Фейсбук за спора между bTV и Слави Трифонов

Полемиката, която предизвика решението на bTV да не излъчи в понеделник вечер "Шоуто на Слави", намери сериозен отзвук в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Фейсбук за спора между bTV и Слави Трифонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КАКВА ЦЕНЗУРА ГОВОРИ ПАЛЯЧОТО???ДОГОВОРА МУ С БТВ,Е ЗА РАЗВЛЕКАТЕЛНО ШОУ,А НЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ!!!ПАЛЯЧОТО ИГНОРИРА НЕКОРЕКТНО ДОГОВОРА С МЕДИАТА И ПОСЛЕ БЕЗОБРАЗНО НАГЛО ГИ ОБВИНЯВА В ЦЕНЗУРА!!!ЩО ЗА НАГЛОСТ???

Лелеее, веднага да слага пак очилата Учиндолският! Прилича ми на х.я, когато се е изхвърлил...

Мъжага, суверен не им се давай, покажи им, че си изключителен ...

Мъжага, суверен не им се давай, покажи им, че си изключителен ...

Дългия шоумен (не го гледам), СЕМ трябва да използва някакъв механизъм, или ако няма такъв да създаде, който да позволява ефирните тв-та и радиа ( БНР!)да бъдат наказвани за идиотските, вулгарни и профански реклами и клипове, които се леят в ефир и промиват мозъците и развращават подрастващите. Пример: Как може да използваш деца (по едно радио) за търговска реклама?!

Струва ми се, че е толкова просто да се обясни на Слави да не ползва телевизионно време за свои лични "мисли и помисли", все пак шоуто се води развлекателно, нали?

един момент: и аз не харесвам нито Слави като шоумен, нито неговото предаване! Но референдума е факт и то произведен от 1/3 от българското население! И сега какво - Слави разпнат на кръст, референдума незаконен, а за КТБ например няма виновни! На глупаци ни направихте, маскари с маскари!

Стига сте го плюли тоя нещастник!Македонците казват че човек без пари е ла..йно!Всяко ла..йно с пари обаче е човек!Така че и Славчо е човек!

Даскале, даскале и ти от ибрикчиите да не кажа друга дума, но дръж се за палците все ще се намери някои да те оцели с този кокоши разум.

Za purvi put komentiram i samo da popitam redaktorkata Neli, edin komentar v zashtita na Slavi li nqmashe v facebook? Kak puk podbrani ot koi ot koi po zlobarski komentari i vse protiv... a grupite koito se suzdadoha v facebook v podkrepa na slavi?Ami tiq dva miliona deto go gledat vsqka vecher i go podkrepiat? Ami tiq tri miliona deto glasuvaha? Tehnite otzvuci zashto ne sa otrazeni v vashata "obektivna" statiq? Razocherovana sam ot Dir che si pozvoliava da puska takiva ednostranni statii... Kak si lichi che choveka koito e pisal statiqta e div "privurjenik" na slavi i referenduma... predateli vsichkite! I taq Neli ot nqkude lapa parichki za tova ne i iznasq da pishe obektivni statii.... dulboko razocherovana ot vashata redakciq, cheta sait-a samo zaradi obektivnostta na statiite, dnes tova se promeni za men.

Не си заслужава този дълъг мошеник , който робува само на парите , да се обсъжда толкова нашироко !Оставете го и на , той сам се закопава!Ще се оттече като мътна вода във времето!

С такива даскали - такъв народ.

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е или слава! Да забравя край свой роден,бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, - грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти, аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте идиоти!

Шоуто на Слави е най патриотичното в България. И не е чалгарско. Чалгари са тези, които са против него. Жалко, този народ не заслужава да пребъде . Толкова злобен и прост народ няма. Слави, моля се да бъдеш здрав и да те има винаги в ефир.

Слави Трифонов , аз лично го сравнявам дс Левски и Ботев. Само той единствен се бори за правда в тази държава Мазохистан-Булгаристан. Тези ,които го критикуват са антибългари и платени мекерета и му завиждат, защото е истински мъж и Българин!!!

Слави Трифонов , аз лично го сравнявам дс Левски и Ботев. Само той единствен се бори за правда в тази държава Мазохистан-Булгаристан. Тези ,които го критикуват са антибългари и платени мекерета и му завиждат, защото е истински мъж и Българин!!!

Всяка последна неделя на месеца в клиниката на 4-ти километър правят безплатни профилактични прегледи :)

ЗЛОБАРИТЕ СЕ РАЗВИХРИХА!!! Един Слави в цяла държава успя да им развали рахатлъка на нашите политици. Аз гласувах с да за мажоритарните избори на референдума, но смятам, че трябва да са смесени иначе купувачите на гласове ще се намърдат в парламента, а там и без това има много мутри. Сега с купен глас там се озова и Магарешки. Дерзай Слави!!!

Брей, как пък всички запитани застанаха на страната на БТВ. Много обективно отразяване. Страхотна новина!

Противоречието е доста сериозно и се касае в следното.2,7 милиона българи одобриха идеите на Слави Трифонов гласувайки с ДА на референдума/толкоз българи никога не са гласували за нито една политическа сила/.В същото време в този форум същия този г- н Трифонов е обиждан, руган, референдума пък бил поръчан от Русия, мажоритарния вот ще създаде още повече корупция и т.н. и т.н.Извода е че тук пишещите за една маааалка незначителна част от народа ни и просто трябва да ги подминаваме с леко пренебрежение и дори безразличие.Смятам, че единствено бих се вслушал в думите на друг българин зад чиито идеи застават повече от 2,7 милиона.Всичко друго е парлама и СТРАХ.

толкова простотия в никое друго предаване няма; да го спират това предаване, а слави да хваща къра ,този най велик певец,музикант,артист си повярва на сериозно че сега и от политика взе да разбира

Че какво пък политическо може да има в това някой да иска да се спази референдума...... Политика, молитика.. става дума за волята на народа. Иначе и тоя референдум ще потъне, щото сме овце. Айде Слави, излизам с тебе пред НС след 2 седмици :)

Закона е спазен. Референдума не е задължителен - това и съда го потвърди. И кое точно не му харесвате - че няма бой и кървища по улиците ли? Ми вземете си стадион, заключете се и се бийте там колкото искате. Защо ни занимавате всички с щенията си?

Какъв бой, какви кървища. Изхарчиха сума ти пари за избори, а все тая - вътре в парламента същите муцуни.....

Браво на БТВ! Отдавна трябваше да се произнесе така. И както казва един негов съселянин, "откъдя накъдя" ще се разрешава на едно развлекателно шоу да се превръща в политическо тенденциозно предаване. Че и с мегаломанско дебелоочие да сипе хули по най-висшите ръководни личности и институции. Сякаш "Шоуто на Слави" е равнозначно на "Телевизията на Слави". Щом иска да се прави на политическо гуру, да си купи лиценз за собствена телевизия и да си излъчва негативните глупотевини колкото си иска. Тогава да видим с какви пари и колко ще плаща на раболепните си сценаристи, и на безспорно талантливите музиканти, зад които се дуе.

Браво на БТВ! Толкова вулгаризми на едно място, както в това тъй наречено "шоу" не съм чувал никъде. Чак противно.

Най-накрая тоз елементарник, селяндур и тъпанарин да изчезне от ефира на страната!!!

Г-н Пешев, защо се държите като ИДИОТ?А може би сте такъв по природа?Да не би г-н Трифонов да Ви е обидил, а дори и да го е сторил Вие като високо-интелигентен и образован човек би трябвало да не отвърщате на обидата с обида.

Без да коментирам шоуто на Слави искам да попитам тази телевизия и нейното ръководство как да наречем останалите предавания и какво носят те на зрителите ? Подскачащите коремища и сланини на чичовците от " Комиците ", инфантилните игрички в "Мармалад " като за бавноразвиващи , крякането на Дикова , търсачките от "Търси се " ,показващи все едни и същи втръснали физиономии , препускането в "Мама готви по-добре " и Фермата - две предавания заели половин година от ефира , както и "Великите " готвачи , разни "Папараци " и др. И за какво се търси този глас на България след като после пак ще слушаме и гледаме Графа , супер бездарницата Теди Кацарова и всички по списъка ! А новините - само убийства , грабежи , катастрофи както тук , така и търсени по света нещастия ! Във всеки " Преди обед " непрекъснато се подчертава , че водещият е син на холивудската велика актриса Евро ! И непрекъснато реклами - две думи кажат -реклама, две думи кажат-реклама - нито филм, нито каквото и да е предаване може да види човек ! Скъсват нервите на зрителите , разбиват и психиката и спокойствието им ! Попитайте колко от хората издържат на този тормоз ! Направете проучване и ще се убедите ! Защото изникват въпроси - че ако нямате реклами не можете да правите телевизия и че не ви интересуват зрителите - важното е в BTv да сте богати !

Слави, с теб сме и ще умрем, но ще покажем, че 3,5 милиона гласували с ДА, са повече от тези гласували за един шофьор на самолет дори, ха, ха , ха...

На който не му харесва не гледа, За мен Слави Трифонов е единствения в България , който може да каже това, което много хора мислят и няма кой да ги чуе, Така , че проблема си е ваш просто не го гледайте, Акъл , много лесно се дава но на никой не му стиска да го каже, .

Следя от сутринта дежурните ,,компетентни" и дежурните коментатори от сумайти години които все ни обясняват за пулса на синигерчето натягайки се на управляващите как се нахвърлиха върху Слави Трифонов единственият до сега човек който се осмели да каже че тази избирателна система пропорционалната само възпроизвежда статуквото и мизерията в която се намираме.Новата система да я видим път тогава да грачат.

Думите са излишни и презрението е единствения щит срещу селския тарикатлък и потока от простотии в това шоу.

Чак сега забелязах, че учасващите в настоящия спор не са се регистрирали в сайта.Да най-удобно е да стоиш на тъмно и да плюваш по останалите.Ако имате доблест и достойнство регистрирайте се драги опоненти, излезте на светло или ви е СТРАХ А?

Извинявам се за правописа, допускам елементарни грешки.:)

ТЕ СА ТИ ПРОСТЕНИ! НО ОВЧЕТО ПРЕКЛОНЕНИЕ И СЪЗДАВАНЕТО НА КУМИРИ В ЛИЦЕТО НА ПСЕВДОРОДОЛЮБЦИ И ЧОВЕКОЛЮБЦИ,С ПРОСТАШКО-МУТРЕНСКИ МАНТАЛИТЕТ НЕ ТИ !!

А шоуто защо не е регистрирано в БГ.За това!

отдавна го издекламира от екрана. Защо реагират чак сега???

Замислете се драги съграждани, почнахме да плюем по човека който има смелоста и успя да постави на дневен ред наистина болните въпроси на обществото ни.В същото време обаче нищо не се чува за анти-конституционната партия ДОСТ.Също така тихомълком в публичното пространство се прокрадва идеята за коалиция ГЕРБ-БСП-ПАТРИОТИ.Ние обаче сме се вторачили в РЕФЕРЕНДУМА иницииран от Сл. Трифонов и някои от нас изсипват кофи с помия върху главите на инакомислещите, щото нещо станало в БТВ.Ах колко сме жалки като нация, отказваме се от собствените си решения само и само да угодим на по-силния.Има една поговорка която я ненавиждам - НАВЕДЕНА ГЛАВИЦА-САБЯ НЕ Я РЕЖЕ.Явно значителна част от манталитета ни като роби е все още жива в нас.

Изражението на снимката ми напомня изражението на Ади (Шикългрубер) в екстаз.

Совите не са това което са.

Явно доста сериозни интереси във валута ще бъдата нарушени ако исканото от Референдума се превърне в законодателство.От сега ни подготвят щото нищо няма да се случи и г-н Трифонов трябва да си мълчи или ще бъде смачкан.НЯМА ДА СТАНЕ

Всичко е много просто! Ако си беше прочел писмото в предаването ще го чуят тези където го гледат постоянно, а те вече не са много. Като спряха предаването се бдигна толкова шум, че вече всички знаят. Даваха го по всички телевизии във водещите новини. Евала на този от екипа на Слави който го е измислил и на БТВ която се е съгласила да съдейства. Така се прави новина - разпространението на информация и дезинформация си е цяла наука.

После адвокатите им си посипват главите с пепел...Как се били подвели,какви чисти намерения имали... Акъл,Акъл....нямате.

Абе нека го изгоним Слави, ама преди това: 1. Левче за глас 2. 120 Депутата 3. За мажоритарните избори не пречи да опитаме как ще е. В първите две искания, няма нищо лошо и смущаващо.

Ти колко живота имаш?????? Аз не искам да опитвам! Живота ми мина....с празнодумци!

Да ама виж колко проститутки има във форума, продали са се за 5 стинки и са бълват ли бълват коментар след коментар...

КОЙ се опитва да сложи трънен венец на главата Трифонова? Дали Слави ще има топки да жертва парите заради референдума? Мъжествеността странно изплува след поредните мижави избори, но истинска ли е тя или закупена от сексшопа.

Шоуто вече не е шоу. Тежко на който и да е - да застане на мушката на Слави. Ще го унищожат. То няма личен живот, няма свян. Пък и не е негово- частно. Време беше. Отдавна е време да се обърне внимание и на новините и особено на някои репортери, които искат и пускат "кръв" срещу заплащане.

Струва ми се, че това шоу е отражение на прехода с цялата му тиня, която ни натрапват 25 години тинята. Реалността за този Слави е ужасна първо изкарваше проститутките героини, след това едно банално ченге Доган направи национален герой и мъжкар и т.н и спрях да гледам тъпака Слави . Прост човек без култура, но със самочувствие, че може да дава тон за песен.Тава самочувствие се гради само на способността му да рекетира с тъпашките си предавания всеки политик- които и без това нямат кураж за нищо. Сценаристите най ласкания влезе в народно събрание като съратник на великия Бареков- това може да се очаква от свитата му Барековци и дебелашки хумор PhysicsforSchool_

А с амфетаминовата мутра сме супер, нали? Майкопродажник!

Чудя се колко ли ниско ще паднат ЛАЙ*НОМЕТИТЕ.Явно им харесва годишно да се исипват милиони в касите на ГЕРБ, БСП, ДПС, и т.н.Явно им харесва да сме най-мизерната държава в ЕС.Явно им харесва да бъдат лъгани крадени и унижавани.Е на мен всичко това не ми харесва, искам да го променя и подъжжам г-н Трифонов в тези му намерения.Та нали цели 27 години вече се опитваме да сторим нещо по до-сегашните правила и стигнахме до дъното.СТИГА.

Нали от тия каси си получват центовете? Какво да правят, хората? Ще плюват, накъдето ги обърнат.

Станислав се е взел насериозно. Да го направим премиер, да му гледаме сеира. Ще ни докара до национална катастрофа и ше избяга зад граница. Той има офшорки и е спокоен.

Г-н Трифонов се е взел много насериозно напоследък. България не започва и не завършва с него, а политическите му напъни са леко смехотворни ... То че си е цирк българската политика, ама няма нужда от още професионални циркаджии.

И без това шоуто му вече е тъпо. А и нали уж е развлекателно ,за политика си има други предавания.

Абе доста е настъпил мафията, за да го оплюват толкова много медии. Аз пък ви казвам ДГД статуквото. С две ръце съм за учиндолския шут!

шут да съгласен съм но не и политик

А кой бе??? Кой досега не ти го е слагал а-ално многократно??? Ех рая, заслужаваш да те мачкат, 100 млрд заеми да взимат на месец, газта не 30 ами 330% трябва да ти вдигнат...заблудени кр-тени!

Слави Трифонов е едно голямо, много миризливо лайно, който прави всичко само за пари. Сега разлайва кучетата с този референдум пак поради същата причина. Нека да го изхвърлят от телевизията, защото не мога да понасям бездарното му шоу и нахалната му мутра.

Може ли някой, обосновано да ми обясни - КАКВИ са "ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЦЕЛИ" на Трифонов ... че аз нещо не ги разбрах ...

Целите са му: -мажоритарни избори -по левче на глас субсидия за партиите -120 депутати. Тук обаче няма нищо политическо а по-скоро реформа на средата в която да работят политическите партии.На доста хора не им е ясно що е политика и нека отворят тълковния речник-Дейност на партия, обществена група или на органите за управление при ръководене на държавата.

Браво на Огнян Герджиков-най -долбрия министър председател за последните 10 години -постави на местата им гарелов и слави -руските мекерета в България които досега се чувстваха недосегаеми -браво Герджиков ти си истински велик българин и интелектуалец най-сетне се даде власт в ръцете на достоен човек!

Много ми е странно- из фекалните мрежи и тук най-много реват срещу Плешивия тези, които най-много гледат олигофренското му шоу и най-много се смеят на тъпизмите му.