Венелин Петков е новият директор на новините на bTV

Водещият Венелин Петков стана директор на "Новини, актуални предавания и спорт" на bTV, съобщиха от медията.

Обратно в новината

Коментари - Венелин Петков е новият директор на новините на bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Горан Благоев от Националния ефир са най-ерудираните и приятни млади, вече узряващи хора. Добре, че не са блондини. Но да се пазят от такива до тях като студени барбита.

МЛАД,ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН,НАЧЕТЕН,МНОГО УМЕН И.........МОЙ СЪГРАЖДАНИН.ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ И ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ.

Чудесно прекрасно но------------"МОЛЯ НАМАЛЕТЕ РЕКЛАМИТЕ и ТЕХНИЯ ЗВУК и ВРЕМЕТРАЕНЕ " човек забравя какво е гледал и докъде е стигнал. А иначе ЧЕСТИТО НА Г-Н В. ПЕТКОВ дано успее на новия пост и да се докаже и да задържи вниманието на зрителя. Т.Е. не само той а медията която ще ръководи...

Браво, симпатичен мислещ млад човек, с позиция! Филмът на БТВ Документите за Македония е много силен. Дано не му бъде запушвана устата! Защото нашите политици не стават. Никой от тях не извади едно убедително изречение за пред Европа и света по македонския въпрос, а онези зомбита заляха света с пропаганда, сега и за 30 млн ще правят филм за Самуил македонеца.

Рекламния (не)олигарх Гергов му се отблагодари за "отговора" на Росен Петров. А може и отдавна да е възникнала любовта и Росенчо да се е усетил и да е издърпал към Барека на време. Медийни етюди. :)

Така ще е като батко ви Гергов фалира и си разпродава тихомълком империята :).Ще видим къде ще отиде и шоуто на Слави понеже то си беше запазена марка на Гергов и тъпизмите на дългия кретаха с негова опека.

ционистка. Виж в нета кой е собственикът.

ГАНЬОлин Петков е логичният избор за директор на новините в тази анадолска ТВ.

ГНУС ме е от Венелин Петков! Явно за това е било неговото нахвърляне върху Росен Петров, трябвало е да си заслужи повишението и да "хване влака" след повсеместната смяна на начлници в Босфор ТВ. Харесвах го като журналист, но след тази негова ГНУСна постъпка, оправдана или не върху човека, довел го в телевизията ми падна в очите.

Само да не се самозабравя и най-важното да даде шанс на нови лица, стига вече стари муцуни...да се прочисти малко тая телевизия, сега е момента за промяна...времето ще покаже

Венелин Петков е почтено момче!

Гледай си анадолските сапунки по тази кенефна телевизия и не се обаждай ма!

При мен е малко/не малко/ професионална деформация....Аз разсъждавам така:От останалите просто нямат избор и никой не им е предложил/от друга телезизия/!Въжеиграчи просто!!!!!Моментът им ще настъпи,когато се изявят,докажат себе си и ще....отпътуват!!!!!В момента са манипулирани/всъщност те отдавна са манипулирани/ и не им е доставена възможност да се докажат..../хора подтискани и сега им е даден шанса да докажат себе си....Паживьом....увидем!!!!Това за мен са хората с комплекси и ще ги избият,ако повярват в себе си!!!!!

Гена Трайкова е по-добра от Венелин!

Що така бе БТВ. Всички се разбягаха от уж най-гледаната ви телевизия . Само един "специалист, укротителя на папагали " от Учиндол остана .

В.Петков е интелегентен човек. Но вече като директо на новините, ще го накарат да се ангажира повече с политиката и да взема ясно позицията, която превежда БТВ, да се слага на този или онзи и обратно-да ругае неудобните

медия-босфор т.в. Игнорирал съм ви от 1 година и във следващия си абонамент ще помоля да не плащам за: бтв-боффор т.в. нова-на тиквата телевизия европа също.

Евроатлантическия-кон: петърчо стоянов-така наречения президент на прехода-продажен човек който заедно с престъпника иван костов-мангъра-разкостиха Майка България... Рано или късни ще си получат заслуженото!!! Ако не на този свят,то в ада няма да има прошка...

Само това липсва, Трилатералната комисия на Ротшилд си има ТВ у нас чрез нейния лакей П.Стоянов. Вярно ли е?

Това е за награда, че го беше гнус от Росен Петров и Бареков. Хвала на такЪви гнусливци - далеч ще стигнат в кариерата като усъвършенстват професионалните си умения да целуват "политически правилните" задци.

абе палячо, наркоман нещастен, я отивай да държиш масата за 30 лева и парче пица

Забравихте изцепките на Бареков преди години, забравихти прякора му и близките му отношения с някои хора, наречени олигарси..... Човек не се променя, само мимикира.

Успех на човека изглежда интелигентен и трудолюбив за работата си

Р.Петров те предложи за заместник. А ти го оплю. Но сега ще ти стане трудно, защото Новините ще поискат и да се омърсиш с политика. Нещо от което упорито бягаш, защото това е незвъобразимо по-опасно от докуметалистиката, в която се криеше досега. Как нарече действията на Р.Петров - смрад ?? Да те видим теб сега ! Успех в "лайната" :))

Добре е , само наистина да има време и за хубавите си док. филми. Но и това назначение показва, че ,,пресоли манджата" с емоционалната глупост стил Миролюба - Операция Гнус.

Май ще е за добре! Харесвам излъчването му, професионализма и това, че не е от натегачите. Ето, че му дойде времето! Успех!

Абсолютен келеш!

Общо взето, през тръстиката ми е, кой ще е шеф на новините в глупавата бТВ. Това мога да кажа.

Dа му е честито,но ще съжaлявам като зрител,ако спре да прави документални филми.

Ралица е баси боклука, още си спомням репортажите за ромите и помията, с която четеше за България. Абсолютен боклук!

Сладур ! Сигурно спи с кукли...

Много се радвам за Венелин! Надявам се отново да върне доверието на хората като мен към БТВ, защото в момента тази телевизия е отхвърлена вкъщи.

Честито на Венелин Петков! Един от малкото мислещи телевизионни журналисти! Визия, изказ, чар! На добър час!!! Дано успеят да му намерят достоен заместник, иначе И във вечерните БиТиВи- то направо е загинало!!!!

Венелин или Пеевски..? Кой ще издържи повече?

Ами от нас зависи ... аз съм за Венелин ... а вие???

И не само с комунистическата, а и с мутро-милиционерската мафия ГЕРБ!

Супер! Това американско леке напълно подхожда на про-американската политика на телевизията!

И не на последно място от необходимите качества,които притежава,че не е завършил института за библиотекарки.

Pozdravi ot Norway ! Smelo napred VENELINE ! Sled Ralitca Vasileva (CNN) ti si edinstveniyat jurnalist ot High class. Pojelavam ti uspeh.

Заслужи си го с безличието си и сервилността си.

Много се радвам за него ...Честен , интелигентен , професионално подготвен в професията . Такива хора ни трябват на нас българите ....Желая му да има 3 деца и да е щастлив от това ,което прави !

И аз му се радвам, да е жив и здрав, да работи безпристрастно, да намери истинската любов и колкото деца даде Господ!!!

Да намерят подходящаслужба и за Гена Трайкова. Вече тази двойка водещи е поомръзнала на зрителите. Колкото и да са добри настоящите водещи, нови лица след определно време трябва да се появяват. А и за самите водещи е шанс за развитие и реализация на по-високо ниво, макар и зад кадър!

Честито на ГЕРБ и Бойко Борисов!

Какъв ГЕРБ беееее! Я стига сте плашили хората с тия призраци!!! Венелин няма нищо общо с ГЕРБ! Достатъчно е интелигентен, за да НЕ се захване с кауза пердута!

Няма абсолютно никакво значение, кой на какъв шефски пост е в БТВ. Телевизията е собственост на Тед Търнър и винаги ще си остане проводник на американската политика в България.

Кой е собственика? Ти си изостанал яко с информацията!

свърши и тогава ще даваме оценка. С нападките срещу Росен Петров се изложи, но има време ще го разберем какъв е...

Служи , а не слугинствай! Не ходи приведен! Изправи се и помисли, че има и хора, които не подкрепят твоите слугински виждания! Успех!

Честито момко !Правиш добро впечатление и имаш добро сърце и поведение !Честито!!!НЕ СЕ ПРОДАВАЙ !СЛУЖИ НА ИСТИНАТА!!

Браво !!!!Честито !!!! Сега ще има да го плюете .... Българите имаме много добри качества но едно затрива всичко и то се казва ЗЛОБА........

Честито! Един от малкото умерени журналисти. Единственото, което ме изненада е много острата реакция по повод на декларацията на Росен Петров.

"Журналистиката не е професия, а кауза."ДРЪН,ДРЪН,БЛИЗ,БЛИЗ!Просто ти е най-грапав езика-доставяш истински удоволствия на шефчетата.

Браво!!! Честито! Е такива трябва да бъдат всички директори!

Браво! Честито и успех!

Айдеее и тоя го изкараха "голямата работа"!! И тоя се гъзурчеше на Пожарникаря и Цвъ-Цвъ, бтв е слугинска медия....

ДРЪНКАШ ЗА ДА ПЛЮЕШ-ИНАЧЕ СИ ПО ПРАЗЕН ОТ БАЛОН НА СЕРГИЯ!

ей смотан, я се скрий ! Венелин Петков е от рядко срещаните интелигентни журналисти ! Желая му успех !

В последно време бтв минаха всички граници - тенденциозно отразяване на събитията с една единствена цел - за върнат мутрата борисов на власт ! Не успяха и затова е време за промяна - дано новите шефове не са такива гъзоблизци като старите страхливи мижитурки !

Трол? Колко плащат?

А Вие можете ли да докажете, че не сте от троловете на ГЕРБ?

User, я ми дай телефона на Кутев, да се запиша и аз за "червен трол" - разбрах, че добре плащат. А колкото до качеството, като гледам глупостите, които пишете, и аз мога да се справя, даже по-добре. Да живее БСП! Да живее и да плаща.

Той User така или иначе се изаква по темите. Случва му се да изкаже обективно мнение, но това е много рядко (1-2 пъти в годината). Може пък и да се е спазарил с Кутев. Казва ли ти някой???