Корнелия Нинова: Сигурна съм в победата

Сигурна съм в победата. За мен победа е да бъдем първа политическа сила и не изчислявам победата в проценти, заяви Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Сигурна съм в победата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекалено много, защото можеш да се спънеш преди скока.

"Нагла кокошка просо сънува!"

Поведение на политик. Няма ли най-накрая някой да се прежали и да й завре един изкуствен в устата, защото не си струва да се хабиш с истински в лайняната и уста.

АХ М Р Ъ С Н. И Ц О, КАК ИСКАМ БАТЕ БОЙКО ДА ТИ РАЗМАЖЕ М А С Н А Т А, С А М О Д О В О Л Н А, П Р О С Т А Ш К А Ф И З И О Н ОМ И Я.

Господа, не се е случвало досега обещаното на НАРОДА ни от БСП да се сбъдне. Сбъвало се е обещаното на мафията: - поне три инансови фалита: - многохилядно обезценаване на лева, т.е. на дълговете на мафиотите и на на спестяванията на гражданите; - мафиоти в държавното управление, включително цар и извращенец за министри-председатели на републиката ни. Обещаното пък от г-жа Лъжа сега е безсмислено и непотребно на народа ни: - фонд "Индустрия" не е за него, а за мафиотите; - връщането на напусналите страната поради безизходица, нищета и не е потребно на гражданите ни в чужбина - дори прокудените от "възродителния процес" не желаят и не се връщат да живеят тук; - демографският спад се дължи на това, че семейството не е вече производствена сила и това г-жа Лъжа и партията й могат да променят само ако ни върнат в икономиката 70-години назад. БСП не е само деидеологизирала се партия - тя е слуга на соцмафиоти и всичките й обещания не са в полза на народа ни

Гладна кокошка просо сънува гласи българската поговорка...Първо - няма да спечелите. Второ, няма с кого да се коалирате, дори и (чисто хипотетично!) да спечелите. Хвърляте око на ПФ, но те ще се самоунищожат, ако се коалират с БСП!!! Какво патриоти ще са, ако се коалират с партия, която на ДВА ПЪТИ предлага закриване на държавата ни и включване в състава на СССР??? Досещате ли се как щеше да изглежда сега страната ни и как щяхме да живеем в състава на самоунищожилия се от собствената си глупост "велик и непобедим" СССР? Какви патриоти ще са те, ако се коалират с БСП, която десетки години (по руски модел, образец и указание) осъществява геноцид върху собствения си народ? Но дори и при тази безумна хипотеза Курнелия + ПФ може да разчита най-много на 100-на депутати, което означава шут от властта и ред сълзи и ред сополи в тъмния ъгъл. А какво ще поискат низвергнатите от нея и изгонени от червената копаня стари червени муцуни е повече от ясно...Та интересното тепърва предстои.

Атака винаги е подкрепяла БСП

Безспорен лидер, който показва открояване на важните за страната цели, има осъществими намерения и решителност да ги реализира. Никакви пози, никакъв егоцентризъм, никаква злост или просташко издребняване към програмите на противниците й, пренебрежително неглижиране на пошлите гаменски заяждания на основния й опонент. Показа сила да парира подличките провокацийки на двамата открито пристрастни водещи и убеденост в правотата си. Прояви кураж първа да им седне на стола в предаването, въпреки коварния им разчет да предоставят шанса на избягалият от директен сблъсък Тиквоч да говори на следващия ден като последен за да я разнищва и затапва, без тя да може да реагира.

Правилно си забелязал поредното полягане на двете келешчета пред Буда. Очевадна привилегия и аванта за дебелогъзия примат. Това е съвсем естествено - на по-слабия трябва да е помага. Не на силния.

Панчо Виля, редно е първа да се появи по БТ, нали е смела. Трябваше да отговори, ако беше на мястото на Герджиков, дали щеше да уволни Гарелов и ако едно държавно предприятие работи на загуба, какво ще направи. Това "малко момиченце" наистина е малко. Тя не знае, че при социализЪма, директорите на държавните предприятия отчитаха печалби, вместо реалните загуби с цел взимане на премии.Считам, че и сега няма да е по-различно. Докато Нинова порасне, народът ще изчезне. Каза, че има 10 000 лв. в банка,но не каза колко недвижими имоти и на ккаква стойност.

Ако ползва ,методиката на бай Тошо от Правец,силянката от с.Крушовица ще бъде на 100% сигурна.Партията им преди преврата,печелеше 99,9%,като голяма част от нас си слагахме бюлетините в джоба и пускахме празен плик.

С чужда пита - майчин помен. Пари, които ГЕРБ спастри, сега иска да ги плати подкуп за гласове на стари хора. Типично за БСП. След две години старите ще разберат какво са направили, ако гласуват за тази лъжкиня. Но ще забравят бързо. Ще е от възрастта.

Курнелийо, за да тдвърдиш, че си сигурна в победата на най-лъжливата и крадлива партия, означава само едно - ОСИГУРИЛА СИ БЕЗОТКАЗЕН НАЧИН ЗА МАНИПУЛИРАНЕ И ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВОТА В НЕДЕЛЯ! Друго не може да те кара да си толкова уверена защото народа още помни какво му е причинено ОТ управлението на БСП!

МАЛКО СВАЛИ ГАРДА

Тя е получила сигурност от Агенция Му се сака.

Е КАК НЯМА ДА СИ СИГУРНА - НАЛИ ЩЕ ГИ НАТЪМАНИТЕ ТОВА СА ВАШИ ПРИЙОМИ ЛЪЖИТЕ, МАЖЕТЕ, ТРИЕТЕ ...... РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА СИ ТЪПИ И ВИ СЕ ХВАЩАТ...

Аз пък съм сигурен в загубата!

Щом Корнелия казва "сигурна съм" , а Баце мълчи жално...ясна е работата

Когато алена роза цъфне на налъм,тогава БСП - то ще видят победа.

Ами можеше да прати поне Главчо да я опровегае. Главчо не е ли на работа днес?

"В изборния ден от 7 часа до края на гласуването, но не по-късно от 21 часа, камерите ще бъдат изключени, а техните обективи закрити" - решение на ЦИК в който ГЕРБ нямат мнозинство! Да ви таковам прозрачните и честни избори - от какво се страхува ЦИК? Че може да се види как се подменят урни с бюлетини - проверете, че само при избори администрирани от БСП камери и други средства за контрол се елиминират!При президентските избори камерите работеха, но тогава ГЕРБ фалшифицираха вота под погледа на камерите!

Г-жоНадежда аз пък вярвам,че нищо няма да направите, отново народа го баламосвате. Вашата усмивка не е добронамерена, има излъчване на лъжливото овчарче .Отсега си правите сметка да сте в коалиция с патриотите, но няма да стане.ще го разберете защо?

им останаха само два дни да се ДУЕ,а след изборите на 26.03.2017 г. ще бъде като пропикано мушкато или смачкана алена роза.И ще почне да се обяснява - понеже,когато,защото... .

Да бъдем обективни и да признаем истината , дори на някои и да горчи - няма по-добре стоящ към настоящия момент политик и ръководител на партия от Нинова.

ДАЛИ ЩЕ СТЕ ВИЕ ИЛИ НЯКОИ ДРУГ ВСЕ ТАЯ.ВСИЧКИ СТЕ СИ ПЛЮЛИ В УСТАТА. ДОКАТО ЗАПЛАТАТА МИ НЕ СТАНЕ 1500 ЛЕВА КАТО ЗА БЯЛ ЧОВЕК,ИЗОБЩО НЕ ИСКАМ ДА ВИ СЛУШАМ. САМО ПРОСТОТИИ БЪЛВАТЕ ПОЛИТИЦИТЕ И ЗАМАЙВАТЕ НАРОДА ЗА ДА СТЕ ДОБРЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА-НЕМЕ БУДАЛКАЙТЕ. МЕКЕРЕТАААААА!!!!!

Заплатата ти зависи от ценза и способностите. Явно си мърляч. Ах, да. Тръмп ти е виновен. Да.

ЯВНО ТИ СИ ГОЛА ВОДА!!!!ИМАМ ОБРАЗОВАНИЕ И ЦЕНЗ. НО ТИ НЕ СИ НАЯСНО КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАМЕ КАТО СМЕ НА ЩАТ- ПО-ВИСОК ОТ 600 ЛЕВА НЯМАМЕ. А ЗА ТАЗИ РАБОТА ЗАПЛАЩАНЕТО ТРЯБВА ДА Е ПО-ВИСОКО-АМА НЕ РАЗРЕШАВАТ ГОРЕВИСОЧАЙШИТЕ.ЗАТОВА КАЗВАМ ,ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВЛАСТ.ЗА МЕН Е ВСЕ ТАЯ.

лева е заплатата на черните хора, на белите хора започва от 5000 нагоре:)

ЯВНО В Р.БЪЛГАРИЯ СМЕ ЧЕРНИ ХОРА И ЗАТОВА НАПУСКАМЕ БЯГАМЕ ПРИ БЕЛИТЕ. ДАЙ БОЖЕ ДАЙ ЕДИН ДЕН И НИЕ В Р.БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕМ БЕЛИ ХОРА. ДАЙ БОЖЕ- ХА ДАНО,НО НА ДАЛИ!!!!!!

Към настоящия момент просто Нинова стои тай-добре , останалото е конгломерат. Няма по-добро от Нинова на тези избори.

В Афганистан ли? Смешник.

Искаш да се посмееш ли , а ?!

ИМА МНОГО МНОГОООО ПО-ДОБРИ,НО НЕМОГАТ ДА СЕ ВРЕДЯТ ОТ ТЯХ.ЗАГРАБИЛИ ВСИЧКО СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДЕРАТ САМО И САМО ДА СА ТЕ.ТРЯБВА МАЖОРИТАРНО ДА СЕ ГЛАСУВА.

Според мен Местан и Борисов ще бъдат красива двойка

И Нинова с Решетников, нали!

Говоря за мултиетническа двойка

предпочитам втората двойка местан и борисов звучи гадно

Ти си независим. Нищо на Позитано не зависи от теб!

А аз съм сигурен, че Костов изрита - теб, Хр. Бисеров, Данчо Ментата, Орешарски ЗА ДАЛАВЕРИ ......... ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП, ГЕРБ или "ПАТРИОТИТЕ"- ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАН !!!!!!!!!

разбрах ме че си сигурен не ти ли свърши работното време и тичай да целуваш ръка на бойко и да несе увлечеш та да стигнеш до коляното тичай ще ма филийка с маз

Другарки и другари, гласувайте за нас, ние няма да ви излъжем за 72-ри път!!!

"Сигурна съм в победата" Моля те Боже,пази ни от тях,вразуми българския народ поне този път.Припомни му миналото.Моля те.

за какво минало да припомни тя до сега не е била премиер

1. Два Милиарда годишно само от митниците! Защото другаря Орешарски е специалист и знае! 2. 250 000 НОВИ работни места за следващите 4 години. Защото другаря Орешарски е специалист и знае!

Мненията на ,,луд макс,,бед .пенсионер,, са напълно реални,явно са засегнали нечий интереси .НА вас тролчета за това ви плащат да защитавате комунистите.

В ПОБЕДАТА ! НА ПАТРИОТИТЕ !!!

с номер 00

Правилните хора на Позитано дори знаят с колко процента сте ги спечелили. Нали?

Местан е нещастен политик , но е щастлив човек. Преди Сергей, а сега Баце го бацка...

Това пък как го измисли, че Баце го боцка?? Аз такова нещо не съм видял!!

Те от доста време крият връзката си, но в парламента ще се видиш "как е сменена жената"

за мен спрямо другите кандидати тя е най подходяща другте кой са ББ вече 8 год. му сърбаме попарата категорично НЕ реформаторите много войводи не дпс не марешки не се знае какво ще излезе мисля че нещо от рода на Б.Б. неми харесва има нещо в него некоректно не за премиер реформаторите много капитани иначе интересни идеи дост абсурт и това е

Гласувайте за БСП, че не останахме!

още няколко години Б.Б. и само той ще остане и няколко заблудени партийци

Че ще съм за Нинова , за Нинова ще съм , ама как да преглътна така нареклите се патриоти.Ей гласувайте за абсолютно мнозинство на БСП , щот иначе ще омажем работите.

Ние в Пресцентъра на Партията вече гласувахме с абсолютно мнозинство за абсолютно мноизнство. На тези избори няма кой да бъде по-силен от Нас. Нямаме търпение да дойдем на власт, не зависимо от цената, която сте готови да платите, и да пренесем вдъхновяващия си ентусиазъм върху цялата Партия и цялата българия.

Ти не ги разбираш нещата.

Само номер 00

Я погледнете новината за отпреди малко за Турция и вота. И то при вашите от ДИР.БГ. Там нещо срамежливо се споменава, че БСП били на върха на възможностите, а ГЕРБ, така, нещо, били имали резерви за изборите, пък имало и доста колебаещи се, значи. Вижте още, че нещо, таковата, можело и ДОСТ да влязат в парламента, ама за сметка на кого ли? Не пише. Да се опитам ли да позная кои ваши приятелчета ще загубят от това? Нещо май истинските проучвания показват различни от желаните неща, а? Отсега май се търсят оправдания от социолозите - та резерв, та не се знаело за ДОСТ, та много колебаещи се...

Кога ще се научите да анализирате обективно, а не пристрастно? Аз така правя. Мразя БСП, не мога да ги понасям, но не мога да избягам от истината и да не призная, че много по-голяма част от народа обича Корнелия Нинова и БСП. За мен изборите са предрешени много отдавна БСП ще спечели убедително най-малко с 15% повече. Видя се на президентските избори следното нещо, че хората искат БСП харесват ги много и ще ги получат в следващите 4 години. ГЕРБ са в канала отдавна. Престанете да пишете пристрастно напишете си реалните и обективни прогнози, а те са, че и кокошките наят за убедителната победа на БСП. Пртосто над 3 милиона избиратели са зад тази партия. Есента на президентските избори бяха над 2 милиона за тях, а сега прогнозирам, че ще са над 3 милиона.

Простотията бележи превес в световен мащаб. Защо да не стане и тук?

Ха дано,ама надали.Аз пък съм сигурен,че след изборите вече,Курни,няма да си председател на БСП-то.

партия , която не може да се обедеини на защита на наципналните си интереси не заслужава да е в парламента - Бел ами само една е за там - номер 17 другите аут

А номер 121, който скрепи правителството от преди 4 гоини, от коя партия е?

единствения изразител на Българските национални интереси към момента са обединените патриоти и за това ще получат 121 места в следващото народно събрание напред патриоти:)

Ба си и ''Българските национални интереси'' щом Винкелът им е изразител барабар с Волния и Каракачанката.

Обеднелите Патриоти ще гледат следвщата Парлама по телевизията.

тя и хилъри така плямпаше ама и взеа телевизора:)

Номер 121 ще бъде лично г-н Сидероглу.

Четейки коментариите на ЛУДИЯТМАКС,няма ве,13:21,Терминал 2,Беден пенсионер и т.н. надолу ,напълно се убеждавам в оглупяването на част от българите.Никакви стойностни коментари освен помия,злоба,примитивно мислене дължащо се на комплекси за непълноценост.Коментирайки събитията с простотиите си,тези люде се чустват забелязани. Вярвам в правотата на Борисов от казаното в САЩ пред българската диаспора ,че в България е останал голям % некачествен и прост човешки материал.Жалко за България , но е факт.

Друго какво запомнящо се каза Борисов?

Те, изборите вече са опорочени от самата ЦИК с разпореждането да не се извършва видео наблюдение в секциите при отваряне на урните и броене на бюлетините! Това може да означава само едно - готви се тотална фалшификация на тези избори в полза на една определена партия, която от много време е жадна за власт и срещу една друга на която трябва да бъде попречено да вкара депутати във Народното събрание! Така с пълното затъмнение по повод на отварянето на урните и броенето на бюлетините се удря с един куршум два заека - служебна победа за столетницата и елиминиране на всякакви възможности едната от двете етнически партии да влезе в парламента! В преследването на тези две цели, ще се убедите, че всички средства са позволени - следете обстановката!

Глупости. Това е щото ГЕРБ вече 15 пъти фалшифицират изборите и ни вземат властта от ръцете. Сега нека видят какво е да си опозиция!

Ние в Пресцентъра на Партията харесваме цялата си програма, но най-много Ни допада частта с всичките средства задържане на младите в границите на Партията и на българия.

"За мен победа е да бъдем първа политическа сила..." Овцооооо. Поведата е да направиш нещо за България а не ти и твоят каталясала партийка да сте първи! Боли го народа дали сте първи или последни! Резултати се искат!!! Така се решева кой е пръв и кой последен! Само се издаваш че и ти ше си тъпата Мутра която се вълнуваше само от лични интереси!

Това с победата -добре , ама Винкелчето , Воленчото и Каракачанчето ми изглеждат малко лошичка компания.

патриотите са следващия победител в изборите и мандатоносител въпроси?:)

Къде е Волен?

.i.

3евзек

Кога ще изпъдят ДПС от групата на патриотите?

Пинокио спри да лъжеш, и ще те направя момченце!!!!

победителите са патриотите с 42% ко беше туй бсп че не помня:) оная глобалистката партия без национални интереси ли забрави:)

с ДДСто ли?

национални интереси глобала е временно отстранен от играта аха:)

Само две неща да знаеш. Човек предполага, Господ разполага. Ако искаш да разсмееш Господ, почни да си правиш големи и дългосрочни планове. Не знам дали ме разбираш накъде бия.

Те затова ли пускат промоционални еднопосочни самолетни билети за Западна Европа?

корнелия , а на бас че патриотите ша Ви скапат поне с 10 % хихихи

Другаря Данаилов свиква всички четници в понеделник точно в 9.00 пред мандрата. Да ловят гората! Ще бъдат на всеки километър!

Половината четници пред мандрата, другата половина на Позитано 20, а останалите на инструкции Что делать в руското посолство. Трамваят през гората ще го кара Станишев.

3евзек

Няма да е лесно. Мургави диверсанти от Евророма, ядосани за развалянето на коалицията, са откраднали релсите към руското посолство.