Борисов поиска пари заради ”Набуко”

„Ако искате нашият проект - интерконекторна връзка между България и Турция, да бъде част от първи етап „Набуко”, комитетът "Набуко" може да подкрепи финансово страната ни. Ако обаче не се ангажирате, тя ще бъде построена само за аварийни нужди преди 2018 г., с инвестиция за около 100 млн. лв. от “Булгартрансгаз”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска пари заради ”Набуко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слепите,глухите,та даже и лудите разбират, че Б.Боклуков под насърчаващия поглед на западните ни "приятели" е отдал изцяло България под ТУРСКА зависимост. Заливат ни всякакви турски боклуци - стоки, филми,информации, указания и прищевки, възраждане на турцизми и какво ли още не. Сега само газова връзка с турците ни "липсва"/при това платена от нас/, та да сме толкова "независими", че изобщо да ни няма на този свят като народ.

На всичкото, изпонатворено ала `вопросьi нашего народа`, бате Бобчо -- само едно мъъъъничко Въпросище : --Абе наистина ли Не Проумяваш ?! (, че на Всички Хора по Тази Планета Е кристално-ясно задунайско-губернистьiческото троянско-коние )

Платени писачи от Позитано, творческите ви напъни имат смисъл само ако сме Съветска република. За съжаление Т.Ж. не беше последователен. Но вие ще го постигнете!

да му го набуко вам в диверсифицирания интерконектор.

как бб е запомнил тези сложни чуждици "диверсификация" и "интерконекторна" вразка? сигурно знае. и какво означават тези думи? абе друго си е генерал и доктор на техническите науки да води даржавата.

този дебеловрат и нискочелест човечец-мутра - да не би да си мисли за магиострали- а да говори за нефтопроводи... маи - нещо политиката взе много да го претоварва... що не си иде при матемфетамините и хероина- там ще му е малко по-спокоино ......?!?!?!

Жалък и откачен човек,те му викат куме Иване,той тича и за .ура ги хване.Какви интерконекторни връзки,каква газ сънува след като изгони американската фирма която щеше да построи връзката с Турция за своя сметка и имаше подкрепата на Американския конгрес.Сега само може да мечтае да построи тръбопроводна система в двора си и нищо друго.

Преди ТРИ години Европейската комисия ни задължи да изградим интерконекторните връзки със всички комшии като обеща да ни ПОДАРИ 160 милиона евро за тези цел. Двама министри от това правителство подписваха няколко пъти декларации за добрите им намерения в тази посока с турският им колега... та в тоя ред на мисли защо ББ се опитва да рекетира Набуко а и защо вместо с обещаните евро-пари заплашва да строи връзката с пари на Булгаргаз.

Ivan

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...

а не е лошо и да знят какви са на власт тия сега от герб-о ... ето им "произхода"... : -1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...