8000 на митинг на БСП за 1 май: Черешовото топче да гръмне

С митинг-шествия и хора БСП отбеляза Международния ден на труда - 1 май, в цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - 8000 на митинг на БСП за 1 май: Черешовото топче да гръмне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да гръмнат по един път в гащите си- това може и да успеят останките от тая измислена партия!Да си гледат старините и да не се бутат там където не им е работа- видя се че техния зачатък на комунизма- социализъма се оказа уродливо творение! Бай-бай бамбини!

БРАВО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП - ИЗКАРАЛО Е НА МАНИФИСТАЦИЯ ЦЕЛИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ ! БРАВО МАЯ, БРАВО МИШО !

Всички, които трябваше да празнуват първи май, хората които продават труда си на безценица ги нямаше на митинга, защото бяха на работа. Бяха и този път експлоатирани. А първи май не е комунистически празник. Той е против експлоатацията и несправедливостта към трудовите хора. Правете разликата.

Ама да се завърти към вас и да гръмне...

Б - будали, С - сиромаси П - ренсионери = БСП

Абе на митинга на БСП на 1-ви май не гръмнах черешовото топче,а гръмнаха топките на другаря Миков когато се хвана на хорото до др.Курнелия Нинова.

Младен Червеняков БСП. 11 юли 2009 "Проблемът не е само в Сергей Станишев. Време е да започнем да говорим. За провала на БСП, Младен Червеняков коментира: "Основен проблем е кризата в БСП, разпад на структурите, липса на ясни принципи и морал (!) в партийния живот. Големият на проблем на БСП е, че във всичките години на прехода, тя не стана инициатор на нито една от големите промени, които са направиха... Често пъти демонстрирахме арогантност, консумация на властта и това са неща, които трябва честно да си ги признаем", призна опасенията си бившият депутат. БСП е някак си парцелирана на кланове", всеки от които работи за себе си. Нищо чудно, че "хората ни изгониха с камъни поради редица натрупани проблеми", коментира Червеняков.

По точното заглавие е:Група папардаци/с познати лица/ се показаха по ТВ!...

Лютви Местан. ДПС 20 август 2014 "Местан коментира, че след близо двугодишен период на политическа нестабилност, страната се нуждае от политическо спокойствие"

Румен Овчаров, на заседание на Националния съвет на БСП. 25.04.2015 "Докато не кажем, че предишното правителство беше дадено на концесия на Делян Пеевски и Цветан Василев, хората няма да ни повярват"

Новите човешли ценности: - пиянде говори за социална справедливост. А бе налейте му на тоя да млъкне! - милионери защитават бедните от бедност. Част от тях са милионери без ден трудов стаж! Че те по-зле от английското кралско семенйство! Новите крале на лумпените! - лъжата е любим беберон. А защо ли отслабвам, като постоянно имам нещо в устата си? ... Ето това са днешните ценности на социализма. Не са ли сладки... уродите?

Манифестация на 1-ви май: преборяването на уродите, водени от милионери.

Няма такъв цинизъм, от БСП да искат справедливост.

ТАЯ КОРНЕЛИЯ Е КЛАТИЛА ЦИЦИТЕ НА ТОВА ХОРО ЯКО !!!!

Абе,нещо е понапълняла,май?!Ама,Лайчето от ден на ден става все по красива и...крива!...

да гръмнело било черешовото топче. ами да бе, другари. ама кой да ви го направи, че и да ви го гръмне, а? хахахаа... вижте там... в някой музей може да е останало някое топче, дайте на на няколко циганина по едно мандраджийско кебапче с кашкавал за да го откраднат за вас и пуцайте! ахахахаааа... де ви го главния работар на партията от брюксела, а? тоя па поне еднаж в живота си да бе посетил фабрика за Производство копчета с 250 000 работни места... било то в китай.

БСП е партия на едрите мошеници, за която гласуват бедни будали. Една част от будалите прогледнаха, другата си отива по естествен път. И ако сме откровени, избирателите на БСП си измират от старост, а новите попълнения искат веднага да станат част от богатите мошеници. В резултат на това едва изкараха 8000 души. А като знам как лъжат - сигурно са били по-малко.

Не ми било топчето, ами ми най ми било тапата от бутилката на др. Миков...банда милионери да се борят за социална справедливост -това е прекалено тъпо и за бг уфсете вече...

ДЕ да бяха 40!та те са цели 240,които тежат на честният българският и европейски данъкоплатец!

Тези,които в момента са в опозиция-виждат ясно проблемите и недоволстват,а тези-които са на власт се самохвалят-няма нищо ново и креативно,което да хваща доверие на нашите 40 народни избранници!

Шайка нагли нац. предатели, крадци, убийци или техни наследници след като ограбиха народа се представят за негови защитници - отврат!!!

Господа, г-н Миков приказва "... има примери за окървавени протести." Да, 1 май е ден на окървавен в по- миналия век в САЩ работнически протест. Но не някога, а миналата година; не някъде, а в България; не правителството на САЩ, а правителството на БСП окървави протест и протестът беше срещу БСП. По заповед на правителството на БСП българска жандармерия би с палки протестиращите, а български провокатори хвърляха камъни по главите на протестиращите. Така стои въпросът с окървавените от БСП протести. А сега, как стои отговорът на въпросът за 1 май и БСП? Така стои - в над едномилионна София БСП за лъжите си събра само 8 000 души. Отговорът е от хората: - 1 май не е празник на БСП - БСП не е партия на труда, а на мафията, на "насилници грабители, на хората мъчители". И като г-н Михов пее басни за черешово топче, що не си спомни тази чужда му песен! Всекиму своето. Няма да има черешово топче за г-н Михов. За БСП и лъжите й всеки ден има по-страшно оръжие - Истината.

Не са били 8 000! Бяха 800 000

"Дайте другари да дадем,Вие да дадете ,Ние да крадем!!!

Абе другарю Паргов ,...то хубаво да гръмне ...но срещу кого нали вие и вашите другари сте тези който държат всичко разграбено ...ще се самоубивате ли ?

За пооо....ЧАШКА ! Наздорове товарищ Миков ! Вкусна ли е мастиката товарищ Кутев ?

ОТ БСП ЧАКАТ ДА ГРЬМНЕ ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ.ПРЕДИ НЕГО ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ГРЬМНЕ ТОПЧЕ ОТ РОДА НА ТОВА МОНТИРАНО НА КРАИЦЕРА АВРОРА.

25 години разруха, да ти сер*а на демокрацията. Уж пазарната икономика голямата работа, ама преди всеки имаше работа и живееше 10 пъти по добре от сега. а сега живеят добре само най големите мошеници.

За теб може и така да е. Пазарната икономика предполага конкурения. Неспособните отпадат. Всеки си изкарва, държавата прибира данъци.

да, другарю, хубаво беше...толкова беше хубаво, че ако речеш да минеш границата да идеш там на лошото, на запад при тия лошите капиталисти партията майка беше готова да те разубеди с няколко откоса от калашников....щото беше хубаво....ама много хубаво....по-прекрасен концлагер не е имало....

За всеки некадърник беше хубаво, че ги слагаха да ръководят, за да слушкат БКП и да мачкат кадърните. Сега е хубаво за кадърните. Аз и жена ми работим за фирми, а не в собствен бизнес. Изкарваме 17 000 на месец. По-хубаов е, отколкото 230 лева на месец и на опашки за захар, маслини, капачки за буркани и други селянии, които ни бяха измислили некадърниците. При това ни дебнеха с автомати на границата да не вземем да избягаме, защото без нас и кучетата ямаше да ги ядат. И като намаляхме кадърните, се срина уродливия комунистически кенбеф. Да, още мирише, и не е никаква демокрация, понеже 90% от работещото население днес е възпитано в уродливи условия и е негодно за икоомическа дейност и свободно общество. Изпиквама ви се на главите, 8000 урода, които демонстрирате уродливостта си на 1-ви май. И да не го правя, генът ви е препикан по рождение и уродливостта ви вони цял век с убийства и провал на цели нации. От 43 държави, заразени от комунизъм, всичките те са бедни и страдащи. Срам за човешкия ген! Уроди сте!

Вие докато пишете да не се гледате в огледалото ? И какви толкова специалисти сте с жена Ви, че изкарвате 17000 лв. на месец? Адвокати, които оневиняват престъпници, архитекти, които строят незаконни сгради или IT специалисти, които правят глупави компютърни игри с които да зомбират децана ни ? Каквито и да сте, да знаете, че заради такива алчни копелета като вас сме на този хал ! Хора без морал и ценности, за които парите и печалбата са на първо място.

Партийната групировка БСП няма нищо общо с работническата солидарност. Къде са синдикатите и профсъюзите да съберат на митинг работниците, къде са заводите и фабриките? Този ден е на хората, които продават труда си. А не, на издънките на крадлива нуменклатура.

Освирепели от труд комундели,се събрали да празнуват 1май на площада!

Pesh0

Дира , за добра хигиена в журналистиката , е добре да споменавате според кого на митинг на БСП е имало еди колко си души. Ваш човек ли ги е броил , някой ви го е казал или миков твърди това . Пък ако смятате , че съмненията са неоснователни , пуснете една снимка , отгоре , да се вижва цялата ТЪЛПА от БЕСЕПАРИ :)

Нека на този светъл празник, почетем жертвите на комунизма - хилядите невинни хора измряли в "трудовите" лагери, и тези загинали при терористичните актове извършени от БКП и техните активисти! Дядовците и бащите на същите тези митингуващи с червените знаменца. Да не забравяме също така, че жертвите на комунизма в световен мащаб са в пъти повече от колкото при какъвто и да било друг режим в историята.

Pesh0

Другия луд . Какви жертви на комунизма ? Какво лошо е направил народния съд ? Гръмнал няколко пеяни министри и депутати . Че сега не са ли за Народен съд всичките ?

Цифрите сочат над 100 000 човека избити от т.нар. народен съд и последвалите репресии, общата цифра на всички жертви на комунизма в България е около 300 000 души. Но те са само цифри, нали, не са хора, нещо отминало, дето не ви интересува, според вас и според кафяво-ризите ви събратя. Как да очакваш от социопати, дето не са се поколебали да взривяват пълни с хора църкви, да се интересуват от някакви си там хора. Но неминуемо ще ви заинтересуват един хубав ден, когато освободите земята от присъствието си и ви върнат в същия ад, от който сте изпълзели. То си е пред очите на всички, ама кой да гледа: БСП = "Българска" Социопатична Партия.

Дръжте кашкавала по далеч! Мандрите здраво заключени. Много са!

Тоя охлюв Миков да ми говори за 1 май - баси гаврата и извращението с празника! И тия 800(0) души са явно старци и лумпени да тръгнат след него! Олигархията БСП с тъпи селски бекове милионери като Гергов начело да ми говори за справедливост, труд и права - е, това е перверзия, която лумпените не могат да разберат!

Корнелия, Мая, моми изпускащи влака.

влака или влага *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много моля Миков повече да не събира толкова хора на митинг - на платените тролололове ще им се скъсат нервичките... На леля им Бойко ще й свършат паричките за хонорари...

Pesh0

спокойно , БСП винаги слага две нуло , зад числото на присъстращите . Били са 100 , 200 човека . БСП депутатите и роднини .

НЕ СЕ ЛИ ПРОЯВИХА ДНЕС? НЯМАШЕ ЛИ ПИЦА-МИЦА, НЕЩО?

НАЙ-МНОГО ДА СА БИЛИ 2000. В ДВУМИЛИОННА СОФИЯ. НЕЩАСТНИ КОМУНЯРЧЕТА.

Ние в Пресцентъра на БСП искаме споделим своята радост от първите гърмежи на черешовото топче. Властта в Полски Тръмбеш вече е наша. Пожелаваме честит празник на Партията и на българия.

с държава стара майтап не става..

3евзек

Ние не се майтампим. В неделя в Полски Тръмбеш организираме референдум за присъедняване към СССР.

Каво общо има дясната партия БСП с 1 май и с защита на интересите на наемните работници? Под маската на лявата идея, тя защитава само и единствено едрия капитал. Рабониците практически нямат никави права в БГ.

ко като не съм един от 8000. айди де! може па да уцелим некоя по млада.. тук ги нема.

сичко заето от бюджет и партии..не само БСП.. ко то такоз обучаване тук на празник? без мен?!! голем интернасионал...и рушвет ни щат..е колко да дам, на наяден? то па мера неква требе да има. след празници не ежте мешани салати шопски, гювечета, особенно и чорби...за секи случай.

01:40:40,560 --> 01:40:45,800 И че Волоколамка при теб се свързва само с трафика, също не е важно. 1003 01:40:45,960 --> 01:40:50,100 Знам, че немските танкове са стигнали почти до ИКЕА, знам това. 1004 01:40:50,200 --> 01:40:53,980 И обирджии не е имало. Бираджии е имало, обирджии - не. ............................. по нататък нещо плямпат май за първи май. по преди у филма- художествена измислица, беше скучно като тук. некви напомняния, че трябва да сме благодарни, че ни отърват от старост и ненужност.

В главите си комунистите все жадуват за демонстрации и окървавени протести. Къде бе? Кой бе? Бабите или циганите ще демонстрират? С кого начело? С тебе ли бе, Миков? Или с Герговио начело?

Това им е тактиката - да докарат до истерия глупаците, да стигнат до кървища и да се явят защитници. Глупакът е този, който в дивотията си може да бъде подведен да си разрущи и малкото, което има. Умен човек си граи и постига. Комунистите са уродите на света днес. А който ги следва, е селектиран тъпак.

кога се падаше развития цоциализам след черешовото топче? кат парво требе да фалират с целото окрадено... некой на ти с математиката и историята и грабежите да земе да поскаже, ша доживеем ли пак същото и кога.

8000 * 10 лв. = 80 000 лв. Парите не са много за БСП. Тази партия открадна милиарди, а за 1-ви май дава 100 000лв. за перчене. Аз съм сигурен, че спокойно можеха да съберат поне 20 000 човека, но предполагам, че голяма част от парите са били приватизирани :)

чак толкоз потиснати тук от труд и заплати..8 000 стигат. парите..винаги БСП може да земе назаем..как на всеки избори! дайте да обръщаме вниманието на черешовото топче и как посли ни освобождава Путин и от турски газ..

ех навремето какви манифестации имаше само а сега само червени бабички... относно заплащането - зависи само от червените феодали да развържат кесята.

Ще се избият тука тролове, орки, зомбита. ... по форумите нямате равни!!! Обаче за реални действия на никой не му стиска, те го знаят и на това разчитат!!!

прости турци да ни поливат и бият полицаите като в Стамбул.. ний сме европейци.., почти.

Не разбирам защо БСП се пъчи на този празник и едва ли не си го приписва като неин! Това е меко казано лицемерие! Виж, друго щеше ако е организирано от работническите синдикати, но у нас всичко е наопаки.... всъщност неказвам нищо ново нали?

Аз пък не разбирам щом 1-ви май е официален празник не се чества от целия народ и най-вече от управниците ни? И второ - какво честваме на 1-ви май - деня на труда или избухването на априлското въстание?

Дневникът на един обикновен български комунист - 4 От ЦСКА ме поканиха да отида с тях. Щели да водят футболистите на нудистки плаж, за да видят гол. Отказах им, щото щяха да ме врънкат за пари. На тях вече не давам, че Лупи каквото не е докопал, само това не е откраднал. Работното време свърши и настроението ми пак се развали, защото и днес не успях да открадна нищо. Тъкмо да си тръгна и телефонът звънна. Беше Ченгезар Енчев. Както и очаквах, искаше пари. Казах му, че през февруари 2013 вложих неудачно пари във фабрика за перхидрол и вече пари в химическата индустрия не инвестирам. Той ме заплаши, че като дойде на власт, ще ме остави БЕЗРИЗА, но не вярвам да го направи. Не е лош човек, нищо, че като малък имаше патриотичния навик да докладва на другарката, какво си говорят приятелчетата му. Затворих телефона насред заканите и си тръгнах.

ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА ЕКСПРОПРИАТОРИТЕ. ГРАБЕЖ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ ИЛИ КРАЖБА ОТ КРАДЦИТЕ. Само това решава въпроса !

" Аз съм капиталист, следователно десен политик.Колко ми е печалбата ,само аз си знам.Колко ще дадм на работника, само аз ще реша. Вие при комунизма сте имали около 3000 души ,които са разпределяли парите на България. Все някой ще открадне.Но аз ще открадна 100 пъти повече от всеки от тях" Дйевид Флигман, Вицепррезидент на Дженерал Мотърс Ко 27.12.1998 г. Франкфурт на Майн Промишлена изложба.Изказване ..

Черешовото топче ще гръмне в един много дебел и известен задник!

това че днешния ден е празник на труда не да се трудиш нон стоп - така си мисля. пий една бира, почини си, че не ти останаха пари за бентлито, а и шофьора трябва да плащаш извънредни.