БСП се отказа от Руменовците, Данаилов ще води две листи

Националният съвет на БСП обсъжда на закрито заседание водачите на листи за парламентарните избори. Изтече обаче информация, че две от основните лица на партията - Румен Овчаров и Румен Петков, няма да бъдат сред тях. За сметка на това Стефан Данаилов ще води две листи.

Обратно в новината

Коментари - БСП се отказа от Руменовците, Данаилов ще води две листи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илиана Йотова в Пазарджик??? Посмъртно никой комунист НЯМА да гласува за нея в Пазарджик!!! НИКОЙ!! Да ни бяхте дали ПРОФЕСОРА - СерГейчо пак се оака!!

Това ли е новото лице на БСП,не на нас тия?

Тези освен от руменовците да се откажат и от властта най-добре. Голям хаир ще направят на България

бил добър артист.Тоя е толкова артист,колкото и грамотен,колкото и политик.Да се благодари на Иван Кондов,който по това време(когато го направи артист)беше женен за сестра му Росица.Никога,ама никога не съм го харесвала.Той реши,че наистина е голямата работа,благодарение на такива кукувици,които се прехласват по всеки посредствен,както е и сега де.ДА СЕ БЛАГОДАРИ данаилов НА ПАРТИЯТА.Е ЗА ТОВА Е "МНОГО ДОБЪР" АРТИСТ.

Данаилов да си играе в тъпите сериали, да сте го видяли в НС

ЗА ТОЯ ЦИГАНИН ОТ СНИМКАТА ЛИ?

Ами, че той го игра тоя циганин в една серия на "Ние сме на всеки километър", серията беше "Циганката, игра, бог да я прости Пепа Николова, а бате ви Серго разузнавачът играеша калайджията. Дали и сега не са му определили същата роля? То и настари години не е късно да станеш за резил.

Збогом другарю Данаилов

трябваше сина си да сложи на негово място като свежa кръв тъкмо ще си пасне с облика на бсп(леко налудничаво с ясно изразени всекидневни пристъпи на идиотизъм и наклонност кам нарцисизъм както и частична загуба на паметта) пак и ще бъде като мост между България и Сащ :)

Заради Дора Янкова баш комунистите от Смолян ще гласуват срещу БСП. Абе, господа от Насрано 20 Вие допитахте ли се до местните хора, какви ги вършеше тази депутатка и кметица. Властолобивата мома. заинтересувахте ли се от мнението на обикновените хора. Сергей да се вразуми ,че допуска мнооооо..го грешки.

все някак ще ви изтърпя до изборите . а след това де се наредите в колона, да се наведете и да си заврете главите на предните в гъзовете .

farmer

Айдее 45 година ...сега е ред на Белене и Скравена. Гласувайте за червените мърши и това ви чака... Ламбо за по малко от 10000 евро не си отваря устата...а комундетата имат мангите и купиват, все им е едно циганин или Ламбо-все тая

Гадни и противни комунисти! Мерете!

Е съвсем не очаквах тази грешка. Да Вие сте много добър артист, но много лош политик - доказано. Защо допуснахте на стари години да се орезелите напълно. Пробвахте и не си направихте Равносметка, съвсем не във Ваша полза.

нас червеното знаме роди...помните ли...комунист капиталист не става...само знае дай, дай, дай, дай...

Aман от тоя Dъбов, какво е свършил в парламента,кога е направил поне едно изказване ? Kато им е много ценен сащо тоя пенсионер не го устроят в централата си.

Ламбо да си гледа киното,аман от артисти в тази държава

Че то цялата държава е като филм на ужасите и пародийна драма,но за жалост Ламбо,няма роля в този филм,които КОМУНИСТИТЕ продуцираха последните 20 години

Къде са местните лидери? Защо пак използвате Данаилов да прикрива такива изявени социалисти като "елитния" бизнесмен Георги Гергов, който незнайно защо е председател на БСП в Пловдив. Защо той не води партийната листа, след като води партийната организация там? Дали не защото всички знаят, че е един от най-големите криминални приватизатори в България с протекции от всички правителства и всички власти.

Познавам лично Ламбо. Отново като на президентските избори комунистите залагат на филмовите изяви от времето на тоталитаризма, на безспорния чар, обаяние и симпатия към Деянов (и не само), НО изявленията за предан бесепар СИЛНО ме смущава!! Инстинктивно ненавиждам онези елементи, които само след 24 часа (а може би и по-малко) от комунисти се пребоядисаха в социалисти. Уважавам безмерно изключително достойният, гениалният баснописец, общественик и пример за подражание Радой Ралин, който си отиде от този жалък (за нашата Родина) свят като УДОСТОЕН активен борец против фашизма и капитализма (какъвто безспорно е бил), член на БКП (не се пребоядиса, не си смени възгледите, кредото, вероюто си за нула време), не сформира алтернативна комунистическа партия, войнстващ и клеймящ пороците на тоталитаризма (заедно с Борис Димовски) супер ИТЕЛЕКТУАЛЕЦ!! Преклон пред светлата му памет!! Колкото до Ламбо не зная с какво да запомним министерстването му и ев. престой в НС освен с извинени отсъствия за участие в кино, театрални и филмови продукции???

Щом до дядо Ламбо опряхте жална ви майка!

Браво! Гледай какви младежи избраха за нови лица. Точно както обещаха. И точно както се очакваше. Сметката е следната: на един 70 г. старец като махнем инфлацията и получаваме младеж на 25-30г. Сега очакваме да се появят Красимир новоПремянов и дон Алесандро де Лилов.

А бе Ламбо, я си гледай старините, не ставаш за политик, само заемаш мястото на някой кадърен и образован!!! млад човек.

Успех ви пожелавам

Такива като Данаилов са най-вредни за българското общество. Те биват използвани като стръв на кукичката на партийната мафия за ловене на шарани/избиратели/. Като министър на културата издаде сума ти разрешения за строителство на хотели и заведения върху археологически и културни паметници. Заслужил деятел на интернационализма и антипатриотизма.

Блестящ ход на Серго е отстраняването на дискредитираните стари депутати. Но с Дора Янкова в Смолян СБЪРКА. Ще видите, какъв ще е пагубен резултата. Тая е омазана до уши в града с далавери и комбини, като кметица. Местните не могат да я гледат. СЕРГО, СБЪРКА С ТАЯ КОМБИНАТИВНА ЗА СВОИТЕ МОМА.

Никога не е късно да станеш за резил пред хората - е това е валидно за т. нар. г-н "збогом".....

Хайде стига с вашето "збогом".Измислете вече и нещо друго.Май няма какво?От една невнимателна грешка,правите капитални изводи!Не сте интересни!

Абе Данаилов, остави ги , гледай си здравето и запази това, което ти е останало !

Ако Мерджанов е ново лице за депутат, "здраве" му кажи. Пак ли този ще води листата в Ямбол. За престоя си в парламента си направи такъв РR, а в действителност нищо не е направил за града.

Данаилов спри да се излагаш .

Гербаджиите са долно и мръсно племе!!!!!! Завистливи,неспособни помияри! Мутромилиционери с одеждите на демократи!

ГОСТ

Друго е да си ГейГанди с очилцата-спретнат и...намазан...

Ти луд ли си, какъв си.. Не си в темата изобщо. Сбъркал си нещо новината и коментара, тъпако!

станишко явно отново бълнува своите мечти - 50% били нови лица??? - Георги Божинов, М. Червеняков, Дъбов, Илияна Йотова, М.Миков, А.Найденов, Янаки Стоилов, КУрнелията..........- егати "новите" лица - стари, стари, ноторно известни!!!!!!

Корумбашев ,тоя милиардер ли е комунист?Само калко стотици милиони отмъкна от БТК,а сега е сабсвеник та ел.централи и от там ДЕРЕ електората си.Толуп неприятен.

Данаилов да си играе ролите,не му е мястото в политиката,а за листата на БСП-"преоблякъл се Илия пак в тия".

За бога другари не унивайте е заочи ще бъдат на 2 и 3-то място в листите.

Всички от БСП са боклуци

Ламбо вече направи няколко опита да се орезили и донякъде успя.Особено когато се кандидатира за вицепрезидент на калфата. Сега резилът му е пълен. Збогом Ламбо, вече не си на всеки километър. Пък и червените бабички по пътя намаляха ...

Пише се "Сбогом".

Човекът иронизира Ламбо. На едно погребение Данаилов беше написал в книгата "Збогом". Тогава беше министър на културата.

Честито Г-н Данаилов.Аз ще гласувам за Вас,поне с вашите роли е минал моя живот и Ви харесвам.

Бабите са по-важни ... Проблемът е как да стигнат до урните и да не се загубят по пътя ...

О.... ТЕ И НА РЪЦЕ ЩЕ ГИ ПРЕНЕСАТ АКО ТРЯБВА ...

"СЕЛЯЦИ"

да не се окажат после стари задници

А кога ще се откаже от серГей доганов ?

Стефан Данаилов е изключително дебелокож човек, при това неграмотен.....да станеш за посмешище с това, че не признаваш собствения си син, а отглеждаш наследниците на Вили Цанков, просто нямам думи за морала му!!!!!!

Че от кога да си депутат в БСП трявба да имаш морал?

Докога въжеиграчите ще "водят" по две листи и по този начин ще заблуждават (УМИШЛЕНО) избирателите?

Това е тяхната тактика. А като има марионетки...

А бре този Дъбов от Шумен няма ли да го пенсионират най-после. Голяма част от Шуменци не гласуват за БСП само заради него.Ненаситник.......

аз ще гласувам за Бойко

и аз

и аз

Aбе, много сте заблудени, вие-комунисти и гербаджии. Uзненадите за вас тепърва предстоят .Oчевидно не разбирате,че животът няма да продължи по старому/ както много ви се иска/.

БСП си обновява листите. Цацаров обновява листите на ГЕРБ :)

а трябва всички листи да обновява по хронологията на престъпленията

Нали не го харесвахте Цацаров,бе другари,а сега понеже сте тъпаци-цвилите от възхищение,а?!

Министърът на Финансите Орешарски иска държавата да създаде смесено дружество с фирмата "Нова българска медийна група", контролирана от близката до ДПС Ирена Кръстева, за да построи ново здание на приходната агенция на бул. "Цариградско шосе" 113 А. В замяна ще получи три апетитни имота на НАП в центъра на столицата - на бул. "Дондуков" 52, ул. "Аксаков" 21 и ул. "6-и септември" 10, както и част от постройката на "Цариградско шосе" и терена около нея. Министрите на Доган оставили колегите си от БСП да защитят сделката, същото сторил лично и премиерът Станишев, разказаха участници в заседанието на кабинета. Шефът на държавната администрация Николай Василев пък обясни, че НДСВ е против сделки с имоти без конкурс. Аргументът за отлагане на решението бил, че предложената схема от Орешарски е 2:1 в полза на частника. Според решението държавата ще създаде с частната фирма ИПК "Родина" (управлявана от известната Ирена Кръстева, издател на вестниците "Монитор", "Телеграф", "Експрес") акционерно дружество, в което ще апортира четири големи сгради. Първата е недостроената част от комплекса ИПК "Родина" на бул. "Цариградско шосе" 113, оценена на 37.6 млн. лв. и прилежащият терен от 15 дка около нея, оценен за 4 млн. лв. Само преди седмица в материал до колегите си финансовият министър Пламен Орешарски твърдеше, че същата сграда струва над 60 млн. лв., а прилежащите й декари - над 5 млн. лв. Втората сграда е на данъчната администрация на ул. "6-и септември" в топцентъра на София. Според Орешарски пазарната й цена е 8.4 млн. лв, което прави 2501 лв. за кв. метър. В този район на столицата пазарните цени на имотите са поне двойно по-високи. Третата сграда на НАП е също на стратегическо място - бул."Дондуков" 52, и е оценена на 15.8 млн. лв. Това отново прави средно 2811 лв. за кв. метър. Подобно е положението и с четвъртия имот на НАП, който ще бъде апортиран - сградата на ул. "Аксаков" 21, оценена за 6.4 млн. лв., което също прави под 3000 лв. за кв.м. Само за сравнение - преди четири месеца МС одобри решение за закупуване на сграда на ул. "Аксаков" 5 за нуждите на Министерството на правосъдието при цена на квадратния метър от 5392 лв.

Барозу, Меркел, Обама и Камерън са мръсни гербаджии. Всички прогресивни младежи от отрядите на нашите командири Азер Спартакуса, Кире Социало и Кутевият Toню са живи закопани в дуварите на метрото, под дулото на парабелума. Нощем по потайна доба камионетките на кръволока Цветанов ги отвличат от клубовете за доживотна робия в катакомбите на метрото. По магистралите 3 синджира роби, млади социалистки, без дрехи, само по галоши. Дете в майка проплака с тези магистрали и тунели, затова се дигна народа за нов Девети! Искаме си пак България на чушкопека, макадама и запорожеца, долу магистралите!

Кукуригууууу!

България на герп- студентите са станали овчари, всеки си копае картофите сам, пенсионерите ровят в кофите за боклук, по телевизията 24 часа Бойко.

Това са само водещите (фасадата), но ще видим другите на избераеми места. Няма ли на края в парламента да видим старите моцуни. Браво БСП. Лъжеш своя електорат, че си лява, а вслючваш супер десния либерал Орешарски, прегръщаш се със Симеон - симнол на мракобесната династия в името на която избиха стотици антифашисти, прегръщаш се с абсалютния вожд на етническата партия, гласуваш срешу отнемане на незаконно придобитото имущество и още и още... България има нужда от съвсем нова лява партия - БСП/истинска/

Истината е ,че след първите в листите идват старите корумпирани дебеловрати комуняги !!! Никой не е отпаднал !! А и така наречените нови като Мая , Кур- нелия нямам думи.....

имаш...

Прав си - имам, но ако ги споделя, ще ме цензурират!

Варна - Орешарски. Най-големия далавераджия. Ето някои въпроси: 1. Колко партии смени (политическа проституция) само и само да бъде на власт (там са големите кражби). 2. Колко договора е засекретил за да не излязат далаверите пред обществото. 3. Съветникът му Сариев бил ли консултант на всички подразделения на МФ. 4. Колко пари са изразходвани за САП и къде е внедрена. 5. Какво стана със седенките? 6. Свързан ли е с банки в офшьорки. Не се ли срамува.