МФ предупреди за 8 риска при вето за актуализацията на бюджета

Министерството на финансите излезе с остра декларация срещу вчерашното изявление на президента Росен Плевнелиев относно евентуално налагане на частично вето върху актуализацията на бюджета. От МФ откроиха 8 риска за икономиката и обществото, ако ветото бъде наложено.

Обратно в новината

Коментари - МФ предупреди за 8 риска при вето за актуализацията на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият риск е другарите да останат без баница.

Аз лично на МВФ не им вярвам, понеже те гледат техният личен интерес. А какъв е интереса на всяка Банка? Ами много просто, да дава пари, които след това да й бъдат връщани с лихви, после да даде повече пари и да получи повече лихви...

Що за финансов министър - сега ще закърпим "дрипите" на комунистите и естествено пък и познато - дълг се прехвърля за следващи поколения !!! Принцип основен на комунистите е бил "След нас и потоп" .....

това ли беше плана на бсп още от миналата година се биеха в гърдите че са готови да управляват че пари имало че това и онова а сега какво стана, първо на първо те не са спечелили изборите, после склучиха пак зделка с дявола защото искаха да покажат че те могат да изведат страната от кризата и после какво стана а ама то трябва едно заемче да вземем, е как така бе господа комунисти нали имате наи-великият икономист за премиер това ли е учил тои.

Ха ха ха ! Алооу вие всички бюджетни разходи със заеми ли смятате да ги плащате бе ? Имало 8 риска ! А за какво са ви НАП и митниците ? Къде отиват парите които събирате от данъци и акцизи- Нали сте подобрили събираемостта. Особено интригуващ е осмият риск и той наистина е верен : ""Няма да могат да бъдат разплатени пари по еврофондовете, за които ЕК е поела ангажимент, но вече ни предупреди, че няма да плати."" Ха да ви видим сега !

Много дашни комунягите. Взимат заем 1 милиард, дават на 1,5 милиона социално слаби по 26лв. и след това 6 милиона население в които влизат облагодетелстваните социално слаби, бебетата, децата, пенсионерите, безработните и работещите в по-голямата част за мин. заплата плащат 200 лв заем всеки.

Колко много мъка, герберско-седерастки дебили и прочее милиционерска мърша тъпчат майка България.

Да. Мъка ми е за простия народ, който даде власт на тройната ламя.

не забравяи власта е даде сидеров, бсп и дпс си купиха гласовете на циганите, иначе едва ли щяха да хванат и 15% заедно, и много добре знаят това и затова ги е страх да отидат на нови честни избори - без помоща на прокуратурата и медиите от тв7.

не е проблем човек да критикува и изказва своето мнение но когато някои се мъчи да пърди през устата си това наистина е гнусно, така и с твоето изказване chickotypcho.

Олигарски ли направи от този дебил доцент,явно в УНСС вси4ко става с пари

Не знам, но на мен ми прилича повече на посерко!!! Какво ли ще да е личното преживяване в автобуса? Кафяво и миризливо най-вероятно?

Той май не стигна до автобуса- стоеше си в Парламента уплашен и даже едвам отговори на журналиста,който вземаше интервю от него

Финансовата и макроикономическа стабилност ни запрати директно на дъното на бедността. За което трябва да сме благодарни на Рапона, Невдянков и този капут Роско Офшорката. Свърши вашата герберски гниди.

А нестабилността ще ни изтреля във висините? Ти мислиш ли изобщо, или просто си плюещ глупак, мразещ някого?

Това ли ви е идеала за стабилност бе герберски нещастници. Бахти тъпите милиционерски фуражки ...

Като чета герберастските гниди как се подиграват на пенсионерите и и социално слабите ми става ясно едно - едно общество в което няма солидарност и чувство за социално справедливост е умряло. Въпрос на време е да дойдат новите освободители. То се е видяло, че българчетата са помияри които за нищо не стават.

Гавра е да смяташ, че като дадеш 50 лв. Коледна надбавка на пенсионери с 200 лв пенсия, ще им решиш проблемите. Всеки работещ, освен че си плаща данъците, които дават пенсиите, помага според възможностите на родителите си. За работещите трябва да се мисли, а не как да дадеш коричка хляб на пенсионерите.

То затова сме на този хал. Щото е пълно с разбирачи като теб. Калинки с купени дипломи, които после стават експерти в министерствата. Няма да има управия и това си е.

Като слуша комунистите човек може да остане с впечатление, че на следващият ден след получаване на заема, те започват да плащат наред. Дори и да няма президентско вето, организирането и физическото получаване на заема ще отнемат поне месец (т.е. те пак няма да платят заложени увеличения на социални разходи освен ако не намерят резерви в бюджета, а такива има огромни). Целият социален пакет е 140 млн. лв., което е буквално нищо за държавата и е незначителна част от заема. Никой не казва, че комунистите искат да харчат една част от заема (по-голяма от социалния пакет) без санкция от парламента, а по свое усмотрение. Никой не казва кои точно са фирмите, които ще получат разплащания по договори с МВР и МО (това са основните плащания към "бизнеса"). Къде останаха клетвите на комунистите, че вземат ли властта и край с контрабандата на цигари и ще съберат поне 1 МИЛИАРД лева повече? Нали те самите твърдяха, че в този бюджет могат да се заложат по-големи приходи именно от борбата с контрабандата. А Чобанов е типичната кабинетна проекция (като Орешарски) - човек, който никога не е работил нещо различно от държавна работа и като такъв са му непознати думи като оптимизация на разходите. Смехотворно е финансовият министър да се оправдава за актуализацията с мотива, че постоянно получавал искания за разходи. Ами нали това му е работата - не да одобрява всичките, а само тези, които са оправдани. Ако той дава на всеки, който поиска и 10 актуализации няма да спасят бюджета. Или може би това е целта да назначат поредният "експерт"-мюре?

Ама какви ти осем риска.Малко са. Ще доведат вода от десет кладенеца, само и само да има за крадене. А ще има - един милиард е това - стотичи милиони ще се крадат. Ами като не казват къде ще отидат.За буфер. Като трябва буфер, тогава ще вземаме заем.

прощавайте за , любопитството ,но виждам, че голяма част от коментаторите са навътре в икономическите въпроси.бихте ли ми казали зад коя икономическа теория застава президента и зад коя застава правителството? ако е възможно ще съм ви благодарен да ни дадете примери коя от тези теории в последните стотина години до какво е довела в световен мащаб разбира се...за българия съм сигурен за отоговорът ви. ("мръсните комунисти", и тн..благодаря ви много на всички...п.п. уикипедия май ви чака

Президента застава зад теорията, че разходите не трябва да надвишават приходите. А Премиерът... Премиерът застава зад теорията, че когато си затънал в блатото, можеш да се измъкнеш от него, като се хванеш за косата и започнеш да дърпаш нагоре.

Не съм навътре в икономическите въпроси, но ще ти кажа като трезво-мислещ човек,че бих искал обосновано обяснение за какво ще се използват парите от този заем.Управляващите обясняват за една малка част от този милиард, а за останалата голяма част-щяла да бъде буфер.Ти виждал ли си нормален човек да вземе заем с лихва да не го използва и го държи буфер.Тази теотия ми се вижда неправдиподобна-мирише ми на нова лъжа и голяма кражба.

ок благодаря и на двамата! въпреки, че не съм съгласен с тези твърдения,защото те засягат само потенциално негативните страни на нов минимален дълг, поне се говори спокойни и без простащина...поздрави..

Убедух се, че актуализацията е за социални плащания : 4% за бедните и 96% за богатите... Защото проблемът е не в недоимъка на бедните, а в "недоимъка" на богатите! Ако пък са и "криминално зачервени" - там дъно няма... Така че, др.Станишев, колкото и упорито да ползваш трътката на лицето си за да сееш заблуди, можеш да разчиташ само на тези, чиито мозъци по рождение са трътки...

"Няма да могат да бъдат разплатени пари по еврофондовете, за които ЕК е поела ангажимент, но вече ни предупреди, че няма да плати." - А задават ли си въпроса защо няма да платят? Аз май се сещам - защото неискат да наливат в каца без дъно и да обогатяват мафията.

И какво сега ...те не плащат -аз ли да го направя?!

Чобанов става прекрасен чобан,но по комунистически са турили на работа за която е некадърен и това му личи.Той разбира от финанси,колкото баба му от астронафтика.

Денят си личи от сутринта. Кой очаква 21то комунистическо правителство да е различно от предишните 20 за последните 69 години?

Всъщност ветото само ще вдигне цената на Сидеров и той ще получи по-голям % от заема.

"А после?" е последното нещо което Александър Макендоски е казал преди да издахне. А после какво ще получи Седеров е по-важно от това какво ще получи сега за слугуването си на комунистите, руснаците и Маджо?

"Смях в залата! Бурни ръкопляскания! Всички стават прави! На трибуната застава др. Станишев!" Видно е, че до 100 млн. са достатъчни за социалните плащания. Останалото е "благодарност" към бизнеса от "приятелските кръгове" на БСП, ДПС и "подМАСечните" плащания към Сидеров... Между другото, къде е това лице бе? Да не би да се издирва с европейска заповед, та се покри като бурен при суша? Или Доган си го прибра за "да си го смаже и презареди" за следващата стрелба?

Другари и другарки, от другаря ви Чобанов разбираме, че ЕК нямада дава пари на българските комунсити и режима на Орешарски. Необходимо е веднага да се даде отпор на ревизионистите, реваншистите, реакционерите и империалисстите от ЕК и то в сърцето й в Брюксел. Да се командироват там за протест пред ЕК - мегафон, червено знаме, портрети на Станишев и Орешарски, едн пенсионерски клуб и народния трибун, другаря Шамар. Само неговите комуникативни умения могат да накарат ЕК да промени това си отношение към младата и неукрепнала комунистическа власт на червена България.

Малко им е на страните -членки, че ги унизяваха насред София с принудитени посещения на Мишо Шамара, а сега им го пратете и в Брюксел.

Хубаво е, че във форума има хора,които гледат с хумористична нотка на случващото се в България, все пак трябва да сме оптимисти.Въпреки,че на мен направо ми иде да крещя от възмущение заради действията на това проклето правителство.

И затова ли проявяваш некромански наклонности и обругаваш паметта на покойници.

ТОЯ ЧОБАК НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ НАРУШАВА ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТА.ДА Е КАЗЪЛ ПЕРО ПО ПЕРО КУДЕ ЩЕ ОТИДАТ ПАРИТЕ?ИЛИ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ КАК ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕ!

Бъдете снизходителни!Влезте му в положението на човека-не са му наредили още!Откъде да знае как ще бъдат откраднати парите?

Докато не разберем, че хората, които ни управляват трябва най-важно да са с ВИСОК МОРАЛ страната ни няма да се оправи.Управниците ни може да са много начетени, умни и талантливи, но щом нямат МОРАЛ не очаквайте от тях добри дела, а кражби и далавери, които ще прекриват с акъл и много приказки без смисъл, каквото и правят досегашните управляващи.

Морала на управляващите е копие на морала на гласоподавателите. Протестиращите са част от тях и ако някой иска ВИСОК МОРАЛ да работи в тази насока и върху себе си, а не да ЛЕНТЯЙСТВА СЛЕД РАБОТА ПРЕД ИНСТИТУЦИИТЕ! Морала се създава от ранна детска възраст и децата дето мъкните по протестите ще получат НИСЪК МОРАЛ защото само с омраза не става, като се крещи оставка, мафия и червени боклуци! Трябва ясно разграничаване на ДОБРО И ЗЛО. А при вас протестиращите ДОБРОТО отсъства. Преобладава КИЧЪТ, АЛКОХОЛЪТ и дрогата в късните часове плюс КАМЪНИ!

...и според теб какво да си стоим и да бездействаме????!!!!! Егати глупака

Аз съм този който протестирам за ВИСОК МОРАЛ и съдя за този морал по действията на хората. Я ми посочи какво обеща това правителство, а какво върши - къде са му експертите, къде са му реформите за съживяване на икономиката, защо плоския данък остана - да ти изброявам ли още неморални действия? ЗАТОВА СА ПРОТЕСТИТЕ, не мразя никой, но не искам повече да ме лъжат неморални хора.

А вие колко човека с висок морал познавате? Около вас? Последните 20 трудни години убиха морала у повечето българи... ако го е имало ... гадост!

Най-добре е, преди танковете да дойдат, българските комунисти да отидат при децата си и парите си на Запад, преди дълбоката декомунизиция и лустрация които предстоят.

не разбирам - , българските комунисти да отидат при децата си и парите си на Запад . Значи ли това,че всички протести в чужбина против правителството, комунистите си ги организират за себе си?????

Не, не означава това. За да отиват там и за дапбъдат там децата им, комунистите бяха принудени да прогонят и пуснат на Запад и нормални хора.

Ами, не значи. Не е логично.

Щом и това пъпчиво създание на природата е главния "економист" на новата "Триегъзицата" - Боже пази България!!! Казвах Ви аз - с "мирните" протести тези изроди само ще се подигравт - скрити зад полцейските щитове.

Мирните протести , те си ги измислиха, тактически. Приказките за соросоидите са за балъците - протестът беше смазан отвътре с чудесната помощ на разните НПО-та, чиито интерес тук съвпадна с този на хунтата, това е защото и едните и другите са продажници и имат интерес от слаба България.

Чобанов просто повтаря вече известното: 4% за социална дейност и дребният остатък от 96% Румен Овчаров ще реши!

Вижам, че всички противници на правителството са много вещи по въпроса как трябва да се откраднат парите от заема. Сигурен съм, че когато отново дойдат на власт, ще изнамерят по-фин начин за кражби от заемите: от еврофондове, програми, покачване цените на електроенергията и т. н., различни нови такси, ограничаване на всички социални разходи, особено за "гнусните безработни и пенсионери", лобиране на чужди фирми и разпродаване на неразграбеното от България, и разбира се, от данъците, които "неинтелигентниият българин" не може да укрива.

А виждаш ли добре написнато което коментираме, защото другаря ти Чобанов каззва, че ЕК няма да плаща?

Незам, ама от както се помня БСП открадна на няколко пъти парите на българите , а по-късно и парите от еврофондовете та им ги спряха. ПОМНИШ ЛИ?

Всъщност най-големия риск е оставането на това престъпно правителство на власт. Правителство на политическите чистки, правителство на некомпетентните назначения, правителство дето не може да си събере приходите, правителство, което не се вслупва в гласа на хората. ББ бил диктарор! Какъв диктатор, бе? Той си подаде оставката на третия ден от протестите. и тук като чета писанията на някои комундета че още ГЕРБ им е пронблем се чудя да се смея ли да плача ли. Ало, коневръза! Она с Червените ескадрони. с черсвените бащини будьоновки. ББ не е на власт от 6 месеца. искахте да си ходи - отиде си. Сега е ваш ред да изпълните това дето обещавахте - 900 млн допълнителнио приходи, които ГЕРБ бил "скрил". 1 млрд и 400 млн от контрабандата да съберете диопълнително. нали това обещавахте. а БСП не може да съжере даже приходите дето ББ ги е заложил. "занижените" според самите тях приходи. Лайнари! сега най-големият риск е ЕС да ни спре парите И това ще се случи - отвсякъде постъпват сигнали за това. Просто ЕС няма да дава пари за да с еизпълнява програмата на руско-съветската енергийна мафия в България. Това на всики трябв ада им стане ясно. Колкото по-скоро, толкова по-добре. А като начало РП категорично трябв ада наложи вето на тези разбойнически корекции. Пък да видим тогава кой с кого е в коалиция.

Оказа се, че България е пълна с дебили и предатели, които за няколко кюфтета са готови да участват в съсипването на държавата от червено-башибозушката орда! Нали виждаш колко са активни в слагането на минусчета няколкото червени посерковци, които се изявяват в дир-а - това са просто едни двукраки предци на маймуните, лишени от достойнство.

Dimi

ББ си подаде оставката, защото това беше единствения начин да има някакъв шанс да спечели изборите. Само, че нещо машинациите му не успяха и остана в опозиция. Единствения плюс на ситуацията в момента е че ГЕРБ не са във властта и тяхното пагубно управление свърши. Но за съжаление там са БСП/ДПС...

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КЪДЕ СА ВСИЧКИ ДОЛНИ КОМУНДЕТА И ДПЕСАРИ И АТАКИСТИ КОИТО ПРОТЕСТИРАХА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ЗА ТОКА. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТЕ ЗА 5% НАМАЛЕНА ЦЕНА НА ТОКА ЛИ ПРОТЕСТИРАХА ИЛИ ВИКАХА ЧЕ ИСКАТ БОРБА С МОНОПОЛИТЕ И РЕФОРМИ В ЕНЕРГЕТИКАТА? КЪДЕ СТЕ СЕГА БЕ Я КАЖЕТЕ??? ЗАВРЛИ СТЕ СИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА И ЛИЖЕТЕ НА ОРЕХА ГЪЗА АМА ЕФЕКТ - НИКАКЪВ ВЕЧЕ ТРЕТИ МЕСЕЦ!!! КЪДЕ СА ИДЕАЛИТЕ ВИ КЪДЕ СА ЦЕННОСТИТЕ ВИ КАКВО СТАНА?

Чакат да потекат реки от мед и масло от Позитано и да ги събират със сърп и чук в червените знамена.

Да си вземат и шпайкове, че като се ливнат ония ми ти реки, бая работа на ортопедистите в Пирогов ще се отвори. А като вземе предвид и напредналата им възраст....сакатлъци големи може да станат

Какви 5 % намаление цената на тока - това през носа ще ни излезе, 200 човека са съкратени в ТЕЦ Бобов дол , по толкова се очаква във всякка от мините само в Югозапад, в АЕЦ вече са загуба?!? при все , че не отделят адекватни средства за безопасност и ремонти. Само износителите на ток грейнаха - и всички те са от обръчите на партията -майка и ислямското присъдружие..

Няма да могат да бъдат разплатени пари по еврофондовете, за които ЕК е поела ангажимент, но вече ни предупреди, че няма да плати. Значи вече се започна със спирането на фондове... Орешераски има опит в това, като заеме ръводна длъжност, се спират фондове... защо ли?

Винаги има и по-лошо от лошото. Мислехме, че при Борисов е лошо, но се оказа, че може и по-лошо при режима на Орешарски. При този комунистически режим европейските пари ще се взимат от нашите джобове с увеличение на дълга и ще се дават на червения бизнес, защото ЕК няма да дава пари на българските комунисти.

Pesh0

а министерството на финансите , защо не коментира факта , че ако сега нямат 40 000 000 за социално слабите, Няма как да имат след няколко години 1 500 000 000 за връщане на кредита .

Пари има само за комунисти и слугите им, но не и за социално слаби. Вдигнаха се заплатите на областните и на консултативните съвети на червените велможи. Партиите се тъпчат с пари. Социално слабите - червената социална лъжа ги яла.

Вето върху бюджета ще затрудни социалните плащания към олигархията!

Все по-често се говори за ликвидна криза. И другаря Чобанов споменава за такава. Тук изниква един въпрос. Какво прави режима на Орешарски, за да вкара пари в хазната и да избегне тази криза? Прави ли нещо друго, освен дълг и празни приказки за пенсионери бузлоджанци и Шамари?

Най-големият риск ако няма вето е открадването на 1 милиард от бандитите на БСП и ДПС.

Другаря Чобанов съобщава, че ЕК - няма да плаща и е предупредила за това. Честито на всички, които искат шанс за този режим и контрапротестират!

Защо комунистите треперят от това вето и са се инсталирали по всички медии да подменят истината? Някъде другаде е причината , а не там където другаря Чобанов иска да ни прати. Нима той признава, че не може до управлява така парите ни, нашите пари, та да има за хората с увреждания? Нима за партии и милиционери може да има , а за друго да няма. Подменят иситинат пак, комунистите. Те винаги това са правили - подменят истината и преразпределят към своите.

За пореден път се затвърждава убеждението, че комунист и човек, вярващ в комунистическата идеология може да е единствено психично болен.

В голяма грешка си друже-не обиждай моля психично болните хора.Комунистите са хора без душа, без сърце и без МОРАЛ- УРОДЛИВИ И ГНУСНИ- те не са достойни да се наричат ХОРА.

Прав сте, друже. Необходимо уточнение - Не всички психично болни са комунисти. Но всички комунета са.

У ..В ....О .......Л ..........Н .............Е ................Н ...................И сте всичките, 'избранници' 'наши' !

Хора, дайте му на Борисов да управлява и да приключваме вече...с България! - отраз, да се не мъчим повече! Аман!

Това е кошмар!

Аман - браво личи си че ползваш турски сарказъм! ЯВНО СИ ОГРАНИЧЕН ДОСТА ЧЕ ВИЖДАШ САМО БСП ИЛИ ГЕРП!

ааах, не ми се коментира повече ... безобразията продължават, лицимерието и наглостта минават всякакви граници, а ние още спорим какъв бил Борисов и какво паправили ГЕРБ. Ами живейте си с миналото и чакайне БСП да ви оправи. Поне за две минути можете ли да спрете да мислите за Б.Б и да прогледнете какво се случва или съдбата на ГЕРБ ви интересува повече от вашата собствена??

Браво !

НЕ - НЕ МОЖЕМ , още не са заздравели раните ни от управлението на ГЕРБ!!!!

Сега нали лочите с пълно гърло. Краденото е мехлем на рана.

А имаме ли алтернатива Стела ? Има ли нещо чисто, ново, неопетнео, безкористно, родено в любов и достойно за уважение и следване ? НЯМА ЗАСЕГА ! Иначе аз съм тук, за да се забавлявам и изследвам до какво ниво ще достигне българската простотия, злоба, омраза и долнопробно поведение . В този сайт се опитаха да насилят жена ми и се подиграха с паметта на майка ми от едно негодяйче чийто IP лесно ще открия , но няма да се занимая с него,защото е под достойнството ми. И ти очакваш може би от тая паплач платени или зависими сребролюбци да свършат нещо позитивно и нещо за обществото.

това че нямало алтернатива, е много изгодно оправдание, за тези които не искат да правят нищо а само да критикуват останалите. ... "ако искаш нещо намираш начин, не си търсиш извинение" Във форума пишат всякакви, всевъзможни простотии - защото такъв ни е манталитета, но да се забавляваш от това, на мен ми се струва цинично, защото няма нищо забавно в цялата тази история. ЗА АЛТЕРНАТИВАТА - дълеч съм от мисълта, че някакво следващо управление, под каквато и да е форма ще ни реши проблемите с магическа пръчка, но да се връщаме към старите познайници, които се завърнаха още по нагли и безкруполни, граничи с БЕЗУМИЕ. Всеки трябва сам да проучи и да реши за кой ще гласува, и когато обещанията на избраниците им, не се изпълняват, трябва да своевреммено да се покаже че това НЕ СЕ ПРИЕМА. Българина е свикнал да го лъжат, а той да си трае. Никой не ни е виновен. Няма кой да ни спаси, каквото сме си докарали, сами ще трябва да оправим.

Ако за толкова години управление ,бяхте направили нормален ,спокоен и състоятелен живота на хората.Това можеше да стане ,ако се инвестираха пари в икономиката-заводи,фабрики,ако хората имаха работа,получаваха по 1500 или2000 евро заплати. Имаше радикални промени в образование и здравеопазване. Ако не бяхте създали енергийната мафия,която източва парите от държавата. Ако не бяхте създали монополите,олигарсите и всичко негативно в БГ и накратко вие сте виновни за пагубния живот на българските граждани, питам се сега какъв повод щяхте да намерите, за да теглите кредит и да продължавате да тласкате обществото и държавата в пропастта.Закони,политики ,всичко, което създавате го правите само и само да защитавате интересите си. Дори радикални промени за интегриране на ромите неискате да направите. Защо ли?.. Ви е си знаете.Ама и ние се досещаме. И там много пари откраднахте.. Ама нищо. До ден днешен не ги цивилизовахте. Ние българите ще ги издържаме,таква е вашата политика.За мен управляващите в момента са всичко друго ,но не и БЪЛГАРИ. Те водят политика на геноцид срещу собственият си народ. Оставка и гонене до дупка. Иначе никога няма да бъдем европейци на практика ,а само на хартия.

на тях ли говориш?амо то, ако беше така ,то нямаше да са те...

Нека гръцкият сценарий започне сега.

ПЪРВИЯ ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ КОЙТО САМ ОТКРИ 8 СЛАБИ МЕСТА В БЮДЖЕТА СИ И СЕ ПОХВАЛИ С ТЯХ

Нещо губите връзката с главния мозък в злобата си и неистовото желание да плюете. Бюджета не е правен от Чобанов, а от Дянкофф, приет е от ГЕРБ, а не от БСП!!!

Пародия

ТЕЗИ 8 НЕЩА ПИЧ СА АКТУАЛИЗАЦИИ НА ЧОБАНА - ТЪЙ ЧЕ ТИ СИ ЗАГУБИЛ ПО СКОРО ВРЪЗКА С ПАРТИЯТА. ХАЙДЕ СЕГА ПРОДЪЛЖАВАЙ НАТАТЪК. ТОВА ВЕЧЕ Е БЮДЖЕТ НА БСП И Е ПРИЕТ ОТ БСП И ДПС.

НАЙ-ГОЛЕМИЯ РИСК Е ЧЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ПАРИТЕ ЗА ПАМПЕРСИ. И КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД НДК ЩЕ ОМАЖАТ ПЛОЧКИТЕ.

А за теб аз ще подсигуря , щото вече така си омазал нета и форума, че вонята ти повече не се трае.

Ех от кога чаках някой червен загубеняк да ми драсне тъпо коментарче. Много се бавите бе

Мръсен долен комунист ,не ти ли казах да изчезваш ,баща ти те вика еее

Така написано че нищо не се разбира.Тези 8 точки ще моболизират социално слабите да подкрепят контрапротеста.Да но никой не казва как ще бъдат върнати тези пари.Бизнеса е съсипан,Както се очаква зимата да навлзем в рецесия хептен няма от къде да се върнат тези кредити.Кой стои зад този сценарий?Само едно е сигурно че това правителство за кратко ще спечели толкова много, че да има българина да плаща вечно.Не само президента трябва да наложи вето но и народа трябва да се противопостави на тази толкова прозрачна кражба и заробване на българина.Господ да пази България и всички българи.

Скоро ще се появи "статегически инвеститор" за Белене. Ще има и нов заем от Русия или частна банка, за да се строи АЕЦ-а. Само стойте и гледайте!

всички тези които пищят с/у заема са взимали и още имат заеми да връщат. Някой даже не ги връщат полакомили се да вземат хиляди без да си правят сметка как ще връщат. А сега мислят "държавнически" че и знаят от къде да се вземат парите.

Когато аз взимам заем си правя сметката, дали и на какви вноски ще мога да го върна. Освен това си правя сметката по какъв начин ще вложа парите от заема, така че да изляза на печалба. Когато държавата взима заем, нещата са съвсем различни. Най-малкото защото така наречената държава ще прехвърли проблема с плащанията върху народа.

popov

Тоя е безбожник ама може и да помогне ако му прочета нещо против уроки.