”Медиана”: Повечето българи не искат ГЕРБ и БСП пак на власт

Връщането на двете големи партии - ГЕРБ и БСП, на власт се вижда от мнозинството избиратели като неприемливо, лошо или дори катастрофално, сочи ново изследване.

Обратно в новината

Коментари - ”Медиана”: Повечето българи не искат ГЕРБ и БСП пак на власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА тия ЧЕРВЕНИ СОЦИОЛОЗИ И ЗАДНИКА ИМ Е ЧЕРВЕН, ЖАЛКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОДЛОГИ.

тотални боклуци и все напират да са на власт,за да крадат,кога ще има отговорност пред нормален,не извратен ,съд.

ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ !!!

Всичко е съвсем простичко у нас. Преди 25 години се появи вакуум във властта. Наличието на маса авантюристи, лениви пройдохи, устатковци и всякакви останки от службите, обусловиха разделянето на тази общност на различни уж идеологически направления. А всъщност - заемане на позиции с подкрепата на обществото, заблудено, че става дума за партии. Условното деление на наши и ваши, на сини, кафяви или зелени, е политически камуфлаж на една и съща група - тази на алчните, безкрупулните, некултурните и необразовани политически въжеиграчи от ниска проба. с такива не се отива на Запад, с такива се пропада. Дълбоко и завинаги, вече 136 години.

така е, ама дебелият от снимката се натиска със всякакви забранени средства и начини, което е обществена тайна-майна, не искаме мутри да ни ограбват,лъжат и убиват, на всички възлови позиции в София безхаберното служебно правителство вече назначи гербери и те ще оказват влияние на подопечните си подчинени,за да гласуват за тиквата,много жалко,но чл.1 от предходната конституция не е изтрит

отдавна си знаех, че бюлетините се печатат и попълват преди изборите...иначе каква е логиката за герб да гласуват 31 %, а за бсп 20, пък българите да не ги искат...Между другото....вярно ли е, някой чувал ли е, че в паспортната служба на бул. "Мария Луиза" усилено се издават дипломатически паспорти на новите депутати, които по същество все още не са избрани

Това са две партии на крадци и осрали се политици , от които няма какво добро да очакваме и понеже те упорито се натискат да избираме само тях затова и няма да се махнат доброволно докато не ги махнем от там- това е единствения правилен път!!!!!!! А да не забравя и ДПС, които всяват страх у електората си и благодарение на тормоза му имат такъв процент...

ТА ЗАЩО ЛИ - ЕЛЕМЕНТАРЕН ОТГОВОР?!

борисов е един малоумен нарцисист, без образование, чиито идеи за управление са сбуркани, поради изумителната празнота в дебелата му глава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кърджали е почерняло от турски автобуси, каращи хора незнаещи български език за изборите. Благодарим ти коремопреклонно, но ше дойде ден да ти напомним и за това. Скоро, надявам се...

Цяла година предателя Орешарски заедно с ДПС управляваха и окрадоха страната ни и ни върнаха 100 години назат с неуките си необрзовани министри и сега те са в листите им . Само ГЕРБ им се противопостави другите мълчаха Къде бяхте тогава Станишев се целуваше с тях Къде бяхте вие тогава плювалници мръсниСамо ГЕРБ скочиха срещу законите им .За това стига плюйте Борисов а му помогнете поне малко да се вкара в ред тази държава иначе ще дойдат турцете и ще ни изколят.Ако ние българите се ядем едни други чакалите ще ни довършат и то благодарение на собственното ни предателство БЪЛГАРИ да се обединим около ГЕРБ и да им помогнем за бъдещето на БЪЛГАРИЯ!

Не бой се, бабе. Турците гербери няма да колят защото Боце е пръв приятел с Ердоган. А и бойковия президент беше единствения държавен глава от ЕС на коронацията на новия падишах.

Абе будали като не искате Борисов гласувайте за лудите Волен и Дудука те ще оправят живота ви на кукуво лято а може и за ДПС Местанчо той ще сложи феледжета на жените ви ище забрани българския език ище въведе задължителен турския.Така че продължавайте да пишите глупости против българина Борисов и ще си получите заслужината съдба От такива предатели като вас България е на този хал Аз а и всички трезво мислищи българи ще гласуваме за ГЕРБ! САМО С ГЕРБ НАПРЕД БЪЛГАРИЯ!!

Да такива П......... като теб ще гласуват за един доказан ПРЕСТЪПНИК. Българи Гласувайте, но Не и за престъпници и предатели на Родината ни.

1. Или си много заблуден 2 или си много прост.

3. И двете. 4. Просто не е пич, а трол, работещ за 5 ст за пост.

защо пук да не управляваме като гражданско общество? всички, които искаме да работим в бг, да вурнем децата си в бг, всички ние трябва сега да настояваме за участие в управлението сус мощно гражданско присуствие в парламента. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Аз съм известен с това, че мога да изразя и най сложният проблем само с няколко думи. В случая моите думи са - РОДИНАТА Е В ОПАСТНОСТ. Пред очите само на едно поколение, се рушат вековните и устои-българщината и християнството. И това поколение сме точно ние, които смятаме, че да пишем по форумите е решение на проблема. Точно сега е време да си спомним за националистите, които проглушшиха ушите ни, че България е разграден двор без стопанин. Че границата ни с Турция не е обикновена граница между две държава, а граница между два свята, единият от които иска да ни върне в средните векове.Аз няма как да приема Слави Бинев или Валери Симеонов за националисти 1. Нямат такова излъчване. Като такива приемам само Волен и Боян Расате. Вие кажете прав ли съм или греша. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

В неделя мощно за ГЕРБ пък тогава ще видим дали хората искат червен Кольо да им прави хороскопи.

генерал-докторе (колкото си генерал, толкова си и доктор, ама това е друга тема) ти нямаш "никакво желание за власт", ама даваш всичко за нея, включително и онова, което има бузи и не е лице (ама то при теб между "онова" и лицето почти няма разлика, това по подразбиране включва и способността им да мислят ). Не се надявай, нормално развитият умствено Български избирател да е с твоите скромни умствени способности - жестоко се заблуждаваш! Той, НВ Избирателят, добре помни "царуването" ти почти цял мандат! Той, НВ Избирателят, добре помни пъпчивия ти ковчежник, който с твоята благословия, замрази заплати, пенсии и съсипа дребния и среден бизнес и сега е на заточение в Русия ( само защото не осмисли Българската поговорка: Там, където си вадиш хляба не си вади "оная работа"!) Той, НВ Избирателят, добре помни как си намираше министрите по кръстопътищата! Той, НВ Избирателят, добре помни назначените от теб "калинки" (с килийно образование но послушни и предани на партията) на ключови постове! Той, НВ Избирателят, добре помни как само с едно "телефонче" слагаше "чадърче" върху ортаците си (и на помака)! Той, НВ Избирателят, добре помни как завиждаше чистосърдечно на "пидалите"! Той, НВ Избирателят, добре помни перманентните ти пируети при решаването на ключови за България въпроси! Има една шопска мъдрост: КАКТО И ДА СЕ ВЪРТИШ, ГЪЗО ТИ ВСЕ ЧЕ Е ОТЗАДЕ! (ако някой успее да ти я обясни ти ще се гръмнеш сам!)

Добре виждаме зала Арена армеец, магистралите , детските градини , изплащането на повишениет в края на мандата на тройната ламя пенсии и..... .....вижте фактите в НОЙ за последнат година с над един милион увеличени изплащанията на болнични листи в сравнение с предходния мандат. Това да ви говори нещо? Не е ли ясно ,че при ГЕРБ имаше строителство и хората не искаха болнични и работеха. Рейтинга на България беше висок! Предстоеше да се влеят в икономиката около 32 милиарда еврофондове!

big_uncle@dir.bg

Борисов, пак ли си ти? Нали от партията ти казаха преди изборите да не се обаждаш, че пак ще изтърсиш някоя идиотщина?

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

Да,вярно е,че неискат Герб и Бсп,искат само ГЕРБ.Номер 9.

Наскоро четох едно проучване - кои са феновете на герб и боко тиквата и трябва да ви кажа ,че отговаря на 100 процента истина . А ето го и него - ЗА ГЕРБ И БОЙКО ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ДС И БКП , БИВШИ ДС КАДРИ- ДЪЩЕРИТЕ , СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ - ВСЕ НА ХРАНИЛКА В БИВШЕТО БКП - АМА СЛУГИНАЖА И УТАЙКАТА В БКП , ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ , ЧИНОВНИЦИ , ЗАСТАРЯВАЩИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНКИ , СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С БОКО ТИКВАТА , ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ПРЕЗ 90- ТЕ ГОДИНИ ДА СТАНАТ МУТРЕСИ , ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , СИЛИКОНКИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ , НАЗНАЧЕНИ ОТ БОЙКО НА СЛАДКИ СЛУЖБИЦИ . Ето това е електората на герб - простолюдие и чалга

Не го казват българите, а измислената агенция "Медиана" на червен Кольо!!! В последните 11 избора, спечелени категорично от ГЕРБ, медиана винаги даваха предимство на БСП, минимум с 5%. Ако имаше контрол в БГ, отдавна лицензът на тези псевдо-социолози трябваше да бъде отнет!!!

Защо тая противна мутра, са я сложили за фон на статията???

Нямат твоя снимка.

Тиквуня с всеки изминал ден сваля бройката и дано народа бъде зарадван поне с 50-а от тая мутренска престъпна група, която не спря да краде от народа дори и със служебното благоволение на росковия протестърски бардак,,

Кольо Колев -комунягата да се скрие с неговите манипулации.

Заглавието е вярно и точно.

Тиквата ще мисли за БГ в Банкя, нали се научи да не ходи на работа.

Този път ще гласувам и то за партия припозната от Европейските държавници и това почти е сигурно е ГЕРБ с бюлетина 9

"неутрален"?! По-скоро си от новите капиталисти, целящи да запазят благинките си, статуквото... Изобщо нямаш връзка с обеднелия народ, който едва връзва двата края... Ама че Хитрец! Измислил начин за агитиране "за свойте"...

меридиан повечето Българи не искат ИЗОБЩО дпс във властта

Ако това е вярно Герб и БСП да се разпуснат. не трябва да съществуват. Браво на България.

Този на снимката е едно към едно като Дучето! Същата мутра, само че оня е бил журналист, не прост пожарникар....

Дудука и Болен наблегнаха на лошия материал, щото се лъже най-лесно. Европейски доходи и почти безплатен ток. Наивни са вярващите на луди.

едно нещо, да са прави хората. наистина от тия никоj не става за овчар, камо ли за елит . но какво да се прави - решил сам да се вдигна и да отида да гласувам за някого, само не за онзи малоумник бареков, ще избера някоi горе-долу нормален и горе-долу да има някакyв образователен ценз. , ех аман от ниско ниво на власт по тiя земи.

този поръчков матерял просто няма връзка със истината или реалноста, ако беше така то няма герб да управлява а на пример дпс, сигурно тези българи искат дпс да ги умъртвява а не управлява, платени кур..ви

КОГО? Кажи ми за кого и ще гласувам в неделя! Но няма да кажеш, защото знаеш че ще се изложиш. АБЕ НЯМА ЗА КОЙ БЕ, слепи ли сте?

от малките партии... не вярвай на досегашните големи партии, нищо не направили за народа , пък и за теб, за твойте близки...

На тия агенции не вярвам дори когато плачат, като им връчват скунксове.

Ето , виждате ли хората искат да ги управляваме и съсипваме ние БСП ,ДПС и АТАКА ! Лумпените ,които създадохме след 1944г. обичат далаверката , сервилността , подкупите , слугинажа и задколисието ! 70г. изграждахме понятиета ЧОВЕК НА НАШ ЧОВЕК , ех какъв живот беше , кеф и пак ще бъде защото хората си го искат !!!!!Ние сме тук и пак ще ви управляваме , гласувайте за нас !

Прост народ, слаба държава. Нали вие ги избирате тез разбойници?25 години го правите и все сте недоволни и все тях избирате. Недоумявам???!!!

Ако е истина,змначи наистина сме най тъпия народ в света,непоправимо тъпи.Затова ще бъдем заличени като нация и то от тъпотия.Няма друг такъв народ!

Като не искат Герб и Бсп - да излизат масовона избори и да стигнем шотландците по активност! Има сума сруги партии, които не са били на власт - тях да избират. Важното е да се гласува масово за да не важи купения вот!

По принцип изпитвам съмнения към всякакви социологически прогнози,понеже зад тях стоят винаги партийни поръчки и интереси. В случаят обаче смятам,че изразеното мнение е близко до истината. Не съм съгласен с призивът ти да се гласува на всяка цена,след като и т.нар. "нови" партии са нищо повече от сбюротък от всякакви ренегати от близкото минало или техните протежета.Принципът "да изберем най-малкото зло" не е моето разбиране за гражданска активност,а неглижирането на негласуването и обявяването му за "незряло поведение" е тъпо и фалшиво.По-честно е да покажеш отрицателното си отношение към всичките тези фалшиви "герои на нашето време" по този начин,отколкото да пуснеш вота си за случайни хора,а след това да го включат към гласовете за големите партии,без някой да те пита за това. "Ако изборите наистина можеха да променят нещо към по-добро - щяха да ги забранят!".

Имаме право но ИЗБОР - кандидатите са над 6 хиляди. Използвайте преференция. Не е нужно да гласуваме за първия в листата. Важно е преди да пуснем бюлетината, да помислим за последиците...

"Медиана" ---колко пари ви бутнаха??? Кого сте питали бе??? Мен например не сте ме питал , а говорите от мое име! Вие --- Медиана и "интервюираните" сте анти българи!!! Ами тогава, като не искате ГЕРБ иБСП----да ни управляват: истеричните -- Волен и Бареков!? Единия са му платили Руснаци, другия Пеевски---да ни е честито ??? Засрамете се!!

А пък Герб са на американска каишка, на къс повод. Та каква, казваш, е разликата?

СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ . НЕ ГИ ИСКАМЕ .ВСИЧКИТЕ СА ЛЪЖЦИ . КОЛКО ПЪТИ НАРОДА ИМ ДАВАШЕ ПОДКРЕПА С НАДЕЖДАТА НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ НАГРУХТЯТ И ОТ КУМОВА СРАМА ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ И ЗА НЕГО . 5 ОКТОМВРИ ДА БЪДЕ ВИДОВ ДЕН ЗА БЪЛГАРИТЕ

Не желаем нито ГЕРБ ,нито БСП-да ни управляват.Видяхме какво правят.ГЕРБ направиха всичко възможно(не цитирам ничие име?)-да се докопат отново до властта,а сега им се иска стабилно правителство и спокойствие в държавата-което те систематично и по-всякакъв начин НЕ ДОПУСКАХА.Е сега най вероятно ТЕ ще се срещнат със същата ситуация(ДА УПРАВЛЯВАТ ПОД КРЯСЪЦИТЕ И ПРОТЕСТИТЕ НА УЛИЦАТА).Хайде да Ви е честита ВЛАСТТА и да видим колко ще издържите до новите ИЗБОРИ.

Първо не говори от множествено число и второ за кого тогава да гласуваме за някакви новоизлюпени кандидат тутманици-ЗА НИКОГО!

Отколкото да гласуваш за ГЕРБ само защото няма за кого друг да гласуваш - по-добре изобщо не гласувай.

Има една приказка:Със стари курви нов бардак не се прави. Всички са се доказали колко са некадърни.

ОПОЗИЛ БОГ ГЕРБ ДПС ОТНОВО НА ВЛАСТ - ПРОДАЖНИЦИ ЛЪЖЦИ МАНИПУЛАТОРИ И КРАДЦИ - НАГУШИЛИ СЕ С МНОГО ВЛАСТ И ПАРИ

ЗАБРАВИ БСП ....

Не, не ги е забравил - но просто БСП пред Герб са си направо начинаещи пред профита, разлика в класата - от земята до небето!

Моля ви, стига ни занимавахте с псевдо статистиката не тези дето резултатите им се генерират, след хвърляне на боб. Не искали на власт ГЕРБ, ми кй искате бе? Платените руски агенти Волен и Бареков, дето искат да ни изкарат от нато. Или прикритите руски и турски агенти БСП и ДпС, дето ни направиха за смях из Европа.

Да живее воеводата Сидеров, командира на когото генерала ще отдава чест!

Алооооо .много е постен форума. Къде е Костинбродската мастия. Защо не вряска против Съселчо който я гледа от Брюксел и и се надсмива на простата тиква

Самo за RB(вярвам,че Рефoрматoрсkия блok ще направи нещo дoбрo за България)

Ей кадън-чапраз - РБ са дърти пастърми и от 1989 са все на власт под някаква форма. Сега се обедниниха с уж нови имена, ама курвалъка им същия! Не си лъжи акъл. Ще ги видиш кви са сливи непоръбени!