Нинова свиква конгрес за ”Промяната в БСП”

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви курс към промяна на партията, която да стане модерна и да даде път на младите хора. Обсъжда се нова коалиция за изборите.

Обратно в новината

Коментари - Нинова свиква конгрес за ”Промяната в БСП” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Промяната на една стогодишна комунистическа мръсница трябва първо остър бръснач, че да се обръснат стогодишните вмирисани лъжи. След това да се изчистят по-мръсни от Авгиевите обори и да се изхвърлят червените милионери и тъпанарите дето ги следват. Тогава ще остане чистото и светло комунистическо бъдеще.

Нужно не да се "дава път на младите и образованите" а да се определят основните политики по отношение на развитието на науката, икономиката,образованието, здравеопазването, социалната политика, отбраната, съдебната система и т.н. Тези политики могат да ръководят и млади образовани и от по-стари. Това е важното и същественото. А " да дадем път на младите и..." е начин да се сменят някои кадри на ключови места които ще пречат на промените.

Ако ми кажат в колко часа е ша ида

Внимание Другари! Поемаме нов курс /на..ляво/ . Приготви се за стрелба ! Поемаме курс за обогатяване на нашите милионери !!! Прокуратурата да си затвори очите !

Скрий се .Тая беше любимка на Иван Костов в СДС.Беше синя от всякъде... Стана милионека.Децата учат в САЩ. Ега си лявата -дясна? Пръдла!

За младежите и девойките на конгреса ще се осигурят старчески памперси в големи количества. Ние сме мльади, ние сме много - Лилов.

Аман с тез млади хора. Аз остарях с идеята за младите хора, а тези, които сега са семейни кучета ги яли, тези които се борим с мизерното си живеене.

Тази се взе много насериозно че чак земята трепери под нея Мале ...мале!Дупе му да е яко на народа еврофондовете приключват идва ред на банкитеТова със КТБ е детска песничка.

като чуя че ще връщат младите и образованите другарчета на власт и лошо ми става толкова много изстрадахме от тях

страхувам се, че младички бсп кариеристчета се опитват да се домогнат до новия президент и дали той ще ги рапознае, защото те са хитри и обиграни но после стават нагли и досадни и са като пиявици няма отърване от тях и бризките им

СТИГА САНИРАНЕ !БЕЗ ПАРИ ! Значи плаща се от бюджета а защо не санират и къщите Нали и ние с къщите плащаме данъци а народа гладува с мизерни пенсии и заплати а те санират ли санират за да крадът парите ни чрез техните фирми

същот нагло е да дават за щяло и не щяло интеграционни добавки от по 900 лева, хората да работят за два пъти по ниски заплати а горните лица да обикалят нагло моловете

Пременил се Илия, погледнал се пак в тия! Вълкът козината си мени, но нрава не! Но Овцете се надяват!

не ни пробутвайте БСП, малко ще повярват! Това е отвличане на вниманието = вместо лудия Сидеров сега Каракачанов сте но подготвили ....

какъв по-голям циниЦЕН МОЗЪК ТРЯБВА ДА СИ да пращаш сина си в Америка и да буташ другите към азия!!!????????????????

Ха! Илия пак ще се преоблича!

Мустафа Карадайъ 05 октомври 2016 "ДПС ще определи бъдещия президент на страната" Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев 23 Ноември 2016 "ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. Това обяви в предаването "Тази сутрин" на Би Ти Ви депутатът и зам.-председател на ДПС Четин Казак. Той припомни, че на първия тур партията застана зад независимя кандидат Пламен Орешарски, а на втория тур призова избирателите си да гласуват за Радев. По думите на депутата генералът е получил "огромна" подкрепа от избирателите на ДПС".

Курнелия Нинова и БСП не се римува с промяна, а с премяна и после пак по старо му на нов глас,а Българите кучета ги яли. Ние си ги знаем вече и евро-атлантическте глупости и феодалните източни тапотии. И на двете им се видяха истинските лица та какво ново ще Ни предложите освен съдържащото се в първите 3 букви на името ви госпожо Кор-нелия с лека подмяна на О с У... ???питам и отговор не чакам защото си ви знам риториката и номерата. Ей играите си някъде другаде вашаа хибридна война с хибридни лозунги в продадена държава.

ало, госпожата от снимката ,след няколко месеца ,ще гледаш по друг начин, никаква промяна няма да ти помогне.Огледай се кой стои до теб,най-големия олигарх, а ти срещу кои ще се бориш?

Първият изобщо , който поздрави новия президент беше Оффчарофф. Това е промяната. Точка Първа - дайте 20 млрд за Белене. Офф каква промяна.

В младо семейство се ражда момиченце и го кръщават Курнелия. Идват гости да видят бебето и питат бабата: -Е добре де,защо сте го кръстили така Курнелия? А бабата отговаря: -Еми оти я съм Нели,а па сватята е ква....

Пази боже сляпо да прогледне.

ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ,НО НРАВА НЕ!

Това е истинското име и мото на конгреса. След него е добре известно какво следва: Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия. Ако по вече ви харесва: Пременила се Корнелия, погледнала се - пак С тия.

Уау, значи досега не сте давали път на кадърни (млади) хора? Въййй...

и новата тройна ламя. Надайте се на пияна Нинова.

другарката Нинова.Тя промяната я бърка с премяна,т.е БСП-то ще навлече нова премяна за идващите месеци и години.

КОНГРЕС ПРОМЯНА В БСП, АКО ИМА ПАК СТАРИ МОЦУНИ,,, ЗАБРАВЕТЕ ВЛАСТТА

Тия кърлежи пак наточиха смукалата. Ама като има наивници да гласуват за тая крадлива пасмина ....

Госпожо Нинова, без лоши чувства ви казвам -променете си прическата или по-добре стилиста.

Знаем какво значат вашите "сполука" и "промяна"! Още помним лукановото време и мутрите тогава, после виденоеата зима и далара от 3600 лв, и "експертното" правителство на Орешарски-Пеевски, и как оглозгахте заедно с ДПС банка КТБ. Дано да не дойде пак вашата "промяна"!

А бе слулю, по Луканово време хладилника ми беше пълен. А сега? В магазините боклуци, кесията празна, ядеме супа от патешки фенери----Ти знаеш ли вкуса на Камчия , Смядовска луканка, шпек...

Е как бе братче? Ти по колко купона на човек получаваше? За каква луканка бълнуваш? У дома готвехме мусака с русенско варено. Хладилника беше изключен. Ядяхме до каквото можехме да се доберем с купоните. Ти да не си се снабдявал от специалните магазини на другарите?

Хохооо - червената пасмина и това ли ще обърнете на обратно - че Лукановата зима всъщност е била чудесна? Просто сте невероятни кретени - дано съвсем скоро потънете окончателно в кенефа на историята.

хладилника, защото сигурно си бил полковник/директор или крадлив фатмак в някой войнишки стол.

Старите червени да не сменят нея?

Другарко Нинкова,нали всичко в БСП винаги е било наред.Какво ви стана ,че решихте пак да променяте курса.Да не би да искаме по вечко места в парламента ?А така ..машала.

Ще грабим от държавата до последно, защото вече няма да ни допуснете до държавната ясла! Знаем, че ни е за последно....., затова ГРАБЕЖ ДО ДУПКА........давай бойко, да си вземем тези 16,000,000,000, защо да ги оставяме на тъпаците!!!!!!!`Само ГЕРБ!!!!!!

..... как хубаво си закръглила джуките, трябва само да плъзгаш главата напред-назад, дишайки през носа...... хахаххахахах

Тази гъзла така се е надула, че още малко ще се пръсне откъм дебелия си задник. Колкото и да се напъва нито нейната партия ще се подмлади, нито ще се промени, защото основата й членска маса се състои от изкуфели дъртаци. На изборите я чака огромно разочарование, а другата кучка Мая Манолова само чака провала й, за да я разкъса на парчета.

Корнелче, моля те, разпореди другарката Илияна Йотова да мине на диета, защото е станала много дебела )а пък може и да е бременна жената) и не се вписва до стройния генерал. Много е яла в ЕС. Време е да отслабне и това не е трудно и скъпо за особа като нея.

а тя вашата Лиляна много хубава и стройна.

Ами тези дето крадяха десетилетия , вече се умориха.а и натрупаха килограми. сега се търсят , свежи ,и активни сили . Препоръчвам на Курнелия, да ги търси във ромските среди.

Како по-полека да не ти излезе херния...

Нинова показва много голям КАПАЦИТЕТ , А ДАНО !

мдаа, от към задна полусфера ...

Хитлер в полал

СТОИЛОВ В ЛИСТИТЕ И ПОРЕДНАТА ЗАГУБА Е СИГУРНА

НаАки Стоилов се изложи повече от СъселЪ.

Впрочем Нинова свиква конгрес, за да се изчисти от малките (чистите) партии в Коалиция за България. Познайте какъв погром за БСП се очертава на предсрочните избори...

Не се вживявай много на победителка, защото сте гнили отвътре. Какво направихте за толкова години за народа освен обещания преди изборите. Никой не ти вярва, като се има предвид опита ти по приватизация. Накъде ще ни водиш, към твоето благополучие и благинка за сметка на народа.

Как къде???... Към валутният резерв. от 15 милиарда. Бойко Борисов го взе от европейската банка , за да не фалира държавата чрез банките., Сега е ред на Курнелия , да раздава баницата за 15 милиарда. Как да не я обичам тази Курнелия. Ще гласувам за нея със третата ръка.

Ще грабим от държавата до последно, защото вече няма да ни допуснете до държавната ясла! Знаем, че ни е за последно....., затова ГРАБЕЖ ДО ДУПКА........давай бойко, да си вземем тези 16,000,000,000, защо да ги оставяме на тъпаците!!!!!!!`Само ГЕРБ!!!!!!

Що за физионимия има тая, то не лъха задоволство, то не лъха злоба, то не лъха гадория, то не лъха....Боже мили, слез Господи и си прибери вересиите. Що за лидери са това, що за партия е това, старите комунисти на нов глас. И пак съкращения, отмъщения, всичко грозно познато от десетилетия.

Абе не разбираш ли че се е разгонила. Това се чете и във името и. КУР НЕ....ма. Така е като няма което и трябва.....

Хубаво я гледайте тая пиростия , на снимката! ТЯ ще да е новия министър-председател! Олеле мале! Само кожената куртка и липсва!

Забрави...

Тъй де. Не където да е, а на запад, т.е. западът е определил Маркс за личност на хилядолетието. И защо? - Навярно защото Маркс е от запада, човек на запада, на юдео-запада. Западът на антихристите, Маркс на глобалистите - личност на хилядолетието. Нищо против Маркс, ако беше християнин, а не атеист. Защото атеистът Маркс се използва срещу християните. А Бог е първият комунист - не Маркс. Христос е първият комунист - не Маркс. Това е исторически факт запечатан в Библията. Не за пари Бог създаде Адам, а от любов, безвъзмездно. Парите и лихвата са от дявола - кумир на запада на мега капитала. Но първият антихрист-комунист е Маркс - юдеокомунистът, който остава слуга на "избрания народ", на юдео-нацизма, на безумието фарисеите, които осъдиха Бог, не го познаха и го предадоха на позорна смърт. Не се разкаяха за своето слугуване на дявола, за нарушаване на божията заповед Не убивай. Затова Маркс е личност на хилядолетието... на запада. Западът, към който напълно погрешно се стремим в услуга на злото.

Докога ще ни променят,реформират,обновяват,поучават,манипулират и водят за носа тези изроди от всички котила с различен цвят вече 27 год.Майката партия до болка ни е позната.

Другари,в името на промяната,всяко тримесечие.. ..конгрес,всеки месец пленум.Докато си изчистим сто годишните авгиеви обори.

Радан ни реформира от дясно, Нинова ни реформира от ляво, а българите все деформирани ходим.

Да не са решили БСП да правят конгресите си на жълтите павета вместо на Бузлуджа?