Калуди Калудов изпадна от листите на БСП заради двойно гражданство

Часове след като бе представен официално като кандидат-депутат на БСП в 24-и МИР в София, световноизвестният оперен певец Калуди Калудов изпадна от листите. Оказа се, че той има двойно гражданство, което не му позволява участие в изборите. Още един от избраниците на левицата от гражданската квота - експосланикът Пламен Грозданов, пък се отказа сам.

Обратно в новината

Коментари - Калуди Калудов изпадна от листите на БСП заради двойно гражданство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пирински от кога няма американско гражданство бе?

червеният водевил за двойнствеността се пропука зрелищно.

Калуди Калудов - Световно известен Певец ??? Бас ловя че 100 % за първи път чуват за това име ,освен смях .

Половината мини-серски съвет има двойно гражданство, тоя пич решил да не си трае като тях!

Те БСП отдавна си падат по спортисти.Видяхме до къде стигнахме.А тоя със списанията-Мартин Захариев е евреин.Те са навред .За него пише в "Пипалата на злото в България"Раздел списания

ЯВНО ТОЗ ПЕЕЩ ЮНАК Е ИЗПАДНАЛ НЕ САМО ОТ КЛАСАЦИЯТА НА ПАРТИЙНИТЕ СИ ДРУЖКИ, НО И ОТ ЛИСТАТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ (АКО Е ИМАЛ ТАКИВА, ДЕ). АБЕ, НАРЕЧИ ГО "КОМУНИСТ" И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ, КАЗВАТ УМНИТЕ ХОРА! ПЕЙ СИ КАЛУДЧО, ПЕЙ СИ (АКО ОЩЕ МОЖЕШ) И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПРОСТОТИИ, МОМЧЕ - ОТ КОМУНИСТИ ХАИР НИКОЙ НЕ Е ВИДЯЛ, НИКОЙ! САМО ЩЕ ТЕ УПОТРЕБЯТ И СТЕ ТЕ РИТНАТ! АМА, КОЙ ЗНАЕ, АКО СИ КАТО ТЯХ, МОЖЕ И ДА СИ ВЪРШИТЕ ГНУСОТИИТЕ ЗАЕДНО! ДАВАЙ!

БСП се състои само от мошенници и то от световна класа! Не случайно издигнаха Дришко до председател на ПЕС! Да ги учи на мошеннически хфатки!

Сакън бе ,приятелю.Аз не съм мошеник,затова съм извън борда...Не поставяй всички под един знаменател.

ТОЯ,за който пишеш,че издава "голи цици" е юрист по образование,завършил е в Софийския университет.А ти,имаш ли диплома от СУ?

Да-имам, даже две!От Софийския Университет - Факултет по Математика и Механика( така се казваше в 1973) и от ХТИ - София катедра "Автоматизация на ХТПА"-1984г, но не издавам списание с голи мацки!Недей да мислите, че само тия от БСП могат да четат и че в Москва са най-умните хора!

Бъд Спенсър :)

Ми тя цялата БСП е с двойно, та дори и с тройно гражданство!

А защо "турците" с двойно гражданство гласуват??

Решил Калудов да се излага на дърти години. Що ти трябваше?

Листата на БСП е нещо като преброяване на големите изроди. Не знам какъв човек трябва да си, ако си видял как комунизмът унищожава 26 държави по света, да си кандидат в едно със синовете на изродите убийци. Това е пълна сбъркания. Просто изроди.

и си вземи хапченцата...

Изобщо не се засягам като чета подобни ПРОСТОТИИ.Ако искаш да изсипеш злобата си към някой,ти предлагам да го направиш по достоен начин,за да убедиш другите в твоята правота.

Ама това не са простотии, а ИСТИНА! Но пък ти прави чест, че не се засягаш от истината! Колкото до правотата му - тя е доказана от доста години вече ( във всички т.нар. социалистически държави). Странно ми е само това, че въпреки ужасите на комунизЪма, проявени навсякъде по света, за НЕЯ все още бронебойни куршуми няма открити, няма открити, няма открити....

ДА ТОЙ И СТАНИШЕВ НЕ Е ХОДИЛ ВОЙНИК, ЗАЩОТО БИЛ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО !!!!!

kokobrais

Това, че си добър певец не те прави автоматично добър политик ....

Каква левица ,какви 5 лева ,това е измислена партия ,за добруването на шепа посерковци -това не е ЛЕВИЦА,тя е типично десна партия ,как могат да изповядат едни идеи чичо и стрина от село ,които броят стотинките за хляба и спестяват за лекарствата и онези нагли т. наречени ОЛИГАРСИ,с милионите си и с ненаситните си търбуси съвременни АЙДУЦИ-ей това е Заблуда ,това е пълна ПОРНОГРАФИЯ,как да гласуваш ,за кОЙ....

Когато службата беше 2 години нямаше двойно гражданство. Айде малко по-сериозно коментирайте...

Винаги съм предупреждавал за полякините.

Ама този Янаки е несменяем,бе -колко години е народен,не се ли засрами -наглеци долни ,може би искат и в задгробния да са дупутати-не го ли е срам от студентите-бокл...ук

Янаки Стоилов още ли ще е в Парламента? Той остаря в народното събрание!

Стандъртът Егоист, който Сергей Станишев еднолично наложи в БСП е просто зловещ контрапункт на горящите се като живи факли отвратени от живота българи. Егоистите на Станишев няма да могат да спрат тази жестока действителност на отчаяни самоубийци, защото елитът на БСП вече са хора, които са готови заради личните си амбиции и мераци да изгорят цели градове и села, а не да спасят отделни хора. Битката егоисти срещу горящи ще бъде разчетена безкомпромисно от избирателите и няма да бъде простена на червената партия, която не крие, че се гнуси от хората и улицата. Егоистите в БСП вече са по-страшни и по-опасни и от олигарсите. Затова са такива шантави и социологическите резултати Борисов и ГЕРБ са с преднина не защото качват доверие, а защото към БСП има не отлив, а пресъхване на доверие. И няма как да не е, след като във важни комисии на партията Станишев продължава да толерира бившия си съветник в Министерски съвет Росен Карадимов, който заедно с приятелката му Моника командваха реално докато Станишев се правеше на премиер, а с кодовото Ха-ха-ха разпределяха порциите, далаверите и комисионните от поръчки.

За 10 години в ръководството на БСП, Сергей Станишев бавно и последователно наложи един зловещ модел на социална справедливост в левицата. Най-общо той може да бъде илюстриран с два емблематични примера от социалистическото минало хотел Рила в София, от който се хранеха с пържоли 44 номер, еко храни и смучеха марково уиски семействата на ЦК на БКП и Политбюро, и вонящите на Живковски социализъм народни закусвални от системата на Здрава храна. Малкият Принц е израснал с манджите и въздуха на Рила и естествено е да се гнуси от електората, който му мирише различно и вижда единствено като машина за гласуване. С тази изборна кампания обаче партизанският наследник съвсем затвърди усещането, че лявата столетница се превръща все по-осезаемо в малка елитарна, пухкава и все по-импотентна партия за богоизбрани наследници, олигарси и интересни сноби

Че БСП имат вредния навик по примера на екс ДС (още от тоталитарно време) да бъдат привличани на всяка цена подходящи, известни, изтъкнати, способни и пр. ЛИЧНОСТИ (в публикуваните списъци на агенти, сътрудници, явочници и т.н. фигурират имената на много известни, способни, ерудирани журналисти, хора на науката, културата, изкуството с една дума КАЙМАКА на обществото) с цената на всичко, но в името на лъжата, грабежа, убийството, бандитизма, непрозрачното натрупване на състояния е ИЗПИТАН, ПРОВЕРЕН ВЪВ ВРЕМЕТО ПРИЙОМ. Те се издънват нееднократно, НО наглостта им и лакомията са БЕЗГРАНИЧНИ (спомнете си с опита да прокарат кандидатура за президент на световно НЕИЗВЕСТЕН имигрант във Франция; двойното гражданство на Пирински)!! Не ми е жал за Мартин Захариев - явно това е негов избор, а също и за Таню Киряков!! Но за Детелин ми жал много, защото съм абсолютно сигурен, че е намамен с неизпълними обещания!! Ще го използват и ще го употребят и ще го захвърлят като непотребна вече ВЕЩ!!

Тоя мазен шишкебап според вас може ли да бъде представителна личност в лицето не на какво да е, а на политик? Фидосова също!

Кандидат депутат който незнае конституцията!!!

АБЕ, ПИЧОВЕ!ТЪКМО СТЕ ИЗГРАДИЛИ ИМЕ И АВТОРИТЕТ И ПОПАДАТЕ В КЛОПКАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО ВИ ЗАЛЪГВАТ, ИЗПОЛЗВАТ И КАТО СИ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА В ТЯХНА ПОЛЗА, ЩЕ ВИ ЗАХВЪРЛЯТ КАТО НОСНИ КЪРПИЧКИ-НЕНУЖНИ И КОМПРОМЕТИРАНИ!

КУрнелия къде е...Не ставате за нищо ей комунисти.

Детелин Далаклиев???? Мангал ефенди

Янаки, Янаки. Та това е най-малкия гаф, който може да повлияе на изборните ви резултати, ако на това, дето ви чака може да му се каже резултати.

Конституцията е крайно време да се промени. Няма логика и полза да ограничава хората с двойно гражданство да бадат депутати. България е отдавна отворена страна и има много смесени бракове и хора с двойно гравданство.

Е-е-х Апостоле, за тия като "az" ли се бори!? Тия и петорно гражданство ще вземат щом е за келепир!

Чак сега се усетих, защо ЗАХАРИЕВ плейбоя отиде у БСПто. Ми да снабдява МАЯ МАНОЛОВА с ПОРНО ФИЛМИ за предизборната кампания, ама че съм бунак!!

ЕЙЙЙЙ, това, че си бунак много ти личи. Като на всеки малоумен гербаджия.

Хич не се учудих, че порнографа е влязъл в листите им то там си му е мястото...

А Станишев, Станишев няма ли как да отпадне! Извинявам се, той изпаднал отдавна:)))

айде стига бе, аман от танцьори, певачки, мутри(уж спортисти) в управлението То и затова управлението на дъ ржавата е импотентно и калпаво Стига популизъм бе! Жив и здрав да е Калуди, моите уважения, но нека си се занимава с музиката, Господ му дал Божествен глас, нека с него ни слави още по света, но какво разбира човечеца от управление на държава Писна ми от малоумия!

По тая логика Борисов що не си се занимаваше с гасене на пожари. Професия политик и професия депутат няма. Всички депутати имат някаква друга основна специалност- я адвокати, я икономисти, я художници. Един от най-успешните политици беше актьор- Роналд Рейгън. Освен това, подобна "логика" като твоята е просто дискриминация, защото ограничава гражданските права на хората и издава ретроградно мислене, макар че тая дума (мислене) е неуместна в случая.

бсп-мсп, за никой не гласувам и съм им еб#л Пу#та майчина...ИСКАМ ЕТИКЕТИ ВЪРХУ ХРАНАТА МИкато в магазините в тъпото кралство:Калорий% гр.: Въглехидрати%/прости/сложни;Белтъчини% гр., Мазнини %гр/ от които наситени%... Толкова ли е сложно мамка ви почитическа да вкарате закон за това вече 20 години...Тъпаци неграмотни...да ме хванете за големия Х# да си губя времето да ходя да ви гласувам FUCK OFF!

егати кандидата че той ако не знае условията да се кандидатираш кво знае бе аман от селяндури това че пее с гласа си значи ли че има нещо в тиквата

А ти като драскаш простотии в мрежата, значи ли, че имаш мозък? Не, разбира се. Пеенето е една от най-интелигентните дейности.

корумбашев вместо да "води"листи,да се захване за работа ,какъв е як десет ниви може да изоре.Не става само със секс телефони и зелени и не знам си какви токове на чужда земя.И баба знае така.Рабата,работа ,а не само на хляба мекото и на работата лекото.ПЛУЖЕК ГНУСЕН

Той си има вец и тормози цяло село,не го мисли...иначе е много социален

РОДЕН В БГ. ОТПАДНАЛ?? ХАМСТЕРА РОДЕН В УКРАЙНА, БАРОВЕЦ. ТОВА ДА ГО ГОВОРЯТ НА НЯКОЙ СТАР КАСКЕТ. НЕ ТРЯБВА МНОГО ВРЕМЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА СЕ УСЕТИ, КОЛКО ПАРИ ЧИНАТ КОМПРОМАТАДЖИИТЕ,-- И ДИМ ДА ГО НЯМА!!

всичко знаеш ти бре мушморок..

о, калуди, калуди... до там - да се кандидатираш от листата на бсп, ли те докара безграничната ти алчност?! неистовата ти жажда за власт?! и саветите на онова малцо като човек и като личност, но огромно като зло, несто - сестра ти сиика?! опомни се, момче! а беше толкова добро и сардечно састество, такав прекрасен певец и прятел... или сме се лагали през цялото това време, през всичките тези изминали години?! жалко! и за нас, но наи-вече за теб самя! жалко... и ти си жалак, бивш прятелю! срамуваме се от теб!!!!!! сбогом! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Недейте така,бе хора!Човекът има млада любовница-трябват му пари!

Нещо вчера от БСП разправяха за широко отворена порта за гражданската квота. Май портата хлопна.

ПОРАДИ ТОВА ,ЧЕ НЕ ЖИВЕЕ В Б-Я , НЕ Е ЗНАЕЛ ЗА ПОДЛИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА СТОЛЕТНИЦАТА В ЛИЦЕТО НА НЕЙНИЯ ЛИДЕР- СерГЕЙ,КУРнелия,ПЪРванова-ПРЪЪмова "м и с л и щ и " - ЗА БЪЛГАРИЯ сега се е усетил къде е попаднал.

Пази Боже сляпо да прогледне!!! Излиза, че партиите се надпреварват да привлекат известни личности, за да гласува народа за тях. Няма значение от убежденията на кандидатите. А аз се чудя, защо няма обявени партийни платформи и разни предизборни патаклами. То било важното държавната субсидия да не се изпусне.

Браво ! ------- Сега нали разбирате мен-сиромаха Защо-именно казвам - Незабавно Стопиране на бюджетното финансиране на партии ?!

Имах съмнения за двойното му гражданство, защото човека от години не живее в България.БСП, все пак, Калудов е известно име- малко трудно е да се скрият факти от сивито му, които иначе се повод за професионална гордост за всеки българин с неговата професия.За това преди време се учудих на неговата кандидатура- стана ми много интересно защо се е съгласил....

Питайте някой от по-младите, от някое село или дори от някой град дали знаят кой е Калуди Калудов. Кой знае каква глупост ще кажат. Добре, че е Гугъл и може някой по-любопитен (не любознателен) да научи нещо за него.

Е- в света не съществуват само по-младите:) Някои по-стари все още ходим на опера и на театър и се интересуваме от тези неща, както и от именитите ни българи- оперни певци..

Не разбирам защо вторият избор е Полша.. Много по-добра идея е Гватемала, защото те нямат договор за екстрадация с ЕС!

Не четеш ли, бе?! Не Полша е изборът, а полякинята!

Да се откаже от чуждото си гражданство и да става депутат като иска да оправя културата в Бг. Но нещо само думи, думи, дела нямааа!