БСП и ГЕРБ се хванаха "гуша за гуша" в НС за частичните избори

БСП иска изслушване в парламента на вътрешния министър за изборите в селата Галиче и Беден. Десет години губите изборите и не сте се научили да го правите с достойнство и да си правите изводите от това

Обратно в новината

Коментари - БСП и ГЕРБ се хванаха "гуша за гуша" в НС за частичните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички резултати от т.н. избори в Българско подсказват, че местното разбиране за демокрация трябва да се КАСИРА, да се рестартира цялата система! От една номенклатура напаст, кацнахме на друга и вече 30 години "ядем" имитация на благоденствие, свобода, здравеопазване и справедливост. Опростачването на ражданите през тия години местни примати и индивиди е като цунами - залива ни с най-ниските си страсти и беззаконие, бута стадото към гибел, но за предстоящото му фиаско ще намерим само в учебника по зоология!

Зарков, Зарков, гербавите не са чували за Гочоолу, Дочоолу и Данчо Харсъзина... .... "Зъбите ви ще разкъртя, ако не изберете бай Ганя!" Това е ситуацията на положението / Цв. Цветанов /...

На всички важни гласувания (съдебната реформа, енергийни проекти, КТБ, законите на Пееф) БСП, ГЕРБ, ДПС и Патреотите гласуват заедно! Същото е по общинските съвети! Далаверата си върви, куклите се менкат, цирковете по студия и трибуни са само за простия материал и дебилите, които си ги избират като алтернатива на едните крадци с другите.

На всички важни гласувания (съдебната реформа, енергийни проекти, КТБ, законите на Пееф) БСП, ГЕРБ, ДПС и Патреотите гласуват заедно??? ВЪРВИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ! САМО ТИКВАТА ГЛАСУВА С ТУРЦИТЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО.

Айде бе! Кой прие съдебната реформа и промените в конституцията? Новия (и стария) състав на ВСС? Целия БКП-ДС картел ЗАЕДНО!

Пред камерите гуша за гуша, а под масата си делят баницата! Сценки за наивници!

Квичете червени ескадрони. Колкото повече квичите удоволствието е по-голямо.

МОЖЕ ДА СМЕ ЧЕРВЕНИ, АМА НЕ КВИЧИМ, А ГРУХТИМ.

Интересното е, че на първият вот е водил кандидата на БСП, а на вторият се обръща. Не че не може да е естествено.

Комундетата ще го израстат!

ГЕРБ и ДПС са основните купувачи на ромски гласове!Всички го знаят , но съдебната власт си е турила превръзката на очите и прогледва само за сигнал към опозицията!България не може да провежда честни избори когато на власт е ГЕРБ, една мафиотска партия сраснала се със съдебна власт , полиция , ДАНС и т.н.

PEYTSCH

Мъчно им е на комунягите след десетилетия контролирани избори с предварително обявени 99,8% да ги хвНт не за гушата, а за носа...Не могат да свикнат след огромната победа през август при Жабокрек където избиха германските пациенти...

Предлагам да има избори всяка неделя,докато бандата на шошана и киро кльона не спечели.

Те няма да спечелят, ама поне ще се научат да губят, което пак ще е постижение!

Нова поговорка - Удавник за Галиче се хваща.

Село Галиче не е Видинска област... като нямаш ангажимент към това , което пишеш показваш, че нямаш ангажимент и към проблема като цяло и ставаш част от... хубав ден...

Село Галиче е до село Крушовица.

Колкото и да ми е неприятно лицето Зарков, майка му и цялата им партия, този път е абсолютно прав. ГЕРБ правиха същите извращения на миналите местни избори в селата около София, само и само представителите на Реформаторския блок да не победят техните кандидати в няколко столични района.

Аз по-скоро бих се притеснил, че изборите са фалшифицирани ако Реформаторският блок беше спечелил. Не се превръщай като тези от БСП ако не печелим ние значи има фалшификация. Това го слушаме от 10 години на всеки избор!

Аз пък не разбирам какво ви пречат реформаторите?

Ми в Плевен дори камери ги бяха снимали гербаджиите как подменят бюлетини и накрая спечелиха с няколко гласа, та ти не се притеснявай за реформаторския блок, а за измамите на ГЕРБ.

след една година ще има нови избори за европарламента и др.Станишев вече подготвя почвата за завръщането си в БСП и крушовската селянка Г-ЖА ЛЪЖА има още малко време да направи нещо за да остане иначе си заминава като другия неин селски миков

Не искам да съм краен,ама вярно е голяма злобна селянка.