Чобанов: Край с практиката ”за всички по-малко”

Комисиите по бюджет и финанси и по икономическа политика и туризъм приеха на първо четене законопроекта за държавен бюджет за 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Чобанов: Край с практиката ”за всички по-малко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички по- малко е било преди много години; отдавна е на мода- всичко е за нас, а ако нещо падне- ваше е!

Референдум за скопяване на такива като този урод Бисеров!

... ние сме на принципа НА НАС ПО МНОГО, допълни Чобанов

Опротивялски и цялата другарска МАФИЯ - ДОЛУ!

"Чобанов: Край с практиката за всички по-малко" А край на Чобанов как звучи!

Нямало да се отрази на ДПС!Умирисници!

Чобанов като те гледам така си сделан с брадвата, че си само да управляваш икономиката на държавата...

ЧАО ДПС !!! ЧАО БСП !!! ЧАО СТАНИШЕВ !!!

СИГУРЕН ЛИ СИ? 2 МИЛИОНА ПОДКРЕПЯТ И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИЗКАРА МАНДАТА. ВИЕ ЕДНА ШЕПА НЕ МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ДАЖЕ И СТУДЕНТИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА МАЛКО, А ПОВЕЧЕТО СТУДЕНТИ СА ПРОТИВ.

Какво му подкрепят на правителството ? Скоро ще видим колко го подкрепят !

По отношение на фиска сме отличници!В превод означава само едно.Г-н Дянков номер 2 е на ход!С 500млн. за регионите не може да направите само кафе на кмета и секретарката му.Това са пари за един квартал в средно голям европейски град.Мизерия и лъжи!Къде са големите заплати пенсии работни места износа!Смешници!Станахме град -държава и в село да се превърнем пак същото!Мизерия!

Глава от мафията падна, сега ще се разнищят всички глави ! Дай Боже да се отървем завинаги и България да цъфне и върже един нормален и щастлив живот !

ОХ МИЛИЧКИТЕ, НАДЯВАЙТЕ СЕ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ! КОЛКО СТЕ ГЛУПАВИ И НАИВНИ. ТА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК СА СЪЩИТЕ - КОМУНИСТИ И СДС. ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА. КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ Е СЪЩОТО.

Чобанов, времето за политическо празнословие изтече. Време е за оставки, брат. Бисеров вече си плю на петите, а теб като те гледам какъв баламурник си ще потънеш заедно с кораба.

Всяка дума от правителството за нас вече е лъжа и измама ! Всеки говореше, че мафията е на власт и това се потвърди ! Разграбиха България ! Унищожиха България ! Крадат , като за последно ! Крайййййййййййййййййййййййй

Пореден популизъм. Поредното стимулиране хората да не работят официално, да не се внасят осигуровки, защото правителството ще им осигури доход макар и малък. Не може човек работил повече от 40 години, на който са удържали редовно осигуровки и данъци и сега ще пие една студена вода, защото пенсията му заедно с вдошишки е 265 лева, а човек с пенсия 251 лв. ще получи 301 лев. Не е морално, не е възпитателно и въоще не е нормално това решение.

Това правителство е като дублиращ отбор.Тренра, играе,но на резултата не влияе.Даже става по зле.Ама дай да си траем,че колкото отмъкнем,кяр ни е.

8901

От сега нататък всичко за вас, а останалото за нас.Нали така да те разбираме другарю Чобан Бузанков?

pobelial

все пак ще има нещо на нас при бойче всичко беше за вас

Ако голия банан го имаш за нещо,хала да ти е.

8901

А бе пръцко,ти още ли си тука?

Крайно време е и данчо ментата в панделата ... Айде !

Щом гърбавите седесунгери плюят толкова,значи министърът е прав!

Прав е министъра! Бисеров взе милионите! Сергей и той Доган и той... Прав е

Я кажи сега Бойко колко взе?

виж от кога, от кого и как са разпределени икономическите райони на страната, какво е развитието на икономиката във всеки един от тях и тогава говори твойте врели некипели!

Край на практиката "за всички по малко". Затова в новия бюджет сме заложили за тютюнопроизводителите много, за сметка на животновъдите, които ни се чини, че симпатизират на Борисов :)))

Мхм, страхотен риск е, ако недай си Боже (пу-пу), БСП падне от власт. Отидоха им Бентлитата на червените внучета, а толкова са слушали горките!

Чобанина теглил 50 000 кредит и ся ко да прай ,слуша като дресирано куче всеки От къде го изкараха този примат ? Говори заучени фрази

КУРнелия Нинова му е шеф е...

Браво, по озлоблението на милицонерите се познава, че е на прав път ! Най-после нещо смислено в икономически план ! А за хейтърите каквото и да се направи - няма да спрат да злобеят ! Радостното е, че нищо не зависи от шушляците, които обвиняват другите (най-много комунистите) са своите провали в живота !

Добре, че си ти да ги похвалиш...

Какво каза за Бисеров? Колко милиона открадна? Серго и Бисеров приятелчета бяха? Серго и той ли е гепил?

от общата паничка и не даваш на никого, за това се спускаш не само да лаеш, но и да хапеш! Хайде чиба и трай там!

Започва практиката "за нас всичко, за вас нищо". Да ви е честито!

сте виновни пред народа за всички причинени му злини. Започнахте с "нестандартното мислене" по времето на Т. Живков и създадохте СДС оглавяваното от Ж. Желев, доктор по марксистко-ленинска философия и приближен на Л. Живкова. Вие чрез Луканов, Джуров, П. Младенов и ръководството на ДС направихте вътрешно партиен и държавен преврат. На вашите кадри тежи съдбата на хората от унищоженото ни разузнаване и контраразузнаване. Вие създадохте ДПС. Под крилато ви се пръкнаха Костов и сие, все ваши кадри и близки на ваши ръководни кадри. Скрито вашата намеса се нарои и трансформира ешалоните ви в многобройни партийни формации и движения. По време на вашите управления на всички нива се унищожи земеделието и индустрията. Разпродадохте държавата на "стратегически инвеститори" и ни заробихте за години напред с непосилни договори. Унищожихте армията. Оправдавате се с искания на ЕС а в същност прикривате алчната и безскрупулната си същност. Нямате никаква промяна, защото във всяка партийна формация, във всяка държавна институция и във всяка неправителствена формация стоят вашите хора. Дори тези, които подклаждат протестите са ваши кадри и чрез тях търсите постигането си на по-далечни цели и лични амбиции. Унищожихте държавността, направихте живота на хората непоносим, ограбихте всички ни, превърнахте регионите в пустеещи зони и насочихте всичко към големите центрове. Прогонихте младите и наместо тях на наш гръб и натресохте цялата измет от другите страни. Да продължавам ли още? Списъкът е безкраен както страданието на този народ и вашето лицемерие и алчност. Сега ни хвърляте прах в очите и ни залъгвате с приказки, а в действителност нарушавате законноста и прикрито продължавате със старите си практики. Вместо народа продължавате да обслужвате финансовите интереси на създадените от вас и с вашето съгласие финансови групровки и кръгове. Уж работите за европейското развитие на страната, а послушно изпълнявате нарежданита на чужди правителства. ДО КОГА?!

Че то това не ви ли е ясно? Ако има за всички по-малко за нас какво ще остане. Ами за коалиционните партньори?

Денят в който Орешарски ще емигрира и на Вас ще се падне честа да кажете на пенсионерите, както Бойко Борисов миналата година: "НЯМА ПАРИ ЗА КОЛЕДНИ ДОБАВКИ!". Четири сакрални думи, които БОРИСОВ повтаряше до втръсване, от юли 2009 година до февруари, тази година.

Ами да не за всички по малко! За Доган най-много, Сергей да не забравиш и Волен също! Аделкайте си тримцата! Ти не си комунист ти си консомолец бе министре! Виж си алаброса ала Марозов.

Да, вече няма да има "за всички по малко", а ще има "само за нашите, по много" - това е "концептуалната" промяна в бюджета.

Тоя с мазната коса и смрадливата уста, колко са го джобили за пари в училище и колко бой е изял ...... Моя съвет пък към него е да земе да се постриже малко и да се къпе по-често..........иначе ОСТАВКА!

АМИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ Е МОДЕРНО ДА СЕ СЛАГА ГЕЛ НА КОСАТА, НЕ СИ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛ МЛАДЕЖИТЕ С МАЗНИ КОСИ! АМА ЧЕ СИ ГЛУПАВ. ДОКОЛКОТО ЗА ЧИСТОТА, ТОЙ Е ИМАНЯК НА ЧИСТОТА.

А за костюмчето какво ще кажеш и тя ли с гел. Купите им по един сапун.

Само преди година в качеството си на опозиционен депутат самият Орешарски се обяви против въвеждането на налога с аргумента, че той ще нанесе повече вреди на икономиката, отколкото ползи за бюджета. Тогава Орешарски обясни, че когато една страна разполага с незначителен по обем спестявания, тяхното облагане ще затормози допълнително този процес, а по-малкото спестявания са равнозначни на по-малко инвестиции и растеж. Лицемери, нагаждаби ,дърти ..........лъжци.

Оказа се, че Чобанов не е толкова прост колкото изглежда. Той е много по-прост.

КОЛКО СИ ПРОСТ. ТОЙ Е ДОБЪР ФИНАНСИСТ, А НЕ ПРОСТ КАТО ДЯНКОВ КОЙТО НЕ ГО ИСКАТ НИКЪДЕ И НЕЗАБРАВЯЙ ЧЕ ДЯНКОВ ПРЕДЛОЖИ ПОСТНА ПИЦА! МАЙ ТИ СИ ПРОСТ И НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФИНАНСИ.

И как разбрахте, че е добър финансист? Или Лешников Ви го каза? При Дянков пицата беше постна, а сега няма и пица. Въпреки това ще изплащаме като за "мешана скара".

ЧобанOFFFFF, да те еВа У оФФФчара! ОСТАВКА бе БОКЛУЦИЙЙЙ!!!!!

Искам конкурентно и иновативно да изнасям суровини. Най вече зърно и говеда по изборни списъци.

И ... изведнъж дълга стана от 14,5-15 милярда на 18. Разбира се ще има всичко за всички и вие ще сте най-великите, нищо че преди да си тръгнете може ви наредят пред наказателния взвод, все пак това са 4 милярда заем за около година управление.

В социалната сфера ще се подкрепи бизнеса.... Боже, Боже!!!!

Ей браво! Знаех си, че ще се оправим. Не винаги тези, които изглеждат като Чобанов са непременно глупави и послушни.

Той, обаче, си е точно такъв, какъвто изглежда, гладиаторе. Или му вярваш, че сега практиката ще е "на всички- по МНОГО" ?!

В ГРЕШНА ПОСОКА СИ. ТОЙ КАЗВА ТОВА КОЕТО Е ИСТИНА, А НЕ КАТО ДЯНКОВ. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?

А, бате ако не даваш няма да гласуваме за ВАС. Шъ даваш, може по малко, но редовно.

Да го разбираме само на НАШИТЕ и то ПО МНОГО!!

Ама това виц ли е за "отличниците" или наистина управляващите ни мислят за балъци или народа ни е много прост за да го повярва? ОСТАВКА чобане, готов си "оператор-овчар" на стадо!

С тези параметри сме отличници по отношение на фискалната политика." тъй рече Румен Гечев-така говореше и при Виденов!

Край с практиката за всички по-малко. Вече започваме за всички по нищо, народът е държелив и няма да пукне.

Нищо но от сърце. Какво се заяждате?

Ти си гледай патеричките, да рехабилитираш убавите крачета. А виж с акъла ти е ясно положението- като с останалия "елит".

па ОТЛИЧНИЦИТЕ........

Ей голяма сте работа с какво се хвалите Чобанов с намаляваме на данъка по лихвите от 10% на 8%.Ще се видим в пари с вас!!! За всички по малко и ти като Дянков постна постна ама пица!!

В тази тема само гербери сте се събрали и аз не мога да ви трая! Отивам да купувам портокали за Бисеров! ;)

Вземи ми моля те и един натурален сок.

май е отишъл да си набере сам от дървото....

Айде всеки да си заплаща осигуровките и да си получава пенсиите след 55 год. И не на плоския данък.

Ако това го направят ще видиш как всички ще се осигуряват на реалните си пари и ще има 100 пъти повече пари в хазната. Щото ще има смисъл за хората. Сега що да се осигурявам на висока заплата като до пенсия няма да изкарам а като ида на лекър си плащам така или иначе.

Няма вече за всички по малко. Ще има по много, но само за "нашите" хора.

- Ша има ли пари за болниците? - Ко? Нье!

Ша има. ББ и Дянков щяли да върнат от личните си спестявания онзи 1.5 милиарда от нашите вноски за здраве, дето никой не разбра за какво ги прахосаха.

Ало, номера от 1 до 9 - Парите от здравната каса са изместени от една сметка в друга, само трябва да се изтеглят от там, но правителството плаща от тях социалните "придобивки" са мангалите! Пита сегашните управляващи къде са тези пари и какво правят с тях, ясно?

Доган ако те чуе, че си раздавал на всички - дупе да ти е яко..!!

правилно на всички - СРЕДЕН ПРЪСТ!:))) /кой ви кара да гласувате за нас!/