БСП и ДПС: Освобождаваме Пеевски в сряда

БСП и ДПС обявиха, че са съгласни с решението на Пламен Орешарски да се гласува в парламента нова кандидатура за председател на ДАНС. Лютви Местан уточни, че още в сряда парламентът ще гласува освобождаването на Пеевски от поста.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС: Освобождаваме Пеевски в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БГ има само една "законна" турска партия - БСП и още 2 "противоконституционни" - ДПС и АТАКА

Кой си ти , че в България да казваш кого назначаваш или освобождаваш- ние вече го освободихме твоя човек

В сряда е вече много късно.

Ти се мислеше за много умен и голям играч. Играта обаче свърши. Остава ти да си играеш с това дето ти е в гащите и то в затвора.

Народът, ще освободи всички вас - БСП, ДПС и Атака, защото незаконно узурпирахте властта!

Доста нагло ни се подиграват. Все едно с нова кандидатура ще се реши проблемът и ще забравим как ни плюят в лицата.

я ке го пукам с винкело мазнию фес наедно с другию фес Волен

Само така пич ама малко късно си се сетил. Май ще ви пукаме цялата загубена атака, барабар с депесето и бесепето

И герп приятелю. Да не забравяме и герп, че затвор имат да лежат.

До сряда всичко,което е необходимо ще бъде откопирано и за следващия началник ще е необходимо да започне от кота "0".

Кое правителство след 1989 година не краде държавата и народа.Сега ДПС и БСП крещят колко били крали ГЕРБ.ГЕРБ като бяха на власт крещяха колко били крали ДПС,БСП,НДСВ.ДПС,БСП,НДСВ като бяха на влас крещяха колко са крали НДСВ,но народа така е решил...НДСВ крещяха за КОСТОВ,КОСТОВ за БСП,БСП за СДС .... .... ... обвинения,обвинения,крадене,крадене... осъдени и виновни естествено няма.Всички поемат политическата отговорност.А що е то политическа отговорност-обща безотговорност.

До сряда да сте се освободили всичките!!!

Абееее,не се обяснявай бееее,ВСИЧКИ ДОЛУ!!!!!!! Какво си мислите,че само с Пееевски,ще ви се размине!!!!!! НИЕ ВИ ИСКАМЕ АБСОЛЮТНО ДО ЕДИН..............!!!!!!!!

А до сряда ,тоя шопар,колко лайна ще изсере?! Все пак до тогава ,той ще е директор на ДС ,цели 6 дни. Колко ли тайни и агентурни мрежи ще предаде на тия дето не трябва !?

Призовавам ви, братя и сестри, да отидем на протест мирен, цивилизован, граждански... Всеки от нас може да има политическите си пристрастия (за/против Герб), но сега нека се концентрираме върху необходимостта това продажно правителство да падне!! Нека протестираме без провокации и без агресия към полицията - те са наши братя, съграждани, със свои семейства, вършещи професионалните си задължения! Те са едни от нас. Всеки който проявява агресия, подкрепя любовния триъгълник БСП-ДПС-Атака!

Късно е либета от БСП и ДПС за китка!! Не само Пеевски, вас ще изринем също!! Падането ви е неизбежно!

разбрахте ли, че от 18ч. довечера ще има митинг против монополите пред НС. знаете ли защо? за да докажат, че другият митинг е платен и организиран от герб и да насъскат хората, да има безредици и после...ясно Хора не се поддавйте!!!! Да изметем стогодишната напаст - завинаги!

Сряда е късно, или го освобождавайте в понеделник за 15 минути, до към 9.15 ... вие знаете как, нали така го избрахте, или си заминавате барабар с него!!!

пак врътки и игрички. и защо чак в сряда ще го махат ... за да си свършат далеверките и да вземат информацията която им трябва. Да не се подлъгваме от поредния прах в очите а да стачкуваме докато си подаде оставката това антибългарски правителство!!

Стига демагогия! И последния простак в България разбра,че отново се урежда човек, който е свързан с мафията.Писна ни да ни правите на глупаци1

Куклата с огромното его 16.06.2013 10:28 ( нерегистриран ) Орешарски КУКЛА НА КОНЦИ!!! ВЪН, нещастник! Нямаш ду.пе да защитаваш народа. Вън, Вън... ! pеплика вземи линк +9 -0 Нещастниците ( нерегистриран ) 16.06.2013 10:24 "Моралистката" Манолова, "държавниците" Миков,Местан, Станишев и.сие, сега как дишате през осра.ите си лица и зад.ици, приятно нали?. Каква стана тя ? Оказа се че сте само жалки Комбинатори, Лъжци и Интересчии и нямате право да сте В НС. Ало правистите какви ги надробихте

турската партия бсп вън!!! и местане не си показвай гнусната физиономия вече боклук!

за какво чак в сряда , какво ще го мислят до тогава

Късно е либе за китка! Местан да избира, или Белене или Диарбекир! Последен шанс!

Кого ще освобождавате не ни интересува, но ние не само ще ви освободим, но и ще ви задържим и право в Белене!

Освобождаваме Пеевски в сряда - да се чете: Два дни ни стигат да си свършим работата, после не могат да ни пипнат!

учиндолската курва да буде поканен за говорител на това измамно правителство.по долна утрепка от този боклук не сум виждал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Понеделник и вторник да може да унищожи всички уличаващи документи. И да вземе всичко което може да се ползва като компромати за лични цели. Метла за тия.

БСП и ДПС винаги са били и си остават партии неразривно свързани с престъпността. Не искам повече да ни управляват.

Защо ще вземат решение за освобождаване на Пеевски "ОЩЕ СРЯДА", а не "ОЩЕ ПОНЕДЕЛНИК"????

А ИМА ЛИ ПЕЕВСКИ СЕГА ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ! АКО ДА- ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТОВА, ТОЙ ДА ИМА ТАКЪВ ДОСТЪП НА СЪД ЗА СПИОНАЖ! ДА СЕ БЛОКИРАТ ИНФОРМАЦИОННИТЕ МАСИВИ НА ДАНС И СЛУЖБИТЕ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ МАФИЯТА И ПЕЕВСКИ ДА ТЕГЛЯТ ИНФОРМАЦИЯ ДО СРЯДА!

Мазния фес!Никога повече няма да се гавриш с българите, заедно с майко продавците, Сидер ага,Бисер ага Цонев ага!......

Направо да си подават оставката и нови избори. Мафията БСП и ДПС повече няма абсолютно никакво право на нищо. Долни мафиоти, нагли и безобразни крадци.

и АТАКА също да се маха. Срам ме че гласувах за тях!!

И какво печели ПЕС от ситуацията в България? За преговотите за съставяне на правителство, това си е нормална практика и дори по света траят много по-дълго, някои с години (Белгия за пример). А за ядрената ел.централа, надявам се, че изказването на премиера е било по-скоро за да успокои руснаците, докато адвокатите на България се подготвят, в политиката има и такъв елемент...

Щели да дебатират за нов шеф на ДАНС! Късно е Олигарски, късно....Вече и децата разбраха,какво е тройна коалиция2

СЕРИОЗНО,СЕРИОЗНО Отношение Проблема е Принципен - става дума с назначението Пеевски, за Пълно срастване Власт-Олигарси и завземане на Държавата.Този процес се провежда от Кукловоди офицери ДС-БКП за ограбване на държавата - ограбени са над сто милярда от комунисти-капиталисти и ЗАТОВА сме най-бедни в ЕС даже и след Хърватия кандидат-член на ЕС. Какво по ясно от това - СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН, СПЕЦИЯЛЕН ДАНС ЗА СПЕЦИЯЛЕН ЧОВЕК!? Кукловодите създават КДС берия Изхода : Прашка Пролет лустрация БЪЛГАРИ ДЪЖАВАТА Е ВИСШША ЦЕНОСТ И СЕГА Е В ОПАСНОСТ !!

Вече се гордея, че съм Българин. Едната свиня падна. Усмивката на наглеца Местан трябва да ЗАМРЪЗНЕ! Украинеца Дмитриевич - през новия красив Дунав мост построен от БСП!

и какво става по-нататък???

То нищо не е станало, тоя вече се възгордя. Смях. След 50 г. може да си горд от нещо в историята си. Примерно. Евентуално. Ама сега ми звучиш малко като преждевременно насран.

Лошо е положението, вижда се дори само четейки новините и коментарите... Явно двата лагера - Герб и БСП/ДПС са се хванали за гушите, но дали това ще донесе полза за България, за обикновените хора в нея? И друго се чудя: толкова ли няма вече в страната достатъчно образовани и честни хора за да отидат в Парламента?

Наглостта на шайките в БСП около Станишев и в ДПС около Доган/Местан надхвърля всякакви граници. След като се осраха с избора на шеф на ДАНС (и като недемократична процедура и като неподходяща личност Пеевски) те вместо да се извинят и покаят, да гарантират, че ще прекратят с тези порочни практики и да сменят ръководствата на партиите си те хвърлят вината върху министър председателя (когото предадоха многократно) и върху главния виновник ГЕРБ. Трябва да изгоним завинаги БСП и ДПС от властта и въобще от политическата сцена.

А за наглостта на герберастите нещо да кажеш?!?

В сряда?! А дотогава ще теглите цялата ви нужна информация от ДАНС за да държите на къса верижка публичните личности!

НМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА ВЯРВА НА КУРВЕНСКИТЕ НОМЕРА НА ТОЗИ КАБИНЕТ??? Аз лично НЕ!!!

Що не си пиеш лекарствата за болния ти мозък...

Българи,осъзнайте се.Погледнете какво самочувствие лъха от тази подлога на Доган.Цитирам;Сменяме Пеевски в сряда.Затова на следващите избори излезте и гласувайте,за да падне техният процент.Иначе,каквото и да си пишем тук,няма смисъл.Мога отговорно за твърдя,че в момента ДПС ни управлява.Вижте министри,зам.министри,обл.управители.Дайте да спрем тези ,за да не се гаврят повече с нас.

По време на прословутата пресконференция на прокуратурата след изборите г-н Цацаров спомена ,че имало заведени над 60 дела за купуване на гласове и имало двама осъдени за покупка на гласове за ДПС по бързата процедура. Мина вече цял месец и няма никъде информация за останалите дела . Нали е ясно ,че и един осъден да имаше за купуване за ГЕРБ Бареков щеше да го показва като мечка навсякъде от ТВ7 до Супер7 , от площадите на Монтана до Русе. Нищо подобно не се случва . Въпроса е за кого са купените гласове и кога ще си признаят???

късно е другари, късно е!

един ден гласуват . вземат решение . Следващия ден , отменят решението. всеки понася последствията за деянията си.Бяхте малко , но се нааккахте достатъчно

До кога ДПС ще управлява тази страна? всеки следващ ден на власт е пагубен за България.

А КОГА ЩЕ ОСВОБОДИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО?

И кво праим после ?

В момента Делян Пеевски е легитимен шев на ДАНС. Разполага с всякакъв вид секретна информация и може да прави с нея каквото си поиска. Кой ще понесе отговорност за това.? Как този човек ще използва тази информация, чии следи ще замете и кого ще набеди? Националната сигурност на България се намира в ръцете на този олигарх, който беше поставен от действително управляващия в момента-Ахмед Доган..Това е най-големия позор на който съм бил свидетел- мафията да разполага със съдбата на България.

Ние ще ви освободим по-рано

Тези ни се подиграват за пореден път! Щом първите дни избраха Пеевски с ясното съзнание какъв е, то си представям какво ще направят натам! Всъщност знам - 24 години го гледам! Мафия! Оставка! Вън!

Освобождаваме Пеевски в сряда, но нали си знаете... освободен или не - пак той ще управлява!