Кремъл би проучил възобновяване на Южен поток, ако ЕС иска

Кремъл ще проучи евентуално искане от ЕС за възможно възобновяване на проекта Южен поток, заяви Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл би проучил възобновяване на Южен поток, ако ЕС иска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като Ердоган отряза Путин с турският поток,мужика забрави ,че ни се подиграваше,прегърнат с турчина и то от Турция,за ЮГ-потока,а сега явно е изтрезнял и е готов да приеме всичките условия на ЕС и България!

Колкото и да им се иска на путинските тая тръба и особено тоя с кучешката физиономия и пес(к)овско име на снимката. ЮП няма да има. Народът казва, че умрело куче не хапе. ЮП умре сега може да бъде заменен от друг проект, с други параметри и правила, но ония ЮП умря и няма как да се съживи.

русия е била винаги наш враг ,която винаги е гледала своите имперски интереси .Същото е и сега . само хора с промити мозъци -активни борци ,шумкари които обикаляха в кръг мандри и кошари-бандити ,безделници които винаги са били против България и са били винаги Петата проруска колона

"Д.МИТОВ КАЗА...!" КАКВО ЩЕ КАЖЕ ТОВА ЧУЖДО ПЕРЕКЕНДЕ! ТОЗИ ИБРИКЧИЯ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ БЪЛГАРСКАТА ГЕОГРАФИЯ!

Ахтунг Ахтунг! МушРуска тръбъ между кълките!

Мине се не мине малко време и някой кух журналист "произведе новина", че Южен пАток пак ще се възобнови. "Някои си бил казал, че било възможно"-айде у лево с поредните партенки! Не разбрахте ли, че филма приключи? Само Боко Тиквата още си мечтае за газови хъбове и Европейски разпределителен газов център в България! Ха дано, ама надали....

Русия постави ЕС на колене, сега може и да го погали по кухата, възвратно-постъпателна кратуна...

БОРИСОВ И МИТОВ ДА СИ ЗАСЛУЖАТ ЗАПЛАТИТЕ И ДА СВЪРШАТ ВАЖНОТО ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА НИ,КАТО НАПРАВЯТ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ПРОЕКТА"ЮЖЕН ПОТОК",ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!!!И ДА НЕ СЕ ПОДМОТВАТ,ЧЕ ИЗБОРИТЕ ИДАТ!!!

Само дето ЕС няма собствена воля,а е колония на ционистките сатанисти и терористи от Съединените терористични щати и Исрал.

соросоидната зган ,ще бъде изрината от България -скоро

Това е прекрасно, но трябва да се започне от по-голямото зло - русофилската гнус.

Я, сега виж, колко грешки си допуснал? За руснаците бългаският е труден...

Русия винаги исторически ни е забивала нож в гърба!! В полза на Румъния и Сърбия!! А ни разправят колко много ни обичат!! Само едни малоумници го вярват това.

Абсолютно си прав. Русия беше и в двете световни войни в коалиция с фашистка Германия. А ние бяхме в коалиция с добрите Франция, Англия и т.н. Хубаво е човек да знае, помни и да извлича грешки от Историята. Браво 6+ имаш :)

Я припомни за тия безпаметни сороси, кой марширува рамо до рамо с нацистите в Полша? Ей, така, да си знаят и да не се обаждат! п.п. :)

Хранят те с ГМОцаревица като безмозъчно добиче или прасе в някоя НПО на Сорос,а?

Цитат на деня: Намерете ми кого да обеся за моста до Крим Тия некадърници един мост не могат да построят!!

Вярно е ,тва не е като Дунав мост -2 ,или като магистралите които строите вече има няма 30ина години.!.ха..ха

Все пак се строят. Като свържете Москва с Петербург през 2317 пак се обади

Така се прави,а не като у нас да няма още виновни за удавените/избитите от яз. "Иваново".Гърбавите с фалшификации взеха властта,веднага почнаха да крадат и забравиха ,че изобщо имат някакви задължения

Те турците щяха да му го построят,но развалиха достлука!Иначе Путин даже е избрал кой да лапне парите от държавната хазна!

вие не пазбрахте ли, че България няма тикаква полза от пресичане на територията и с вашите проекти. Вие показахте, че всячески ни пречите чрез стратегическите си геополитически действия с войната в Сирия и нашия наместник там относно енергийна връзка с Катар. Също така пречите на европейския проект с Азербайджан и Узбекистан, създавайки военно напрежение в Турция с т.н. кюрдски въпрос. Много анклавно виждате бъдещето и то е за главата ви.

ЕС не иска!! Не се надявайте. Искат само разни олигарси и премиери дето искат да си напълнят джоба!!

"Проектът Южен поток не съществува, той е закрит, никакви работи не се извършват, проектът беше спрян във връзка със съответната позиция на Европейската комисия", изтъкна Песков.

" По-страшно от война с англосаксонците е общо правителство с тях" БИСМАРК

В церемонията участваха министърът на енергетиката Теменужка Петкова, министърът на транспорта Ивайло Московски, посланикът на САЩ в България Ерик Рубин, изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов и представители на бизнеса. Компресорна станция Лозенец е включена в трасето на преминаващия през българска територия транзитен газопровод за Турция, Гърция и Македония.

ЕС няма да иска. Защото САЩ не искат. А САЩ не искат, защото украинската тръба е вече американска. И през нея ще минава реверсен газ от Европа, която се снабдява и от Русия, Украйна го получава, а съответно ще бъде препращан на България и Турция. На печелившите честито! На губещите глупаци, които си въобразяват, че са вече независими от Русия - също!

За да решаваме каквото и да е било (ЕС) първо трябва да имаме една армия полиция гранична жандармерия, която не си поплюва и не се обажда на Хелзенския комитет какво да прави.

Станало е объркване...Турския поток през Гърция, Македония и Сърбия е бил за газта , а не за потока от мигранти...След като макетата го затвориха, Турския поток за мигрантите, сега алтернативата е... с ония от които ми писна, по Путин пред Ердоган, да опитаме, а ?

Ако някой, си въобразява,че Русия и САЩ ще влязат във военен сблъсък ,много се заблуждава.Защото първо Русия ще се сгромоляса окончателно а и подобна участ не изключва и САЩ.А и такъв сблъсък не е нужен.Съвремената война,няма да се води с оръжия а с икономически средства.Който е силен икономически, той ще подчини противника.Путин се подведе в Сирия и това ще изтощи и без това задъхващата се руска икономика.С този номер /Между звездни войни/ навремето Рейган срути "великия" СССР.На Путин сега не му остава нищо друго, освен да се сработи със САЩ и ЕС и да не дрънка оръжие,защото оръжията искат пари, вного пари а той ги няма.И по простата причина,че Русия има природни богатства но няма технологии,които да дават висок ръст на БВП.Логиката е унищожителна, за всякакви илюзии от страна на Русия в световен мащаб.

САЩ имат рекордно голям дълг, по скоро те ще се сгромолясат. Твърде дълго въртят една и съща плоча. Финансовият колапс ще дойде малко след Президентските избори. Русия има злато много злато.

Това злато яде ли се? Както са тръгнали ще го разменят за картошки.

Тук трябва да се намеси Кристалина и да защити Българските икономически интереси, стига интернационализъм било то червен в миналото и тъмно син сега. 70 г. храните народа с лозунги. Тръба по европейските правила е в наш интерес, това искахме в края на краищата.

Въртят сучат - южни, турски, мурски патоци, извиваха ръце с монопол и деряха кожи с нереални цени, ама накрая ще кацнат със свалени гащи и тогава ще усетят тръбата на Крали Марко.

Особено ти си свободен да си дращиш "фактите" с 1001 ника!!! Продължавй и ще ти дадат заслужения ежекидневен банан};-)))

По-страшен от руския самолет е пияният му екипаж,който разбира се обича Путин

в любимия ти запад ползват лубриканти

...те и любимите ми рускини ги ползват...

А руснаците си слагат графитна грес - за военни цели :)))

Кой преговаря бе -кой е тоя посланник. Какъв е тоя ес. На кого крепят мъду.ите. Тоя чиновник името не мога да изговоря правилно. Съюз-хахаха.Номенклатурни гниди с големи заплатии

Противопоставянето САЩ Р.Ф. не е в наш интерес. Не е и в техен, ако решат да се конфронтират, това не е наша битка. Нашата икономика има нужда от търговия с Р.Ф. Ако Ислямска държава Турция реши да ни нападне, не САЩ а Р.Ф. ще им се опънат. Това дори "протестърите" го знаят.

До кога ще плащаме най скъпата газ? До кога ще получаваме смешни пари за преноса на руски газ?

Преди 4 год. САЩ направи от световния енергиен пазар кошмар за Русия ,Венецуела и ОПЕК.И цените на енергийните продукти тръгнаха стремглаво на долу.Как САЩ го направи? Със добре обмислена стратегия, първо започна да задоволява собствените си нужди с неизчерпоемите си находища на шистов газ,което позволи на САЩ от основен клиент ,да откаже почти всякакви доставки и да се превърне в конкурент 1 на ОПЕК.В резултат на това всичките те ОПЕК,Венецуела,Иран и Русия започнаха да "ручат ......жабетата".Най-важното обаче е,че си научиха урока "С чичо САМ шега не бива" Сега и Русия ще клекне ,защото няма икономика и не може при съотношение 75 рубли за 1 долар ,да диктува света.Никой никога до ден днешен ,не може да се мери във всичко със САЩ.Безмислено е !САЩ винаги ще бъдат световен икономически и политически лидер. Това го разбра и Китай, който завинаги се сработи със САЩ и за това сега е на едно от челните места.Дано, това да го разбере и Русия!

ако ще да са междугалактически лидер, никога бих искал да стана средностатистически американец с двудекаров задник, потънали в лой свински очички, два ганглия за гълтане и ср*не и неизмеримо самомнение

Номерата на Рейгън ги знаем. По времето на комунизма да, но сега битката е друга. Христос срещу Мохамед. Обама избра за съюзници С.А. Турция, Катар. Това не е избор на бял човек.

Ич даже не си познал.!. Смешника с големите доходи!!мбуухахаха Не ми разсмивй болта!!! Такива доходи в БГто, че чак спряха обществените поръчки, и народа гледа кой из кой байр да хване за да изхрани семействоо си, и оооооо позор стигнахте до там че спряхте даже поръчката за храната на армията!!! Позонико трябв да си мого, ама много тъпоръбесто чалгопитече ,та да не рзбираш, че в Бьгария свършиха стотинките . Сега и турчина като се намъкне в ЕС и автоматически ти го намъква и на тебе, ша станеш още по доходен клошар!!!

За нас - българите е най-важно да се интегрираме в Европейската енергийна кръвоносна система. А желанията на Путин не ни интересуват Ако Путин иска да играе по нашата свирка, може да му кажем на какво хоро да играе

Защо пишеш Българите с малко "б" а европейската енерг.с-ма с голямо "Е"

И от кога българи се пише с главна буква? Или не е важното да си грамотен, важното е да си "патриот"! :)

така добре както в момента нали??? ей,мършички протестърски,ще се платите вие....

от колко часа е празничния протест по случай разбития самолет???

ли говориш?

Обърни внимание на датата и годината чалгопитече.!. Явно тва е ВАШИЯТ кошмар!!!за..ха 12-11-2009 БЪЛГАРИЯ И АЗЕРБАЙДЖАН ДОГОВАРЯТ ДОСТАВКИ НА ПРИРОДЕН ГАЗ България и Азербайджан ще създадат съвместна компания, която да направи предпроектното проучване за възможностите за доставка на природен газ от Азербайджан за България.

Е, и?... Ти сам си го написал, че са подписали споразумение За " съвместна компания, която да направи предпроектното проучване за възможностите за доставка на природен газ от Азербайджан за България. " Какво те е развълнувало чак толкоз?!

Много си смешен!!! " България и Азербайджан ще " тук ключовото е-ЩЕ !!! Та коя година сме сега ,или ти си още в 2009г. и дего то тва подписаното, дет на скоро пак одиха да го подписват една камара министри!!! Същата българска излагация както с ЮПито много се чешете, и само говорите, надявате се на чужд гръб да излзете в рая!!!

Ти българин ли си или кремълско мекере?

А ти Българин ли си, или Сороско мекере? Българин се пише с ГЛАВНА буква!

то пък джуджето путин с комплексите си и сманията за убиване е много убав Нашият е нормален и казва истината за вашият луд президентин и маниите му

Ясно е, че Пеевски не се е отказал от тази кражба, чудя се докога в Брюксел ще ни се връзват на тъпия крадлив акъл?

Разбирам и търпя до известна доза русофобството, но идиотизмът на нашите русофоби ми идва в повече.

митрев , светът е пълен с русофоби , и има защо ! а русофили макар и малко, има само в България , и не е ясно защо!

И кое по-точно ти идво в повече? Че хората, които не желаят Путя да определя живота ни в България, искат да са и СА членове на ЕС и НАТО, а не на измисления от Путинв ЕАС или пък БРИКС, ШОС, ТС и разни други мексове? Аз не искам този Южен пАток, защото той предполага "екстериториалност"(!?!?) на неговото трасе и още един куп други недомислици, постяващи България в унизително положение! Аз, а и другите като мен, които сме мнозинство в България, не желаем вонята на руски ботуш да се омесва с аромата на българските рози и да ни диктуват разни отрепки, кое е добро и кое не е добро за нас! Вие, дето сте по-малко от 1% от българския народ, обичайте си Путин и РаССия, няма да ви пречим, но не се опитвайте да се налагате, защото ще го ядете... дебелото дърво!

На мнозинството българи не им пречи тръба по Европейски правила при това построена от Италия и Р.Ф. И стига пропаганда слез на земята.

И какво предлагаш - газта от задника ти да отоплява всички в България, така ли?

А ти скива ли твоят паляконоиден преЦидент как те превърна в вечно скитащ се чалгоклошар, с протегната трепереща от глад ръчичка!!! Вечният еврослуга!!! Аре гласи се ,че сезона на ГУРБЕТ-ТУР започва.};-)

Ей, джуже....не разбра ли,че нито ти искаме патока,нито миризливия ботуш

ти колко още регистрации ще смениш? а за това,че се кефеше за изгорените хора в Одеса ще си платиш с лихвите,не сме те забравили.

и на 90% от българите-тоже!

Да, лично на Даниел Митов Южен поток не му е нужен.

след пет години путин ще носи газ ,дори във ведрото от на баба си кладенеца , ако му я поиска някой !

Каква трогателна жертвоготовност от страна на "обичащите Путя и РаССия повече от България"!.... Готови са на всичко, "во има тов. Путина"... А тяхното величия и обект на възхвала, тов. Путин, е направо трагично-жалък, заявявайки: "Ако някой си поиска, ние сме навити, ама малко ще бягаме, като кокошка от петел!"

Родните Козяшки туркофили,начело с ИК ритнаха Син поток в Турция, Бургас-Александропулос, АЕЦ-Белене и Южен поток. Те бяхя гаранция за нац.ни сигурност на първо място.Помните заявленията на великият баскетболист Паси, че като влезем в НАТО, като потекат едни инвестиции ?! Какво стана ? Пишман демократизираните бандити, приеха в парламента Закон за ликвидационните съвети.Кой инвеститор е луд да инвестира в държава, която се е самоликвидирала ? Кой ще инвестира в циганска махала ? Като нищо Русия и Турция ще направят Турски поток, но България ще измисля хъбчета и пр. простотии и ще купува отново руска газ , но с надценка от Гърция. и Турция.Справка: "реверсираната газ" която Украйна купува от Словакия и Унгария !

Вълчанов

Това ли ви е "опорната точка" - всички, които са против Империята на злото(РаССия) да ги обявявате за... туркофили?! Хахахахаха!

обичаш повече ЕС и САЩ, защо да няма хора, които да обичат Русия, при това съвсем естествено, исторически обосновано, въпреки нескопосаните опити да се преиначи историята. А, твоята обич към България е повече от съмнителна, щом не виждаш в какво я превръщат сегашните управляващи и не само те.

Вълчанов

Пореден тролски похват, да припишеш на опонента думи, които никога не е казвал :)))) Аз никъде, НИКЪДЕ!!!! не съм писал или твърдял, че обичам ЕС и САЩ повече от България. Докато ти в прав текст правиш признание, че обичаш РаССия повече от България! БЛАГОДАРЯ ЗА ПРИЗНАНИЕТО!!!

си папал на руско корито у нас ко да ти вервам..

световна война да направи, но да не допусне въглеводородна конкуренция на европейските пазари и е прав, защото тръгне ли катарски, израелски, ирански, азербейджански, турменски,..., газ към Еврропа със империята на злите жужета окончателно е свършено.

Добро утро Баялканско вмирисано джудже !

Нацепи ли дръвцата ? Пренесе ли кюмура ?

Срива на цената на нефта , води до спад на цената на природния газ по света, но това у нас слабо се усеща. Има някакви хипотези за 23 % спад от 1 април. Но ако се абстрахираме от факта , че 1 април е ден ма лъжата, то все пак тогава свършва отоплителния сезон и не ни много грее . Все пак удвояването на капацитета на Чиренското газохранилище е добре подхранвана легенда. Остават дърва и въглища, тяхната цена би трябвало да е по - ниска , особено на въглищата , защото и тя се влияе от цената на природния газ. Всичко опира до намиране на атрактивна оферта и намаляване на транспортните разходи както и подсушаване на горивото и активно участие в разтоварването . Има и по културна идея , защото това с дърва и въглища е по трудно приложимо в София. Слънчеви колектори на покрива и термопомпа въздух вода. Ттермопомпата има по нисък кпд от климатика , но пък колекторите компенсират това и избягвате недостатъците на климатика .

Да не забравяме топлоизолацията , екостъкла ( високо и ниско енергийни с възможност с лесна сезонна смяна) дограми и щори.