Скандал в парламента с декларацията на БСП за 10 ноември

Зам.-председателят на НС Валери Жаблянов бе отстранен от трибуната заради превишаване на времето, докато четеше декларация от името на БСП по повод 10 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в парламента с декларацията на БСП за 10 ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите извършиха преврат и свалиха Бащицата си от власт,като запазиха и дадоха власт на ДС,на алчните си деца,които станаха за една нощ милионери.Комунистите се" разграничиха" от срамният 45 годишен период ,станаха" социалисти"но 120 годишната им партия ,скоро проведе 45-ият си конгрес.Тази престъпна групировка никога не е милеела за народ и Родина.Преди преврата привилегии,всякакви,от жилища,престижни работни места,професионален растеж..имаха партиините членове,а другите бяха подчинени.Голяма част от партийната маса бяха хора,които просто бяха в списъчният състав на БКП без да споделят комунистическите простотии-или за жилище,или за по-добра работа,или ги принуждаваха при заемане на някаква длъжност да станат членове.На ! ноември пред църквата Ал.Невски,хиляди си хвърляха партийните книжки и се радваха,че вече са независими.Тази партия държеше 1 млн.души не по убеждение,а по някаква принуда.Мръсници бяха преди преврата,двойно по-голями станаха след него.Извършиха най-криминалната приватизация,ограбиха народа и държавата,създадоха групировките,ДПС и СДС,три пъти докараха България до национална катастрофа....Тези престъпници как оценяват периода на своите управления?Как лидера на тяхната партия оценява работата си при Костов,Станишев,Царя и Доган?Ограбиха България и сега констатират,че навсякъде е много зле,че селата са пусти,че заплати и пенсии са ниски,че няма работещи предприятия,че сме последни в Европа,сякаш са от вчера и всичко лошо се е случило при ГЕРБ.Ние помним не от вчера.Живяхме без ток и парно,гладувахме,заплатите ни бяха 3 долара когато вие грабехте отворили алчната си паст.Няма да ми върнете опропастените години,но се моля да ви застигне възмездието и да си платите за всичките злини които сътворихте на милата ми Родина,вие и наследниците ви.

Десети ноември е датата при която хамелионът БКП с цел да се запази откъсна опашката си и се преименува на БСП.

Управляващите побесняха и запушиха устата на младежа от БСП , защото истината , че всички те са плод на решение на БКП, ги кара да излязат от кожите си!

Тази дата е по-добре да не си я спомняме много.

важна дата в мимикрията на партията към нов курс с откраднат ресурс.

На вниманието на едни тъпи 240: - "Ученик е в болница след ритник в главата в час по физическо" - заглавие в ДИР-а; - Събирахме пари за Хитрино, още нито една къща няма готова. - Хората в бургаското село Ливада нямат къде да живеят. Не са определени виновните и как ще се предпазим от такива бедствия в бъдеще. - Няма наказани за взрива край Лозенец преди няколко години. Това позволява, и другите работещи с взривоопасни материали, да пренебрегват безопасността. Затова: - Имаше по-тежък взрив в Миджур и също няма наказани. Следователно ще има още взривове с повече жертви. - Съдебната ни система (лица и нормативни документи е такава, че онзи ден един доказан убиец (с баща граничен полицай) беше пуснат, да си върви в къщи. Познайте, кога ще го намерите за присъда и излежаването и. - Преди близо петилетка се изпариха яко дим едни 5 000 000 000 лева и не са намерени и съдени онези, които ги откраднаха. От тези пари можехте да си купите и изтребители и кораби и бронетранспортьори или пък да раздадете на всеки жител на България по 720 лева. Вие сте тръгнали да сечете на стоглава огнедишаща ламя опашката!

10-ти Ноември 1989 Първият голям катарзис!

Тази сутрин по радиото въртят Последен валс. Защо пускат Последен валс? Защото днес е 10 ноември! С Валса СДС казваше на БСП сбогом. И КЪДЕ Е СЕГА страховитият СДС !!! Щото БСП е втора парламентарна сила с Президент!

Корнелий

А ти какво очакваш от 80%? Два катарзиса, три фалита и . . .президент. Още един катарзис и премиер за 4-ти фалит!

БКП/БСП не само да напуснат залата, а да се пръждосат от НС и да се омитат чак в "мъртвите сибирски полета".

За пиклювците, които по онова време още не са били родени, или най-много, още са пълнили гащите, искам да кажа, че 10 ноември и смъкването от власт на Тодор Живков, е дело на БКП!!! Тогава нямаше ни СДС, ни ДПС, а сегашните гербери (мутри) бяха върли комунисти! Това е историята, независимо на кого му харесва, или не.

А къде е Боко?

Ето това е реформираната БКП! Даже БКП е по-за уважение, поне открито си признаваха кои и какви са. А тези лъжци подскачат всеки път, когато се захване темата за 9-ти септември, ужасите на съветския комунизъм, прехвърлен и у нас и изпълняван с голямо настървение от нашите комунисти, за да се докажат на големия си господар! И нямат срам при това, ни очи! Гледат закопания от тях народ с очите на превъзхождащия го лъжлив патриций, крадат го всеки път, като дойдат на власт, лъжат на всяка дума как се грижат за него, а в техните редици са най-големите милионери, които ограбиха държавата и банките със спестяванията на същия този народ. Срам, комунисти, голям срам сте за РОДИНАТА НИ!

народа ни е разделен - едни са комунисти, други седесари, трети монархисти, четвърти депесари, пети вемереойци,... а трябваше да са само две партии - лява и дясна. или управляваш, или си в опозиция. а те си го направиха хем всички да са на власт, хем всички да са в опозиция

Объркахте народа , какви сте , ''госпожи и господа'' , или ''другари и другарки'', едно говорите друго вършите , но шило в торба не стои , защото резултатите продължават да са си същите :''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ''... И нито една реформа , и нито едни осъден крадец на прехода от висшите ешалони на властта ! НЕ ВИ ВЯРВАМ И НА ВАС ОТ ГЕРБ , ВЕЧЕ ! МЕРСИ!

"кажете име, презиме, фамилия" "я съм крум другарю съдия" "презиме?" "и през зиме и през лете пак съм си крум"

на пу тката членка ли да викам, че да не стане пак некоя грешка

крум зарков дюбрюнков

С прост народ , държава не се строи , с крадливи и корумпирани управници ,....СЪЩО !

народа си е добре. политиците за нищо не стават. не може всичките седем милиона едновременно да сме депутати и министри! ние работим за тях а те трябва да ни осигуряват възможност за работа. а не да пречат

Тази демокрация излезна по унищожителна от комунизма.

миличка ,АМА ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛА ,ЧЕ ТАЗИ "ДЕМОКРАЦИЯ" Е КОМУНИСТИЧЕСКА по техен тертип ????Та това е пародия на демокрация !

Ако,дедо не си беше фърлил пешкира сега всичките щехте да му махате с кърпички дехвилирайки пред Мавзолея.Немате грам благодарност.

Аз предлагам да честитим на президента Плевнелиев годишнината от участието му в митичния митинг и на неговия приятел Илиян Попов, който осигурил тапетите за плакатите.

Много добре се е изказал Жеблянов! БСП -то си признават всички грехове на прехода - липсата на шокова терапия, яловата конституция и липсата на истински демократични промени в страната.

ГЕРБ ГО ОСЪЩЕСТВИХА . Извод : Всички са еднакви ! БЪЛГАРИЯ И ПО ВРЕМЕТО НА БСП , И ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ , Е НАЙ-БЕДНА И НАЙ0КОРУМПИРАНА .... Останалото са , приказки на женският/циганският/ пазар в столицата -Софето !

Не си спомням през комунизма да е имало корупция. Сещаш ли се какво би ти се случило тогава ако си поискаш рушвет?

Слагайте ми повече минуси халал да си ви.Ако ви грее това.Утре могат да ви нарекат и П........си!А вие си слагайте минуси.

10 Ноември е като Годо.Можем само да го чакаме

Уядения мазник, кво срича и не може да си прочете пасквила. Или кифтето му е заседнало, Докога ще ги търпим тия дебили. Сами се самоопределиха .

А,бе пресрочват,прехвърлят кел файда.Заради цените пенцията вече ми свършва 8 дни преди новата да получа.За мен тва е по важното!

нали при бай ви тошо всички учехте "безплатно"????? що си толкова неграмотен пенсионер да се чудят и млади, и стари

Едни си присвоиха вече държавата същите вече наричат народа дебили.Утре ще присвоят и въздуха за дишане ако не са го направили вече.А на всичкото отгоре четят деклараций за оправдание.28 ГОДИНИ играят театро менкат си ролите а раята духа супата.

Всъщност на 10.ноември 1989 г. Руската Империя за трети път освободи България !

По интересно ще стане ако възкръсне Сталин ! Какво ли ще стане с Боко, Цвоко и дружина ?

Поредния цирк на БСП! Ако толкова искаха, Жабата можеше да прочете декларацията по-бързо и щеше да я прочете цялата, ама нали трябва да става цирк! Поне си признават че 10 ноември е тяхно творение на БСП, ДС и ЦРУ, заедно с другите соросоиди от СДС!

и да се мръщите и да не се се тач комунизмът е подсъден както и нацизма дори в русия бяха забранили ком партията

бяха я забранили, ама се оказа, че около 95% от НПО-тата подкрепят ултрачервени, като Пъси Райът :)

Преди първия мандат на Боко, го предрекох. Сега ви казвам : Поредният грантаджия на Сорос е БСП. А, на бас! А "80%" и тогава ще си мислят, че заслугата е тяхна, както и сега си мислят, че са избрали момчето на Тато, по късно, на Пашата, но всъщност -на Ран -Ът и на Сорос. Не ви ли изненадва, че всички бюджети на всички правителства, са правени от Кирил Ананиев?

Ветрешният преврат направен от Луканов против Живков не се харесва на политическите им наследници. Тия май плачат над гроба на правешкия тарикат. То и единственото обяснение за смъртта на Луканката е, че неговите си го освиткаха.

Като гледам залата празна, май всички тръгнаха към родните си места, но търсят предтекст от бесипетут. Аде холан не се хабете, нема нужда от евтин театър.

бсп са партията на дебилите!! факт!!;))

Българите сме излъганите от комунистите камилчета !!! Дворцов преврат от ДС , внедрени техни агенти в СДС ,ДПС и др. ,ограбване на финансовите и материалните активи на държавата и то на безценица ,довеждане на българите до просешка тояга и резултатът 100% от икономиката и банките е в ръцете на комунистите ,27г. контролирана от тях демокрация ,а ние "балъците" си мислихме ,че нещо е станало ! Вече си имаме червени капиталисти верни на девиза ,тази власт сме я взели с кръв и само с кръв ще я дадем ! Е за да няма кръв ...те пак ни управляват ,честито дебили !!!!

Аз

Бошкеее... Ама сме си ги избрали, а... Ама моля, другарко, той имаше 13 минути, искам и аз... Той първи почна... На си ти куклите, дай си ми парцалките... Ами три корнера - дузпа...

Станахме колония , слуги , роби , на САЩ /уж НАТО/ , за което : ----ЩЕ ТЕГЛИМЕ ЗАЕМИ ЗА САЩ /НАТО/ , ДОКАТО СМЕ ЖИВИ ! Само шепа /управници/ и политици като Плевнелиев , Соломон Паси , и подобни ще се възползват от САЩ /НАТО/ , народа ще мизерува ! Това се показа на практика !

--Всеки 2-ри е неграмотен ! --България е на 1-во място по СМЪРТНОСТ! --На 1-во място по корупция ! --На 1-во място по бедност ! --На почит са тарикатите , подкрепяни и защитавани , от МРИМАТИТЕ ! --Алкохол , дрога , чалга, ...и на всеки ъгъл , ОТКАЧАЛКА

80 процента русофили и 99 процента американофоби.

комунягите на тази дата свалиха бай Tошо, така трябва и тези дебили от бе-си-пето да ги изгонят от парламента!! това е справедливост!! Hа същата дата, същите мекерета вън!!

Мръсна комунистическа измет. Не фашизма, комунизма е най-човеконенавистната политическа система.Доказвате със всеки изминал ден. Алчни, мързеливи, крадливи, лъжливи, убийци.

По времето на социализЪма дебилите бяха 99%. Сега по последни данни на разни професори, са паднали на 80%. Трябва още време да мине, за да може дебилите в държавата да изчезнат напълно. До тогава ДПС и БСП ще мракобесничат и манипулират наивния си електорат, с което всячески ще спъват България да върви напред.

Пътят може и да е този, а за посоката- НЕ Е СИГУРНО....

Аз

Еми... с таквис шофьори...

,..и кои го говорят ? Говорят го хора от ГЕРБ , които не се доказаха в БКП/БСП, станаха престъпници , и за да не бъдат преследвани от законите ,...се НАБИХА /ВЛЯЗОХА/ В РЕДИЦИТЕ НА НАБЪРЗО ИЗМИСЛЕНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ , КОЯТО Е РОЖБА НА БСП/ДПС/НДСВ ..../ТЯХНОТО ДЕТЕ/ , А ИМЕННО ---ГЕРБ---...! Защо изброените ''родители''/БСП/ДПС/НДСВ/ на ГЕРБ ,АТАКА , ПФ, ...НЕ СИ ИСКАТ ДЕЦАТА !

Фактът, че герберите приеха в редиците си бивши активни членове на СДС не говори в тяхна полза. Такива хора нямат идеология, а само лични интереси, за тях е важна властта, защото дава добри приходи и много привилегии. Такива хора погребаха надеждите, които ни окриляваха да участваме в масовите митинги преди 28 години. Този бивш виден седесар, е една от причините никога да не гласувам за ГЕРБ.

Kвичат, защото усещат, че на следващият 10 ноември няма да са и в парламента!!;)

Сигурно много се срамуват :):):)

днешната дата 10.11.2017г. трябва да има "нова промяна": да изгонят бе-се-пето от парламента и веднага да забранят тази партия със закон!!;)

28 г. от 10 ноември 1989 г. - дългият път на демокрацията с нулев резултат. Още половината от това време и ще пеем пак 45 г. стигат .... Е, и ... кочината вече не може да стане замък.

подковават коня и тя си дигнала крачето.

Абсолютни нещастници и едните и 8ругите и най вече цецо гуменката.

другарю "жабов", вие изгонихте бай Tошо, и веднага си направихте Cамо-Bъзродителен процес, и "насилственно" си сменихте името от бкп на бсп, за да не ядете народната тояга!;))

пак избрали червеният цвят да слагат минусчета тези дебили!!! хахаха

Комунягите така както са излезли от парламента да се насочат там където се изхвърля боклука.

Глупако то се видя кои отидоха на бунището на историята,така наречените десни които съсипаха България.

То повечето от тия десни, сега са в парламента, че някои са и председатели на голяма партия!