Нинова: БСП въвежда мандатност за председател и депутати

БСП няма да участва в правителство, ако мандат бъде даден на трета политическа сила след ГЕРБ и БСП, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: БСП въвежда мандатност за председател и депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този независимият какво търси на форума на тази разбойническа партия? Пак излъгахте народа, нали? Не че съм големият фен на Борисов, но за "матряла" ще излезе прав на 100%.

в Бг няма личности, за кого ще гласувате има бивши настоящи комунисти и тъпите им наследници, който и в Калифорния да завършат пак са си тъпи

това са си лъжи , къде е мандатността не е приета, комунистът трябва да е вечен като Тато и след него потоп

Къде искаш да бъде приета бе, конгресът им е чак януари.

опааа,радовио румен,що тражиш на бесепеиското сбориште-нали си над партиен.у понеделник да ти видим оставката на масата.

Ти тъп ли си или кух? Още не се е заклел като президент, съответно няма надпартиен сатут. Каква оставка те пере о кухата кратуна?

тая с розите и оня след нея с синята вратовразка се смеят като варени тикви на плет,доволни от ,,благодентсвието,, на народа.

имате доста спечелени места в НС, защо не искате заедно с ГЕРБ да довършите този мандат в интерес на всички българи? Ще оставите ли половин година държавата в хаос, с временно управляващи - че те нямат време да навлязат в проблемите! Да, подкрепяният от БСП кандидат спечели изборите, но не правете грешка да смятате мажоритарния вот за вот на доверие към БСП защото това не е точно така.

Г-жо Нинова не става дума за вашата партия или някоя друга а за държавата наречена България и нейният народ или забравихте за какво се щурате из тези офиси.

Е, и като става въпрос за България, кое е по-добре - да се явят честно на избори и който спечели да управлява, или пак да се разберат в парламента бивши заклети врагове, и да управляват във вреда на България?

ГЕРБ не лъжете гласоподавателите на НРБългария. Не е честно от ваша страна. Вземайте и по-бързо да се свърши с бедния изстрадал народ. Да останат само вашите 20%, нищо против. ние сме за Европата, но сме и за истината-тежката бюрокрация, шуробаджанашката мафия... Да са живи и здрави младите на запад. Добро ни сторихте. Вместо да ни изкарате очите ни изписахте веждите. Благодаря, от все сърце, а сега заминават и млади със завършено 7 клас образование, в строителството,,, живи и здрави... по радиото, 16:41 - нов кабинет след три месеца... БНР-- .... заедно отговорност всички-- ....

Всичко е пунт и пластика! Радев бил "гост" на пленума на БСП. Смях в залата! Какъв гост, той там си е у дома. А колкото до Стефан Данаилов... никога не е късно да станеш за резил!

Така ли са я изкомандвали тази от Масква, да не дава "ценни" кадри, да си ги варди като спечели изборите на пролет да са и готови ...... Ей гьон сурат е тая - ЛЪЖЕ БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО ..... АМА ТАКА ЩЕ Е, КАТО НЕ НАКАЗАХТЕ БОРИСОВ С ТРАЙКОВ АМИ С ТОЯ ЛЬОХМАН. СЕГА ЩЕ ВИ ЗАБРАНЯТ ДА КУПУВАТЕ ЗАПАДНИ СТОКИ, ДА ХОДИТЕ В САЩ, АНГЛИЯ И Т.Н ЩЕ ТРЯБВА ДА КУПУВАТЕ МРАЗ, ТЕМП, ЛАДА, ЖИГУЛА, ДА ГЛЕДАТЕ ВСЕКИ ПЕТЪК РУСКИ ФИЛМИ И Т.Н. ТРЯБВА ДА ВЪРВИ АЛЪШ ВЕРИША ИНАЧЕ ЗА КАКВО СМЕ ИМ НА РУСНАЦИТЕ ТЕ ВЕЧЕ СА ИЗКУПИЛИ КРАЙБРЕЖИЕТО, СЕГА ТРЯБВА ДА НИ НАКАРАТ ДА ИМ КУПУВАМЕ СТОКИТЕ ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА

СЕГА ЕВРОПА ДА СПРЕ ФОНДОВЕТЕ,НЕКА РУСИЯ НИ ХРАНИ,КАКТО СИ МИСЛЯТ ПОВЕЧЕТО ТЪПАЦИ И ШЕ ВИДИТЕ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ.

прости кратуни с дипломи. абе герб кой ви каза, че щом народа е гласувал за генерал Радев на следващите избори ще гласува за БСП, няма такова нещо. Ще гласуват хората мажоритарно, за личност...а и от герб не е честно с плюенето. ген.Радев не ходи с потури, а именно Цветанов ходи с такива, за да гласуват мохамеданите за герб, ама и потурите не му помогнаха на Цецка Цачева. Думите по-добре турчин отколкото комунист, на кого са? ЗА НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВСИЧКИ СТЕ ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ ШКОЛАТА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, подслушванията и в сегашно време , как е г-н Цветанов, не че, но народа го е страх от вас, а и кашата която ни поднесохте през тия 10 г., не ми се ще повече. Тъпото си е тъпо?!!

Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова 24.11.2016 На 19 ноември т. г. в интервю за телевизионния канал Царьград ген.-лейтенант Леонид Решетников, шеф на Института за стратегически изследвания към президента на Русия и дългогодишен ръководител на Информационното направление в Службата за външно разузнаване на Руската федерация, водещ на направлението за България, заяви, че през август т. г., преди издигането на Румен Радев за президент от БСП, е бил информиран лично от Корнелия Нинова за предстоящата номинация. А в хода на разговорите с нея са засегнати и предстоящите лозунги на кампанията на Радев, както и излизането на България от НАТО

Румен Радев може да изиграе забележителна роля като инструмент за излизането на България от НАТО и ЕС, смята ген.-лейтенант Леонид Решетников 24.11.2016

Абе кух, при 60% русофили, ако това с Решетников е вярно, само наливаш вода в мелницата на БСП и Радев. Продължавай все така.

между циганин и комунист-крадат,лъжат,убиват,крещят,не можеш да им затвориш устата да те надговарят,мързеливи,нехайни,безотговорни.Е,има необичайна разлика-едните неграмотни и необразовани,а другите грамотни и образовани със по две три титли и степени.Куриоз,след куриоз в Булгаристан.

кариеристи за седем правителства.

Господи, те си повярваха. Винаги съм казвал,в смешна държава живеем и това си е.

Другарката Нинова кадри ли не иска да даде или кариеристи.

Че тия имат ли въобще кадри или пак ще извадят от нафталина Р. Овч. и другите убавци? С риториката на техните идеолози - нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили! Ако им е хладно да превземат Зимния дворец, да превземат ...Летния /театър/. Преустроиха се от другари на "бизнесмени", но и на това му се види краят. Западът не е сляп и му е писнало от вонящи антерии под папийонките.

сдс, ндсв, герб - грешници сте, диктатура, измамници, ипонаджии, сикаджии, всички фирми са на Цветелина Бориславова оод, пиле не може да прехвръкне, освен вас гербаджии, ндсведжии, седесари, шуробаджанаци, роднини, сори не желаем да живеем в такава несправедлива държава...не сме и симпатизанти на бсп, но ще гласувам за личност, а не за партия. герп-има там едни 2-3 калинки, кръвното ми се вдига като ги слушам, една от тях е Атанасова, другата е Караянчева, като две капки вода са. Прости. Необразовани. Знаем я втората. в кои университети..., в търсачката нищо няма писано за тях-машинен инженер и до там. Или трябва ние обикновените граждани да ви публикуваме характеристиките на Цвета, Калина, Атанас, Тотка, баба Мара(покойница), съпруга на цвета шофьора в Народното събрание, майка му... Едно е да си красив, добър, а друго е да се справяш с проблемите на хората, да си знаещ, можещ и ... И след като сте поели кръста ще трябва да вслушате в избирателите си, а не платените тролове да почнат да плюят след написаното от х избиратели. Ако тъмнината, мръсотията, безработицата, работодатели с две ведомства и даване пари на ръка, много са нещата, неуредиците ще ми коства много време, за да ви опиша от до какво искат хората от вас и за какво негодуват против вас. А КОРУПЦИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ НАКЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНЕШ. НЕ СТИГА, че заплати, пенсии са малки, а и измамите... очите трябва да са ти на четири навсякъде

Smeshni bezsilni drugarcheta komunischeta

Кадрите на Нинова стават само за затвора

Гледаш Корнелия Нинова, чуваш Георги Гергов (Гергов "социалист", пестил от закуски, купил си с парите хотели по морето и заводи в цялата страна и станал милионер) 18 мар 2016 Край на задкулисието и корупцията в БСП иска Георги Гергов 26 ноември 2016 Тя (Нинова) обясни, че разчита референдума в смисъл, че трябва да се даде път на нови, необременени лица и да се промени стила в политиката, да няма задкулисие и безпринципни договорки.

МРЪСНИ КОМУНИСТИ! НАСЛЕДНИЦИ НА УБИЙЦИ И ПАЛАЧИ!

Ми те в ГЕРБ половината са такива бе.

Не партиите,не избраните,ние сме си виновни.Че предпочитаме овчедушието и примирението,вместо активно да участвамаме в управлението.С масови митинги,да ги държим винаги в напрежение и страх,че ше ги изметем,ако не ни служат почтено и честно.Така че ,да се вземаме в ръце и да не им позволяваме повече да съсипват съдбта и страната ни. Но преди това заслужен и справедлив съдебен процес и ....всекиму според заслугите.

Само да вметна...такива нагли червени женски...когато нещата се осерат..а те задължително ще се осерат и то скоро...та , тогава, тези нагли женски придобиват вид на припикано мушкато ..и се изнизват през задния вход:) Курнелийка е тръгнала с пълна пара натам:)

тя само взема,вече 27 год.

А ПРЕДИ ТОВА 45 ГОДИНИ СЪЩО, КАТО И УБИВАШЕ И ИЗТЕЗАВАШЕ.

Не мога да разбера, до кога ще бъдем такива дебили...Сега партиите са виновни. А бе не партиите, а тези, които избираме са виновни! Тези, които седят зад партиите и няма никакво значение, дали ще продължим да ги избираме пропорционално, мажоритарно или направо да си турят диктатурата. И време е да се разбере, че докато не си върнем ВЯРАТА! Докато основния култ е към ПАРИТЕ! Докато идоли и примери за подражание са фолк-певчици и мутреси със силиконови прелести. Пияни мутри и разни псевдо-актьори. До като гледаме все към чужбина и чакаме да ни дават! До като оставяме продажни и прости хора да се разпореждат с образованието, здравеопазването, правораздаването и защитата ни. До като слушаме циганска музика, гледаме турски сериали, зяпаме евтини реалита и затъпяващи шоута. До като вярваме на продажни чужди медии, които за нас се явяват национални и водещи телевизии....До като не започнем да ценим морала, религията и вярата си. До като не върнем БОГ при себе си. До като не изпълним тези неща. Няма да спрем да се търкаляме надолу в калта! Никакви фалшиви промени на избори и всякакви глупости, и нови измами няма да помогнат!

Не дава значи БСП крадъри, казва дрогагарката Нинова!

Novae

Нинова отбеляза, че в никакъв случай не отхвърля опита на депутати с по няколко мандата в парламента. Вярно е, че на хората им писнаха тези партии. А що се отнася до опита, то нещата може да се уредят с друг види политически организации, които са тясно специализирани, така че да съставят отделно експерно народно събрание, за да не се бъркат в работата на другите специалисти. Политорганизации с ограничено политическо поле на действие, това трябва да се появи.

Това говедо нали беше независим. Всички лъжат, но комунистите са най-нагли.

Той независим докато спечели изборите , иначе може и да не спечели

...клепоух катър с малки очички!...

Този до кака Нина да не е новият пРезидент на ГРУ????

Да. Защо. До БХ ли очакваш да го видиш.

МИЛИ ХОРА Мили родни комунисти, щом обичате безкрайно, Путин, руските фашисти, оставете ни спокойно тук във нашата Родина, а пък вие "мили хора" със превитата гърбина бягайте там във обора!

Дано не си изкарваш хляба с писане. Вместо да се пънете тук вземете обяснете на работодателя си защо има протестен вот срещу него, че той май ще излезе по-тъп и от вас. А това вече е страшно.

До някъде си прав, но относно комуноидната сволач поета е нацелил.

Нинова плаши,че няма да даде кадри.Ма,много се уплашихме,бе.Повече от заплахите на ГЕРБ и бат,Бойко на изборите.Без БСП-то държавата няма да я има,бе.

Те пък едни кадри ! Дръжте си ги и дано никога повече да не ни управляват, защото всяко тяхно идване на власт ни връща най-малко с десет години назад и другите европейци ни се чудят защо още ни търпим след тези техни страхотни провали.

другарката Нинова след изборите изпада в неукротим политически оргазъм.

Май вълните и идват в повече?!...

Нинова е мярка за най-нагъл тип 100% Комуноиди - винаги всичко и на всякъде изопачава и е вечен про- вокатор без срам, съвест, досотинст Госпожа 47% /на черния Ваньо/ се преструба на умрела лисица- за заблуда и като зъл.комунист.теро- рист ще се доказва... Хора бдете!!

Плямпайте, плямпайте и така до припадък, но ... Ген. Радев е избран за Президент. Това първо. И второ еба .. ви се мам..ицата.. на корупционната герберска пасмина. Капиш !!!! Сега ще строите магистралите, като чукате камъните, за да се налее асфалта!

пенсионера-президент, че туко виж станал инициатор на още една червена портия - на милионерите - болшевики.

Клепоухият катър-Румчо!...

другарко Нинова за кадрите ви.Нито ги искаме,нито искаме да ги чуваме.Ядохме им попарата на вашите кадри през Лукановата зима,мутренското Берово правителство,пагубното за България Виденово правителство,на тройната ламя,на Станишевото правителство и накрая правителството на Орешарски.Все "кадърни" кадри докарали България до разруха.Дръще си ги за вас.Ние кариерисчета не искаме.

Иван Костов - кадърна Луканов. какво да говорим повече.?

Тя говори пред пленума на партията, където гости бяха новоизбраният президент Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова. Това е първата голяма грешка на Радев, да отиде на пленум на комунистите.В рамките на шегата, ако наистина иска да си остане независим, ще трябва да отиде и на пленумите на ГЕРБ,АБВ,ДПС и поне и патриотите и ДСБ.

Алооо дир..Ремен..турско име ли е..

Тука нашите млади кадри май ще сгрешат!? Е, не може все да са "праведни"!

а бе момко ти на друга планета ли беше през последните 20 години хората цяла година бяха по площадите да изритат тези боклуци тои ми ги хвали

в тази партия всички са под (военен) строй .. ако някой прояви различно "мажоритарно" мнение веднага ще го пратят в сибир ..

не случайно хората мразят комунистите

Истинските , вярващи в идеалите на комунизма са избити като партизани, друга голяма част избити в Отечествената война, идеалистите са избити и след 9 септември 1944 год от техните другари/ уж комунисти/ Сега, останалите са редови социалисти, но по върховете на БСП са си обикновени КАПИТАЛИСТИ, както и на цялата политическа върхушка, без значение на цвят и партия....

Шумкари,обирджии на мандри!...

Какви са тези розички , какви са тези костюмчета???? Такава безвкусица и селяния не съм виждала !!!!

другарката нинова е от село какво те изненадва

Курнелия е на 2 туби бензин от София

Да бе да, на две, ама отиване и връщане Мола ти се ,бъди по-коректен. И язе съм от тъдева-ха ха

Ма тая НАИСТИНА си е повярвала??? Комунистите вече се изживяват така, като че ли са на власт а, тая и НОВИЯТ чехльо до нея, ВЕСЕЛИ , ЗАСМЯНИ до уши, на фона на МИЗЕРИЯТА ни, май вече са готови с НОВИЯ ПЛАН ЗА КРАДЕНЕЕеее....

Лагера в Харманли го правиха само и единствено фирми свързани с ДПС! Докараха ги кривоглавите от къра, а хасковските и харманлийските строителни фирми духаха супата! Дали е строен по време на ГЕРБ

Освен да плюете .друго не знаете.Плюнките обаче се лепкат на тролските ви мутри.Вие сте скъпо платени чужди агенти.И на следващите избори ще пикаете газ.Народа все повече осъзнава страшните манипулации на които е подложен вече 27 години от евроамериканогейските ни "доброжелатели" .А вие жалки драскачи за още по -жалки центове и родителите си ще продадете.А на КОрнелия и на пръста не можете да се докоснете.Намери ли най-подходящия кандидат за президент-намери.Изприщихте ли се от злоба-изприщихте се. Цяла седмица почти ви нямаше така активно Пак гракнахте срещу БСП.В нея останаха предимно идеалистите А кариеристите,натегачите .лицемерите,крадците се пребоядисаха и станаха седесари ,гербери и т. п. безродници ,коитопродадоха и продават Родината ни ,народа ни.

че на кой у трябват червени боклци?

Като гледам , как злобеят и плюят срещу червения вятър троловете на ГЕРБ и тия на Сорос , бре , наистина идва Новото време , наистина се обръща палачинката ! И да плюете по Генерал Радев , и да плюете по новия шеф на Позитано -Нинова - няма полза бре тролчета нещастни, само настройвате читателите срещу себе си !Вашите номера Борисови и на Вас , соросоиди НЯМА ДА МИНАТ! ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА!

На червения вятър му викат антракс

Ха, ха , таз ....... много си повярва.Имат кадри от мошенници,крадци и измамници