Единодушно на първо четене: 225 млн. допълнително за здраве

На извънредно заседание парламентът актуализира бюджета на НЗОК на първо четене.

Обратно в новината

Коментари - Единодушно на първо четене: 225 млн. допълнително за здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато става въпрос за крадене са много единодушни,реално от тия пари едва ли до болните ще стигне нещо-пак всичко ще потъне в бездънната каца на Бг здравеопазване.

Браво от тях петстотин лева дайте з а патрони д а се растрелят виновните длъжностни лица з а отравяне на питейнит е води по градове и с ела с прехлоране на водата

Още марко и ще повярвам,че данчо ментата е по голям финансов експерт от проф.Хр.Вучева.Поне той така твърди в парламента.

деер

Единодушна ни оприличиха на хора с цигански манталитет!!! Защо се гласува това? Ами да няма пари. Да бъдат провокирани хората да не източват здравната каса, да изискват да се създаде работеща система, а не да одобряват с мълчание поредната далавера с тяхното здраве! Като имаме преразход в НЗОК, означава , че сме станали по-здрави , нали???????? Ако, не - сме си осъзнати цигани.

Чудя вече доста години как може да сме толкова неумно и ненаучено племе, че да позволяваме ДПС да са винаги трети, но винаги да ни управляват с юздите накъде да вървим. Какви сме такива "комундета, герберасти, костовисти" и как ли не се наричаме - само и само да не се разберем българи с българи и да не си строим живота без тази сг.н. Защото въпреки уважението ми към бедния, отруден и необразован турски етнос в България Доган, Местан и останалите поганци, която разпределя порциите, са сг.н! Редакторите, преди да ме триете за "обиди" 1. Поровете из тълковния речник на българския език - ще се учудите колко е богат и 2. Изслушайте някое пленарно заседание и термините, с които се засипват един друг т.н. "народни" представители- ще Ви повехнат ушите. А може би вече имате задачата да триете всичко криво спрямо ДПС, а! А? А?

Аз съм прост и вий сте прости - затова се разбираме" Ама не искате да копате картофи и да пасете овце затова ще сте гладни а аз /ББ/ ще ви осигурявам зрелища . Пез това време ще дръпна едни пари и ще върна други на моите приятели /от КТБ / така че не една а две актуализации на бюджета ще има

Наивно е да си мислим, че българските социалисти сте нормални хора. Цялата столетна партия, от Благоев до Станишев, са руски агенти и подлоги, а тези "ДРУГАРИ" които са се отклонявали от Москва, са били своевременно НЕУТРАЛИЗИРАНИ. Същите социалисти ни проглушихте ушите, че т. н. Боко-тиквата е бивш служител на МВР и по презумпция е прост, но колцина знаят, че всъщност генерал лейтнант д-р инж. Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата Психо-физическата подготовка на оперативния състав.

При сегашен недостиг от 350 милиона и прогнозиран от 500 милиона до края на годината, милите ни "политици" се хвалят и бият в гърдите, че отпуснали - единодушно, 200 милиона. Вярно е иднодушно, защото една душа носят нашите политици. Душа на убийци. Това е така, защото душата на майка им- Партията е такава, а както знаете, една майка ги е раждала - Партията. И нито един от тях не отвори нито дума за нашите пари - резерва на НЗОК, който е в правителството и се харчи от него, не за здраве.

Така ще бъде при БОСТАН (бойко и местан) - единодушно ! Един вожд, една воля, едни заповеди, една партия, едни обръчи от фирми, една стратегия - завинаги ! Това е мутренско-милиционерска диктатура, но с чалма ! МРАК !

Жална и майка на Б-я , когато турските и българските мутри се съюзят в коалиция , макар и "тайна" като сегашната ГЕРБ и ДПС! Отколешната мечта на Доган се сбъдна!

Ще видите след време,когато станат коалиция ГЕРБ И ДПС,Борисов ще ходи пак на гости във Анкара при Ердоган да го съветва и той,както Обама какво да прави със лошият материал.

"...а за лекарства при злокачествени заболявания - 25 млн. лв. " Реално за лекарства на онкоболните ще отидат 5милиона лева. Другите 20 милиона ще отидат за комисиони, кражби и за купуване на гласове на изборите. Нищо ново под слънцето. Бойко започна да краде преди да е дошъл на власт и май ще гледа Министерския съвет отвън, от булеварда.

Не виждате ли, че с тази ПОПРАВКА В БЮДЖЕТА се подготвя един невероятен грабеж целящ "СПАСЯВАНЕТО" на някакви източени от собствениците им банки със ДЪРЖАВНОГАРАНТИРАНИ ЗАЕМИ !!! Спрете да пишите глупости и да се държите като първосигнални същества !! Какво трябва да направим , за да не се превърнем утре в една Гърция, където по аналогичен начин ДЪРЖАВАТА СПАСЯВАШЕ ИЗТОЧЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ЧАСТИ БАНКИ !!! ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЗА ДА СПРЕМ ТОЗИ ГРАБЕЖ НА ФИНАНСОВАТА ОЛИГАРХИЯ ПОДКРЕПЕНА ОТ ИЗЛЪЧЕНИТЕ ОТ НЕЯ ДЕПУТАТИ !! Ей хора!!! ЗАГИВАМЕ КАТО НАЦИЯ ЗАРАДИ ШЕПА ИЗРОДИУ КОИТО КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !!!

НЕВЕРОЯТНО ПРОСТ НАРОД !!

Ние те разбираме.Въпроса е обаче защо видни финансисти,икономисти,банкери,политици мълчат по този въпрос.Явно всички ще намажат от баницата КТБ а народа ще плаща.КТБ е най-крупната кражба в новата история на България.

"...от които за болниците се отделят 200 млн. лв., ..." Два месеца яко крадене и пак ще ревнат, че няма пари. Този филм сме го гледали стотици пъти през последните 20 години и вече не е интересен.

Така е,докато има измислени диагнози и лечение във Болница,без пациента да е бил там,източва се здравната каса по клинични пътеки.

Съгласен съм с вас. Тези пари няма да стигнат до болните и никога не са стигали.

Само БСП.

Ко са радвате? Пише пари за здраве, а не за "наздраве"! Системата не работи според парите които се заделят за нея, но никой не проверява защо гълта повече пари от планираното, а заделя още.... Ще има ядове... Но какво да се прави, така се управлява по социалистически... :D

Недоволни сте, всички сте експерти по-макроикономика, политика и футбол...... и всички дремете и се чепкате по форумите..хахххааха.. докато други правят милиарди.

А можеше и да ги откраднем с ДПС ,...ДЕЛЧО ДЕЛЕВ.

200 камери за 53 милиона лева. Тези камери по всяка вероятност са златни и са обсипани с диаманти. Крадлива булгаристанска измет.

..И по-фрапантни случаи съм виждал, с поръчки за оборудване и инфраструктура на болници.

в продължение на 20г. -държавата ми взема - данъци и осигуровки . в един момент тези пари ги няма - незнайно къде са . Как никой не знае . И ктб също - дай и нея ще спасяваме от държавния бюджет . А обикновенния човек - кучета го яли .

Не напразно Бойко Борисов беше цяла седмица на инструктаж във САЩ на инструктаж при Обама,какво да прави със лошия материал.

НЕ НАПРАЗНО ВОЛЕН ПОЛУЧИ "МЕДАЛ" В РУСИЯ.....

Едни хубави хора ще откраднат едни 225 милиона а простия матриял ще връща заема и ще лапа пишки. Който скоро е ходил в болница знае за какво говоря.

Ото,ти като млад фашист за коя партия ще гласуваш?

За тази която обещае да изколи комунистите след изборите.

Ха,познайте от един път кой ще събира кредитите от КТБ?

Чобанов беше псевдофинансов министър, но изведнъж започна да бъде харесван от ГЕРБ след първата най-успешна продажба на държавни облигации. От ГРОБ само двуличие. Преди да се наливат пари, всеки финансист ще ви каже, че първо трябват реформи.

Още един верен последовател на бившия си лидер с инициали С.С - тотална липса на чувство за хумор.

А всичко започна толкова невинно през 2008-а. :)

Само Гледайте след изборите какво ще ни подготвят Герб и коалиционните им партньори ДПС, Ще има едни Големи заеми във милиарди,едни повишени цени на тока,парно,лекарства,хляб,такса при доктора,няма да е левче за пенсионери,ами ще е най малко 3лв.нищо добро не ни чака,ще има доста самозапалили се хора на ден,които са по със лабилна психика.

ИЗВЕНЕТЕ МОЖЕ БИ СТЕ ПРОСТ И НЕ ОБЯСНЯВАТЕ ДОБРЕ - НАЛИ БСП БЯХА ПРОТИВ АКТУАЛИЗАЦИЯТА ЗАЩО ГЛАСУВАХА И ТЕ ТОГАВА?

васко

Те са против,Герб и Дпс за за.анадъма

Извинете но сте в голяма грешка. БСП не е било против актуализация на здравната каса. Финансовия министър беше против актуализация на здравната каса, но Орешарски отказа. БСП искаше да се изтегли цялата актуализация, да остане само за здравната каса. Това беше постигнато и при президента. Преди да коментирате, моля ви се запознавайте се с хронологията по точно, защото изглеждате като жена която прави скандал с мъжа си. Т.е. говорите каквото ви отърва. А това прави всеки диалог безсмислен.

Принципно си прав, но няма да е за дълго. Всичко ще трае само докато накарат лудака Путин първи да натисне първи копчето. А това ще стане. Яжте, пийте и си носете новите дрехи.

Не знам, но мисля, че точно сега трябва да има протести. Навсякъде икономисти твърдят, че освен актуализацията за здраве, никаква друга такава не е необходимо да има, а ГЕРБ и ДПС се канят да актуализират републиканския бюджет, което самите те ГЕРБ бойкотираха, а президентът "орева" пространството! А какво правят сега - усетили лапачката, зареваха на умряло, че видите ли, нямало пари! Не, мили сънародници, канят се да крадат още от сега чрез служебното правителство и президента! А в друг сайт чета, че "миличкият огладнял" Борисов внесъл проект служебното правителство да тегли нови заемииии! Събуди се народеее!

Позитано 20 е различно от навсякъде. В следващата половин година има 5 млрд падеж на дългове и резервът само от това ще отиде на законовия минимум. А има и други неща да се плащат. Примерно необезпечени договори от 30-и юни за милиард. Икономистите на Партията не ги слушай! Те биха изтеглили, но само ако управляват.

Абе я си гледай работата бе! Тези приказки си ги заври там, дето не огрява слънце и си ги дрънкай на партийните събрания на ГЕРБ! А колкото до Позитано - по-добре за всички ни е БСП, отколкото тези овълчени за пари индивиди и всички нови притурки - партийки и коалицийки, създадени от стари муцуни с нови имена, патерици на ГЕРБ!

ПОДГОТВЯ СЕ ГРАБЕЖ КОЙТО НАРОДА НИ НЕ Е ПРЕЖИВЯВАЛ И ПОД ТУРСКО !! ЩЕ "СПАСЯВАМЕ" ИЗТОЧЕНИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ЧАСТНИ БАНКИ С ЕМИТИРАНЕ НА ДЪРЖАВНО ГАРАНТИРАН ДЪЛГ !!!! ПОДОБЕН ИДИОТИЗЪМ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ НИКЪДЕ В НОРМАЛНИЯ СВЯТ !!! " Кризата с КТБ е една от причините за исканата актуализация на държавния бюджет" !! - от дира !!!!!!!! БОРИСОВ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА НЕРАЗБИРАЩ КАКВА СМЕТКА НИ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ПЛАЩАНЕ ДРУГАРИТЕ ОТ ДПС !! Над 3.5 млрд. лв ДЪРЖАВНИ ПАРИ ще отидат за да заличат грабежа на една банка, ЧРЕЗ КОЯТО ЕДНО ЛИЦЕ РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА чрез "ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ" на организираната престъпна партията ДПС !!!!! Предлаганата ни от организираната престъпна група "схема" се състои в това "ОБРЪЧАОТ ФИРМИ" да бъде изкупен обртно от собственика им на 15% от задължението към КТБ!!!!! Лицето Христо Бисеров може да ни обясни кои са "обръчите от фирми", защото ПРОКУРАТЕРАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ , а ЦАЦАТА се оказа не каква да е дребна риба, а масонско отроче прикриващо истините за ОПГ на ДПС !! На тъпия български народ му е отредено правото да плаща грабежа на Доган и "обръча му от фирми !! ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ КОЙТО ГЛАСУВА ТАЗИ АКТУАЛИЗАЦИЯ ВИ ЗАГРОБВА С ДАНЪЧНА ТЕЖЕСТ ЗА ДА СПАСИ БАНДИТИТЕ ОТ ДПС !!

"Не ми е изгодно политически, но е изгодно за държавата", коментира Борисов! Значи политиката на Борисов не е изгодна за държавата!? Изгодното за Борисов не е изгодно за държавата! Но нашата държава - това сме всички ние! Уникален интелигент е Борисов, на рамо да си го носиш ...

Тези 225 милиона са за Бат Бойко.Той страда от остра форма на мозъчна недостатъчност.С тези пари щели да му правят много сложна операция.Въпроса е:За вожда има пари а за обикновените гербери кога ще има пари?

Ако изтеглят служебното правителство заем,от този заем половината са предназначени за КТБ да не фалира,така че ние ще връщаме откраднатите пари от тази банка от Цветан Василев,ще плащате и ще си мълчите като буби.

Като видяха, че не могат да краднат 2 млрд от Южен поток, си ги краднаха от КТБ. Какво необичайно има?

КОГАТО БОКЛУШАРСКИ ИЗТЕГЛИ ДЪЛГОВЕ ЗА 7 МИЛИАРДА КОИТО СА ФАКТ(А НЕ СА "АКО" КАКТО ТИ СПЕКУЛИРАШ) ТОГАВА ТИ ТРОЛЕ ПЛЯСКАШЕ С РЪЦЕ И ПРАВЕШЕ АНУСЛИНГУС НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...... КАКВО СЕ ПРОМЕНИ??? ДОСТАТЪЧНО Е ДА ТИ ПРЕГЛЕДАТ ХОРАТА ПОСТОВЕТЕ И ЩЕ ВИДЯТ ЩО ЗА СТОКА СИ.....

ще го актуализират ами , като ГЕРБ обра здравната каса с 1млрд и 500млн сега ще им отпуснат 225 млн . Дал Бог живот и здраве , както се казва в една реклама

ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОЗИ "ОБИР" ЗА КОЙТО СПОМЕНА ЕДНА МИНИСТЪРКА ЕЙ ТАКА.... ДЕТО ДОРИ И СПЕШНАТА ПОМОЩ ЗАТРИ..... АМА ГОВОРИ СИ......

васко

А за една Министърка на здравеопазването по времето на Борисов със Прякор Деса свирката,да си чул че милиони са източвани чрез ремонти на болници от фирми на мъжа и,чрез спечелени конкурси,които тя му е дала ей така,Пари от Евро Програми всичко е откраднато от тях и изпрано,пример КТБ

АКО АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА МИНЕ ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СЕ СЪЗДАВА ПРЕЦЕДЕНТ ДЪРЖАВАТА ДА СДПАСЯВА ИЗТОЧЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ЧАСТНИ БАНКИ ПРЕВЪРНАТИ ВЪВ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ !!!! Някой от вас разбра ли как 1.25 млрд лв петмесечен облигационен заем от ДЦК потъна в ПИБ която ще го връща БОГ знае кога !!! ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАТИ ТЕЗИ ПАРИ НА 01.12.2014 година , а ЦЕКО МИНЕВ и ортака му ИВАЙЛО МУТАФЧИЕВ като собственици на ПИБ нямат такъв срочен падеж !! При КТБ нещата са още по зрели защото и сумите са по големи !! Има ли от вас някой представа какво значи да държиш парите си в банкова система в която 20 % са несъбираеми кредити ??? ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЛИ ПОДОБНО НА ГЪРЦИЯ ДА "СПАСЯВАМЕ" С ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ ЧАСТНИ БАНКИ ЗА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ УТРЕ В ТОВА КОЕТО Е ГЪРЦИЯ В МОМЕНТА ??!!! ДА СПРЕМ С БЕЗУМИЕТО БЕЗУМЦИ КАТО БОРИСОВ И МЕСТАН !!! ДА КАЖЕМ "НЕ" НА ТОЗИ БАНДИТИЗЪМ !! ВЧЕРА БЕШЕ ПИБ , ДНЕС Е КТБ , УТРЕ ЩЕ Е НЯКОЯ ОТ ДРУГИТЕ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ - ПЕТЯ СЛАВОВА И ПРИЯТЕЛЯ И ДЯДО ЛЮБЕН ГОЦЕВ , ИЛИ ПЪК БОЙКОВАТА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА !!! ДОКОГА БЕ ХОРА ЩЕ НИ ГЪБАРЯТ ТАКА НАГЛО И БЕЗПАРДОННО !!!

Бойко Борисов е едно истински опасно недоразумение , което ако бъде допуснато отново до властови позиции наистина ще бъде пагубно за България.

КОМУНИСТИ ГНУСНИ МРЪСНИ

Ако е наше, кажете, че е наше, тогава - ела, Чобанов, в нашата стая да ти дам задачи, ако е така. - Ти това с бухалката го можеш, но макроикономиката със заповеди не става - трябва и акъл.

Само 25 милиона за лекарства. А аз давам всеки месец по 130 лева.

Имал си бол пари, дал си! Аз пък изхарчих 130 лв за бира. Кръвното ми е добре.

Ще те преживея.

Населението намалява, разходите за здравеопазване се увеличават всяка година и винаги не достигат. Да сложно е в здравеопазването, но грешката може да е в малки граници, не както е сега. Има нещо, което не се казва.

Хиляди на прощада против актуализацията на бюджета! Медиите мълчат!

Кой площад? Дай да видим на камерите . бг!

Чети по внимателно. БСП са гласували за поправка на бюджета на Здравната каса. Но не искат да се гласува изцяло нов бюджет. Но в страната на абсурдите е така, пишеш, това как ти харесва, а не това което е пред очите ти.

Никой не каза къде изчезнаха парите на средата на годината и защо бюджет гласуван от всички преди 6-7 месеца трябва да се променя. Всички в залата знаят, но на обществото никой от тях не ще да каже.

ЩЕ ТИ КАЖА БЮДЖЕТА БЕШЕ НЕРЕАЛЕН: БЕШЕ ПИСАН ОТ ДАНЧО МЕНТАТА, ЧОБАНА И ДОЦЕНТ ОТ УНСС.... ВСЕ "ЕКСПЕРТИ" ПО ДУМИТЕ НА ДЕЗЕРТЬОРА СТАНИШЕВ. В БЮДЖЕТА БЯХА ЗАЛОЖЕНИ ГОЛЕМИ ХАРЧОВЕ, ПО-ГОЛЯМ ДЕФИЦИТ, ПО-ВИСОК ИКОНОМИЧЕСКИ РЪСТ И НЕРЕАЛНО МНОГО ПРИХОДИ ОТ МИТНИЦИТЕ(КОИТО ИЗОСТАВАТ СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ НА ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ)........ ДЕМЕК ЗА ТЪПИТЕ БСПАРИ: НЕРЕАЛНО МНОГО ПРИХОДИ, ЗА СМЕТКА НА ЗАВИШЕНИ РАЗХОДИ ЗА СМЕТКА НА ПОПУЛИСТКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА ЦЕЛЯЩА ДА ЗАТВЪРДИ ТВЪРДИЯ И НЕОБРАЗОВАН ПРОСТ ЕЛЕКТОРАТ ОТ ТАМ И НА МИНУС.... НО ПАК ТИ ГО КАЗВАМ ЧОБАНА ДАНЧО МЕНТАТА И ДОЦЕНТА ОТ УНСС ГО ПИСАХА... ВСЕ "ЕКСПЕРТИ"

Даааа. Като се върне ще стане страшно. За паразитите и социалните тарикати наистина ще стане страшно.

още пари за лечение на циганите безплатно още пари за да се "гушнат"от някой а работещите българи и с направление и без направление все ще си плаща че и за работа ще закъснява щото мангите искат не само безплатно здравеопазване но и безплатни къщи

Баце пак се изходи компетентно по актуалните въпроси...

Bell

Това е доста сюрреалистично. Дясна партия гласува повече пари за здраве, докато левицата е против тези корекции в бюджета. Живеем в парадокс.

Каква дясна партия, човек? Партитийни секретари, комсомолски активисти, редови комунисти, ченгета с кариера през социализЪма, орди от най-обикновени конюнктурни натегачи, пребоядисали се ренегати. И като каже вожда, всички за. Пък и един вожд.

Драги ми Смехурко - Бойко ми Борисов... Ама много ми е смешен този "човечец" Бобчо!... лошото е, че ако пак се върне на власт, вече няма да е смешно...

на всеки кръгъл час ще слушаш бисериот рода на - аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме

С парите от новия бюджет на Здравната каса ще бъдат оздравени : банкови сметки на ръководствто на централно и регионално ниво, вили и къщи, ще бъдат оздравени и силиконовите бюстове и джуки на любовниците на шефовете на касата, между капките и някоя по-дребна риба- писарушка може да си оздрави старата кола или целулита !!!

Откак се появи кърлежа Боко и чумата ГРОБ, вървим надолу. ГРОБ пак се задава - чакат ни бури и катастрофи! Но само до февруари, когато с камъни ще ги изхвърлим завинаги!

Я СЕ СЪБЕРЕТЕ С МИШО ШАМАРА НА ПРОТЕСТ Я НЕ....

Верно вървим на долу. Поредна национална катастрофа преживяхме, и за пореден път БСП беше на кормилото. Този път поставиха и рекорд. Една година се бяха вкопчили във властта, оградени от полицейски кордон. Дори по времето на Виденов наглостта беше по-малка.

Най-европейският българин. Първият от нас - милионите честни европейски социалисти. Млад, талантлив умен - първият българин признат в Европа с високият си Пост. Гордеем се с г-н Станишев. Това, че разни ТИКВИ в България го очернят няма да попречи на светлият му път в Европа Сергей Станишев не е капитал само на БСП, той е национален капитал и трябва да го използваме в бъдеще време.

ПОВЪРНАХ ДОКАТО ГО ЧЕТОХ.....

Що на клавиатурата? Сега що ще чиниш със запецнал бутон за главна буква?

Как си със здравето?

Аллоооооо, комунягата. Думата капитал е мръсна дума. Борец против Капитализма... нали така беше. Станишев е История, той не е капитал. След 2 дни никой няма да се сеща за него.

Пародия

ЧЕСТНО КАЗАНО ЩЕ Е ЖАЛКО АКО НЕ СЕ СЕЩАТ ЗА НЕГО. АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ВСЕКИ ДА ГО ПОМНИ С КОРЕКТНИЯ ТЕРМИН ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ - ЧЕРВЕН БОКЛУК. ИСКАМ ДА ГО ПОМНЯТ И ДА СЕ СЕЩАТ ЗА НЕГО ПРОКУРАТУРА ПОЛИЦИЯ ИНТЕРПОЛ КАКТО И ЗА ЖЕНА МУ ЧЕРВЕНАТА СЛИВКА......

хахааахааа... или си мека китка назначена по негововреме някъде или си за психодиспансера. ...или се гавриш много яко :)

ГОСПОЖА АНДРЕЕВА МИНИСТЪРКАТА И СЕСТРАТА НА ВИДНАТА БСПАРКА ЙОТОВА - ДИРЕКТОРА НА НЗОК -РУМЯНА ТОДОРОВА КЪДЕ СА???? НАЛИ БЯХА ГОЛЕМИТЕ ЕКСПЕРТИ??? НАЛИ СТАНИШЕВ МНОГО ГИ ХВАЛЕШЕ?? СЕГА ЕМ НЯМАМЕ ЗДРАВЕОПАЗНВАНЕ ЕМ НЗОК ПАК Е В ДЕФИЦИТ???? КО СТАНА БЕ СПАРИ ОТ СРАМ ЛИ УМРЯХТЕ?? А ДАНО АМА НАДАЛИ?