ГЕРБ поиска БСП да поеме комисия за Конституцията, тя отказа

ГЕРБ предложи на БСП да оглави временната комисия за промените в Конституцията. От левицата обаче отказаха предложението.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ поиска БСП да поеме комисия за Конституцията, тя отказа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

промяната? Та те така са обвързани, че това на практика е невъзможно. От началото на" демокрацията" та до ден днешен. От всички възможни политически сили, народни събрания, министерски съвети - величия юристи и т.н.

Какво става тука ? Къде са комунделите с големите уста? А да ви видим колко специалиста останаха ? 5-коментара! НЕ ви ли е срам другари комундели нищо ли не можахте да измислите?

Не се продавайте на дребно.Искайте още.ГЕРБ и свиленградската митница ще ви дадат,само и само да подкрепите промените в конституцията.Защо ли?Голяма далавера ще да е.Бойко вече на дребно не играе.

Като се промени какво ,циганите ще плащат ли данък сгради,ток,вода,смет,бабите по селата ще спрат ли да ги бият Ние Българите ще получим ли помощ за интеграция в ЕС

Можем да си играем на законотворци още дълго време, давайки по този начин корупцията да си се развива и цъфти на всички нива. Можем да натрупаме една камара писани закони, закончета, нормативни и поднормативни актчета, но истината е, че ако няма кой да упражнява и прилага Закона, той се превръща в една бала тоалетна хартия и нищо повече... 25 години политиците ни си играят на игрички, като "криеница", "гоненица", "дръж ми шапката", "стражари и апаши", "Фани ме за шлиферО", "пре.би другарче" и т.н., без да сме мръднали и на сантиметър от дъното, на което се озовахме от началото на "прехода", който всъщност се оказа перманентното болестно състояние на обществото ни!

Дайте я на Майчето - я вижте каква китка спретна от избирателния кодекс. Колко му е да направи и Конституцията преференциална - в смисъл, за едни членове на обществото конституционните права ще се прилагат референциално, а за други - преференцията ще важи за задълженията. То не че и сега това не важи, но не е записано в основния закон! Така, с поправките на хлевоустата, има всички шансове и ДПС да подкрепят промените - в частта цигански преференциални права;о)

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира пред журналисти, че се надява по този начин да ПРОМЕНИ в положително мнението- Сиреч предлага подкуп, и то на всеослушание... а наскоро Марси Рийс чете лекции против прилагането на корупционни практики у нас, сиреч ЦЦ няма как да ни преметне че пак не е знаел какви ги върши.