Райчев: За България не е изгодно да влиза сега в Шенген

Струва ми се, че холандският премиер Рюте не ни подкрепи за влизане в Шенген. На България не ѝ е изгодно да влиза в Шенген в момента.

Обратно в новината

Коментари - Райчев: За България не е изгодно да влиза сега в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете напишете нещо хубаво и сложете снимка на хора ,които радват България !

комсвини ли са или?подлоги на...?!

кога най после,ще ти вържат ръцете,бе?!

Да, ама щом заръкомаха по телевизията с ръцете, джобовете му се пълнят с левове, но той иска евро!

раичев, ражчев, в ссср ли да влезем.

ако влезем в шенген за руснаците ще е нужна шенгенска виза за България...

А какъв избор имаме, след като са ни седнали на врата? Абе тоя Райчев, що още не си е изял дипломата публично, ако изобщо има такава?

От плюса към коментара може да се направи извода, че 100% от българите смятат идеята Райчев да си изяде дипломата за добра.

За Райчев няма непознати материи и теми, по които да не е свръхкомпетентен. Ако мине един ускорен курс, ше може и крушки да сменя.

не го знам този но е очевидно че е алкохолик и защо точно негово мнение сте изтипосали

но горд собственик на частно голф игрище

Както разбирам, българите били единодушни, че на нашия крив х... Кремъл продължава да му пречи, защото засега няма кой друг. И така до следващите " 45 ГОДИНИ СТИГАТ ..."

За тяхната България е разбираемо да не е изгодно влизането в Шенген

когато този говори, какво е изгодно за България.... страх ме хваща.... за България е изгодно, КОГАТО ТОЗИ МЪЛЧИ!

С лъжи, лъкардии и доноси, предавайки българските интереси, и национално богатство на Русия, добре си живеят "бившите" комунисти в България. Безкраен преход......

От плюсовете към коментара личи, че 100% от българските граждани смятат, че "бившите" комунисти си живеят добре в България, предавайки я на Русия, и че прехода е безкраен.

много далеч от галъп, синко... че и от елементарни знания по статистика и математика. това "От плюсовете към коментара личи, че 100% от българските граждани смятат..." дето пишеш обаче не е демонстрация на незнание или лъжа. демагогия е.

ГРОЗДЕТО, КОГАТО Е ВИСОКО Е КИСЕЛО

Защо, каква е позицията на БАН и на СУ??? Аз мисля, че академичната общност би трябвало да подкрепи превенцията срещу насилието над жени и деца............

Цел живот тия комуноиди ни учат бе май.... ви да

вселенски мозък по всички теми разбира... а от кремъл плащат...

райчев, да играем ли голф, че идвам с бавареца?

да, и преведи 20 000лв от общината

Доказано, на Райчев може да се вярва. Той е като една нова Ванга, бог да я прости.

Почти 77% от българските граждани смятат, че на Райчев неможе да се вярва и, че той не е нова Ванга.

Що се хаби тоя комунуид? Сякаш някой се интересува от това, което той пропадандира.

От оценките под коментара на изтъкнатия политик Мадури Сидрапа, може да се заключи, че поне 80% от българските граждани не се интересуват от пропагандата на кумунида Райчев.

е как ще е изгодно, райчев, като ще ти секнат далаверите и на теб с шенгенските изисквания?

Я погледни къде ходи на спявка ЦЦ с няколко нашенски кмета и тогава пак ела да обсъдим кой какво и къде ни вкарва!

Никакъв Шенген! Да здраствует Евроазиатиен!

Оказва се, че в много институции, в т.ч. и БАН и СУ, е имало доста латентни джендъри, които сега, покрай ИК изпълзяха наяве като змии на слънце! И после пращайте си децата в СУ да ги обучават подобни типове! На какво ще ги научат е много спорен въпрос. То май и затова висшето ни образование деградира, защото вместо с истинска наука, латентните се опитват да пробутват на децата подобни джендърски "глупотевини" под форма на прогресивни направления в науката! Айде, нема нужда!

Рано или късно европейският съюз се превърне в Съединени Европейски щати с обща външна граница! От което следва, че идеята за Шенген ще отпадне.

Така и трябва. Който иска с Русланд, прав му път. Западна Европа ще остане обединена.

Не ни искат в Шенген, защото знаят че цялата поверителна информация ще попадне в ръцете на продажни рубладжии. Условието да ни приемат трябва да е поне петнадесет висши чиновници, магистрати, кметове и пр. да отидат затвора за не по-малко от 10 години. Тогава в Шенген, иначе - не.

За Шенген сигурно е прав. Точно при тази имиграция, никак не е изгоден за страните от ЕС. За нас в частност, защото ще ни направи по-привлекатилни за мигрантите. Предполагам, че най-големият проблем за мигрантите е преминаването на Дунава от тук към Румъния. В други държави е без граничен контрол. За Еврото съм тотално несъгласен. Има няколко негативни последици. Като поредната загуба на суверенитет. Обвързване с ЕС. 100% ще има инфлация. Повече евро се взимат само на заем. Но дали ние ще прибираме пари от лихвити от заемите, като даващ заем, ако еврото е и наша валута? Обслужвайки банки (вероятна корупция) ЕС дал уж на Гърция заем с лихва от 1%. Но го дал на банка, която после го дала на Гърция - вече с 12% лихва. Реално обслужват банката с 11% лихва; Да не говорим какво правят със спечеленият 1% тогава лихва. Той разпределя ли се между държавите, включително тогава Гърция, като част от еврозоната? Съмнявам се!

от разбирачи. Цветанов денонощно повтярчше Шенген, та Шенген. Сега кой да поеме отговорност за провала. След КТБ бая чакало ще има за Еврозоната. Имаме валутен борд, защото без него не можем да си държим валутата стабилна. Не можем бе, може да сме на 1300 години цивилизация, ако ще и на 7 000 от потопа насам преки наследници на нам си кой ама не можем си крепи валутата. Иде сериозно преструктуриране и препродажби на банки. Това трябва да стане явно извън еврозоната за да не ни се месят на далаверите. Каква еврозона - бая кражба и далавери още трябва да се случат, пък после като опоскаме и разрушим съвсем всичко ще се наредим в яакалнята.

На България не е изгодно да влиза и в Шенген и в Еврозоната! Еврото - катастрофа за България! Дефектното евро През 1999, въпреки предупрежденията на Милтън Фридман и други, еврото бива въведено в условията на икономически нееднородна зона и без необходимата в случая централна данъчна система, която да осигури надеждното парично обръщение. Банкнотите с гръцки печат били вече готови и Гърция става новия член на еврозоната през 2001. Както можеше да се предположи, скоро след това нещата се объркват. Причината не беше в корумпираните политици и мързеливите гърци както тръбеха холандските политици, опитвайки се да прикрият липсата на финансови познания и разбиране на проблема. Ако говорим за работни часове в страните от OECD, то Гърция се нарежда 3-та с 2042 часа годишно, докато Холандия например е на предпоследно място (34) с 1425 часа на година. [15] А ако става въпрос за доказана корупция, то холандското финансово министерство с неговите привилегии за фирмите, които избягват плащането на данъци и съществуват само като пощенски адреси, може да се сравни с някоя бананова република! Холандия обаче е номер едно в извличането на полза от търговията вътре в еврозоната. И заради липсата на подходяща данъчна система в еврозоната, Холандия има най-голям принос за бедността в страните от еврозоната с ниска производителност.

Ами както казаха, големите риби в еврозоната изяждат малките. А ние ще сме най-малката в еврозоната, така че нямаме място там! Поне докато не настигнем по икономика, ,заплати и стандарт на живот западните държави. В следващите поне 20 години никакво евро.

Гроздето е кисело... а къде да влезе България? В Евразийския съюз ли?? 16-а република им се иска на хибридните тролове!

Toва боботало Райчев дето нищо не му се разбира , а само боботи , не е социолог , а е манипулатор, на него му плащат руснаците да манипулира . Ако влезем в Шенген първото нещо е че лихвите на банките ще паднат от конспиративните 15% на 1,5% , извиването на ръце на малките фирми ще спре, защото ще се премахнат административните спънки и сами ще си изнасят стоката. Едно време тези допотопни налагаха и мито на колите от ЕС, обаче ЕС леко полеко ги осветява и те се изпаряват. Щом не сме в Шенген все едно сме на 50% в ЕС.

Това, че лихвите ще паднат око няма паспортна проверка на границата звездите ли ти го говорят. Банките калкулират риска в лихвите си и това не зависи от Шенген. даже може да има леко негативен ефект.

Много си тъп Саше!

Айде бе?

Райчев: За България не е изгодно да влиза сега в Шенген Само на мен ли ми се струва че се опитва да смекчи провала на Боко? И дали го прави от добро сърцекъм Герб, или добро заплащане?

Надеждите за "Шенген" и "Еврозоната" приличат сюжета в поговорката: "Не ги пускат в селото (Шенген), а те питат за Поповата къща (Еврозоната)". Никъде няма да ни "пускат" повече, това е ясно. Ролята на земите ни да бъдат "лимес" е една и съща още от римско време и остава в сила. Това няма да се промени, ако не се променим ние.

Райчев да върне парите първо и тогава да се изказва. А и много интересни неща се случиха с телевизията, която изнесе показанията на Бисер Лазов на бял свят... Въпреки че никой не си мръдна пръста да провери вярно ли е, не е ли, телевизията тихомълком беше купена.. Явно не трябва да има критични медии в тая държава. Догодина от 109-о отиваме на 150-о място по свобода на словото.

Спрете да побликувате мнения по обществено-политически и икономически въпроси на доносници на ДС и руски шпиони!

От поставените плюсове и минуси може да се заключи, че 67% от българските граждани са за въвеждане на лустрация в медиите.

ЩОМ РЪКОМАХ РАЙЧЕВ ГО КАЗВА, ЗНАЧИ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО !!

или: не се сърдете на ГЕРБ, те толкова си могат, и требе да ги подпираме, докато ги сменим с още по-нашите БСП.

Руските агенти у нас, които от край време манипулират обществото, са против влизането ни в Шенген. Къде, къде по-ясен знак от това, че това влизането ни в Шенген е за доброто на България!

като тоз от снимката.. Ша си живеят постоянно в шенгеските палати.. А не само за по шест месеца в годината.. А за теб безпаричния, къв ти е келепира? Кат колибата ти е тук, на село..

Не мой с лошо! Този не е олигарх, а изтъкнат деец на БКП/БСП, генерален секраетар на социологичесга/социалистическа агенция КАЛЪП.

Мнението на лицето от снимката за моного хора е толкова важно, колкото курса на занзибарската валута спряму долара. Боклук комуноиден - руски шпионин!

Миспя,че е точно обратното Шенген на първо време докато еврозоната може да почака .За ИК трябва оглушително да замълчим и после да ,,забравим,,за да не дразним обратните резби в Европа но категорично да не ратифицираме.Преди всичко трябва да се концентрираме върху собствените проблеми като развитието на високопечаливша икономика на производството а не на добив на суровини и износ.Включване на дребните вложители като източник на инвестиции при държавни гаранции за печалбите им и висок праг за облагане с данъци.Така ще се повишат доходите на населението ,от там и потреблението а и ще дойдат още пари от нашите сънародници в чужбина.Трябва преди всичко да се създават условия българите да печелят в Родината си.

още не е качен в сайта на бенете да ге