И Финландия не ни иска в Шенген

Финландия се присъедини към Франция и Германия, че засега България и Румъния не трябва да се присъединяват към Шенгенската зона.

Обратно в новината

Коментари - И Финландия не ни иска в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма вие кво исскате бе, хора? Нали имаше такава една поговорка: Те не му дават до вратата да иде, а той на миндера иска да се качи"! Това, че някой пиян еврокомисар въобще подписа договора за присъединяване на нас и мамалигите в ЕС е едно на ръка! Ама тези от запад косите си късат вече от нас! Змия в пазвата! Не стига това ами попречихме на Хърватска която мнооооооого далеч преди нас беше подготвена за ЕС, хем и война у тях имаше, да влезе в ЕС, и на всичкото отгоре да я отложат чааааак за 2013-2014 година! Не че съм им адвокат на хрватите, ама си е точно така!

Като не ни приемат,голям праз. Ние пък с братята съседи да вземем да си основем един контра Балкански шенген и западняците да си еб.в.т мамаро.Няма къде да ходят и щат не щат ще ни кацнат и ще ни молят да се присъединим, защото при отворена граница ще им духа на глезените гъзета.

С такова правителство и премиер, никой няма да ни иска.

Тук ми гласуват , там не ме пускат....хи хиииииии

...туй нящу и идна долнъ прувукация...пуреднътъ на Станишеф и придишните...ти съ съ разбрали с финландскити кумунисти дъ ни нъ искът...мчи те искът да учернят нашти убаи мумчета Боку и Цоку...дету рекуха чи сичку и гутову дъ нъ зимат там...аз тъй мисля вий ко ши кажити пу въпросъ?

до ,,БЪЛГАРИН,, Улучил си в ДЕСЯТКАТА,,!!!

Недостойни изказвания.Вчера правителството получи отлична оценка от удурдисаният предварително парламент.Честито.Отвътре дават,отвън не дават ,що е това?Крива камера!

Е

Ние не можем да спрем 21 мирни биволи преминали на наша територия и заразили на хората животните, а ще спрем да не преминават на Шенгенска територия контрабандисти на наркотици,оръжие,акцизни стоки и хора.......народе!!!!....

гъзолиството е широко разпространено в европа... big brothers and their asslickers

България и Румъния работят с въпросната база данни от октомври 2010, а на който му е трябвал достъп си го е осигурил много по-рано... Айде Воакез да не ми се прави на ощипан, защото 8 години съм му живял в държавата и знам много добре как се усвояват 60млн. евро пари на ЕС за 2км трамвайни релси...

За да я бъде България, министр председателя трябва да смаже червената престъпност веднъж, за винаги! Иначе няма да ни погледнат в света повече. Винаги ще бъде скапаняците. Това ни оставиха комунягите, но хората трябва да го разберат и променят. Бойко показва, че има желание. Нека му помогнем! Та и ние да сме държава, като белите !

много ви е крива снимката. Не ми харесва!

Ако няма контрабанда , какво ще купува обикновената електоралната еденица ............... 1 / С 230 /240 лв. ........... искате да кажете , че ще си купува дрехи от " ВЕРСАЧЕ " или китайски и турски буклуци.......... или ще пуши "ДАВИДОВ " или контрабандни фашкий от 3,00 лева................. затова да живее контрабандната стока УРААаааааааааааа, УРАааааа......

не разбрахте ли, че докато Боко Тиквата, който е капо ди тути капи, е на власт в България не може да ни приемат в Шенген, защото по този начин цялата информация автоматично изтича към организираната престъпност...

Като се отчете че дори Премиера на България страда от заразното ветеринарно заболяване омутряване, Както и данните данните за широкото разпростанение на същото това заболяване сред Българските политици и бизнесмени, А също така се вземе под внимание опасността от разпространяването на това заболяване в страните от Шенгенската зона, Финландия въвежда временна карантина за вноса на животни от България

Грешна ти е диагнозата, коч-хекимине! Тази мутра от зората на спортните клубове по интереси си е генно такава! А сега се премиеризира, ама това не е негова болест, а наша, защото ние го избрахме!

Колега, аз разбирам че има две школи които спорят дали е омутряването е вродено или придобито заболяване по животните , но в края на краищата нас ни интересува лечението на заболяването, което според нас генетиците се крие във заключване на животните проявяващи признаци на заболяването в Черната Джамия придружено с трапанация и шокова терапия и последаща васектомия

За сведение на "Българин"- контрабандата и тероризма се движат от изток на запад, а не обратно. Българин да се наричам- първа мъка е за мене.

Никой не те кара да се наричаш Българин, мършите като теб не са достойни за това. А пък ако с плиткото си мозъче не си разбрал, че "изтока" вече се е преместил в Западна Европа, проблема си е твой.

А франсетата не ни искат, щото боко тиквата нарече президента им "бонжуар". Един дявол знае какво значи това на френски, ама сарко явно здраво се е обидил. Ама ха!!! Някакъв си там ..., ще му вика на него "бонжуар"... Айсиктир от тука ...

Bonjour !

Ааааа не може да му е казал това. Той боко това ни може да прочете. Нали каза че мама му като го пращала да учи френски, той ходил да рита топка. Е всичко се връща. Сега пък заради него и нас ни изритаха от ....

"Има един сектор около Румъния, България и Гърция, където са съсредоточени три четвърти от проблемите", свързани с влизането на лица и стоки в ЕС - "незаконна имиграция, трафик на оръжие, наркотрафик, трафик на деца", подчерта френският министър по европейските въпроси. Кога най-сетне ще го кажат всички в хор: Проблема е нелегалната имиграция от Турция в Гърция?!

Ще го кажат, ама мнооооого ще ги заболи след това. Ония в Гърция и Турция не са учили у ВИФ-а и МВР-то. Не козируват толкова лесно. Пък и явно и гръбнак си имат.

дреме ми на патката...

Дааааа. Явно у Шенген само воля не е достатъчна. Яено си требе и видим резултат. Но явно тройната са подкупили и суомското правителство. Или пък трактора, комунягите, организираната престъпност и ДС държат финландците с компромати. И ги принуждават да компрометират УСИЛИЯТА на боко и компания да покажат воля. То и аз имам ВОЛЯ и желание да си плащам данъците, ама ако си остана само с тях НАП-аджийте ще дойдат и ще ме направят крив, направо ще ме върнат в детската ясла.

Не ми е ясно защо ни е Шенген, за да могат италианските мафиози спокойно да извършват трафик на дрога, хора, оръжие и какво ли не в България или пък гръцките анархисти да палят и организират безредици, или може би британски и френски фундаменталисти да поставят по-лесно някоя бомба и в нашето метро, а може би немски, белгийски и холандски педофили, канибали и масови убийци да стигат по-добре до нас. Да не говорим за терористите от ИРА и ЕТА, които ще могат да открият нови бази у нас. А еленовъдите от Скандинавия, ако си мислят, че след като България и Румъния не са в Шенген се спасяват от араби, турци и цигани или от руската мафия, много се заблуждават.

много точно, не ни трябват извратеняците им! и на мен не ми става ясно защо сме се разбързали за шенген!

Абе вие правите ли разлика между европейски съюз и Шенген, БРЕ! Сега кой ги спира тия, дето плачете против тях?

Вярно, че и сега в Европа е пълно с джебчии от Източна Европа , толкова, че предупреждават гражданите по централните новини да се пазят добре, когато пътуват в обществен транспорт.

Бойко, отивай си! Вземи си и другия физкултурник с теб-Цецо апартаменто!

Бънди ние сме за Азия или зад Урал с твоя Станишев!хи-хи-хи

Хилчо, аз съм АНТИКОМУНИСТ!!! Объркал си рейса пич!

Всякакви цигани са си внесли пакистанци, индийци, а нашите роми не ги искат. Айде, вземете ги вие да ги интегрирате. То на думи е лесно да се защитават човешките права и да се глобяват другите, айде отворете си границите да дойдат при вас, пък после ние ще ви глобяваме.:)

Абсолютно правилно. Стига с тази циганска държава дето й викат България. Никакъв Шенген. Да си се давят сами в блатото в Банкя. Изпотрябва ли са ни тези мърляви субекти в Шенген.

Айде в Шенгенското-о-о-о-о-о !!!

добре де кои ни иска ?

Цитат:"Три русенски железопътни гари са останали около 12 часа без връзка помежду си след кражба на около 12 метра подземен свързочен кабел, съобщи дежурен от железопътната секция." и за това са виновни финландците!

Германия потвърди ветото си за влизането ни в Шенген. Поредния пирон в ковчега на тиквения герб! Какво от това, че Волен Луфтханзата и Фидосова имали доверие в пожарникаря, след като Германия, Франция, Финландия и ЕНП не му вярват и го отсвирват по всички правила!

Еми как ще ни искат като премиер си позволява да сприра разследваня?!

това което искат и германия, и франция и другите е да сме им добри консуматори на продуктите които произвеждат и пълнят собствените си молове построени у нас с тях. всичко останало е двуличие, но ние саме сме си виновни защото сме големи гъзоблизци. през последните 20 години освен да унищожавахме производството си, режеики като баневи цели заводи и изнасяики ги за скрап и в същото време строихме магазини и молове за да продаваме чуждите стоки друго не направихме. сбъркана икономика - ще си спреш завода за цимент в българия защото от турция наши дупедавци внасят цимент на цени с които подбиват нашите.

А ти като ни си дупедавец защо си купуваш турски стоки?! Я бягай да произвеждаш, та да имаме евтини български стоки!

Преди да го пращаш да произвежда, по-добре прочети внимателно какво е писал човекът в края на коментара!Цялата ни промишленост и селско стопанство бяха унищожени за да не конкурира западните стоки в построените за целта безброй молове. Не забравяй,че западноевропейските страни не са загубили колониалните си рефлекси - на тях в новите им колонии в Източна Европа са им нужни изключително и само "потребители" и евтина работна ръка,но не и производители и конкуренти! По-просто казано,ние сме им нужни единствено като нав пазар за тяхните стоки...

Докато това мутренско правителство ни управлява. България няма да бъде приета в Шенген. Корупцията е във властта. Поздравявам правителството на Станишев - тройната коалиция, те успяха да решат всички проблеми и България беше приета в Европейския съюз! А днес остана само фъчкането на ББорисов! Точно -няма вътрешен мир в страната! Не се решава проблемите на народа!

Спри да пушиш трева!

Ако бяхме вкарали лалугерав затвора имахме шанс,но сега едва ли!Политическите грешки се наказват скъпо!Искаме шишо бакшишо и брат ,у в затвора!

А защо след като Германия е така убедена в ,,несигурната ,,България, не каже на гражданите си-моля,не ходете на ваканция в България,там е опасно за вашата сигурност.Или има двойна политика-един път обърната за пред страните от европейската общност срещу България, а към самата България-о колко е хубаво у вас на почивка,каква евтина и хубава ваканция имаме у вас,моля не се променяйте....Може би немското правителство се е взело за толкова умно ,че ще надхитри всички...? Ако пък вземем вечно пияните финландци,които водени от подобна идея- да продължат да се наслаждават на евтиния алкохол са решили и те да припяват в един глас с немците..?Това се нарича истинска европейска манипулация с бедния събрат-нека да продължава да ни служи за жълти стотинки!Засрамете се ,,европейци!

НАЙ-ТЕЖКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В БГ Е ТОПЛОФИКАЦИЯ, ОТ КОИТО СЕ ХРАНЯТ ПОЛИТИЦИ, СЪДЕБНА СИСТЕМА/СКОРО ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ РАЙОННИ И ОКРЪЖНИ СЪДИЛИЩА НЕ ИСКАТ ДА ПРИЛАГАТ ЗАКОНА ЗА ТРИ ГОДИШНАТА ДАВНОСТ/ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И НАСТОЯЩИТЕ ПОЛИТИЦИ НИЩО НЕ ПРАВЯТ И СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ТОВА В ЕВРОПА НЕ ГО ЗНАЯТ.

ТЕЗИ КРАДЛИВЦИ НИ НАПРАВИХА КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ.АЗ НЕ ПОЛЗУВАВ ПАРНО,ЗАЩОТО ТЕРМОВИНТИЛИТЕ СА НУЛИРАНИ ,НО ПЛАЩАМ ВСЯКА ГОДИНА КАТО ПОП " ТАКСА КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН" .ЗАЩОТО МОНОПОЛИСТА ТРЯБВА ДА ЛАПА-НЕ Я ИСКАМЕ ТАЗИ ТОПЛОФИКАЦИЯ ,ДА СЕ МАХА НИЕ ЩЕ НАМЕРИМ С КАКВО ДА СЕ ОТОПЛЯВАМЕ.ПОКРАЙ НЕЯ ТАКИВА ПАРАЗИТИ КАТО ФИРМИТЕ ЗА ТОПЛИННО СЧЕТОВОДСТВО СИ ПАРАТИЗИРАТ И СА СИ ДОБРЕ.

Прави сте,но и двамата пропускате другите кърлежи-кръвопийци - чуждестранните електроразпределителни дружества и водопреносната мрежа...

Никой не иска страна,в която само преди година е върлувала чумата на ХХ веккомунизма!Всички в ЕС помнят кой окраде милиардите им!Помнят и батко и братко!

Та има ли някой да ни иска в Шенген след поредното "представление" на ББ - едва ли.

Най-големите престъпници са митничари, съдии и прокурори. А всички те се назначават и покровителстват от най-високите нива в държавата. Зад всеки престъпен митничар стои депутат, зад престъпен съдия или прокурор - поне зам.министър и т.н.

Явно Мечо Пух / 8.40 / е констуирал машина на времето и ще ни върне в 1912 г. Е, очакват ни две световни войни, 45 години строителство на СоциализЪма, 20 години преход и ще дойде 2012 г. през която според Маите....е , това си го знаете.

Е, всеки може да сгреши, както казал оня на летището, дето си мислел, че само ще пръдне. А какво ни предстои още никой не знае, даже и комунистите във форума. Защо, обаче ми се струва, че през 21-ви век живеем и мислим като през 19-ти? Между другото, през 1911-та година българите са пътували без виза в цял свят и отникъде не са ги гонели. Защо ли?

Идея си нямаш явно какво е шенген!

То хубу , ама и ние имаме право на вето по много въпроси. Ще ги деистваме подмолно. Те румънците нали си им го казаха в прав текст.

A има и още държави против. Kой знае как си е "послал" бай ганйо и баба ганйовица и в Cуомито!!! A в б-я няма скрито и покрито и всичко се чете и знае. Eто, отварям новините и натискам за превод. Bеднага чета и на "друг език" какво става и къде става из страната! Oправете се от "царя до пъдаря" и хоп ще влезнем в EU-to. A после ще "драпаме" да излезнем...

водкааааааааааааааааа, за пияндетата

То остана и да ни иска при положение, че съдиите и митничарите ни са по корумпирани дори от контрабандисти.

Не ме изненадва, че не ни искат, ние сме, лоши, прости, крадливи, завистливи, безпереспективни, мързеливи, неморални, уродливи, арогантни, смахнати, с дефект в гените, Бог ни заряза, никой не ни иска, такавя плява трябва да изчезне, природата не търпи такива вируси.

Не ни искат "комунетата" "циганетата" " ДС=тата" И т.н......

Кой ще иска такива крадливи маймуни?По зли сме от софийските глутници от кучета.От столетницата са майстори на износ на тероризъм.От създаването си тази партия само с това се е занимавала-убийства,интриги,подслушвания,вербуване по най-долен начин,подготовка на терористи за други страни,изнасяне на престъпно придобит капитал и т.н.

И аз не искам тяхната водка!