Нинова: Срещу Борисов на балотаж ще е по-лесно

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че подалият оставка шеф на ВВС е само една от номинациите за президент. На балотаж сме дори срещу Борисов, каза тя.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Срещу Борисов на балотаж ще е по-лесно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая никак не е добре.Борисов и тетка Цецка да изкара, пак ще ги бие унизително.

Нинова,практиката показва,че и на президентските и на парламентарните избори Борисов ще ви отнесе както вятър насран вестник на крайпътна отбивка!

Е ПО-ЛЕСНО ЩЕ БЪДЕ СРЕЩУ БОРИСОВ НАИСТИНА - ЩЕ МОЖЕШ СЕ ОПРАВДА, ЧЕ СА ТЕ ЦАПАРДОСАЛИ ЗДРАВАТА, НЯМА ДА ТИ ТЪРСЯТ ПОЛИТ.ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАГУБАТА И ХАЙДЕ ТОКУ ВИЖ СИ ПРЕЗИМУВАЛА НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ...

Ние в Пресцентъра на Партията имаме дългогодишни традиции в печеленето на избори, но ако срещу нас не се изправи г-н Борисов, ще ни е по-трудно да ги спазим отново.

Той и Станиша казваше, че ще ИЗДЕРЕ ЗЕМЯТА, за да победи, ама нъцки...

ТАЯ ЛЕЛКА НЕ Е В РЕД.....

Корнелийче, ходи да се прегледаш и да започнеш да се лекуваш, преди да е станало късно!

Това със спирането на ТВ сигнала от Митинга на Бузлуджа е добре изработено! С тиражирането на в медиите на мнения и коментари от ГЕРБ-аджии, медиите помагат с все сила на ГЕРБ, колкото и да са кални похватите им! Но, медиите, решават всичко в политиката! В икономиката не могат. Ставаме все по-бедни и изоставащи, но пък, политически ни е гот с ген.Бойко Борисов начело на упадъка!

МАЛНИК!! ПОСТОЯННО НЯКОЙ ВИ ПРЕЧИ,СЪБОТИРА.

Абе хорица, за Бойко вече е поста Господ- Бог, къде го понижавате за Президент. Такава ниска длъжност е за Първанов (той си няма срам пак да се кандидатира!!!). Пък Бойко е и ерген- пак ли държавен глава без глава (жена). Стига вече с чекиджии за тази длъжност. Обаче ФГЕРБ ще предложи друг- чакат последния момент защото знаят, че всички им кандидати са един дол дренки.

За, какво се чешат езици? ГЕРБ и нейният едноличен лидер - собственик Бойко Борисов, така овладяха властовите позиции в страната, и че вече е невъзможно, без глобално събитие с външни сили да се променят властовите им позиции, дори и да не са на власт. Всички видяхме по време на формалното управление на Кабинета Орешарски, кой ръководеше страната от къщата си в Банкя! И сега, каквото каже ген.Бойко Борисов това ще се получи като резултат на Президентските избори! А, това, което той ще каже, най-малко е съгласувано със САЩ, дори е възможно, там да е изработено изцяло.

Другарю, не е ли малко раничко да се оправдавате за поредната морална победа? Тя кампанията още не е започнала, вие взехте да търсите конспирация с която да оправдаете поредната загуба. Толкова ли сте прости, та не осъзнавате, че хората не искат БКП във властта. БКП направи достатъчно за страната за прословутите си 125 години.

Срещу Борисов на балотаж ще е по-лесно, ама ако се стигне до балотаж, ако кандидата на БСП не е кастриран още на първия тур!!!!! Ех, мечти, мечти!

Тая защо така дебелее и лъщи като тиган с олио? И си вярва, горката. Че кой ще гласува за тия милионери-дебили, за тия лъжци и предатели? Само малцина себеподобни от котилото, които продължават да смучат кръвта на Б-я.

Все по - ... Цирк до дупка! На кого му се гледа, обаче?

Аз ще гласувам за личност!

Сиреч за снимка?????

Тази женичка просто не осъзнава колко е нелепо присъствието й на този пост в БСП, горката......погледнато отвсякъде куха лейка!!!!

То бива да си толкова заблуден ама чак пък толкова!

ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА К--ВЕТИНА!

не знам дали само ас виждам на тази снимка една нагло подсмихваща се физиономия която просто те отблъсква или нещо си внушавам...

Ербап жена,отсвири и борписов и станишев.Време е старите муцуни да си ходят.

ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ-НИНОВА ОВЧАРОВ ПЕТКОВ СТАНИШЕВИ И Т.Н.КОИТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА И ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ-СЕ СЕТИЛИ ЗА ХОРАТА С 200 ЛВ.ПЕНСИИ.КАКВА НАГЛОСТ-НА КОМУНИСТИ.И КАК ВСЕ ОЩЕ НЯКОИ ИМ ВЯРВАТ.ТОВА СА САМО ХОРА С НИСЪК ИНТЕЛЕКТ.КОМУНИСТИТЕ НА ТЯХ СЕ НАДЯВАТ ЗА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ГРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО.

ГЕРБ и БСП са двете страни на една и съща монета. Кадрите,възпитанието,произхода-пълен знак на равенство. само че засега БСП са поставени в ролята на необходимия грешник-за всичко са виновни те.За да изпъкне колко пък добри и велики са ГЕРБ.

Къде пък ти ще ходиш на балотаж? Даже и пенсионерите вече не можете да излъжете с празните си обещания за увеличение на пенсиите!

Външните, чуждите врагове не бяха толкова опасни, защото те не можеха да затрият окончателно цял един народ. Много по-опасни бяха вътрешните, своите,комунистите .Ония некадърници, шарлатани и мародери, които бяха заграбили всичко в свои ръце, разпиляваха безразсъдно народния труд, спечеленото с реки от кръв, ръфаха безмилостно народната снага, сееха поквара."

ГЕРБ отива на Избори, а БСП отива на война срещу ГЕРБ.

Една ги е майка родила - БКП

"Лидерът на БСП заяви още, че напоследък определено й изглежда, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент. Тя обаче беше категорична, че няма да се включи в битката за държавен глава. " И Станишев беше заявил същото нещо на предните избори за президент. Нинова Нинова и ти точно като плужека Станишев с върховно самочувствие се хвърляш в разни филми че ти и БСП-то ти сте най-великите и над всички партии(или поне над ГЕРБ).

Рошавата милионерка Курка след разгрома на президентските избори да се захваща със старата си мафиотска- цигарена професия .

Тая леля дори само да пръдне и дира веднага,подробно обясняват,къде,кога,каква е миризмата. Нема лабаво, другари и другарки, днес пръдня, утре лаЙно,ама голямо.

с партийните трубадури

Писаха ли колко кебапчета и бира са прахосали на Бузлуджа?

а някой направи ли си сметка как се извозват 55 000 човека в планината по едно и също време? :)

Вече ми е пред дядовият кой ще е президент!Писах на сегашният по казус за противоконституционност на един указ, направо ме отсвириха.Президента ни е такъв, защото е удобен на външни сили, а не за българският народ.

Нинова е като някое младо петле , което си мисли , че слънцето свети заради него. Сега й е времето да се радва на битието си . После може да се окаже по-трудничко.

За глупака всичко е лесно.

Кубрат Пулев разкри любопитни факти от детството си в София и от начина на живот на своето семейство по време на комунистическия режим преди години. Аз съм израстнал в семейство, в което винаги комунистите са били мразени. Моят дядо от Пловдив, защото аз съм родом от там, имаше много магазини, сладкарници и други такива неща, което му бяха отнети. Просто дойдоха комунистите и му взеха всичко, без никога то да бъде върнато. И така винаги баща ми ги е псувал просто ей така, ходи си из вкъщи и ги псува. Така че винаги съм бил в такава среда и няма как да поддържам комунисти, комунистическа партия или хора, свързани с тях.

Сетих се за някои мъдрости, по повод "слънчасването" на Нинова:"Кон не видяло - крака размахало","Бързата кучка - слепи ги ражда","Празна бъчва кънти - пълна бъчва- мълчи".Това са само народни умотворения, нищо друго не искам да кажа...

В България углавните престъпници се борят за власт.Зад тях е корумпираната "съдебна система"От това вече ДЪРЖАВА не става.Какъв президент?Моля?

А когато комунистите са будни, българският народ заспива! Спи като за умирачка, спи като за последно, спи, приятели, и сънува, че е мъртъв! А и какво друго може да сънува един народ, ако го управляват комунисти?

КАКЪВ ЛЕСЕН БАЛОЖАЖ МА КАКО!!!МИ ТО ДО ОКТОМВРИТО, ГА СА ИЗБОРИТЕ, БАЯ БРОЙКИ ОТ СОЦА ЩЕ СЕ ПРЕСЕЛЯТ В ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ! А ОТ МЛАДИТИ ВАШИ СИМПАЗИЗАНТИ /ДЕЦАТА НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА ВИ НОМЕНКЛАНУРА/ ,ЧЕКАЙ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА ВЪРБА!!

Първо , Борисов да се кандитира за изборите, второ Нинова да стигне до балотаж и чак след това ще се види трудноста каква е. Другото са изхвърляции.

Червени пролетарии разграбиха родината си и обикновените Българи за пореден път. И макар че тук постоянно облъчват зомбирания си електорат с пролетарски мантри самите те отдавна забогатяха и пратиха децата си да учат в Америка и Европа ... забележете НЕ в Русия ... а глупостите на лошия запад най лицемерно пробутват на червената рая.

Тихо е. Няма никой! Значи е спокойно! Наближава полунощ! Казвайте бързо това, което имате да кажете, защото скоро комунистите ще се събудят. Тогава ще казвате само това, което те искат да чуят. Имаме още малко време. Нека тихо и деликатно, да кажем заедно: Аз мразя комунистите! Тихо, комунистите да не ни чуят. Аз мразя комунистите, но само тихо, и ако не ме чуят. Ако ме чуят ги обичам! Щото завися от тях. Всичко в скапаният ми живот зависи от комунистите. Пенсията ми, парното, токът, телешкото и свинското, миналото ми и бъдещето ми, вярата ми и безверието ми, силата и слабостта ми, да имам или да нямам, да знам или да не знам, да искам или да не искам, да мога или да не мога, да съм умен или да съм глупав, всичко, братлета, е в ръцете на комунистите! А аз мразя комунистите!

Корнелия Нинова - Аз съм БСП!!! Синът и - Аз уча в САЩ!!!

И не само нейният син,всичките деца на комунистите учат в САЩ и Западна Европа,нито един не е в Русия!!!! Всички комунисти са милионери,една шепа от тях и милиардери - олигарси!!!! Те разграбиха държавата и продължават да я разграбват чрез обръчи от фирми,чрез фалити на банки,пирамиди и... На тях не им пука за народа,защото децата им не са в България,затова и никога няма да спрат да крадат!!!!

БРАВО

Норвегия е с най-висок стандарт в света.

Че кой твърди друго?Давам за пример Швеция,защото там управлява социалистическо правителство и хората не живеят зле.

Приликата между шведските социалисти и българските комунисти е като компютъра и компота.

А кой плаща?

Не бъркай социалдемократическа със социалистическа партия!!! Нашата БСП само на думи е социалистическа/социална партия. Те са си просто едно ярко продължение на БКП, която беше изтъкана от овчари, колхозници и укрили се от закона криминални типове. Те са си едни готованковци, харантутници и некадърници с изключителен мързел и наглост. Слязоха от гората и с помощта на съветските си другари избиха цвета на нацията (лекари, инженери, банкери, учители, свещеници, предприемачи и т.н.) и заживяха в техните къщи, узурпираха всичко. А след това започнаха да скубят и от своите (от колхозниците, овчарите и земеделците), които не ги подкрепяха в преврата. Това е БКП. Управляващите в Швеция нямат нищо общо с узурпиране на власт, с преврати, с убийства и с кражби на чужди съдби.

Нинова не става за ръководител и на самодейна група, но то БСП отива натам. Ген. Радев сигурно е голяма работа в авиацията, но е никой в обществото и съптветно не става за президент. БСП може единствено да предложи Стефан Данаилов, който има излъчване и може да каже на определени индоводи, че имат страшни очи. Извън това, нямат печеливш кандидат.

Че така де,дето казват че бит и ебан насита нямат вярно е ,пример бсп.

Забелязвате ли двете партии дъщерни на БКП(ГЕРБ и БСП) как услужливо си правят реклама една на друга. Ами демократите ако бият?

Е това е най лошо защото няма десни

Едно не може да и се отрече на Кури. Много добре мотивира хората да отидат и да и теглят един шут на предстоящите избори.

По същия начин ще бия шута и на Шута, като не зачета референдумчето му.

Радев ще загуби, защото не е достоен човек. Достойния щеше да каже - напускам - ще се кандидатирам за президент, а той 1000 глупости извади за аргумент, само и само за да ни ИЗЛЪЖЕ. Може и да е свестен, въпреки че такъв военен не знам ;)))), но започване на политическа кариера с лъжа, не говори добре за него. Ако иска да си запази достоинството ще трябва да се откаже от тези избори и едва на следващи да се явява като кандидат.

Достоен и комунист-беселапар...???

всички политици у нас стават само за едно-за изхвърляне на бунището ....но няма КОЙ !

Нинова - новият палячо на БСП, приказки много и все големи, а делата никакви ги няма. Ще се мъчи да бяга и тя към европарламента някой ден.

Не вярвам народа да е толкова глупав и отново да върне властта в ръцете на БСП,която управлява България на три пъти последните 26 години и я докара до три фалита!!!!

27 години хората държат БСП във властта. ..какво се е променило, че да я махнат..? Поумняли са?

Тези ,които държат БСП във властта са циганите,най възрастните хора ( над 75 годишните) и тези,които не гласуват!!!!

Това го определя българския народ, а не желанията на козяк...

Вярно ще е по лесно,но за Борисов! Нинова ще бъде тотално унижена! Но Борисов изобщо не мисли да се кандидатира за президент,друг човек ще бъде,който по същия начин може да унижи КУрнелия на президентските избори,ако разбира се Нинова се кандидатира...

За БСП резултат няма да има,защото когато са на власт НИЩО не правят за народа-нито пенсии и заплати оправят,нито се извиняват,че са излъгали в обещанията си.А олигарсите са хора на БКП-БСП.Парите са у тях и пак не дават на народа...Обещават,обещават,а щом дойдат на власт-все предишните им виновни...И червените бабички гласуват ли,гласуват...Ей на това му се вика зомбираност и фанатизъм...

БСП беше партията на бедните. Нормално е да не ги прави богати, защото няма да има бедни да гласуват за нея.

Добре казано.

след 45 година партия на бедните. Винаги е била партия на хората с привилегии.