22-годишен излезе от кома след 370 дни

22-годишният футболист Дарин Тодоров излезе от будна кома след 370 дни и вече може да говори.

Обратно в новината

Коментари - 22-годишен излезе от кома след 370 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Бога! Гледах репортаж за момчето преди време.....потресе ме....майка му говореше, че само футболната топка разпознавал и като я докосвал от очите му потичали сълзи. До атеистите - ако няма Бог и живот след смъртта, то всички отиваме в нищото, нищо не губим и няма значение как сме живяли. Ако има обаче Бог, Който ни е създал и има живот след смъртта - вие губите. Нарушавате първата Негова заповед. Как е точно - ще разберем всички един ден. Глупаво е да коментираш нещо, от което нямаш дори обща представа. И не ми говорете за материята - познавам я на молекулярно ниво.

Hе само мен, ти очудваш мнозина! Pазбирам, че си нещо от рода на "....ист" но ето ти един безплатен съвет. Kато "полетиш" към нищото а може и п р е д и това-помоли се а к о има бог да те послуша!!! Yспехи и бъди здрав!

Слава на Бога!

Добре дошъл,Дари!!!Бог те е обичал,момче!Бог те е обичал!Да са живи и здрави лекарите,които са ти помагали през всички тези дни!Прекланям се и пред търпението,любовта и изживяваната всяка секунда болка от тази твоя майчица! Сега просто Живей,Дари,ЖИВЕЙ!

Dо орлио, а ти как виждаш човека само като парче месо и животински дух ли, като животинче де! A къде тогава му е душата? BRAVO на майката! DA, господ й е върнал детето. Bярвала е, молила се е! A небето слуша молитвите на майките.Tе в и н а г и се молят за доброто на своите деца!!!Tвоята майка и тя се моли за теб, питай я!!!A лекарите са с а м о донякъде-останалото е божия работа!

Душа няма. Ние сме парчета месо получили се след някаква химичеса случайност. Живота няма смисъл, няма цел, няма големи тайно. Ние сме парчета месо, които ядат, дефекират и се размножават. Между нас и вирусите или жабите няма никаква разлика. Просвети се и не бъди наивен.

това е божие чудо,да е живо и здраво момчето ..

Няма господ. Престани да развяваш глупостта си пред всички. Защо трябва да споменаваш господ. Нали знаеш, че не всички вярват и с подобно натрапване ги атакуваш. Обижда ме подобно държание. Защо сте толкова нетолерантни? Това ли значи да си вярващ, да потъпкващ чуждите мнения?

Слава на Бога! Не само че има Господ, ами ако не се покаеш ще видиш тоя дето те е подмамил да говориш така. И Не богохулствай!

НАЙ -ПОСЛЕ ЕДНА ДОБРА НОВИНА !!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО И ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ СИ .

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДАРИ! ДА СЕ РАДВАШ НА МНГО ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ДА БЪДЕШ МНОГО ОБИЧАН И ДА ОБИЧАШ!

Бъди жив и здрав,пич! Стискам ти палци!

БОГ Е ЛЮБОВ! НЯМА ПО-СИЛНА ЛЮБОВ ОТ ТАЗИ НА МАЙКАТА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ВЯРВАЙТЕ В ЛЮБОВТА СИ!

Аллах акбар! Аллах е велик! Господ е един, то се знае. И лекарите, благодарение на тях и на Аллах и момчето е добре - това е най-важното!

Не намесвай книжни герои в съвременната медицина ! Да е живо и здраво момчето и да се върне на терена възможно най скоро !

Слава на Господа! Не намесвай тук алах, защото има само един жив Бог!

Браво! Имало си е дни момчето. Пожелавам му да се оправя бързо и без последствия и умната по-нататък в живота.

Една хубава новина ! Браво на лекарите и на момчето!Бъди дълги години жив и здрав !

Страхотна новина!!!!! И аз вярвах, че баща ми ще има такъв късмет

Подобни новини връщат надеждата у много хора. Радвам се за момчето и близките му!

Чудесна новина! :))))

Слава на Исус Христос, Господ, нашият Бог ! Той е пътят и истината и животът. Слава на всички, които са помогнали, защото те го правят от добро сърце и защото Бог им е дал талантът да спасяват хора. Чудесна новина ! Нека момчето да прослави името Господне, да е жив и здрав !

Слава на Господа!

Дано се оправи напълно момчето,такива съобщения наистина са новини,от най-хубавите!

хубаво е ,готина новина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко необразован и наивен народ има в България.... не е истина!!! Простаците с изказвания от рода на "господ му е помогнал" да спрат да спамят глупости, моля. Или лекарите са му помогнали, или организма се е справил сам. ГОСПОД НЯМА НАИВНИЦИ

Хубава е новината.. бързо да се възстанови момчето... ПС: Орел, никакъв орел не си ти, а проскубана гарга

Никакъв ОРЕЛ не си ти, ти си един нещастен червей, жал ми е за самонадеяни "величия" като теб.

Нито ссамонадеян, нито се величая. Просто казвам ОБЕКТИВНАТА истина. Нека да ти бъде жал, докато аз водя пълноценен живот справяйки се уверено с проблемите и вярвайки единствено на себе си и близките ми. По ми е интересно как ще се справиш с непрестанния страх и неувереност, които съпровождат живота ти. Вярата, че "лошите" ще бъдат наказани от сврухестествено същество изразява не само игнориране на истината за реалния свят, но и страх от приемането ан реаслността. Неспособност да се справиш с живота такъв, какъвто е. Защо трябва да теърсиш подкрепа и одобрение от някакво митично всевиждащо същество? Нима вярата в самия теб не е достатъчна? Вярвай в собствените си възможности и се бори с живота. В противен случай издаваш своята несигурност и страх от пробллемите, които са неизменна част от него. Оправдавайки провалите си с "така е писано" и с "господ" ще те доведе до игнориране на истинските проблеми и все по-дълбоко затъване. Намери кураж в себе си, вярвай, че ще успееш, а не вярвай в детски приказки, наивнико.

Ей,невернико, не говори така,защото не знаеш какво ще ти дойде на главата. Моли се да не ти се налага да стигаш до молитви до Господ. И недей Богохули така! Като не вярваш, ОК, но не го прави!

Не видях никъде в коментарите някой да казва "хвала на науката, че го е спасила" или "хвала на лекарите, медицината и човекия органзиъм", нали така? Аз не набивам своите мислив главите ви и съм супер толерантен. Защо тогава вие го правите? Споменавате господ за щяло и нещяло? Кой е нетолерантен в случая? След като ме нападате с подобни коментари, че госдпод го бил излекувал аз съм свободен да казвам, каквото си искам. Ще признаеш ли грешката си или ще си останеш заблуден, вярващ слепец?

Хвала на Бога!Да бъде жив и здрав Дарин и на изживее пълноценно новият си живот!

Дано по-често четем такива новини, дано се оправи момчето и стане пълноцененн гражданин, успех и благодарности на лекарите върнали го към живота, без значение къде са те в България, Германия, Израел, и т.н

Бог да те благослови,Той вече го е направил Дарко,но да радваш много години мама и тате!Те ще се почувстват също отново живи,като теб!

ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ , Е ТОВА Е НОВИНА Е ТОВА Е ЧУДО !!!! БОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА СЛЕД КАТО Е ИЗЪРШЕЛ ЧУДО ,ЛЮБОВТА НА МАЙКАТА СЪЩО Е БЕЗКРАЙННО ГОЛЯМА ТОЙ Е УСЕШТАЛ , ЧЕ ТЯ ГО ЧАКА И СЕ НАДЯВА !

Да е живо и здраво момчето,дано се оправи на 100%!! След като се знае причината за катастрофата трябва да осъдят скапаната държава!! :)

Ееее, най после една добра новина сред морето от журналистически интриги и боклук! Да оздравява по-бързо и да са много щастливи всички около него!

Еиииии слава на тебе Боже, благословени да са и лекарите и родителите! Днес денят ми ще е хубав, прочетох нещо, което ме разплака от радост, здраве, разум и късмет за Дарко!!!

Много добре! Браво! Слава на Бога! Хвала на всички, които са се грижили за него и са вярвали в изцелението!

Здраве и късмет за напред, Дарко! :)

Господ си знае работата!!! Като прочетеш нещо такова си даваш сметка, колко нищожни сме всъщност и колко велико нещо е вярата!

и любовта!

Да вярата и любовта, не забравяйте животоспасяваща операция, зад нея стоят лекари

Определено това е новина заредена с голяма доза положителна емоция и си пожелавам искрено през годината да има повече такива новини в дир.бг >>здраве, професионални успехи, свеж хумор>> Успешна седмица на всички.

браво - живота е по-силен от всичко

чудо, да е жив и здрав и пак да играе за левски

ДА БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД И НА ГРИЖИТЕ НА ДОКТОРИТЕ И БЛИЗКИТЕ!!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО КЪСМЕТЛИЯ ДАРКО!! Радвма се за Дарко, радвам се и за положителните човешки писания на пишещите във форума!!Най-после да срещем човешки отношения!!Нека продължим да бъдем всички Човеци!!

Страхотна новина за начало на седмицата! Скорошно възстановяване!

ДАЛИ НЕ МОЖЕ ДА 'ЗАРАЗИ' И ДРУГИ В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ. ДА ИМ ПОДАДЕ РЪКА И ДА ИМ КАЖЕ: АЗ СЕ ВЪРНАХ, И ТИ МОЖЕШ! НЕКА СЕ РАЗКАЗВАТ ТЕЗИ НЕЩА НА МЛАДИТЕ ШОФЬОРИ, ЗАЩОТО ЖИВОТА Е ОТ ГОСПОД И ОТ МАЙКИТЕ, А СМЪРТТА И СТРАДАНИЕТО СА ОТ 'СМЕЛОСТТА' НА БЕЗХАБЕРИЕТО....

Пожелавам му много бързо възтановяване, да продължи да живее живота си нормално и да радва родителите си. Нека да има много фенове на терена! Успех! Бъди здрав!

има Бог но ние забравяме винаги, че е така, скорошно възстановяване....

Чудесна новина! Това е цяло чудо и невероятно оптимистично за близките на хора в кома. Дано има повече такива новини!

Това е истинско чудо. Би трябвало сега Бербатов да му прати малко пари.

Невероятна новина! И това ако не е Божие чудо... Бързо възстановяване и нови бъдещи успехи, Дарко! Да си жив и здрав!

Чудесна новина!Пожелавам на Дарко и семейството му много здраве и много щастие!

МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ ! Дано се оправиш по скоро. Това е една супер добра новина за начало на седмицата .

Много се радвам за момчето и за близките! Да Боже, повече щастливи майки! Оздравявай бързо Дарко!

Хубава новина!!!! Скорошно оздравяване на момчето!