17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още не са дошли изборите а от БКП почнаха да пищят, че са ги изгубили щото са фалшифицирани.

насам,БСП-то все губят избори и се парят,та сега отдалече духат попарата за догодина.АЗ не разбрах какво е нарушението на Избирателния закон.ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЕ ИЗНЕСЕ,ЧЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА СЕКЦИЯ Е БАЩА НА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ.А какво му има на протокола.Попълнен е 15 мин. след свършване по закон на изборния ден от 7.30 часа до 20.00часа.Ако пищат по късен час за попълване на протокола,сигурно пак ще има нарушени я или съмнения.Друго ги стяга чепика комунягите.На балотажа другата седмица,гласовете на патриотите ще отидат за представителя на ГЕРБ и БСП-то ще загуби поредните избори.Ха да докажат,че урната е отворена в 17.30 часа пред прокуратурата,вероятно със "поставени" свидетели.Да видим как се доказва такова грубо обвинение.

галиче е крепост на СИК!!кмета чоков вееше знамето на сик едно време на площада !!жена му е сестра на спас нелов,познато лице на по-възрастните ,шефа на СИК за северозапада !!стига толко ,други знаят повече,примерно премиера борисов !!после го купиха от ДПС ,даже и джамия вдигнаха в един християнски район,но герб мълчат ,защо ли ?!

защо мълчиш и не кажеш истината за галиче,от този район си ,само на 5-6км. от това "велико котило"!!

И това го казва един престъпник от правителството на Орешарски, който не депутат, а доживотен затворник трябваше да бъде. Но както се казва, щом има забавяне, значи има и утежняване на положението на този престъпник, което няма да е в далечното бъдеще, а...

Рано е още да се предавате другари! То е ясно, че ГЕРБ пак ще ви бият, както винаги!

Нали знаеш старата поговорка: "Което не става с пари, става с много пари! " Победителите на изборите, го доказват вече трети мандат!

Точно този ли, това ли точно недоразумение, знае какво са казали ГЕРБ ? То бива, бива комунистическа наглост и безочие, ама тези качества у този индивид са свръхдозирани. Пълна отврат си, другарю !

Познавам много хора, на които живота им се подобри по време на това правителство, за разлика от времето на БСП, когато другарите излъгаха дори и онези, които ги подкрепяха с години. Затова и вече нямат нито един кмет на областен град, защото никой не вярва на лъжите им , и защото навсякъде стратегията им е една и съща - кухи лозунги, и голи обещания! При обиколка из районите по време на предизборна кампания мой близък се срещна с трима варненски депутати от БСП. Аз присъствах ЛИЧНО на две от тези срещи с другарите. Човекът постави един и същ въпрос на тези трима мераклии за парламента, двама от които са депутати не за първи път. Въпросът за моя познат е неразрешим от дълго време, и се принуди да търси съдействие от хора на подобно ниво ( поне така си мислеше). Оказа се, че и тримата кандидати, влезли след това като депутати, го излъгаха. Е добре, идваш при мен, защото имаш нужда от моята подкрепа и моя глас, както и гласа на хиляди други като мен. По време на срещата ми обещаваш неща, които се оказва в последствие нямаш никакво намерение да изпълниш. Въпреки че се смяташ за нещо повече от мен, ти идваш при мен, в моето населено място, и молиш местните партийни структури да съберат кворум и електорат от другари, за да има на кого да приказваш. Искаш аз като обикновен човек да гласувам за теб, имаш нужда от моя глас, и гласа на хиляди други като мен, за да отидеш на държавна хранилка, да получаваш хиляди левове заплата, и да имаш имунитет, и всякакви други привилегии, които обикновените хора не могат и да сънуват... Обикновеният човек, който не е тръгнал да става депутат също има нужда от подкрепа по даден въпрос. Ти обаче идваш в населеното му място, гледаш го в очите и го лъжеш. Е добре, какво си мислиш - че той няма да разкаже на близки и приятели как си му обещал и си го излъгал? Та къде си тръгнал да оправяш държавата, след като не си в състояние на един човек да помогнеш?! И затова, другари, нямате един кмет на областен град, защото вече никой не вярва на лъжите и обещанията, които дрънкате с години, нищо че навсякъде стратегията е една и съща. Но балъците, които ръкопляскат на на празните лозунги взеха да свършват, това е истинския проблем на БСП!

Като стана дума за Варна и аз се срещнах с един юнак,който на два пъти беше сложен в листата за Варна, а последно Корни го изпрати в Добрич там да омайва обикновените хорица. Срещнах се два пъти с него - веднъж през 2009-та, и втори път през 2015-та до клуба на БСП във Варна. И аз си останах само с обещанията и благите приказки...

Не е до парите, колкото до празните обещания и лъжи. БСП са способни единствено да лъжат и да обещават, и то с гоидни, а аз познавам няколко човека, на които другарите обещаха, и които си останаха само с обещанията. На един човек не могат да помогнат държавата тръгнали да оправят.

Нека да припомним една от лъжите на другарите - през 2005-та година обещаха 250 000 работни места, а след като спечелиха какво направиха : ликвидираха Български морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас подариха на ТИМ. Само от БМФ над 1500 човека изгубиха работните си места. От ТЕЦ Варна 100 % от персонала беше съкратен, от двете морски летища също съкратиха известна бройка хора, а онези които останаха изгубиха голяма част от онова, което им се полагаше по закон докато структурите бяха държавни. Посягаш на хляба на хиляди обикновени хора, след което се скриваш в Брюксел и продължаваш да дрънкаш глупости за икономика и работни места, при положение, че хората имаха такива, и ги загубиха, благодарение на БСП и тяхното управление.