БСП решава за намесата на Гергов в срещата Цацаров-Дончев

БСП ще обсъди и ще излезе с решение за замесването на депутата Георги Гергов в размяната на обвинения за натиск между бизнесмена Сашо Дончев и главния прокурор.

Обратно в новината

Коментари - БСП решава за намесата на Гергов в срещата Цацаров-Дончев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво 3ма убавци и БСП. Сега да добавя още интересни връзки. Знаете ли кой стои зад Слави Трифонов - ми точно другаря Гергов. Но по забавното е, че доста преди другаря Радев да стане президент точно Трифонов и Гергов отзад му даваха глас в "Шоуто на Слави". Сега гущера си къса опашката.

От Тиквата ли го научи?

...ЯКОоо осиране на БКП-то=БСП-то, яко ЗАМИРИСАаа на далавераджии, другарко Краднелия и ти си от тая пасмина! Защо не се ГРЪМНЕТЕ бе крадливи комунисти??? ГРЪМНЕТЕ СЕ и да запалим миризливите ви крадливи туловища, та да се отървем ЗАВИНАГИ от вас...

Интересното е че ГЕРБаджийския прокурор и БСПарския активист искат да се облажат със собствеността на Иван Костов - Овъргаз.

НАШИЯТ САМОЛЕТ ЛЕТИ ЗА ЕВРОПА, но както е тръгнало май ще се върни бг през 90 г. на м.в. Натам вървят нещата. олигарси във всички партии, зоват западните вестници. в бг да ни баламосват и тях да слушаме, няма как да стане...

Ако Кака Маца Корни успее най-после да изгони този помияр от бг-хоризонта, това ще е най-голямата ѝ заслуга! Не само за БСП, но и за държавата! Биографията му е отвратителна: - с "клизма" става член на БКП; - участва в най-големите далавери с партийна БКП/БСП протекция; - и до днес лъже като тъп и дрът циганин, че СДС са го обрекли на глад, като са го изгонили от откраднатия от него "Свинарник" за милиони; - играе с всички политически сили, които са на власт зад гърба на "своите"; - и др.

наблюдават ви изкъсо-корнелия играе заедно с пеевски и ..

Нали беше срещу външна намеса! Какво прави почетния РУСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ около Нинова и Цацаров?

Ако Гергов го е записвал да не вземе да излезне нещо по различно от казаното от цацата и Дончев накрая????И как е разбрал че го записват???? и ако е така нетрябва ли да фигурира и казаното от цацата че знае ама не са негови хора???Герберасите се навряха във властта и записи и интриги са в ход белким този път си осигурят пълен мандата,,

Виждате ли - никакъв скандал - няма и 50 коментара. Просто хората си познават БСП и не са учудени.

Прехласнати са от темата за Урана :}

Всичко смърди още от времето на мутрите на Луканов и Мултигруп ,червендалести бо.....ци...!

Абе, Нинова, ти не знаеше ли какво е общественото мнение за Гергов, че го вкара в парламента, сега ще ти тежи като воденичен камък на шията и може да повлече към дъното. Прииска му се да е на върха на пирамидата, обществено признание да получи и Нинова му помогна, но някои грешки са фатални, на него ще му се прииска и председател на БСП да стане, и премиер, и президент, изнудването започва.

Голяма грешка, олигарси в управлението, как да вярваш на техните социални обещания.Въобще отвсякъде е в профила на социалиста....

Не Нинова казва...Кукловодите на Нинова и Гергов...

Чак сега ми стана ясно, Гергов и Цацаров, са мафия и притискат единствения бизнесмен, без апетити, за лоби, в управлението и превърнал се в олигарх, като продал ябълка, намерена на пътя, да не ги закача!Милият ми той...!

За мен ситуацията около този скандал е следната: в България мафиотите си имат прокурори с посредничеството на политиците, а противният им цирк се наблюдава от свидетелите граждани.

вие, тримата недодялани селяндури, я не ни разправяйте празни приказки и измислени скандалчета! По-добре кажете как станахте собственици на толкова много крупни предприятия и имоти!

В качеството на какъв си поканил на среща в кабинета си в ЦУМ гловния ПРОКУРОРОР на Републиката - като масон при масона или просто за да си изпиете едно кафе? ОПИТВАЛИ СТЕ ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ САШЕТО ДОНЧЕВ ВЪВ ВАШАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА , но Сашето за разлика от вас е член на едни общества пред които вашата ложа "СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ - ПЛОВДИВ" е като забавачница! Вие с ЦАЦАРА вече сте пътници бе селянино СВИНАР! ДА БЯХТЕ ПРОЧЕЛИ ДОКЛАДА НА ЙОХАНЕС ХАН - "България след българите" ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ, ЧЕ СТЕ ЖЕРТВЕНИ АГНЕТА С КОИТО ЕС СЕ Е ЗАЕЛО ДА ПРИКЛЮЧИ. Трябва да чистиш АКТИВИ , а не да трупаш глупако СВИНАР!

Само не разбрах, с какво са се заели, да ни пращат бежанци или да ни махат олигарсите.......?Докладът е от 2013г.?Променен ли е, т.е., вместо европейци - бежанци?И това да ни радва?

Ама какви масони са тия селяци с манталитета си на прасета?!

потърпевши сме от системата. потърпевши са и самите юристи за много неща, но всеки го е страх да не загуби и малкото което има-работното си място. четем и АФЕРА, но обикновеният човек не може да разграничи, кое е истина и кое лъжа и от там какво следва, който е средно интелигентен човек-НЕ ХОДИШ ДО УРНИТЕ И ДО ТАМ

НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА СТАТИЯТА: "Гоце-Гергов-Цацаров-Цветанов... масонски афери и прикриване на престъпления" РЕГИСТРИРАНАТА МАСОНСКА ЛОЖА В КОЯТО ЧЛЕНОВЕ СА ИЗБРОЕНИТЕ ЛИЦА Е "Сдружение Ложа Слънце ориент - Пловдив" В СТАТИЯТА Е ОПИСАНА ПРЕСТЪПНАТА СХЕМА на завишаването в десетки пъти на стойността на активите, апортирани от Гергов в смесени дружества с държавата С КОИТО ЧЛЕНА НА БСП ПРИДОБИВА АКТИВИ ЕДИН ОТ КОИТО Е ПАНАИРА В ПЛОВДИВ Когато се извършва това престъпление ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОС в Пловдив е ЛИЦЕТО ЦАЦАРОВ. От тогава датира и КРЕПКАТА ДРУЖБА МЕЖДУ БРАТЯТА ЗИДАРО КОФРАЖИСТИ - Цацаров и Гергов!! В последната ПРЕСТЪПНА схема по придобиване на МАЖОРИТАРНА СОБСТВЕНОСТ НА ПАНАИРА участва и агент БУДА който като министър председател НАДАРИ на две общини /ПЛОВДИВ и ВАРНА/ акциите на панаира. Да не забравяме, че същият този ПАНАИР присъства в ТРУДОВИТЕ КНИЖКИ на ДРУГАРКАТА НИНОВА , както и СЪПРУГА на депутатката от БСП НОНА ЙОТОВА - Богомил Бонев! УПРАВЛЯВА НИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОТ ЕДНА МАСОНСКА ЛОЖА В КОЯТО ПРИСЪСТВА И ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ!

Тая дърта чанта пак лъже безогледно. Скоро не е драмяскана види се

Брей тва мъжете били по-големи клюкарки от жените

затова са се срещнали в Дамския клуб :)

А, хората очакват главния прокурор да разследва такива свинари-юнаци как са ни ограбили и забогатяли от общото. Чакат от "милата" ни партия БСП да се бори срещу олигархията. Ами че тя е олицетворение на олигарсите и техен създател.

Е той Цацаров затова няма време да ходи да обяснява в НС за кое докъде е стигнал, било КТБ, било друго ... Търчи човекът като линейка напред назад по разни работи, а с неговите кила това не е лесна работа, къде ти време да се занимава с разни глупости ...

Гергов трябва да бъде изхвърлен от БСП !!! Лъжлив, некоректен и паразитен бизнесмен ! БСП само ще спечели ако Нинова го прати да рине свински ......

Те затова са го взели, вие да го изхвърлят..

Че то ако всички "лъжливи, некоректени и паразитни бизнесмени" се изхърлят от БСП кой ще остане в тая партия ?

jingiby

Свинара купува наред. Навремето купи ЦУМ заедно с Костов После си купи Панаира заедно с Курни. А накрая току виж си купи и Прокуратурата...

Ако не знаеш, кой направи в комбина с Борисов, Цацата главен прокурор (преди това окръжен прокурор на Пловдив), ще видиш, че "на края.." отдавна се е реализирал.

Корнелийче! Ама то по БСП не е останало късче, което да не е омърсено! Престанете с тая Дон-Кихотщина да гоните михаля!

Корнелия - време е да си "откъснете опашката". Вярно е, че тия Ви сложиха на власт в БСП, но ако не искате да сте лидерът (каква унизителна дума за всеки член на партиятя), който ще съсипе надеждите за социална и справедлива държавност в България, трябва да разкарате почти цялото ръководство. Нима не знаете, че Гергов, Добрев и Янков са навързани като свински черва в далаверите, нямат място и останалите милионери и некадърни кариеристчета, има няколко свестни като Паскалев и Паргов и толкова.

Освен опашка, друго няма в тази ''партия''....Само опашка и то, тлъста....Корнелия, която дори Серж не успя да изтърпи, щяла да откъсва опашка...Овч не я учил да къса опашка, ами да угоява опашка

Щом няма лапачка ще се самоизядат, винаги търсят враг с партиен билет.

докато ГЕРБ И ПФ СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОСТОВЕ, БОЙКО И ГЕРГОВ СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ БАНИЦАТА А ТОТЕВ ИМ Е РЕФЕР ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ ЗАТВОРА

Мръсно племе са комунистите!

Цацаров казва на Дончев, че му подслушват телефона и кореспонденцията. Три дни по-късно Гергов му пише "че много говори по телефона". 2+2=?

2 + 2 = това, че Тиквата първи е прослушал разговорите.

Не беше ли Цецо?

Ами махай го свинаря, нинова ::))) Поне това ...Ама стиска ли ти ?? :))) А ГЕРБ няма да смее да СПРЕ строежа на ОПЕРА в панаира МУ ...:))) Парите вече са разпределени ... Целите сте в петна, кръв, фекалии, Нинова ...Идейни и руски, и натурални , и реални , и ..днешни , и минали , нинова ... Иначе , банален случай..Един богат, на власт , прост свинар се е самозабравил. един мех с фекалии - главен прокурор , грандоман , също се изживява , като фактор в мафиотската ни държава и ...така .. Резултатът е налице ... Философията е : голямо стадо гласува за нас, така че , ще си правим каквото си искаме ...Нашето стадо - ще си блее ,само ..::))

"Няма да позволя на БСП като партия да се слага петно заради лични действия на нейни членове....." Петното е сложено исторически и нищо не може да го изчисти.

за не ви срами и си първа политическа сила. Громи задкулисието и не се бой!

Да, ако медузата успее да махне слузестото вещество от себе си няма да е гнусно. Но няма и да е медуза ;))

"Няма да позволя по никакъв начин БСП да бъде въвличана в това и да й се слага петно, каза Нинова. Нинова, кое по ред петно е това върху БСП и другаря Гергов в частност - защото той е като "слънцето и въздуха" за партията ти - толкова незаменим, толкова вечен... А относно СКАНДАЛА - защото това е скандал отвсякъде - имам само едно питане към Главния Ни Прокурор: Цаца, каква професионална( от висотата на позицията ти) работа имаш да се срещаш с голям бизнесмен в личния кабинет на друг голям бизнесмен?! Как му викат на това, цаца - според собствените ти без съмнение високи морални и етични стандарти?!;)

Какъв скандал?! Това е ежедневие за кадрите на БСП. Да напомням ли за Министър Петканов и братя Галеви? Но друго е интересно - БСП винаги имат запис на разговорите. И все не е на техни хора - как ли става това..?

Питай в сарайско-библиотекарския институт - мисля, че можеш да разчиташ на професионален отговор;)) Направо анализ в стил прозрачност ще ти направят;))

ДПС не се оправи с прасето, но БСП ще се справи със свинаря. Това е конкретен пример за задкулисието и паралелната държава.

Наглата се притеснила за едно петно..Че тя, цялата ви ''партия'' е в лекета...И се състои от лекета и петна...Така ли го привикахте Цацаров и за да спретнете измамата ''Костинброд''?

БКП=БСП и отговорност! Ха Ха Ха

Мислите си, че Гергов с неговите "активи за 700 милиона" е голямата риба в БСП ли?! О, не! Даже не е от големите. Но не му е никакъв проблем да викне Главния Прокурор от независимата съдебна система на среща в ЦУМ. Поръчал му е да донесе и три кафета, че неговото е свършило. И това са НОВИТЕ лица на БСП! СтрахЪ ме е от "старите"...