ГЕРБ: Зам.-министри на БСП са вземали огромни бонуси

ГЕРБ и БСП си разменяха днес взаимни обвинения за получени от министри и зам.-министри бонуси по време на управлението на двете партии. От ГЕРБ се заканиха да проверят чрез Сметната палата как Тройната коалиция си е раздавала суми от по десетки и стотици хиляди.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Зам.-министри на БСП са вземали огромни бонуси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕЩО МАЙ! Май ти си нямаш от много неща понятие . Да си чувал ещо за фискалния резерв ,колко оставиха они , и колко е сега ? Да си чувал нещо за Топлофикация , лекарства , ток, горива , да избраявам ли още ? Що не вземеш да се скриеш и да не се поевявате заедно със този дето го наричат "немец" и да не плюете по форумите , и да разберете ,че все пак тука има и кадърни хора дето разбират нещата повече от вас.Предлагам ти за успокоение ,иди прад огледалото и плюй колкото искаш този които виждаш пред себе си ..Говориш за една година ,а са минали цели 3 год.,защо не говориш за тези години ? Некадърник !

Я СИ НАЛЯГАЙ ПАРЦАЛИТЕ ! Свали си черните очила и прогледни ,бе идиот.Ти не виждаш ли какво става в тая държава . Ти си се пръкнал от комунистическо кутило ,за да виждаш във всичко червено . Тия и лъжат и крадът , и викат дръжте крадеца . И ти трябва да си от тях .Да кажеш нещо за фискалния резерв ,за горивата , за лекарствата , за бонусите ,за топлофикация , тока ,-да изброявам ли още .Само такива като теб ,с розовите очилца виждат нещата в розово , и се мъчат с глупавите си приказки да промиват мозаците на непросветените !!! себеподобни !

halidas

Когато дойде на власт ББ обещаваше,че дори кафетата и разходите за гости ще си ги поемат лично от собствения джоб министрите...може вече да е забравил,ама аз помня...

И после бай Тошо бил диктатор, бил такъв, бил онакъв! Едва ли в БГ историята е имало по-големи * от тези през последните 20 години, независимо от цвета :-(

При комунизма имаше за тях, но имаше и за народа - малко, но за всички...сега само за тях, за нас нищо....уморих се от безсилие!!!!!

то криза,криза...,ама от 30тодини само клизма,клизма..-,няма край..Мазохисти сме си ние българите,това е братя,господа,другари!!!! Търсим си все нови господари,езикът ни се обрина от чужди нечистоплътни задници,Ура-аа!!!!!!

И после комунизмът бил лош, а сега тези преименували се социалисти и тъй наречени демократи, не мислейки за никого освен за себе си - по добри ли са????Нямат наяждане ей...нямат. Вече почвам да си мисля, че навремето преди много години са мислили, че ние българите не можем да се управляваме сами....и може би е така...за жалост.ДА СИ ВНЕСЕМ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ ГЕРМАНИЯ НАПРИМИР.

Всички сте раздавали и ще раздавате бонуси, тъпото е, че герберите се правиха на светици и лъжеха, че не раздават.

Ха сега кажете - ситият на гладния ще повярва ли????И искаме да мислят за нас и да подобрят живота ни.Няма как да се случи.Те мислят единствина за себи си и своето си аз.

Но не се увличайте - от понеделник само вие и пак вие ще ходите да бачкате.

Но не се увличайте - от понеделник само вие и пак вие ще ходите да бачкате.

Вън разноцветните крадливи-лъжливи мошеници от НС!!! Ще се надпреварват, кой, колко повече да ни граби!! Едните толкова милиона, па другите трябвало още повече, според президента и вице премиера и мин. на финансиите им

Хора със 150 лв.се опитват да преживяват цял месец, те за хиляди говорят.Срам...срам...срам, но за нас простосмъртните,не за тях "безсмърните".ГАДОВЕ...всичките до един.

20 години бях партиен секретар. Тва което правех е да ходя по банкети да щипя булките и да разказвам нагоре кой какво е казал. Ходех по почивки и ме возеха с кола. Е как да не я обичам Корнелия Нинова?

Познах тъ. Ти си Велчев, а щипаната е Цурка Цачева.

И после като комунягите паднаха от власт ти се записа в Герб, та пак да те водят по банкети. Знаем номерата на такива като Вас бе другарю, прелетните птички - банкетаджии, рушветчии и т.н., докато не Ви избесим няма да се оправи тая държава

Не бе разбрахте май . А си искам моите хора пак . БСП то.

те сега кога се карат за пари и всички са вътре е момента да ги зитребим и ще се оправим. Срам! Ще се мерят кой по,по ,най - е крал. Няма се мерят кой какво е свършил.

Как не ги е срам.Как можахме да си ги изберем.За пенсионерите и майките няма пари.Мярка нямат ли?

Курнелия е типичен представител на тия, които са вземали ,,бонуси". А също така и като участничка в различни бордове. Пари, много пари ....отчетни, безотчетни ...

Докато вие се карате в НС, антинародната реакция копАе основите на РЕПУБЛИКАТА. Някакъв неумит поп се изцепи от екрана, че България била селскостопанска страна, и бръщолевеше, че не трябва да се работи като западноевропейците, а да се молим на светиите. Връщат ни в 19-ти век, и не е ясно с каква цел се цели разрухата на България от хора, които ден и нощ се кълнят в демокрацията както те си я разбират. Не е за вярване дъкоде е стигнала деградацията на обществото ни и накъде се е отправилото - към мизерия, упадък и срив. Очакваме лекарството - вие го знаете от историята, която очевидно се повтаря. Уви.

Трябваше да ги спестят тези пари и да ги оставят на МУТРАТА,ПЛЕВНЯТА,ДЯНКОВ и компания.Как не ги е срам.

герб отново с обичайните си извинения-еми вижте другите.Ясно е за всички,че Тиквата и компания са едни обирджии на бедния си народ.

бойко какви са тия пари бе знаеш или не знаеш, нали навсякъде щеше да има прозрачност с тия ващи бонуси щяхте да вдигнете пенсийте поне с 20%и народа щеше да е що годе д-о-в-о-л-е-ннннннннннн

Какво ще ми говорите за предишните, червеи такива?! Докато бяха те на власт имаше за населението - и работа, увеличаващите се заплати, и индексирани пенсии. И бизнесът беше по-добре и чужди инвеститори имаше. Къде са сега? Народът потъна в мизерия, а вие ще вземате с хиляди отгоре върху заплатите си, които същия беден народ ви плаща. Правилно се каза, че това вашето е "ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА"! Долни наглеци!!!

Искам да помоля журналистите, присъстващи в НС, да попитат тези хора там - т.нар. "народни избраници", КОГА смятат да РАБОТЯТ? Щото от два месеца само се карат за пари...

Искам да работя в министерския съвет следващия мандат - разбира се най- малкото като зам.министър в следващото правителство: въобще няма значение от коя партия, коалиция, сдружение и пр. са...:-)

Ахааа...Сега стана ясно защо Станишев и БСП твърдяха до последно , че криза в България няма. Защото така получените от тях и техните бонуси, премии и бакшиши /хидроиненерски/ сега са напълно законни ! Но криза е имало поне година преди изборите, просто са я игнорирали. Заради далаверата.

И как точно са я "игнорирали" кризата, така че народа да е я усети? Криза разбрахме що е с идването на ГЕРБ - по-висока безработица и инфлация и замръзнали или понижени доходи. Пълна мизерия...

депутати....

Направо не е за вярване !!!!!! Пенсиите с таван ,пенсионерите изнемогват. Майчинството нищожно вече необвързано с мин работна заплата. Хората в малките градове без работа,растяща безработица а тея нещастници избрани от същия този мизерстващ народ си раздават хиляди. Всички са еднакви няма значение от коя партия са -дошли за пари единствено и само. Да върнат всичко до последната стотинка ....това заслужават е и да ги пребият на площада с камъни

Каква стана тя,миньорите стачкуваха за 1000лв.получиха 300лв.А някой без да стачкува получава по 150000лв.

Ами те затова не стачкуваха - щяха да получат "само" по 50 000;о(

ЕТО ЗА ТОВА ГЛАСУВАХ ЗА СВЕТЛЬО ВИТКОВ

Ти пък що си мислиш, че той е независим. Нали такива ги слагат големите партии с цел разводняване на вота обикновено в първия тур...

Във Вестниците пише още : -Борисов държал/и каналите за производство и трафик на Амфетамини !(САЩ посолство доклад) -При Борисов като Гл.Секретар на МВР се случиха 250 Публични Убииства ! -ГЕРБ-Борисов Закрилят Контрабанда на Алкохол(СРСта от МВР разгов.Борисов-Танов -Фидосова). -Борисов Официално е бил Съдружник с Мафиотски Босове от СИК ! -Цветанов Натопи Тъст/Тъща си , за Недоказаното си богатство ! -Борисов,Цветанов -Щатни Кадри на ДС,На Заплата ,а не само доносници .

Цвцв трябва да е многто закъсал за информация, щом от вестниците вади цифри да плюе в парламента! Ами за себе си какви неща може да прочете в пресата! Ами за господаря си бб!

Министъра на вътрешните работи ползва информация от вестник. Тоя направо уби ротния с чарпака.

Защо никой не проверява откъде са милионите на Цветелина Бориславова, с които си увеличи капитала в американската банка?

Тези, които пишат от мазето на Позитано, нямат имена - само номера.

БСП си вкара сериозен автогол с такива като Р. Овч., Масларова, Румен Петков и прочее герои с отрицателен знак. На такава партия не може да се разчита да бъде водач на трудовия народ. Време е отново за Българска комунистическа партия - истински борец против дивото поведение на измислени партии-крадци и разсипници на нацията ни. Време е тези десни отклонения от човешкия род - в основата си милиционери, пройдохи, айдуци и остапбендеровци - да бъдат въведени и да си изкарват прехраната както останалите български граждани - с труд и пот.

Кирков,при личните лекари има едни зелени рецепти. Като отидеш и попитай за тях. Пък тези измислени партии от крадци, разбойници и т.н. не са ли именно рожби на твоето БКП. Ръководната роля от чл- 1 не се отстъпва лесно.

До ГЕРБ:Първо, нали нямаше да сте като предишните управници, нали щяхте да сте неподкупни и мислещи за хората. Второ - БСП взели, ама имаше и за нас за разлика от сега, когато има само за вас!!!

Кофти е сравнението. 2007 година беше съвсем с други макроикономически параметри, светът не говореше за клиза а заеми даваха и на безработните срещу лична карта. Така че тва са несравними неща. Ако искаш да сравним 1997 и сега? В икономическото развитие светът следва синусоидна крива . т.е. има спадове и възходи . Обаче представи си годините след 1945 , когато всичко икономики тръгнаха нагоре, колко трябва да си извратен като управленец да докараш цяла държава до дереджето хората да си купуват банани с връзки и да чакат за кола по 15 години. В същит момент в стара европа немските пенсионери пътуваха по островите а нашите се пребираха на село ... остави..

На ГЕРБ,Космоса им пречи . Иначеее,ти да видиш !

Абе... ти си бил изключително неграмотен. Научи правописа и след това сравнявай две съвсем различни величини. Между впрочем.... още не можем да достигнем БВП от 1989 г. - явно тогава са работили по-добре.

Добре де, след като Европа ни гледа сеира, защо не се намеси. И защо по дяволите не ни изхвърли от ЕС, след като отговаряме само на 1 показател за качество на живот/от общо 18/-собствени жилища.

Защото си траем? Кой и за какво е протестирал?! И нали имаше статии още малко от същото моля... И като се видя какви ги вършат как спечелиха изборите по места и президентския пост? Ако не ревнеш-значи и Господ не може да те оправи.

Тва за резерва е глупост. Да разкажат 97 година къв резерв оставиха ..тц тц! Всъщност исхождайки от тяхните топли , роднински връзки с русия и наследствената обремененост на червените олигарси, аз направо съм сигурен , че само те трябва да ни управляват. Разбира се в всички развити страни по света бившите комунисти направиха така че страните им да просперират нали? :) Спокойно можете да емигрирате в Русия, ако желаете. Това е страната за която другарите Станишев, Овчаров, Петков, Луканов и т.н. говориха и говорят с благоговение и възхита. А бившият ни президент ходеше на отчет постоянно. Съшият този Първанов , който викаше "долу НАТо" в градинката на борисовата градина водейки стадо пенсионери. КОйто иска тва бъдеще може да гласува за тях, или да го получи веднага в братска Русия. Аз искам да има възможностти доколкото такива съществуват в едно капиталистическо пазарно стопанство. Искам да мога да пътувам по света. Искам да съм част от западната цивилизация. Децата ми да учат в Лондон. Да ходя на ски в Алпите и говоря свободно за всичко.

Резерв Юли 2009 =8,2 Милиарда . Декември 2001 =3,8 Милиарда Разлика -4,4 Милирада Нови Външни Заеми на ГЕРБ(ние плащаме) 2 Милиарда Дотук ГЕРБ са Опукали 6,4 Млрд. За 2012 г. планират Нови Заеми за 4 Милиарда(идат Избори). За 3 Години ГЕРБ 10+ Милиарда Надолу !!!! Всики ние ще им плащаме Грабежите !Десетки години ! Чети Гого ,БНБ са дали цифрите !

2001 да се чете 2011

Прав си, искаш ли да ти предам едни десет лева да управляваш! Както решиш. Карай че сега хляба е по скъп и няма бизнес. Аз като ми ги дадоха бяха 4 лева! Условието е че трябва да пратих на един познат французин 8 лева, че си купих от него много изгодно едно въртолетче ..такова играчка. А и оня дето ми даваше от време на време по 1- 2 лева сега не иска .. ше трябва да говориш пак с него. Става ли?

Че кой те управлява сега?! Само,че няма балами да цоцкаме от тях. И като разтурхме всичко какво направихме? 22 години едни и същи (опс с допълнения ) крадат - народът блее и си трае.Срам!

Човек трябва да е безкрайно семпъл, за да сравнява въобще едно червено правителство с Борисов. Предните освен че бездействаха и караха по инерцията всеобщият икономически статък в света, Нищо същественно не направиха. Нинова определено беше в борда на директорите и ся да не се прави на ощипана за булгартабак. Всеки друг е по добре от тях. Аз лично смятам че Борисов оправлява добре.Помня и другите червени управления. Опазил ВИ господ да ги помните и Вие!Ако сега бяха червените пияндета , купоните не ни мърдаха!

В общи линии при социализма държават харчи , а при десният вид политика държава разпределя. Знам че и при нас десните не са десни , но тва е въпрос на генерации, поколения. Хора които лъжат има навсякъде , в германия бившият президент , Франция, Международният валутен фонд С.Кан и т.н ,,даже в вашето семейство тва обаче не може да изврати посоката в която се движи обществото. Така че когато Другарката нинова говори, аз много ясно виждам да свети червената петолъчка на челото и и си спомням отчетливо думите на моят учител по история от техникума.. "- КОйто иска поне 3 ка да научи наизус определението за комунизъм!"

Тези хора се опитват да забавят хода на историята. Тези са същите дето утрепаха 130 човека в църкавата "Света неделя" , Хранеха прасетата с хора, караха ме да пиша автобиографии в които да пиша че произхождам от работническо семейство. Мерси! Искаха да вменят , че всички сме равни? Що? Значи ти ше си по кадърен от мен и по можещ, обаче аз ше получавам колкото теб а? Тва е несправедливо! Тва ли е социализма? Да има за всички по равно! Не съм съгласен искам по кадърните да живеят по добре и да получават повече. Така е справедливо! Другото е утопия. Томас Мор. Т.е. аз съм за повече бизнес и по малко държава.. човек . В техните големи книги , които аз нямаше как да не прочета , щото ми караха да заучаваме наизус пасажи . беше точно обратното - много държава и малко бизнес! Тва не е мойта философия.

Тия дето ги плюеш-комунистите, техният режим , го пазеха Бойко и Цецо бе ,гого ! С оръжие в ръка ,те пазеха Комунизма ,това работеха , и затова запалти поллучаваха ! Забрави ли ?

Да бе помня. Ся ми разкажи и за Иван КОстов че е бил преподавател?! Виж сега ние целият клас казвахме на глас че се кълнем в комсомола и партията.. Питай майка си ... тва беше условието иначе ..си аут от живота... ТРЯБВАШЕ ДА СИ НАПРЯВЯ СЕПУКО ПРЕД ЦК на БКП ли? ТЯх ги устройваше ...

Как,човек да не вярва на Български вестник ! Додре е,че от Велчев от ГЕРБ ,чете весници > Борисов каза,че нито весници чете нито ТВ гледа !?? Ама,ния си знаем ,че си Записва всички "новини" със себе си !

Престъпните лица на прехода! 22 г. - едни и същи, с малки изключения! Както беше предложил един форумец в друга тема, поставете им муцуните по билбордове - от магистралите до третокласните пътища, че и децата ни да не забравят кои са истинските престъпници в държавата! А вината си е наша - щом още ги търпим , че и ги храним!

Проверката ще бъде възложена на Сметна палата. Хубаво. Само дето през този период, шефовете на Сметна палата също са получавали тлъсти бонуси ... за какво ли ? И кой ще ги провери тях ????

Леле колко е велик този новия президент!Този цървул казва,че и били малко бонусите на тази гадюха Нешева!А бе изрод,ами ние,тези дето си скъсваме задниците от бачкане и произвеждаме национални блага,за мизерни заплати какво получаваме за съвестния си труд бе мръсник?Че ние не можем,като трудови възнаграждения да получим за една година половината от тези нейни бонуси,които си е присвоила!Е,нашия труд без стойност ли е бе мършо?

Е,ама чакайте сега - вие казахте ,че няма да повтаряте безобразията на предишните и ние затова ви избрахме,а то какво стана ,вие се оказахте още по-алчни.

По време на управлението на тройката нямаше кризи и тем подобни управдания, тогава всички бяха доволни за всеки имаше парче от тортата. А сега си хапват само олигарсите, защото те изнемогват явно

Аман от неграмотници, елементарни неща не се знаят от хората, а сте тръгнали другите да критикувате и да се Управдавате!

Ти от компетентност си на нашия хал, щом пишеш във форума и ми се струва, че още майка ти и баща ти те хранят!

По думите на Велчев това го пишело във вестник и за това го цитира. Той не разбрали, че вестниците пишат каквото си искат и не носят никаква отговорност за написаното и защо не го е проверил преди да го пусне на хората като стръв? Ясно е все пак защо, за да се отклони вниманието от техните далавери.

Щом в коментари в които няма нищо обидно не се публикуват определено считам че няма защо да ги посещавам подобен сайт.

Росен защитава вицето си ЦИТИРАМ : Проверката на вътрешния одит обаче е показала, че Виолета Николова е получавала ДМС към заплатата си по тази законна схема само от януари до юни 2011 г. За този период шефката на агенцията е прибрала 24 хиляди лева допълнително, като всеки месец бонусите й са били одобрявани с подписа на тогавашния правосъден министър Маргарита Попова

Герберчета изпапахте всичко сега остава да си лижете някоя част от тялото за СОЛ

А ти май си тоалетната хартия!!!

нищо не са яли,защото не оставихте нищо.

Така е , не ядат, те лапат - по 12000, по 24000, по 40000 лева бонуси!