”Нинова е актьор, не чупи хатъра на господаря на Позитано”

Лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев атакува БСП и лично председателя Корнелия Нинова, след като партията му беше извадена от лявата коалиция за изборите.

Обратно в новината

Коментари - ”Нинова е актьор, не чупи хатъра на господаря на Позитано” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветелинe от БСП и твоя електорат всички сте актьори.27 години ни убедихте в това.

Хей Морски ВАЛК, как пък разбра от плача на бивш затворник и нагаждач как стоят нещата? Дай нещо по-реално, че и аз не я долюбвам, ама това е тъпо.

ПРИ ТОВА И ОСЪЖДАН ПРЕСТЪПНИК.И СИНЪТ МУ КРАДЕЦ И РАЗБОЙНИК.И ИМА ГОНСУРАТ ДА СЕ ПОКАЗВА.

Убава работа, ама сиганска

АЗ НЕ ВИЖДАМ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ

тия мингяни нали са пролетариат , вземайте си ги у лево ! Милионери и мингяни , обединявайте се за светлий комунизъм с петолъчка отгоре !

СА ЕДНА ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА В ЧИЯТО СМЕТКА СА ИЗТОЧВАНЕТЕ ОТ МУРГАВЕЛКОВЦИТЕ СОЦИАЛНИ ФОНДОВЕ. Над 900 хиляди са ПЕНСИОНЕРИТЕ по болест. Огромна част от тях са МУРГАВЕЛКОВЦИ, сдобили се с тази пенсия благодарение на КОРУПЦИЯТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, Благодарение на тази престъпна схема в основата на която стои ЗДРАВНАТА СИСТЕМА, цели ромски махали получаватпенсия по болест!! Оказва се, че и болестта по която мургавелковците са "ТРУДОУСТРОЕНИ" е една и съща за всички!!! Ако искаме да имаме достойни пенсии НА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЙ!! Реформата в ЗДРАВНАТА СИСТЕМА е свързана с преразглеждане на всички издадени документи за ПЕНСИЯ ПО БОЛЕСТ, като приоритетно се насочи вниманието към ПЕНСИОНИРАНИТЕ РОМСКИ МАХАЛИ!! ТЕЗИ ПАРАЗИТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ЦУКАЛКАТА НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА!! С ТЯХ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ И РЕФОРМАТА В ЗДРАВНАТА СИСТЕМА!!

Шило

Дон Цеци остана без хранилка. И какво? Ще се прегръщат с другия съмнителен тип? С подсъдимият Марешки?

Тоя полума.нгал да си затваря меризлива.та моцу.на , всички знаем че тиквето се възползва винаги от циган.ските гласове за по 25лева!!!докато ци.ганите определят вота , и държавата ще ни бъде пълна цига.ния!!!!

Евала!

БСП подготвя терена за прегръдка с АБВ и параноичния фронт!

Едно писмо започва с обръщение - "Уважаеми ГЕРБ". На кой ГЕРБ е писал автора на писмото. а. На националния герб. б. На чичо си ГЕРБ в. На членовете на ПП ГЕРБ

ГОДИНИ НАРЕД ТОЗИ ИМ ОСИГУРЯВАШЕ ГЛАСОВЕ СЕГА ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ ОФИЦИАЛНО УЖ СЕ РАЗДЕЛЯТ АМА НЕОФИЦИАЛНО ТОЙ ПАК ЩЕ ИМ ОСИГУРЯВА ГЛАСОВЕ А "ГОСПОДАРЯ" КИРИЛ ДОБРЕВ, КОЙТО ХВАНАХА С КУФАРИ С ВАЛУТА НА ГРАНИЦАТА Е ДУПЕ И ГАЩИ С ПЪРВАНОВ, ТАКА ЧЕ ВЪЗМОЖНО Е СКРИТО СЕДЕФЧОВ ДА Е ТОЗИ ГОСПОДАР.

"Уважаеми ГЕРБ, Вие от чие име обявявате подкрепа за споразумението с Канада? От ваше собствено. Аз го обявявам за вредно за България, икономиката и суверенитета й. Тази позиция "против" беше изразена пред нас и от Сдружение "Солидарна България", КНСБ, КТ "Подкрепа", "Произведено в България"- зад които стоят хиляди български фирми и граждани. Изразявам, освен собственото си мнение, волята им. Приемам задачата си в политиката като отстояване на интереса на българите, а не като възможност да го търгувам за лична изгода. " Това писмо на Нинова е централна новина на сайта на БСП. Писмо в което готвената за министър -председател Нинова се обръща към членовете на ПП ГЕРБ с - "Уважаеми ГЕРБ" "Уважаеми ГЕРБ" "Уважаеми ГЕРБ" Все едно ПП ГЕРБ са стрина й Дойна и или е вуйчо й Ваньо и тя им пише писмо до село. Може ли Нинова да допусне това, редакторите на сайта и стърудниците й да проспят неправилното обръщение и да се залее цяла България с него? А утре? А в управлението какво ще правите?

Да се въведе образователен ценз за гласуване! Неграмотните и не знаещите български език да нямат право на глас! Какви са тези български граждани, които не знаят български език, няма значение от какъв етнос са, българският език е официален и задължителен! Нека се отнема българско гражданство на тези , които не знаят и не употребяват на официлни и публични места български език ! Това е, тук е България! На който не му харесва да ходи там , където му харесва, тук е така!

хубави очи" казал Стефчо на леля Курни и тя от радост го възнаградила със водач във две предизборни листи.Абе Ламбо си е ,Ламбо.Печено софиянче.

БСП(ДС) са 100% криминални престъпници щом цели 27години са в съюз с ЕВРОРОМА и ДПС(ДС).Сега Влашката циганка се развежда със циганина. Поредната циганска лъжа на "Другарката Лъжа". Та нали ако се разведат с мангала им остават само братята от ДПС(ДС) на Доган(сопола).Къде си тръгнала боса през фетерията Влашка циганко????????????????

Това е една предизборна ПР маневра. Заблудените да повярват, че БСП къса с опашката си, че омразните роми няма да са в управлението, че Радев се е еманципирал, че Нинова е добра, но страхлива жена и добър артист. БСП знае как да си уреди отношенията с ромите и без те да имат представител в НС и ще го стори. Важното е те отново да гласуват за БСП. Интересно се появява само името на Добрев тази предизборна ПР сценка. Не става ясно Добрев дали се жертва или се героизира с думите които са пъхнали в устата за акцията на Кънчев? Както и да е. Ромите са патерица на БСП и не са целта ни. Целта е не да съборим патерицата, а да спънем и съборим БСП на изборите и ние добре знаем целта си и ще я постигнем. Няма да допуснем БСП в управлението.

Да, циганите гласуваха за БСП, но това беше преди години. В последните няколко избора гласуват предимно за ГЕРБ и ДПС. За справка виж резултатите от изборите в циганските райони

Което е било може пак да бъде. При това много лесно.

Мангалите гласуват под строй за този, който плаща. Всички го знаят и всички купуват. Този тарикат е дилър на цигански гласове. Ама вместо да е в затвора, той е допуснат да си прави рекламна кампания в ефира на телевизия с национално покритие.

а бе другарко курнелия може ли така та аз от изборите до сега изкарвах добри пари като аз и моето семейство дамахме гласа си за вашата партия и сега изведнъж режете клона на който стоим но това ще се отрази на вашия електорати изборен процент да знаете че оставяте хиляди ромчета без пари спечелени по време на избори ма не може така бе другарко курнелия

КИРИЛ ДОБРЕВ- на риба сме на 26/03/2017 не изнудваме, само ви казваме

Ти какво искаш бе? Станишев е крал,защото и баща му е крал. Добрев е крал,защото и баща му е крал. Комунистическите синове и дъщери,наследиха парите и държавата от бащите си и надграждат,надграждат. Какво искаш,или ти е обидно,че те използваха,за собствена голяма нужда,и те изритаха.Убава работа,ама циганска.Ти си мислеше,че вечно ще продължи номера с подаръците/комунярите преди избори плащаха тока на цели квартали и раздаваха безплатни телефони/.Сега за гласовете ви ще получавате,поименно,от капиталисти и царисти,вашето не се губи.Поне на циганина му е лесно в България.Нито учи,нито му се работи/без образование,незнам какво/,краде на поразия,не плаща за нищо,получава от разни органи и организации,щрака си с пръсти ,пие и играе кючек.Ако и на тези избори помогнете на столетницата,тя ще ви се отблагодари пак.

Борисов защо? Царя защо? Иван Костов? има и още

е разликата между дон Цеци и разните там Барековци, Пеевци .. Цоневци и другите рушветчии ... - само в мащаба :)

Добре се изчисти БСП. Иначе трябва да изхвърлят и споменатия Кирил Добрев, не за друго, а защото е простак и предизвиква негативи. Не е като баща си.

МИЛИ ХОРА Мили родни комунисти, щом обичате безкрайно, Путин, руските фашисти, оставете ни спокойно тук във нашата Родина, а пък вие "мили хора" със превитата гърбина бягайте там във обора!

Дон Цеци, този път няма лабаво !!! Ако искаш направи партия с Ценко Чоков, белким ти потръгне политиката.

А дано Дон Цеци го вземат в ДПС там със Сали - двамата ще могат да разгърнат потенциала си.

ЧЕРНИЛКАТА И ЧЕРВИЛКАТА.

С бензин и клечката кибрит. Иначе няма спасение.

Това е проказата. Осем години се развъждат с циганите, а сега наглостта им стигна да се хвалят, че ще разнасят заразата поотделно.

БРЦК

Не съм фен на Нинова, ама изритването на циганската шайка е добра новина. БСП само ще спечели от този ход! Да видим кой ще вземе доказания престъпник дон цеци и компания! Съвет - който и да го прибере - не заслужава и един глас!

Викаш няма значение какво казва за БСП? Важното за теб е, че Кънчев няма да го има. Ти си вторият на тази страница който започва "не съм фен на Нинова, но добре, че Кънчев го няма"

след като са го изгонили, да са лошите. Като са толкова мръсни, а той толкова чист, що не ритна гърнето, като си бяха дружки???

БРЦК

Ами никога не съм гласувал за БСП. Но ми харесва факта ,че са натирили циганския барон. Всеки който го прибере ще загуби шанса за моя глас!

Мамка ви циганска и комунистическа !

Кънчев да внимава какво говори!! Партията майка БСП не прощава на никого който застане срещу интересите и. Пак ще лежи в панделата!!!

Като се казва истината , трябва да се внимава !!! Като се лъже няма проблем !!! Спазваш стриктно , и те взимат в партията майка без входна такса !!!

Блюдолизец, слънчоглед и подъл лицемер. Всички партии са негови. Идеали, чест, достойнство. Това за хора като него са далечни понятия. За съжаление много от политиците ни са като него и затова сме цъфнали и вързали и последна, нещастна нация в Европа.

Абе и този е мафиот, но може и да поназнайва някои неща от кухнята на политиката. Толкова време беше депутат:)

Когато комунист псевдо-социалист ви говори си проверявайте дали портофейла ви е на мястото, когато ви говори за ПРОМЯНА бързо отивайте до банката да си изтеглите спестяванията. На пустият комуноиден шизофреник с дървена червена кратуна не му увря акъла толкова години управление на БСП и три фалита на държавата!!!

Всичките сте артисти от селската баня. Ама на народа като му избие клапана ще видите кон боб яде ли !!!

Всички партии играят с циганите по места. Тези които първи се усетят да се очистят от (политическите) паразити само ще спечелят.

Не съм фен на Нинова , но се радвам че е махнала този изрод -мръсен и долен екземпляр от Коалицията ! Този не трябва и да се нарича човек !

"Махнала" - още ли има някой да вярва на червените лицемери.

Заболя те, че вече няма да дремеш в парламента, а?

..с 800 000 потенциални гласоподаватели трудно ще остане извън Парламента ;)) Това е като раздялата с ДПС - предизборна пушилка.

Президентът Румен Радев не им върви по гайдата и това вбеси БСП И С КОЕ ИМ СЕ Е ПРОТИВОПОСТАВИЛ?!

..отказал е да върне звездата над Партийния дом ;))

Влашката циганка е партньорство и съюз само с етническите и антибългарски партии.ЕВРОРОМА и ДПС(ДС) са кръвните братя на столетната партия БСП(ДС). 27г.тези три етнически партии ограбват България.

тьотка Курни завършила задочно курса за актьорско майсторство в класа на "МАСТЕРА" народния артист Стефан Даноилов/Ламбо/.То и за това ще води и две листи за изборите.

Да бяхте си образовали братята и сега да се явите самостоятелно на изборите. Къде са парите за интеграция ?

Къде са паричките? - В торбичките под очичките...!!!! :::))) Дааа...!!! А тези от организация РОМа пият ли се?... :::)))

Да живее магарешки,/патерица на ГРОБ/новия месия след царя и бареков.Рибата кълве ли ,кълве.

Всичко е пунт и пластика, за пред хората. Ядът и пият заедно, ограбват държавата и не им пука за народа. Не правят нищо да се съвземе тая държава. Само харчат пари.

БСП. Не им трябва този индивид!

Отвратителни подробности, но само на пръв поглед..А всъщност, нищо необичайно за червената мафия...От уроди невиждани по света, които фалират държавата и отиват при президента, ново правителство да правят, какво може да се очаква?Българските добитъ...другари са по-нагли и от съветските

Интересно. Довчера БЕСЕПЕ ближеха задните части на този ром. Даже го помолеаха преди да го осъдят. А сега вече той е оня циганин. И то защо? Защото каза истината за алчната огладняла партия, подчинена на олигарси и икономически лобита

Дон Цеци си е чист българин :)

Браво на Нинова! Циганските бароните да си ..... Май БСП наистина са тръгнали по правия път!

Досега интегрираха ромите чрез купуване, вече не ги интргрират. Винаги правилната Бесепе

Болен си чичо , много болен , пий си хапчетата чичо

Катарзисче,а?След всяка катастрофа, другарите тръгват по прав път..Право към следващият фалит..