Сретен Йосич бил в топла връзка с политици от БСП

Топла връзка между депутата Кирил Добрев и Младен Червеняков от БСП и сърбина Сретен Йосич разкри разсекретен разговор по делото “Килърите”. Записът е част от СРС-тата, които лично министър Цветан Цветанов разреши да станат достояние на медиите. Чрез връзките си с тях Йосич искал да направи Петър Стоянов - Сумиста депутат.

Обратно в новината

Коментари - Сретен Йосич бил в топла връзка с политици от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудно. Политиката е най-мръсния бизнес. Парите циркулират между престъпния свят и големите партийни структури. А БСП, като наследник на БКП, винаги е била тясно обвързана с мафиоти, които толерира и използва срещу парите им.

Аз си мислех,че братя галеви са двама-а то какво излезе-младенчо,кико,гоцето,тиквата,ряпата,кирката,багера,валяка.Каква майка само е тази БеСеПара.Здрав корен - от Дядото ще да е.

Накряя ни сполетя Борисов като една богата и незаменима емоция. Като жълта телевизионна програма. Няма конкуренти този талант, да си признаем тази очевидност. Думите нямат шанс срещу него, невредим е и от собствените си словесни безобразия. Преследва го обаче крилата фраза на Клинтън Икономиката, глупако. Не хората и думите, а икономиката е по петите на нашия Бойко.

Кирил Добрев е невероятен сладур - честен поглед, добро сърце, безкористна душа! Като го хванаха на границата със саковете нарко-пари само доброто му име му помогна да убеди митничарите, че това са пари за дарения за сираците!

докато е бил в топла връзка с червените боклуци, йоца е бил пазен от тиквата, тогава шеф на МВР

да бе да и сега понеже не ще да си плаща членския внос в бандата го вадат наяве и изгаря

Пак се започна. Препинателните знаци на секача са повече от значещите нещо думи. Може би има нещо закодирано, с послания към определена група четящи люде. Но аз не съм от тази група. Мъдростите на дървосекача са прекомерни за средностатичния човек. Те са разбираеми, вероятно, само от мъдреците и кръглите глупаци.

Да, ако-ли трябва и `Глупакът` ще стана ! ;-) ... Опитах се да изкажа, че: 1.Колега от коментарите ми вспомогна да намеря Ново Начало -- да се Срещам с Хора от златна възраст (над 55-60 год. ) лице-в-лице ( Не всички ползват Мрежата . ) 2.Тези срещи, които се оказа полезно да са сутрин и/или преди тяхната следобедна почивка -- доведоха до добри разговори (И те и аз-лично научихме нови неща .) Гореписаното изисква време, затова и помолих за извинение относно закъснението . Та това е ! ( Сам ... не-знам-какъв ...на коня ...)

Отивам в гората да общувам с дивите кръвожадни животни. Със сигурност ще се разбирам по-добре с тях отколкото с дървосекача. И по - безопасно ... Може и да намерим обща разбираема тема за разговор ... на третата възраст.

Е, хайде сега и Вие ! :-) ... Ама нали също-така знаете, че след тренинг на Балканите ( Хеле пък у Нас ! ) -- Всички имат рязко напредване в позиционирането-им .

Добро утро, драги зрители ! Спите ли ? ... Ако ли-пък аржентинският доктор вземе да се върне : -- на тоз торбалан ( от кадрото ) и сье апапь не им мърда -- `На тръстиката !`

Eи наи сетне се появи ,добре дошъл,аиде да ги почваме плешивите.

Извинете за закъснението ! ... Нали помните, че наскоро колега от коментарите ... Коко бе името ... `слагайки`-ме в категорията `Човек в златна възраст, играещ белот в Клуб`, де-факто ме подсети за Ново Начало ? --Та оттогава тичам нагоре-надолу и се Срещам с такива Хора . И Разговаряме . А и ме научиха много и много-нови Неща . ... Е, и аз-лично успях да ги понауча някое-и-друго нещице . За Начало . ------- Наистина е Обещаващо като подход !

Докато в четвъртък премиерът Бойко Борисов дърпаше шалтера на Тони Димитрова в Бургас, в медийното пространство гръмна поредната леко претоплена афера. Става дума за известната вече грама на Джон Байърли, описваща Б.Б. като свързан в миналото със сенчести бизнесмени и като обвързан с трафиканти на метамфетамини. Актуализацията този път тръгна от Тагесцайтунг. Криптонимът SIMO бе дешифриран като CIA т.е. ЦРУ. Това е новото. Не че не се предполагаше.

Съветска униформа, но със скъсани копчета и гащи без колан. Те. няма гащи. Претоплена ,,новина" на голо д... и то оцапано. Не, че не се предполагаше ....

мръсни гадни социалисти

Ако един непредубеден страни\ен наблюдател про\ете внимателно новината, ще установи, че тя е подвеждаща. Цялата теза се гради на ЗАПИСАНИ ПОКАЗАНИЯ на свидетел. Не казвам, че показанията са верни или неверни, а че са само показания от разпит. Това не е запис на разговор между заподозрените. Тоест няма преки доказателства, няма дори запис от СРС.

Но ти явно си предубеден нестраничен наблюдател с преки доказателства за невинност на Кирчо и Младен ... Тези чисти хора са невинни.

Явно не четеш внимателно какво съм написал. Нито отричам, нито потвърждавам вината на когото и да е. Коментирам как е представена новината и какво внушава заглавието, както и какво е съдържанието. Ти лично къде видя описани преки доказателства за тази "топла връзка"? Аз прочетох само за разпита на някакъв свидетел, който между другото е и подсъдим. Свидетелски показания не се приемат като преки доказателства в НИТО ЕДИН СЪД в демократичния свят.

Този, с началните числа, е с начално образование(основно) и много обича да се бута между батковците, когато не се боцка или не се друса.

Много аргументирано ме обори. Ти си голЕм!

МРЪСНА,ПРЕСТЪПНА,КОРУМПИРАНА,ДОЛНА ПАРТИЙКА,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРЕСТЪПНОСТА В БЪЛГАРИЯ!СМАЧКАЙ ГИ ЦЕЦО,ХОРАТА СА С ТЕБ!

Няма спокойствие за БСП. Бойко все ги халосва от време на време. Бесепарчетата вече не знаят от къде ще им дойде и какво ще им се случи. Започват да се оправдават, да плачат, хленчат и хълцат... Сълзи и сополи ... Докато Бойко не ги халоса отново по кратуните, най - другарски и отрезвяващо. Както той може. Има поводи колкото поиска и за каквото пожелае...Бабушка старушка е натворила много тъмни и черни дела. И продължава чрез по-младите социалисти - цоцковци на прехода. Този от снимката е типичен пример ...

Време е да научим истината за Стоил Славов / 2004 г. / и Ал. Тасев / 2007 г. / !

През октомври 2010 г. в ефир по БНТ Костов каза, че Гоце е бил някъде около главата на октопода ... За сравнение само ще припомня, че Б.Б. никога не е казвал нещо лошо за Гоце , като дори беше забранил на министрите си да казват лоши неща за него . На кого тогава да вярваме - на Б.Б. или на Костов ? Кой изкара кирливите ризи на Румен П. , след което той беше отстранен от поста вътрешен министър ? Не беше ли заслугата за това на ген . Атанасов ? Мислете логично !

Комунизите и техните производни не могатда мислят логично. Това е тяхна природна даденост. Затова сме най-тъжната държава.

Само БСП!! Бабички на въстание ..... УРАААААА. Ние сме на всеки километър...

Този на снимката трябва често да го показват: НАЙ-ГОЛЯМАТА АНТИ-РЕКЛАМА НА МБСП !!!

бб е наи големия мафиот но всичко ще излезе наяве когато падне на земята.и бате SIMO не мои му помогна а може някои да преяли 1.08 лв.за куршума които ще го гръмна.на всички мутри като боко плешивия фантомас краят им е един и същ 6 стъпли под земята и както е казал народа"на лаком гъз,два кубика пръст".

главно шпиони...

Кирчо е наше момче, ама защо е сложил на тениската си портрета на този терорист и масов убиец на цивилни хора-старци, жени и деца, възпяван като уж "революционер"! Отдавна не е на мода дори в Куба.

зад бсп освен сретич ,стоя и аз доган ,толкова добре целуват...по изборите

Значи това го казва някой, който би трябвало да е обвиняем, но отървава кожицата, като свидетел? На всичко отгоре записа е разпокъсан и то записа е разпит на същия този свидетел? Абе друго си е да чуеш министър-председателя и шефа на митниците лично да уговарят, кои да не се пипат! За тези, които имат нужда да им се припомни по времето на кой главен секретар на МВР се случиха най-много поръчкови убийства, които останаха неразкрити - сега е настоящ премиер!

Тези и другите помияри от БСП разсипаха живота на 7млн.българи,затова не се съмнявайте в другарите им.Те просто не могат да имат нормално поведение. Могат да ви говорят с часове за идеите си,но не от вилите си в Северна Корея или Куба, а от братска Австрия или Швейцария. Представете си как заспиват вечер,доволни от нещастието на народа си.

Тия социалисти са толкова зле. Въобще не са мръднали от партизанското движение насам. Все с противозаконни действия, убийства и престъпления се борят срещу България.

Ауууу БСП да бъде заклеймена като партия на престъпниците и убииците.

То това отдавна е факт, не виждам смисъл да се преповтаря толкоз често.

Разбирам, че според БСП да ползваш криминални структури за пълнене на личната и партийна каса не е "ГАДЕН ПОХВАТ". "ГАДЕН ПОХВАТ" е огласяването на това деяние. Нека другаря БРЪММ хубаво си помисли преди да пусне червената бюлетина догодина, да не се окаже, че тези за които е гласувал са го отвлекли и са му отрязали пръстите!

От всичко прочетено дотук може да се направи един извод - комундетата си обичат престъпниоците. Като Сретен Йосич, братя Галеви, доц. д-р Тракторов о останалата бандитска пасмина. Обичат си ги, свързани са с тях и когато могат им помагат. Действията на съда, доминиран от БСП са най-яркото доказателство за това. БСП е престъпна партия. Висшият партиен ешелон са престъпници, пон повечето. Кирил Добрев, шефа на младежкото БСП е доказан бандит - трафикант на крадени коли. Така че няма нищо чудно червените кратуни да са на страната на престъпниците. На страната на "техните" престъпници. Така, БСП остава вярна на престъпните сттруктури създадени от нелегалното ДС така, като е вярна на СССР и работи за интересите ан Русия. Които също са престъпни ( вж. Сирия)

Доц. д-р Алексей Петров, братко! Един от най-добрите контроразузнавачи в БГ! Не съм чул някакви читави обвинения против него! Хайде без квалификации! Пък, ако ти е мерак да коментираш, от вчера си имаме интересна тема за Боко и ЦРУ, т.е. "SIMO"....

По ника ти личи че си червена тиква като твоя идол тиквата,но това заболяване се характеризира с временно подобрение и след това лечение при доктор чирков,а които е отишъ при него времето му е свършило.

Хайде де ....

Аман от негативни новини и емоции! Ето ви нещо смешно, белким се очовечите за уикенда. Понеже е по-дълго ще бъде в 2 поста. :-))) Колко участника в интернет форум на link са необходими за да сменят една крушка? Отговор: 1,193 1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена. 12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога. 7 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна. 27 намират граматически грешки в предишните съобщения 53 започват да спорят за тези граматически грешки 156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума 41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки 109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт. 203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт

111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум. 306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кой крушки се сменят лесно и кои - не. 27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки. 14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове. 3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо. 33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение. 12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито link, нито хората, които пишат във форума. 4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна. 25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос. 47 заявяват, че нов форум не е необходим. 2 проверяват изнесените цифри и намират неточности в тях.

Сериозно профилиране сте направили, Колега ! ( Наистина .) Надявайки-се, че посочените бройки са надлежно-аргументирани/доказуеми, позволете да запитам : -- И тенденцията е ?

Плюенето по ББ да започне СЕГА !! ББ е виновен....

както изглежда днес е денят за коментари на герберастите, кгб , дървосекачите и други плазмодии,честито форума днес е ваш.

Брейу на колко учени са започнали да се правят в младежкото БСП. Остава да знаят какво означава това "плазмодий". Защото в Рабфак-а или в АОНСУ такива нерща не се учат. Може би това са го научили в курсовете по приложен онанизъм дето им ги провежда лично Азер Меликов в мастурбаториума на Позитано 20. Защото ваш'то шефче престъпника Кирил Добрев с ее покрил - отишъл е да слага цветя пред паметника на Сталин в Музея на тоталитарното изкуство. Или пък на паметника на съветската армия-окупаторка. Като си е облякъл и фланелката с образа на бандита Че Гевара. Няма да ходи в Университетя, я. Там хората са културни, ама ако много ги ядосат може и да му теглят някой бой.

Вземат от тук-там и ще ДАВАТ на БЕДНИТЕ, когато му дойде времето. Засега само спестяват.

Кирчо е ученик на Гоце.

Политиката е една маса на която който се напие пада.Но и въздървателите не издържат по дулго от пияните.ДА ВИ СА ЗДРАВИ ГЪЗОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗАКЛЕТИ И ПО-ЗАМАЯНИ фенове на портиййни идеологйй

Нека не забравяме че членовете на БСП са едни потомствени селяндури които нямат капчица мозък в главите си. Ето защо болшинството от престъпленията в България организирани с благословията на червената пратия са такива кражби, изнудвания, убийства-един потомствен селяндур има мозък само за толкова.

То понеже членовете на Герб всички са завършили Сорбоната и са едни видни ерудити ...

Със сигурност членовете на Герб също са селяндури и не всички потмствени както в БСП но разликата е че те са контролирани от запада. А запада не би позволил под контрол на държавата да съществува група за отвличания убийства каквато имаше по време на управление на потомствените селяндури от БСП. Схващаш ли разликата вече? Едните селяндури са под контрол а другите не. Когато един селяндур особено потомствен и от БСП бъде оставен без контрол се стига до неща като описаните в тази статия и в последствие национална катастрофа както при последните 3 управления на БСП. Не съм сигурен обаче, че виждам връзкат между коментара ти и написаното от мен. Ако ти си решил да избираш между едни и други селяндури ,аз не съм.

Рано или късно, Кирчо Добрев ще обере паяжините в панделата. А Младен Червеняков ще му е адвокат. После и той .....

Е те тая новина не е нещо ново. Киро беше хванат още през годините на Югоембаргото да прекосява Югославско-Българската граница с 250 000 германски марки в брой укрити и недекларирани. И не го правеше за първи път. Той явно има топли връзки със сръбските мафиоти още от края на 90-те години. Баща му, Бог да го прости, беше голям човек. Той имаше голяма заслуга преходът на властта от БСП към СДС да мине безкръвно през бурните януарски и февруарски дни на 1997 г., когато правителството на Жан Виденов падна от власт. А сега сигурно се обръща в гроба.

Вземал е от богатите и е давал на бедните!

Не знаех, че това е дефиницията на думата ПРОГРЕС!

В БСП - то всички са такива. Срам за родителите си. Като този Кирчо. А какви родители имаха само - Станишев, Йотов, Пръмов ...

Преди време излизаха публикации, че Сретан Йосич бил авер с Бойко, сега се оказва, че на масата били и Добрев и Червеняков. Колко ли още знайни и незнайни бъдещи и бивши управници ще изскачат след време, че и те са седяли на масата или са чакали прави до нея.

Това не е новина. Кирил Добрев е известен контрабандист сътрудничещ си със сърбите. Така че щом е фигура в младежкото БСП хич не е изненада, че сръбската мафия ги поддържа.

Мда, а пък ония работи за Бойко в немски вестник как ще ги коментираш?!? Или тях няма да ги коментираме?!!

ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ,ВКАРВАТ ГИ ОЩЕ ОТ МЛАДИ В ЗАНАЯТА НА КОРУПЦИЯТА И СХЕМИТЕ,А ПОСЛЕ ГИ ВКАРВАТ В РЕДИЦИТЕ НА ЛЮБИМАТА ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ! МАЙТАПА НАСТРАНА,ТЕЯ ОТ БСП СА ВСИЧКИТЕ ЗА ЗАТВОРА,ПЪРВО ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИМ СЪДИИ ДЕТО СА ИМ ЧАДЪРА!

Изобщо не се учудвам!Та мафиотските групировки СИК и ВИС се бяха развилнели по времето на управлението на Беров и особено след това при управлението на БСП.По време на ембаргото срещу Югославия,БСП осъществяваше активни връзки със сръбската мафия,тъй като това беше единствен начин за избягване на ембаргото.Кирил Добрев играеше активна роля при преноса на паричните средства,придобити при нелегален внос в Югославия на горива и оръжие.Та нали тогава БСП беше категорично против НАТО и лично Първанов водеше митингите в защита на Югославия.След това същите хора ръкопляскаха при влизането ни в НАТО."О времена,о нрави!"

Значи ето кой е пренасал парите на Елена Костова по време на ембаргото в Югославия. Добре е че има такива помнещи, като тебе, защото ние знаехме, че Костова продаваше петрол на сърбите по югоенбаргото, но незнаехме, кой и пренася парите.Що не престанете с дивотийте си бе.И никакво чудене не ще ти помогне дорде не разбереш, че критикарите като тебе критикват от ляво, а не от дясно. Та значи, ако приемем, че БСП са кумунисти то ти и такива като тебе сте ултаракумунисти.Аме де толкова акъл да го разберете.

БСП = МАФИЯ БСП = корупция БСП = национално предателство БСП = руско енергийно робство БСП = контролирана бедност за българския народ

Да, ама другарю тук новината е че твоята партия БСП всъщност е истинската мафия, а ако има нещо в миналото на Бойко Борисов беше редно да го вкарате в затвора, докато управлявахте 4 години с доганчо хидролога, нали?

Напълно съм съгласен. Като прочетох коментара на "Любопитен" първото, което си помислих е, че е от младежкото БСП и цели да отвлече вниманието от основния извод от статията, а именно, че БСП е най-сериозната проява на организирана престъпност в България.

Правилно, господине, на БСП мафията мястото е в затвора. Защо ББ не го прави? Причината е същата, заради която БСП-то не го вкара него - и ББ е от мафията.

Дарагая АЯ, той се опитва, както всички виждаме. Има повдигнати дела срещу Цонев и Масларова, Марио Николов е осъден ефективно на 15 години затвор. Мургина също е подсъдима. Лошото е, че съда е на агент Гоце и както всички виждаме, дума не дават да им се каже как да съдят, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЕВРОПА ИМ КАЗА, ЧЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ. Или може би не си съгласна с изводите на европейския мониторинг?

Не подценявайте цялата тая мафия около Гоце. Това са изпечени мафиоти, които все още колят и бесят в някои региони. Много от тях са свързани със спецслужбите на Русия и Сърбия и работят срещу България, ЕС и НАТО. Особено нагъл и безскрупулен е тоя Добрев - младши. Той е един от най-приближените оръженосци на сирищнишкия кръстник Гоце.

Абе щом Станишката успя да спре Гоце вътре в БСП, значи Гоце е въобще с отмиращи функции. Пък и приближените му се чувстват все по-неудобно. Изненадващо лъсват отнякъде и се чудят как да се оправдават... Бойко добре ги работи.

Бойко работи с тях, и точно като тях, а тикави като тебе само се заблуждават, че има разлика.

... А `районите` комай клонят към 100 ( Сто ! ) процента у Нас ; Дори в Сърбия и Русия е по-малък процентът .

Кирчо е много фотогеничен и изразителен младеж. Гордост за младежкото БСП и за самата партия ...

Той е срам за баща си!

Колкото повече мърдаш, толкова по-навътре ти влиза.И жена ти е на същото мнение.

Личи си, че си го изпитал на собствен гръб.

Интелектуалните занимания никога не са се удавали на представителите на БСП и компания. И това си личи от постингите - кратки, безмислени, шаблонни, и в голямата си част направо глупави. Но с работническо-селски произход за какви интелектуални занимания може да става дума! даже и в младежкото БСП. Вярно партийни бонзи като Азер Меликов и други партийни инструктори се напъватт да вкарат нещо в главата на младите комундета, но не става. Както е казал Вуте от Шопско: "Уй да е - да му го намааш> Акъл не можешн да му вкараш"

Е те това е една изключително умна, интлигентна и "човеколюбна" реплика. Направо пръска интелект от теб човек. Сложи си някакв предпазител, че ще ни намокриш всички!

Дали някой е изненадан?-не вярвам.Тези малоуници комуноидни, които са известни в цял свят със своята наглост, все още се на мират "хора"които не ги заклеймяват, което пък е жалко за разумното същество наречено ЧОВЕК.