Янаки Стоилов: Пеевски се е самономинирал за шеф на ДАНС

Номинацията на депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на ДАНС е била самономинация, предположи народният представител от БСП Янаки Стоилов.

Обратно в новината

Коментари - Янаки Стоилов: Пеевски се е самономинирал за шеф на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпроса е в зависимостта - с какво е зависим Станишев и още повече Орещарски с какво е хванат. Защото истината е, че Пеевски се е самопредложил за зам. министър на МВР през главата на Орешарски, а на въпроса дали Орешарски знае за това самопредложение най- нагло е тотговорил, ще разбере, ще разбере!!! Ако Станишев го държат със секскомпромат, такова намекване направи Миро найденов преди време, естествено че не индиректно, то ми е любипитно с какво държат Орешарски

Янаки Стоилов: Пеевски се е самономинирал за шеф на ДАНС А вие така се шашнахте, че гласувахте всички ЗА. ДВА ПЪТИ!!!

това са глупости вие сте му обещали, че ще го пробутате самия той(пеевски) не е с толкова повредено самосъзнание

"ГЕРБ няма против личността на Делян Пеевски. Проблемът е политиката, която се води от парламента, която открадна волята на гражданите. Те избраха ГЕРБ" коментира днес депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. От думите на Главчев излиза, че бившите управляващи искат само едно - да се върнат на власт. За какво точно стачкуват "хилядите" по улиците? Да се върне ГЕРБ? нЕ, МЕРСИМ ВИ!!!

МНОГО СМЕШНО!?! ЯНАКИ НИЕ НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛОВЕТЕ. ЗАЩО НИ МИСЛИШ ЗА ГЛУПАЦИ!?! АЗ ДАЛИ МОГА ДА СЕ САМОПРЕДЛОЖА ЗА ШЕФ НА НЯКОЯ БАНКА !?!

Тия май на балами се опитват да ни правят?! Никой не бил предлагал пеевски, да бе да!!! Поемайте си политическата отговорност, "господа"! Това означава партията бспдпс най-малкото да си смените ръководството!!! А ако все пак имате малко чест и милеете за България, сте длъжни при тази ситуация да напуснете правителство и парламент!!! Но тъй като съм сигурен, че нито едното, нито другото е в сила при вас, то ние ще ви принудим със сила!!! Ако не сте разбрали на тези избори "подкрепата" за вас бе по-скоро вот против герб, но вече целият Български народ съжалява за гласовете във ваша полза!!! Българският народ е против вас, комуноиди!!!

А пък вие щото сте плиткоумници веднага гласувахте "ат хок", без изобщо да включите черепното си пространство и материя, ако изобщо ви служат за нещо !

Не разбирам що за политическа партия за да не "накърни имиджа на премиера" е готова да тръгне срещу народа си?! Лошото е, че навремето БКП не беше осъдена и забранена като партия, използвала десетилетия незаконни и антихуманни ... методи в своята практика, а и се позволи за мимикрира в съвременна лява партия.

В това е проблема! Тази партия трансформира едноличната власт във финансово господство и пусна пипалата си навсякъде в обществения живот! Трябва да бъде забранена,за да се случи нещо добро!

Накрая всички ще си признаете, че сте се САМОНОМИНИРАЛИ. Сега се САМОУВОЛНЕТЕ!

Г-н Стоилов, явно с напредването на партийният стаж и вие изтрещяхте!Говорите такива абсурдни глупости, че човек се чуди да ли сте завършили право или са ви пуснали в отпуск от "Св.Иван Рилски"! Ако се санкционирате като "нормален" ,трябвада ви арестуват незабавно заедно с останалите "другари" за разпалване на граждански конфликт!

Целта им беше не истинска работа ,а реваншизъм и го откриха в лицето на Пеевски и Волен. Захванаха се само с неща ,които им носи удоволетворение от жаждата за мъст

Същата гейбрантия като лайкучката яне янеФФ. Ся тука ещо много лечи хомосексуалната ревност към станишев, верно са изглежда баджанаци откъм вагинин

Стига с тия високопарни излияния, знаем че сте прекрасни манипулатори. Истината че здраво се насрахте тоя път и дълго време няма дасе изперете. С едно "извинете" няма да стане! И ако си мислите, че ще продължите да се гаврите с народа - жестоко се лъжете. Години не разбрахте, че на първо място е народа и търпението му има граници. Наглостта ви е безмерна, високомерието също. Е сега, ще си сърбате попарата.

Не разбрах,да прекрати контрабандата или да сложите ръка върху нея

Казваш нещо което знаеш, а не фантасмагории, за замъгляване на ситуацията.

Трябва революция ...метеж ...на бунт всичко което може и има оръжие да го взема и да ги изметем всичките изроди . Ако се прочисти София тогава можем да си възродим РОДИНАТА и да изграждаме всичко наново с нови хора и конституция...това е братя ТА ОРЪЖИЕ!!!!!!!!!!!!

само оставка на настоясчтото правителство< нови избори за велико народно субрание и нов парламент,забрана на партиите дпс и бсп, тези партии, са антинародни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В такъв случай аз по самоинициация се номинирам за президент на Гватемала. Къде са ми военните почести?

Уважаеми Стоилов, много години името ти не се свърза с политически мръсотии, като тия на Гоце, Станишев, Манолова или Кадиев.Най важното за човек е да запази достойнство, за да може да гледа децата си в очите.Малко се поизложи с това изказване, защото на черното не можеш да кажеш бяло.Може да е било партийно поръчение, но трябва да си първо Човек, след това партиец.С уважение.

Пеевски се самономинирал,ха ха ами кой го избра в парламента бре Стоилов,защо ДПС му отегля кандидатурата.Знаете ли какво-ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА..........

Комуниста няма род и родина той има само партията майка.Напълно се припокрива с гласуването за делян пеевски.

ЯНАКИ, АЗ ТЕ МИСЛЕХ ЗА ПО-ГОЛЯМ МЪЖКАР, А ТИ СЕ СЪЩО ОКАЗА ПЛЮНЧО... ХАЙДЕ ЗАЕДНО СЪС СТАНИШКАТА 'GO HOME'...И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ..

Пък аз допускам, че управляващите се самопрееаха

Янаки Стоилов каза нещата такива, каквито са. А те са: безхаберие, слугуване и угодничество за нечии интереси и липса не само на морал, а и на държавничество, но то и без това в последно време е на много заден план. С избора на маминото синче на бившата на тотото, всички гласували със "за" си плюха на сурата и по безспорен начин доказаха, че не са заслужили да бъдат народни избранници. При това положение остава ДА ГИ СМЕНИМ.

хубаво, ше ги сменим, но с герб ли???първо да оправят така закона, че като се гласува да знаеш за кого си глагувал иначе само мъркаме!!!!!!аз не съм глагувала за никого и не искам никож от този парламент! ама на къде????с тоя избирателен закон???едните са мутри и другите съшо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом се е самономинирал, а тримата Олигарски, Гейски и Местански не са могли да се противопоставят, какво излиза, че не само Олигарски е кукла на конци, а и ония двамата дето са уж лидери са елементарни паравани на групировката на Свинчо.

Сега, че Станишката се поокъка е ясно. Обаче. Защо никой не мрънкаше, а ръкопляскаше на основната мутра- Тиква толкова години!? За Пеевски- ясно, но по тая логика, защо не го оставихте да действа, както оставихте Боко. Не че Делянчо ми е любим, ама как така, за един може, за друг не може!? Значи- щом за единия не може, значи и за другия не може! Щом стачкувате срещу Пеевски, как така гласувате за Борисов!? Некой крадна логиката, не мислите ли? Така, че, айде не се правим че стачкуваме!!!

Глупака си е глупак!!!!! Нелечимо заболяване!

Ами, ходи да се лекуваш!

""Камен Костадинов от ДПС посочи вчера, че от партията са се съгласили с предложението, но инициативата за номиниране на Делян Пеевски не е произлязла от тях. "" ХА,ХА..... ДАЖЕ ДПС СА ПО-НЕВИННИ ОТ ВАС....

Той (г-н Янаки) определи поведението си след гласуването в петък като опит да бъде защитено достойнството на парламентарната група на левицата, на която се наложи да приеме предложението на премиера. То па едно достойнство... Янаки, Янаки-и-и!

Сега, че Станишката се поокъка е ясно. Обаче. Защо никой не мрънкаше, а ръкопляскаше на основната мутра- Тиква толкова години!? За Пеевски- ясно, но по тая логика, защо не го оставихте да действа, както оставихте Боко. Не че Делянчо ми е любим, ама как така, за един може, за друг не може!? Значи- щом за единия не може, значи и за другия не може! Щом стачкувате срещу Пеевски, как така гласувате за Борисов!? Некой крадна логиката, не мислите ли?

Гюрчо, незабравяй ,че Бойко Борисов го избра народааа, а не тези червени цървули!!

. Орешарски, Делян Пеевски, Волен Сидеров, Лютви Местан, Сергей Станишев, Дaнчo Ментата , Миков ca начелo на политическата мaфия Янаки Стоилов - също!

Ете това ме дразни у комундетата-че ни смятат за идиоти. Само идиот обаче, може да не си спомня кой е предложил шефа на една от най-важните институции в страната преди броени часове. И този идиот иска да ме управлява! Какво безочие!

Палячо, доган и местан ви КОМАНДВАТ !!! Само ти не си го разбрал ::))) Хахахаааа....

Орешарски не си спомня кой го е предложил Станишев или Местан. Янаки Стоилов сега пък сам се е предложил. Ама сега кое е вярното бе и какво значение има....

Е,г-н Янаки Стоилов,сигурно много хора като мен си мислеха,че вие сте един от най-достойните хора от БСП,но сега съм разочарована!Всичко беше една предварително подготвена ,,операция,,и подценихте народа за голямо съжаление!Сега се опитвате да извините грешката си,което е още по-голям срам и с това вие самия се излагате!Всеки можещ да мисли разбира това!Опитайте се и вие да направите самооттценка на изказа си!Не ставайте хамелион!

Този се е "самокандидатирал", а след това сигурно ще кажат, че целокупния български народ-избирател, сме идиоти?! Ба си наглостта! Вън! Заврете се в дупките, от които изпълзяхте!

Айде аз се самономинирам за премиер! Избирайте ме, за да не ви е неудобно като ме огорчите! Хем настина ще свърша нещо полезно!

Янакииии... смешен си! Тази сутрин Орешарски заяви, че е разговарял със Сергей Станишев и Лютви Местан за кандидатурата на Делян Пеевски, но не помни кой го е предложил. По-голем цирк не бях виждал... Помня как на 14-ти, СерГей потвърди, че позицията на ГЕРБ срещу назначаването на Пеевски за председател на ДАНС доказва, че това е най-правилната личност... само след два дни вече се обърна на 180 градуса за да признае, че било грешка!

До днис те мислех за сериозен човек. ПЪЛНО РАЗОЧЕРОВАНИЕ СИ ЖАЛКО И ТИ ОТИДИ В НЕБЕТИЕТО!

Стоилов, дърта курво, не пускай тази версия, че пеевски се е самокандидатирал... Целта ти е да се прикрие задкулисната договорка...

ЯНАЧКО Е НАШИЯ "ЧИСТАЧ" .... още е неопитен ама шъ съ научи .... млядежи, кво да ги прайш .... и ние бехме такива, че и по-зле....

Колко удобно - самономинирал се.Тоест никой не е виновен от БСП ...За пореден път!Ходете си вече безхаберници ако не беше народа щяхте да дадете ДАНС на мутрите!!1

Гладах го - Янаки признава грешката, но гледа как да замаже положението. Сякаш не разбира, че това ще е временно замазване до новата провокация към живота и бъдещето на българския гражданин.

Това е изключително дразнеща кандидатура. (Прочетете биографията му. Той е по-калинка от Калина Илиева). Нарочно е предложен. Не мога да преценя засега защо. Според мен версиите са две: - да тестват нагласите на народа, за да преценят доколко могат да се хвърлят в габежите; - по някаква причина искат да се откажат от властта. Втората ми се струва по-реална, в първата щяха да пробват с все пак по-приемливо лице. Какви са възможностите: - падане на правителството. Следва въртележка, на която всички ще се откажат от властта и нови избори. Ситуацията ще е същата, най-много Костов да вкара минималния брой депутати. - преговори, на които протестиращите да поставят срок на действие на правителството и реформи, които трябва да направи в този срок. Много добре би било, следващите избори да са за ВНС, защото мисля, че качественна реформа на съдебната власт обикновенно НС няма да може да направи. Въобще задачите, заради които избяга ББ, трябва да бъдат поставени на ПО.

И аз се чудех тия дни глупаци ли са Станишев, Местан и Орешарски. Да си глупав, да си глупав, ама колко да си глупав? Мисля, че след като направиха огромната манипулация със "спонтанните" протести за тока и "фалшивите" бюлетини са решили, че ВСИЧКИ хора са уникално тъпи и номерцата им минават.

Добра визич на кукловодите зад Станишев. Цели се ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ . Изключително ясно е било , че Пеевски ще бъе отхвърлен и ще се разбунят духовете. Това е план не само у нас. Повсеместен е в Европа. След десетилетия на безвластие или груби / релгиозни диктатури, по пътя на логиката в изтчоното средиземноморие ще има едно единствено модерно, независимо и образовано общество. Към него се числи и Сергией по майчина линия. Сегашните събития са замислени отпреди 40-50, че и повече години. Международн сценарии с приложения на много места. Сблъсъци. Напрежение. Нестабилност и социална и инстутуционална несигурност. Фигурите са набелязани от мсетните лобита , избрани по произход. А манталитет е формиран така, че всички да изискват. У малцина да могат да реагират, но на тях да не им се дава достъп до властта. Дори и да го получат навикът всичко да е като в магазин - плащаш получаваш ще пречи да се осъзнае, че времето е важен фактор при промяна на манталитет.

Вие да не сте му светил с фенера?

Един от малкото нормални социалисти......Не съм БСПар, но когато Стоилов говори, има доста директни а не подигравателни послания като на (Станишев)...Мене ми омръзна да слушам чужденец(Украинец) да се подиграва с БЪлгария!!!

Майката-свинкя назначена от Симеон Полуидиотски краде като за последно от тотото, анонсирайки джакпоти от неизвестни милионери, с тези пари започва да купува постове на Прасчо, да го внедрява в антибългарски организации, да му купува скъпи играчки като вестници и телевизии.

Съжелявам , че в България живеят такива хора "господин елит " на нацията"!!!

Янаки,не си прав,и изобщо не се появявай във Враца и региона.Ти си срам за всички подкрепили БСП.Станишев също,да си ходи с мир.

САМОНОМИНАЦИЯТА Е НАЙ-НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НАПРЕДЪК, САМИ СЕ НОМИНИРАТ И ЗА 15 МИНУТИ СЕ ИЗБИРАТ. БЪРЗИ , НАГЛИ, СРЪЧНИ, НИЕ СМЕ, ЧЕРВЕНИ ФЕСОВЕ И ИБРИКЧИИ.

Алоооо Врацаааа, това държава ли е, това правителство ли е, това премиер ли е?????? Самопредложил се, самоназначил се, самоналапал се...........

Това са поредните гнусни комунистически бръщолевения за да се разсее гневът и недоволството на хората!! Боклуците от БКП, цял живот си служат със диверсионни измами, целящи да разколебаят хората и да им внушават страх от нейзвестното!!! Мръсни болшевишко-комунистически номера, и всеки който се опита да ги прилага, трябва да бъде заплют влицето и изхвърлен позорно от обществото!!! Янаки Стойлов е мерзавец, драпащ за кокала и нищо друго!!!

Съжелявам ,че въобще ти отговарям на грубия и арогантен тон "Ме" но се страхувам от такива" демократи " като теб.Не знам какво ще кажеш на друго мислещите хора ако застанеш пред тях!С какво ще ги въодушевиш -интелект,образование ,култура и други такива неща , които ти не познаваш как се назовават !!!

А ти защитнико на друго мислещи какво ще кажеш? Не ти ли стана ясно вече,че на народа му омръзна да го мамите и манипулирате.Не ви ли увряха вече червено армейските кратуни,че само с идиотското бръщолевене на Станишев нищо добро не се вижда за тази държава. Не ви ли увряха,че заради шибаната ви партия страда народа,бе.Вие в името на вашта партия сте готови на всичко,бе-да ви ГО таковам на партията!...

И аз много съжАлявам, но очевидно не си ти, човекът, който да говори за интелект. Малко по-горе, си допуснал същата правописна грешчица.