те и за великобритания казваха така ама .... , но тук са сигурни защото имат +1 на ум от герб, те знаят как да броят гласовете

Проверили даже и подкрепата за Сидеров от народа (въпрос 2). Да видят колко ефективно са били похарчени милионите за оплюването му, пращането на биячи, отразяването на инсценировки срещу него по тв-та от водещи срещу допълнителни хонорари (грантове) и т.н. и т.н. И вместо потрошеният ресурс за елиминирането му да даде резултат, той свършили обратното - вдигнали подкрепата 20%. И това - по техни сметки, кой знае реално колко повече са осъзналите се хора, въпреки репресиите и платените манипулации, информационното затъмнение и откровените шантажи чрез съдебни преследвания и друг тормоз на неудобния

За Сидеров не си обективен! Сложи малко помощ и за него . То не бя ха награди до Куба, то не бяха медали, коктейли в ЧУЖДО посолство ...

Колкото по--далеч от Русия толкова по--добре.

шубата, тубата и на гарата ... само така ще избягаш по далеч от Русия ..

100% за излизане от творението на дявола ЕС!

При референдум в България - 71% за ЕС, 29% против Абсолютно същите проценти бяха в Англия в началото при влизането и в ЕС. Умните хора не повтарят чужди грешки, а глупавите нищо не научават и дори се гордеят с това.Класика.

Ако било имало референдум сега. Ами ако беше имало референдум тогава, когато ни набутаха т.нар. западни велики сили в тези свои структури за упвление на новозаграбените от тях територии, бивши социални държави?! Ако тогава имаше референдум, а не предателско поведение на поставените във властта тогавашни изпълнители на нареждането за набутването ни?!

Недейте!Ще се намалят командировъчните на партийте и правителството.С един печат в Солун си нямате на престава какви пари се требват.

Само до преди три дни пропагандата гърмеше, как и във Великобритания процентите били точно такива.

тука може да има референдум - да останеме в СССР или не.

кой ще те вземе пък тебе там? още преди да го разрушат тия (дето като разрушиха заедно с него и нас, и останалите социални държави в Европа, побеждавайки в студената си война срещу нас) затова създадоха самия ес - от страх от социализма, т.е. от обществата, където няма бедни и богати, а всички са с равни права - нещо смъртоносно само при помисляне за световната олигархична шепа индивиди, които дърпат конците на света и си мечтаят за техния си световен ред над планетата. и макар, че никой от ссср не е искал България във въпросния съюз, пак ни изградиха държавата от една кална следвоенна локва - нещо изгодно и за нас, и за тогавашния ссср, защото интересът ни на държави от един и същ регион е общ - и ние, и те имахме този интерес - в общия ни регион да е мирно, стабилно и проспериращо. Затова и инвестициите в нас бяха толкова големи - защото бяха полезни и за нас и за всички народи от ссср в еднаква степен. но ни предпочитаха суверенни, в отделна държава, а не като част от тях, за разлика от тези, дето ни завладяха сега и се интересуват единствено от територията ни като тяхна военна база срещу Русия

Хората не се раждат еднакви .Вие ги направихте равни ,като премахнахте естествения подбор., Той създава личности и водачи. Навас ви трябваше ТЪЛПА.

Хората не се раждат еднакви .Вие ги направихте равни ,като премахнахте естествения подбор., Той създава личности и водачи. Навас ви трябваше ТЪЛПА.

Какво смешно изречение: "Изследването е финансирано от Фонда за съпътстващи дейности на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 2014 г. " И какво бил "установил" "финансовия механизъм" на ес за установяване на каквото и да е в България?! ес у юридическата форма за осъществяване на управлението на "великите" западни сили над завладените от тях земи след края на Втората световна война. Какво да кажат финансираните от него "нпо"-та?!?! По-добре публикувайте какво каза в НС Сидеров във връзка с излизането на англия от ес, защото е умно и абсолютна истина, а не осъществявайте заповяданото ви информационно затъмнение от същите тези нпо-та.

Сериозно? Ми хайде да пробваме! За НАТО колко % давате?

Ами, що не направите един референдум, пък да видим. Макар че, ако искате, вероятно може да преброите и 150% после. Цв. Цв. ако брои, особено.

Нищо чудно, българинът е известен са мазохостичните си наклонности, така че може и 80% да удари. Харесва му да го оправят и да му казват, че е глупак и бедняк и сам си е виновен - дори иска още.

"проведено от Институт Отворено общество " --- Институт Отворено общество Хелзинкски комитет Център за либерални стратегии Институт за пазарни изследвания РИСЪРЧОВЕ ... --- Каквото и да означават центрове институти комитети и и т н сволоч , тези думи са за създаване илюзия за обществена значимост .... Изброените са фондации. --- Финансират се от козяшката централна фондация

Хайде пак се започнаха поръчковите манипулации на властта и Дира е първа цигулка в този правителствен оркестър!Добре е същите тези поръчители да вземат и да прочетът всичките постове по темата,ответни на горната статия и ще видят,че народът вече си е махнал пердето от очите и вече гледа реално и знае кой в България има нужда от членството и в ЕС!Вече и децата разбират,че един файтон хора от управляващата върхушка и някои парламентарно представени партии си пълнят гушите от това членство,но за народа е само действието изваждане за вноските и лептата за членството в ЕС!Защо гербаджийската хунта не направи един референдум с два основни въпроса за членството в ЕС и Нато,пък тогава да видим кой пие и кой плаща!Всичко останало е хвърляне на прах в очите на електората!И вчера в Англия властта се опита да манипулира масите,но и англичаните и казаха,че не са балъци и олигофрени и пожелаха брекзита!

Поредна манипулация - баламосване от чуждопоклонниците у нас в полза на колониалистите ни от ЕС! България е нетен донор в ЕС! Внасяме, като членски внос повече пари от колкото получаваме от ЕС. А, от тези, които получаваме от ЕС, повече от половината пари от евро-фондовете се връщат в икономиките големите страни на ЕС, под формата на изпълнители, под-изпълнители, консултанти и какви ли не други други мушии! Много по-бързо развитие бихме имали, ако не ни впрягат в това донорство!

ти внасяш много личи си ама от Росия

ако пак сбирщината на боко тъпото подмени може,да!!!

Ами хайде и референдум за членството ни в ЕС на есен пък да видим резултата! Стига да не ги броят пак като на последните избори, като заключват комисиите в залите и да преправят, да дописват и направо да фалшифицират, щото ако стане пак така, може да се окаже, че 100% са за оставане в еврогейския съюз.

Да са изкаже паситу.

партенка от "Отворено общество", нагла лъжа.....

Тези 70% са във фантазиите на българските евробюрократи. 90% са за излизане на България от нещото европейски съюз

ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ И ЕС ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО Е РЕШЕН КАКТО И НА КРАДЦИТЕ НА ЕВРОПАРИ И ЗАЕМИ - ЩЕ ИМА СЪД И ПРИСЪДИ - НЕМА ЛАБАВО

Да е бял роб в ЕС е новата ценностна система на българина.

КОГА ЩЕ Е РЕФЕРЕНДУМА ТА ДА СЕ СВЪРШВА С ТОВА КРАДЕНЕ ОТ ПЪТИЩА МАГИСТРАЛИ И ГЛАВНО ОТ НАС